günaydın kızlarrr
kilom yine aynı 71 ama ben mutluyum almadıgıma şükrediyorum valla
çok kaçtı bu hafta birde hala regl olamadım bakalım nolucak hayırlısı artık
hepinizi öpüyorum kızlar:)))))
umarım hamileyimdir:)))
slm kızlar nasılsınız bakalım benmı iyiyim 2 güzel haberım var 1. evı tuttum 2. tartılamıyordumya evde dısarda normal tartılarda tartıldım yenı yemek yemıstım tok karnıma ve gıysılerım le ayakkabı falan işte hersey tamken ve 68 geldım bu demek oluyorkı en az 1,2 kılo eksık ama cızelgemı degıstırmıcem evet bu sefer oluyor kızlar pazartesı tasınıcam ve bırkac hafta netım olmaz ve ben aranıza katılamayabılırım haberınız olsun benım arkadaslarım benı merak etmesınler işallah bıdakı sefere daha iyi haberler verıcem sızlere hepınızı cok sevıyom öpüldünüz iyi aksamalr askı memnuyu izlicem bye
inşallah hamilesindir :CüvCüv: bu pazar gününe sende katılırsın en güzel hediye olsun sana evlilik yıldönümünde yaklaşıyor yanlış hatırlamıyorsam en güzel hediye kocaşine rabbim duysun bu mübarek günde dualarımız seninle hihoyyyt
merhaba.kızlar, 3-4 kısı kalmısız burda,dıgerleri giremiyor herhalde.yarın sonuclar nasıl acıklancak onu da bılmıyorum.ben yarın tum gun calısıyor olacagım,nete gırmeye vaktım olmaz o yuzden bugunku kıloma gore yapayım bıldırımı'' '73'' gecen haftaya gore 800 gr vermısım,benım ıcın guzel bır sonuc,mutluyum.delikafadulden
kırazcıgım belkı yarına kadar gozden kacar, sen takıp edermısın benı lıstede canım?a.s.
çok saol tatlım güzel dileklerin için umarım oledir ay 1 hafta geçti ama test yapmak için
erken mi yarın yapayım diorum pazar günüde hem bana hem annemlere süpriz olsun istiyorum
kızlar bana yardım edin 1 haftadan idrarda çıkar mı hemen?:CüvCüv::CüvCüv:
allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin:))))
kiraz tebriklerbunlar sana durmak yok devam tebrikler
günaydın kızlarr 15 gündür aranızda yoktum özel sorunlardan dolayıı döndüm ama kendimi çok kötü hissediyorumm kilo 70 yarım kilo almışım ne diyete baka bildim nede spora çok yıprandım 15 gün zarfında kendimi öle bitik hissediyorumm bi parça desteğe ihtiyacım var(
hiç heves kalmadı nasıl eski halime dönücem bilmiyorumm yiyorum yiyorum sinirden saldım kendimi kilo veren hala aynı azimle devam eden arkadaşlarımı tbrk ediyorum bende o dediğimden zerre kalmadı
günaydın kızlarr 15 gündür aranızda yoktum özel sorunlardan dolayıı döndüm ama kendimi çok kötü hissediyorumm kilo 70 yarım kilo almışım ne diyete baka bildim nede spora çok yıprandım 15 gün zarfında kendimi öle bitik hissediyorumm bi parça desteğe ihtiyacım var(
hiç heves kalmadı nasıl eski halime dönücem bilmiyorumm yiyorum yiyorum sinirden saldım kendimi kilo veren hala aynı azimle devam eden arkadaşlarımı tbrk ediyorum bende o dediğimden zerre kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?