günaydın kızlar nasılsınız
bu bebeğimi de kaybettim,kaybediyorum düşük yapıyorum su anda
doktor kendi kendine düşüo kürtaja gerek yok dedi....
böyle işte daha bitmemiş sınavımız....
önümüzdeki aylar yine denıycez ınsallah dua edın bana lütfen
ayy cnmm ya gelirmi acep bugünn ??dün isten eve gelmis birde keyifsizim dedi :26:
caniiiiimmmmmm kiyamam sana(
herseyin hayirlisi canim insallahh Rabbim yardimcin olsun ..
ay canım benim çok üzüldüm ne diceğimi bilemedim çok geçmiş olsun allahım sabır versin
ayy cnmm ya gelirmi acep bugünn ??
cnmm benim çok çok geçmiş olsun bende geçen ay 17 şubatta 2 . düşügümü yaşadım hiç üzme kendini sağlıksız embriyoymuş ve sana zarar verden gidiyo allah en kısa zamanda sağlıklıı bi bebek nasip etsin inşallah değerlerlin neydi ??
ilk ikisini kaybettıkten sonra arastrımalar sonucu hastalıkalrım ortaya cıkmıs napmam gerektıgı bellıydı
keseyı de erkenden gorunce herkez çok umutluıydu çunku önlemlerımızı almsıtık artık bılgılıydık hersey bılgımız dahıluınde
ilerliyordu ve kontrolumuz altındaydı ama sebepsiz yere bırden bu bebegımınde düştüğünü öğrendık
hergün mailime gelen ayetlerden dün bu ayet gelmsıtı
"İnsana bir zarar dokunduğunda bize yalvarır. Sonra ona tarafımızdan bir nimet verdiğimizde,
“Bu, bana ancak bilgim sayesinde verilmiştir” der. Hayır, o bir imtihandır. Fakat onların çoğu bilmezler."
Zümer suresi 49
şimdi okuyorum okuyorum düşünüyorum herşey bılgım dahılınde olmuyormuş....yaratanda büyütende veren de Allah
buna hep aynen bu şekilde inanıyordum ama sebepleri veren de Allah idrak etmem gerekıyormuş....
herseyin bi amacı var şu dünyada..bundan da ders almam gereekn bişey varmış...ilk basta cok uzgundum ama sımdı cok ıyıyım
hersey güzel olucak ınsallah
canım benim 3+6 da kese gozukmustu gayette ıı gıdıodk kese gozukunde beta hcg yaptırmadı dr
zaten kese gozukmesı demek beta 2000 in ustunde demek oluo hatta ıkız olblr fln diodu bazı arklar
neyse pazar gunu leke geldı az az gittik işte kese yok bozulmuş düşüo dedi doktor betaya baktık o da
düşmüş 151 olmus gene beta verıcem 1-2 gun sorna sıfırlanmısmı dşie bakıcakalr rahmıme bakıcakalr temızlenmsımı die
öle yanı en azından kendı kendıne düşüo kürtaj çok zorr...sana da gecmıs olsn canımm sen napiosn ara verdın mı devam edıomsn
ben ara vermıcem aynend evam ınsallah zaten dr dedi rahmın sağlıklı bozulmaya ragmen temız dedi
sorun yasamam ınsallaah
inanmiyorum yaa bisey söyliyemicem ...
SEN COK BÜYÜKSÜN RABBiMM
ilk ikisini kaybettıkten sonra arastrımalar sonucu hastalıkalrım ortaya cıkmıs napmam gerektıgı bellıydı
keseyı de erkenden gorunce herkez çok umutluıydu çunku önlemlerımızı almsıtık artık bılgılıydık hersey bılgımız dahıluınde
ilerliyordu ve kontrolumuz altındaydı ama sebepsiz yere bırden bu bebegımınde düştüğünü öğrendık
"İnsana bir zarar dokunduğunda bize yalvarır. Sonra ona tarafımızdan bir nimet verdiğimizde,
“Bu, bana ancak bilgim sayesinde verilmiştir” der. Hayır, o bir imtihandır. Fakat onların çoğu bilmezler."
Zümer suresi 49
şimdi okuyorum okuyorum düşünüyorum herşey bılgım dahılınde olmuyormuş....yaratanda büyütende veren de Allah
buna hep aynen bu şekilde inanıyordum ama sebepleri veren de Allah idrak etmem gerekıyormuş....
herseyin bi amacı var şu dünyada..bundan da ders almam gereekn bişey varmış...ilk basta cok uzgundum ama sımdı cok ıyıyım
valla bilemedimki neyapsan, tek tek alırmısınız demeden toplu söylesen belki herkes yemez çoğuda sana kalırbugunku menumu yazayim..
