Kizlar yarin eglence var ve orda binbir cesit yiycek satilicak börekten salataya,kebabtan tavuga, dönerden tatliya, kurabiyeden keke varana kadar hersey var ne yapimmm bana bi care asla bogazimi tutamam ben ya
slm kızlar nasılsınız bakalım benmı iyiyim 2 güzel haberım var 1. evı tuttum 2. tartılamıyordumya evde dısarda normal tartılarda tartıldım yenı yemek yemıstım tok karnıma ve gıysılerım le ayakkabı falan işte hersey tamken ve 68 geldım bu demek oluyorkı en az 1,2 kılo eksık ama cızelgemı degıstırmıcem evet bu sefer oluyor kızlar pazartesı tasınıcam ve bırkac hafta netım olmaz ve ben aranıza katılamayabılırım haberınız olsun benım arkadaslarım benı merak etmesınler işallah bıdakı sefere daha iyi haberler verıcem sızlere hepınızı cok sevıyom öpüldünüz iyi aksamalr askı memnuyu izlicem bye
bursefa canım tek sen varsın iyi geceler sana ben oğluşumu yatırcam yarın görüşürüz
günaydıııııınbursefacım bendede öyle oldu yaa, buraya girmeyince acayip motivasyonum bozuldu, ne spora gitmek istediim ne bişey, bende götürdüm pastaları ıslak kekleriiii, köfteleriii.... say say bitmez ama bi baktı 75 i gösteriyo artık tartı, hemen başladım gene 74 oldum tekrardan. Bundan sonra artık dikkat edicezz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?