70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

caniiiiimmmmmm kiyamam sana (

herseyin hayirlisi canim insallahh Rabbim yardimcin olsun ..

ay canım benim çok üzüldüm ne diceğimi bilemedim çok geçmiş olsun allahım sabır versin

dün isten eve gelmis birde keyifsizim dedi :26:
ayy cnmm ya gelirmi acep bugünn ??

cnmm benim çok çok geçmiş olsun bende geçen ay 17 şubatta 2 . düşügümü yaşadım hiç üzme kendini sağlıksız embriyoymuş ve sana zarar vermeden gidiyo allah en kısa zamanda sağlıklıı bi bebek nasip etsin inşallah değerlerlin neydi ??

Son düzenleme:
caniiiiimmmmmm kiyamam sana (

herseyin hayirlisi canim insallahh Rabbim yardimcin olsun ..

evet canım herseyın hayırlısı 3. bebegımı de kaybettım böylece
daha sağlıklıları daha hayırlıları nasib olr ınsallah...aminn

ay canım benim çok üzüldüm ne diceğimi bilemedim çok geçmiş olsun allahım sabır versin

sağol canım amin inşallahh...

canım benim 3+6 da kese gozukmustu gayette ıı gıdıodk kese gozukunde beta hcg yaptırmadı dr
zaten kese gozukmesı demek beta 2000 in ustunde demek oluo hatta ıkız olblr fln diodu bazı arklar
neyse pazar gunu leke geldı az az gittik işte kese yok bozulmuş düşüo dedi doktor betaya baktık o da
düşmüş 151 olmus gene beta verıcem 1-2 gun sorna sıfırlanmısmı dşie bakıcakalr rahmıme bakıcakalr temızlenmsımı die
öle yanı en azından kendı kendıne düşüo kürtaj çok zorr...sana da gecmıs olsn canımm sen napiosn ara verdın mı devam edıomsn
ben ara vermıcem aynend evam ınsallah zaten dr dedi rahmın sağlıklı bozulmaya ragmen temız dedi
sorun yasamam ınsallaah

Son düzenleme:
ilk ikisini kaybettıkten sonra arastrımalar sonucu hastalıkalrım ortaya cıkmıs napmam gerektıgı bellıydı
keseyı de erkenden gorunce herkez çok umutluıydu çunku önlemlerımızı almsıtık artık bılgılıydık hersey bılgımız dahıluınde
ilerliyordu ve kontrolumuz altındaydı ama sebepsiz yere bırden bu bebegımınde düştüğünü öğrendık
hergün mailime gelen ayetlerden dün bu ayet gelmsıtı

"İnsana bir zarar dokunduğunda bize yalvarır. Sonra ona tarafımızdan bir nimet verdiğimizde,
“Bu, bana ancak bilgim sayesinde verilmiştir” der. Hayır, o bir imtihandır. Fakat onların çoğu bilmezler."
Zümer suresi 49

şimdi okuyorum okuyorum düşünüyorum herşey bılgım dahılınde olmuyormuş....yaratanda büyütende veren de Allah
buna hep aynen bu şekilde inanıyordum ama sebepleri veren de Allah idrak etmem gerekıyormuş....
herseyin bi amacı var şu dünyada..bundan da ders almam gereekn bişey varmış...ilk basta cok uzgundum ama sımdı cok ıyıyım
hersey güzel olucak ınsallah

topigimize nazar degdi gercekten :26::26:

neseli süper devam ediyoduk bir sessizlik bir motivasyon düsüklügü simdide kötü haber aldik :105:

inanmiyorum yaa bisey söyliyemicem ...

SEN COK BÜYÜKSÜN RABBiMM

cnm bu benim 2. düşügüm ilkinde 9 haftalıktı kürtaj oldum 3 ay korundum geçen aykinde daha kese oluşmamıştı kimyasal düşük yaşadım bu sefer korunmaya gerek yok denidi bende korunmuyorum ...

sen hiç üzme kndini biliyosun her şerde bi hayır vardır buda bizim imtihanımız allaha yinede şükürler olsunn sağlıklıyızz ve yine olucak sağlıklı olucak inşallah :))

Bu sabah yürüyüş yaparken normalde 15 tur dönüyordum park etrafında 5 ten fazla yapamadım çünkü sol bacağıma kramp girdi..Feci acı çekiyorum şu an da...
Ama yaa ama olmaz ki bu yaaa Çok moralim bozuldu..Tam hırslandım herşey güzel gidiyo, bi aksilik olmasa şaşardım !!

Sizler nabıyonuz :26:

valla bilemedimki neyapsan, tek tek alırmısınız demeden toplu söylesen belki herkes yemez çoğuda sana kalır paketler yap kendine öyle hazırladığını bilirlerse problem olmaz sanırım
yaettim bacim yettiiimmmmmmmmm hadi basliyak

