70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok sevindim herşeyin hayırlısı senin için
bu arada kilo vermenede sevindim yanlız koyma buralarda bizleri

benim bugün yediklerim
sabah 5li çayım 2 kayısılı suyum
arada 1 armut hatta yarım gibi
öğlen yine 5li çayım bir fincan peşinden lahana yemeğim
ara yoktu lahanayı geç yedim peşinden yürüğüşe çıktık kardeşimle 2 saat
kızlar hava çok güzeldi herkes piknik yapıyodu gölün etrafında burnuma mangal kokuları geliyodu
canım çok çekmiştiki annem gelirken tavuk alın dedi kardeşime ve oğluma patates kızartacaktı birde
yani anlayın beni neler çektim onlarla aynı masada
ama 5 patates kızartması 5 tane kanat yedim ama benimkiler tost makinesinde kızartıldı
2 kaşık zeytinyağlı bakla yedim 5li çayımı içtim sonra 12 tane çilek 15 tane yer fıstığı yedim 3.5 litre suyumu tamamladım kızartma ve yer fıstığı olmasaydı iyiydi bugün ama canım çekti

bursefa canım tek sen varsın iyi geceler sana ben oğluşumu yatırcam yarın görüşürüz

iyi geceler canım... ben hala sayfaları açarken zor bağlanıyor kesiliyır hat... sayfeyı yeniliyorum gidior.. tekrar giriyorum... şu site eskiye dönsün artık... en azıdan girebiliyorum ama yinede yetmiyor...

Herkese günaydınlarrr.Bugün Cuma.Bildirim günü ve kilo bildirimi yapıyorum.67.3.Geçen hafta 68di.Yani 700gr vermişim.Ossun yavaş yavaş da olsa gidiyo.Toplam 8 kilo gitti tam 2 ayda.
Martın 8inde diyete başladım.Bazen çok sıktım kendimi,bazen de fazla relax davrandım ama sonuçta 8 kiloo verdim işte.
Şimdi hedefim bir 8 kilo daha verip yıllardır görmediğim 60ın altını görmek.Sanırım en son 23 yılında görmüştüm o rakamı.Tabii 67 kiloyu da 2005 den beri görmüyorum,yani bu da büyük başarı benim için.

Neyse kilo veren herkesi tebrik ediyorum,yerinde sayanlar da moral bozmak yokkkk tamam mı?Hepinizi öpüyorum.

herkese günaydın.sabah tartıya ilk çıktığımda 74 geldi inanamadım tekrar çıktım 74.5 şimdi hangisi doğru anlamadım ama 74.5 ta güzel adet dönemimde olmama rağmen.verenleri şimdiden kutluyorum.

günaydın herrrkeseeeeeeee Günlerdir giremiyorum!!1 Çoook özledim burayı, nasılsınız kızlar? nasıl gidiyor rejimler? Ben 22nisandan beri saldım biiraz rejimi ama 3 gündür toparladım. Ama haala 74 üm. ' ay oldu bu kaar kilo verebildim, insanlar ne güzel veriyor 2 ayda 10 kilo. ooof of darısı başımaa

günaydın kızlar ,nihayet sitemize kavuşmuşuz.
bende kilo verenlerdenim,69,7 kiloyum.nihayet 60 lı rakamları görebildim.

Günaydın Kızlar..... :teytey::teytey::teytey: bugün sorunsuz girebildim... :dance::dance::dance:sitenin girişi sayfası değişmiş.... çok şükür 1 haftadır giremedim doğru düzgün... herkezi çok özledim... bu hafta motivemde çok düştü, herşey yavaşladı.. tatlı birşeyler yememek için zor duruyorum... üzümle geçiştiriyorum ama geçen gün pastada yedim.... bu hafta böyle geçsin razıyım artık... kilo veremesemde almadımda... yine 74 kiloyum... hafftaya inşallah...

kilo veren arkadaşları kutluyorum... :hooray::hooray::hooray:

günaydın kızlar bende siteye giremeyenlerdenim malesef umarım herşey yolundadır :)
sabah tartıldım gene 67 bu ara çok yedim en azından kilo almamışım
herkese iyi sabahlar hayırlı cumalar

günaydıııııın bursefacım bendede öyle oldu yaa, buraya girmeyince acayip motivasyonum bozuldu, ne spora gitmek istediim ne bişey, bende götürdüm pastaları ıslak kekleriiii, köfteleriii.... say say bitmez ama bi baktı 75 i gösteriyo artık tartı, hemen başladım gene 74 oldum tekrardan. Bundan sonra artık dikkat edicezz dimi

GÜNAYDIN ÇITIRLAR bende tartıldım YETMıŞ YEDıYıM : yazıyla yazıyom numarayla yazamıyom numlocka bişey olmuş annemin tartısı dijital değil eminimki yetmiş altı buçuk falandır çok toparladım
pazartesi gününden itibaren hergün sıkı yürüyom kemerimi takıyom bugün yapabilirsem sadece meyva yicem sabah kahvaltısı olarak beşli çayım üç kayısılı suyumu içtim hadi hayırlısı bakalım yapabilcekmiyim

kızlar yeni öğrendiğim harika zayıflama formülünü sizinle paylaşayım 9 bardak suya dörde kesilmiş iki soğanı koyun iyice kaynatın soğuyunca içine yarım limonu sıkın ve bunu soğuk olarak gün içinde tüketin hergün yenisini hazırlayın acayip kilo verdiriyor bu kıyağımıda unutmayın

öyle canım valla... bende birde şişkinlik var malum durum, geçen günde biraz havaların azizliğiyle üşüttüm ikisi birleşince sporumuda yapamadım hiç... işyerinde işler çok yoğun koşturuyorum ordan belki dengelerim biraz... haftaya inşallah daha güzel olacak herşey... :1hug::1hug::1hug:

pazartesi yetmiş sekizdim çizelge hala yetmiş dokuzda ben değiştiremedim arkadaşım yapmıştı onu
kardeşime sorcam nasıl oluyo diye herkese kolay gelsin şekerler

Günaydın arkadaşlar kusuruma bakmayın iki haftadır uğrayamıyorum. En son 72.5 ti külom bu sabah 72.8 geldim ama iki aftadır işlerimin yoğunlu sebebiyle ordan oraya savruldumğumdan dikkat edemedim. yani -0,3 kg almışım (((

Ben bu hafta bildiri yapmasam regl oldugumdan dolayi hem cok yiyorum hemde siskinligim var ama yazayim yine nekadarda sok olsam kilom 71,5 diyo tarti ama olamaz bukadar kilo almis olamam ben

Ben cikiyorum simdi dünde yazdigim gibi büyük eglence var ve ben satis isini üstlendim börekler, tatlilar, kebablar, dönerler, salatalar, pastalar, kurabiyeler ve ve ve ve bir sürü seyyy nasil dayanicam bilmiyorum..
Bana dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…