ya kizlar ben bu aralari yapamiyorum..simdi isyerimde odamda 4 arkadasiz,yan odadaki arkadaslar da surekli geliyor..biz de bisey aldikmi illa ki tutariz birbirimize ye diye..simdi ben arada 2 hurma yesem..diger arkadaslara da 20 tane hurma getirmem lazim..diger kayisiydi,findigiydi,inciriydi derken falan baya bi hazirlik yapmam gerekiyor..o yuzden cok ara yapamiyorumm isyerinde ne onerirsiniz?:26:
uyandim hemen 1 bardak suyu likirdadimm
9:00 cavdar ekmeginden yapilmis domatesli,peynirli,salamli tost
5'i bir yerde
13:00 eti form pirinc patlagi(4 adet yedim,kalanini arkadaslara ikram ettim)
1 elma,yarim portakal
17:00 1 kase kapuska,salata
1 kupa filtre kahve( eccuk da sut koydum)
sonraa spora gittimmm
400-450 kalori harcadimmm
ama suan hiryirlerim agriyiiii
artık çok geçyaettim bacim yettiiimmmmmmmmm hadi basliyak
:118:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
yaaarrrrrrrrrrrrrvulaaaarrr
balkaymak gururla sunaaaar
sabah
kahve ,1dilim salam,1 dilim peynir,1 dilim ekmek,yesillik
ara
3 dilim ayva ,2 büyük fincan yesil cay
öglen
corba ,yogurt
ara
tam tahilli bar
ara
kefir
aksam
4 5 kasik corba ,brokoli,1 kasik pilav
2 yumusak seker (kalorisi düsük) 2 fincan kahve
simdide bir mandalina yicem
ay cok sükür yaa
tam toparlanmışsın diyecektim ki yine yemişsin bişeyler sanırımgünaydin kizlaar
dün o güzel menüden sonra gecenin bi yarisi tatli krizim tuttu vee olanlar olduanladimki regl gelmeden rahat yok bana cildirmak üzereyim sinir stresi karin agrilarida bi yandan
portakal akşam yenirse gece uykusuzluk yaparmış doğrumudur bilmemcanımyaa bu saatte meyve yemesen çok iyi olur,dün bi saat 22de portakal yiyim dedim,bi araştırdım vay anasını1dilim kekle eşdeğermiş:44 yüzden bugün saat 21de yedim,yatmadan 4 saat önce yeme işlemi bitmeliymiş,bence meyve yemeği unut,yada önce araştır
günaydıngününüz aydın olsun kızlar
hayırlı sabahlar herkese
günaydıngünaydin kizlaresim evde oldugundan gelemiyorum pek sizi cok özledim dün isyerinden firar edecekdim anam ne cok konusmussunuz
bugün gelirim 18 e kadar calisiyom
ara sira baktim dilegin yazilari ile karsilasmadim :26:hayirdir isallah :44:
kactim sonra görüsürüz kizlar
günaydınkızlarrrrr günaydınnnn :)))
ayrı bir diyetmi bilmiyorum dileğe sormuşsun ama 8 zeytin fazla değilmi?dilekkkk ben bugün senin diete başlıyommm .:)))
sabah: 1 fincan tek kesme şekerli kahve , 1 brd su
kahvaltı:1 dilim peynir , 8 siyah zeytin , 1 domates , az maydanoz , 2 yumurta beyazı
yanlışım olursa uyar olurmu :))) sen başladınmı ??
çoook üzüldüm bian içim sıkıldı yazdıklarını okuyunca anne olduğum için iyi anlıyorum seni söyleyecek bişeyde bulamıyorum çok çok üzüldüm ama bildiğim bişey varki düşen bebekler doğsa zaten engelli olurmuş allah tarafından düşüyor diye duydumgünaydın kızlar nasılsınız
söyleyecek bişey bulamıyorum vallailk ikisini kaybettıkten sonra arastrımalar sonucu hastalıkalrım ortaya cıkmıs napmam gerektıgı bellıydı
Bu, bana ancak bilgim sayesinde verilmiştir der. Hayır, o bir imtihandır. Fakat onların çoğu bilmezler."
Zümer suresi 49
geçen günlerde ne muhabbetli topik diyorlardı nazar değdi işte, sayfalar ilerlemiyor artık dün ben bile okudum okudum gittimtopigimize nazar degdi gercekten :26::26:
neseli süper devam ediyoduk bir sessizlik bir motivasyon düsüklügü simdide kötü haber aldik :105:
cnm bu benim 2. düşügüm ilkinde 9 haftalıktı kürtaj oldum 3 ay korundum geçen aykinde daha kese oluşmamıştı kimyasal düşük yaşadım bu sefer korunmaya gerek yok denidi bende korunmuyorum ...
sen hiç üzme kndini biliyosun her şerde bi hayır vardır buda bizim imtihanımız allaha yinede şükürler olsunn sağlıklıyızz ve yine olucak sağlıklı olucak inşallah :))
kızlar özel msjda resim nasıl gönderiliyor bilen varmı
şu yüz güzelliği yarışmasına bende katılacağım
çoook üzüldüm bian içim sıkıldı yazdıklarını okuyunca anne olduğum için iyi anlıyorum seni söyleyecek bişeyde bulamıyorum çok çok üzüldüm ama bildiğim bişey varki düşen bebekler doğsa zaten engelli olurmuş allah tarafından düşüyor diye duydum
söyleyecek bişey bulamıyorum valla
şaşırtıcı
kızlar özel msjda resim nasıl gönderiliyor bilen varmı
şu yüz güzelliği yarışmasına bende katılacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?