:118:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
artık çok geç

günaydin kizlaar

dün o güzel menüden sonra gecenin bi yarisi tatli krizim tuttu vee olanlar oldu anladimki regl gelmeden rahat yok bana cildirmak üzereyim sinir stresi karin agrilarida bi yandan
tam toparlanmışsın diyecektim ki yine yemişsin bişeyler sanırım
ne yedin ne yedin
portakal akşam yenirse gece uykusuzluk yaparmış doğrumudur bilmem
gününüz aydın olsun kızlar
hayırlı sabahlar herkese
günaydın hayırlı sabahlar
günaydın
kimse gelmiyor artık topiğe
kızlarrrrr günaydınnnn :)))
günaydın
ayrı bir diyetmi bilmiyorum dileğe sormuşsun ama 8 zeytin fazla değilmi?
çoook üzüldüm bian içim sıkıldı yazdıklarını okuyunca anne olduğum için iyi anlıyorum seni söyleyecek bişeyde bulamıyorum çok çok üzüldüm ama bildiğim bişey varki düşen bebekler doğsa zaten engelli olurmuş allah tarafından düşüyor diye duydum
söyleyecek bişey bulamıyorum valla
şaşırtıcı
topigimize nazar degdi gercekten :26::26:

neseli süper devam ediyoduk bir sessizlik bir motivasyon düsüklügü simdide kötü haber aldik :105:
geçen günlerde ne muhabbetli topik diyorlardı nazar değdi işte, sayfalar ilerlemiyor artık dün ben bile okudum okudum gittim

kızlar özel msjda resim nasıl gönderiliyor bilen varmı
şu yüz güzelliği yarışmasına bende katılacağım

cnm bu benim 2. düşügüm ilkinde 9 haftalıktı kürtaj oldum 3 ay korundum geçen aykinde daha kese oluşmamıştı kimyasal düşük yaşadım bu sefer korunmaya gerek yok denidi bende korunmuyorum ...

çok gecmıs olsun canım....ılkınde kalp atısı fln baslamıs mıydı yani yoksa baslamadan mı düştü...

bu benım 3. ilki 10 haftalık (kürtaj) ıkıncısı 28 haftalık (doğum yaptım) üçüncüsü 5+4 işte kısmet bakalım ılk ıkısı hastalıgım sebebıyle oldugu barizdi
kan pıhtılaşması yuzunden yanı ama bu seferkınde hastalıgımdan dolayı değil..sanırırm genelde olabilecek bi döllenme bozuklugudur
Allah hepimize sağlıklı evlatalr nasib etsin sonucta ona orada can verecek olan Allah....

sen hiç üzme kndini biliyosun her şerde bi hayır vardır buda bizim imtihanımız allaha yinede şükürler olsunn sağlıklıyızz ve yine olucak sağlıklı olucak inşallah :))

evet canım imtihan hepsi...inşallahh çook cici sağlıklı bebeklerimiz olucak bizim de

evet çok şükür ki sağlıklıyız ne durumda olan insanlar var....

günaydın canlarım
güzel bir gün olması dileğiyle...
kaçamak sıfır olsun bugün hadi bakalım
toparlanmazsanız - 200le ben 1. olurum görürsünüz ozaman

aysecimmmm

cok istedim cok cocugum olsun diye ((

kizim hep bakardi kardesi olanlara ic gecire gecire

ben hep hayal ettim iki cocuk bi arada büyütmeyi yada digerleri gibi kardesi ile

birlikde kizimi okula almaya gitmeyi ve iki kardesin birbirine kosmasini

cook hayal ettim ((

kizim cok agladi canim skiliyo diye bense icimden agladim hep (

reglim bir gün gecince hamilemiyim diye cok kostum test almaya (

bebekleri kucagima alinca cok sizladi icim (

önceden cok istiyordum hevesleniyordum ama artik canim yaniyor

ve göz yaslarimi tutamiyorum ((

kizim kocaman oldu 13 yasinda artik o bile unuttu kardes demeyi ((

ama arkadaslarin bebeklerini nasil kucakladigini görüyorum

ben onun hislerini disaridan görüyorum (

aslinda unutmadi kardes demeyi ama üzüldügümün farkinda(

o yüzden susuyor ((

Allahim nasip et diyorum sadece ....................

sagol balikaymakim bilgilendirdigin icin dilekcim beni duyuyorsan gecmis olsun fistik cabuk iyiles aramiza gel geri
dün birsürü alinti aldim not etmisdim cantami sabah degistirdim kaldi
tugbam kelebegimmm hep seni alinti yapiyorum ama yazamadim nasil oldu bel agrin seker

dahada birsürü yazasim vardin olmadi

aysecim allahdan hayirlisi canim cok üzüldüm keske doktor önlemini alsaydin nebileyim bende düsük yapdim kadindoktoru koruma haplari verdi vaginal bidaha düsmesin diye bendede 7 haftalikken kanamam olmusdun
hayirlisi canim benim sIkma canini diycem insan üzülüyor

ben yine isime döneyim öpüldünüz canlar benim odadaki casuslar ne yaziyon diye sormaya basladilar yine

kızlar özel msjda resim nasıl gönderiliyor bilen varmı
şu yüz güzelliği yarışmasına bende katılacağım

canım direk resım yukleme butonu yok ben göremedım :S

resmi herhangi bir yere yükle face vs oalbilir ordan sağ tıkla özellikelrden url sini al

*
* tagları arasına linki yapıştır yıldızlar olmıycak kodlar kaybolmasın die koydum yıldızları silebilrisin

evet canım sorunlu olanalr ılk haftaalrda düşüyormuş zaten...heseyın hayırlısı sağol umaycım ben çok üzülmüştüm en baş
herkes hayal kırıklıgı yasmaıstı naısl olur diye ama şimdi kendımı cok ıyı hıssedıyorum...herseyın hayırlısı Allah gene verir inşallah
bazen ağlıyorum cunku hep aynısı oluyor diye...ama bu zor günler de gecer dimi hep böyle olucak değil ya.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…