70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrr
kilom yine aynı 71 ama ben mutluyum almadıgıma şükrediyorum valla
çok kaçtı bu hafta birde hala regl olamadım bakalım nolucak hayırlısı artık
hepinizi öpüyorum kızlar:)))))
umarım hamileyimdir:)))

günaydın bayanlar siteyi sık kullanılanlara ekleyip ordan girin o zaman sorun olmuyor bağlantımız kopunca motivasyonda düştü bende bu hafta kilosunu koruyonlardayım olsun ama en azından almamışım veren arkadaşları tebrik ediyorum bütün kupalar onlara :hooray: :hooray: :hooray::hooray: :hooray::hooray::hooray: sabah canım bişey istemedi bir parça peynir bir parça simitten aldım türk kahvesi içtim herkeze kolay gelsin

inşallah hamilesindir :CüvCüv: bu pazar gününe sende katılırsın en güzel hediye olsun sana evlilik yıldönümünde yaklaşıyor yanlış hatırlamıyorsam en güzel hediye kocaşine rabbim duysun bu mübarek günde dualarımız seninle hihoyyyt

canım çok sevindim senin adına düzenini kur yerleş biran önce geri dön aramıza bekliyoruz seni allah kolaylık versin sana kaydirigubbakcemile5

çok saol tatlım güzel dileklerin için umarım oledir ay 1 hafta geçti ama test yapmak için
erken mi yarın yapayım diorum pazar günüde hem bana hem annemlere süpriz olsun istiyorum
kızlar bana yardım edin 1 haftadan idrarda çıkar mı hemen?:CüvCüv::CüvCüv:

allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin:))))

sedacım loxandra yı hatırlatayım istedim canım,bugün sanırım nete giremeyecek

eczaneden al yap bende 3 gün geçmişti hemen çıktı hadi inşallah hihoyyyt

kızlar nerelerdesiniz ben nescafe mi içtim greyfut yedim aslında meyva günüydü ama yanlış günü seçmişim beyaz var bugün yani geç yatarım meyvayla olacakmı bilmiyom bakalım

MELANKOLı canım ıNŞALLAH hamilesindir ben günüm daha geçmemişti beklemiyodumda yani o zaman düşünmüyodum ama tuhaf birşey birgün otururken tek içimde garip bir duygu oldu içimde bişey varmış gibi bir nisan baktım test yok ama hala tuhaflık hissettimki beş nisan tekrar yaptım test hamileyim bazen doğuyomuş annelere bir his çok güzel bir duygu ALLAH herkese nasip etsin

günaydın bende bu kafta kilosunu koruyanlardanım ,şiş oldugum için tartıya yansımadı((bu haftayada 73,9kg la devam diyorum

günaydın kızlarr 15 gündür aranızda yoktum özel sorunlardan dolayıı döndüm ama kendimi çok kötü hissediyorumm kilo 70 yarım kilo almışım ne diyete baka bildim nede spora çok yıprandım 15 gün zarfında kendimi öle bitik hissediyorumm bi parça desteğe ihtiyacım var (
hiç heves kalmadı nasıl eski halime dönücem bilmiyorumm yiyorum yiyorum sinirden saldım kendimi kilo veren hala aynı azimle devam eden arkadaşlarımı tbrk ediyorum bende o dediğimden zerre kalmadı

meraba arkadaşlar herkezin günü aydın neşesi bol olsun tabi kilo verenlerin daha çok olsun ben bu hafta gezmeden başka hiç birşey yapmadım tabi kilomda nerdeyse aynı 72.8imgerçi regl günüm çokta şişkinim evimde tadilat var temizliğimde bittimi bende sizin gibi yediğim herşeye dikkat ederim inşallahkaydirigubbakcemile5

hepimizin sorunları var inan ama hayat devam ediyor yaşama sarılmak zorundayız kendini topla biran önce sarıl rejime havalar ısınıyor zaman daralıyor haydi bakalım alkisalkisalkis

ah canım o yiyip yiyip hala doymamak ne demek çok iyi biliyom
oğlumun sarellesini nasıl kaşık kaşık bitirmiştim
ama burası beni çok motive ediyo önümüzdeki pazertesi iki haftayı bitircem
sen giremedin diye bozmuşun bence çıkmayın burdan süper burası
ALLAH arkadaşım ayşimden razı olsun bana burayı tavsiye etti:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…