hımm tmm böyle bi deneyim sağol ayşemcanım direk resım yukleme butonu yok ben göremedım :S
resmi herhangi bir yere yükle face vs oalbilir ordan sağ tıkla özellikelrden url sini al
** tagları arasına linki yapıştır yıldızlar olmıycak kodlar kaybolmasın die koydum yıldızları silebilrisin
geldi ama açılmıyor resim mineciğim
canım sana biresim gönderdim geldimi?
herkese merhabalar,
Nasılsınızbacılar, nasıl gidiyo? Ben bu arada 1 kilo vermişim,mutlu oldum. İnşallah 60 olduğum günleri de görürüm, herkes istediği kiloları görür umarım.
aaamiiiiiinnhepsi sınav canım işte bu ayeti okudugumdan beri çok rahatım....
Allahım dayanma gücü versin her zorluğa
benimde canim skkin canim ..hava kapali..........Bu sabah yürüyüş yaparken normalde 15 tur dönüyordum park etrafında 5 ten fazla yapamadım çünkü sol bacağıma kramp girdi..Feci acı çekiyorum şu an da...
Ama yaa ama olmaz ki bu yaaaÇok moralim bozuldu..Tam hırslandım herşey güzel gidiyo, bi aksilik olmasa şaşardım !!
Sizler nabıyonuz :26:
evet canim malesef sayfalar bile ilerlemiyo
valla bilemedimki neyapsan, tek tek alırmısınız demeden toplu söylesen belki herkes yemez çoğuda sana kalırpaketler yap kendine öyle hazırladığını bilirlerse problem olmaz sanırım
artık çok geç
tam toparlanmışsın diyecektim ki yine yemişsin bişeyler sanırım
ne yedin ne yedin
portakal akşam yenirse gece uykusuzluk yaparmış doğrumudur bilmem
günaydınhayırlı sabahlar
günaydın
kimse gelmiyor artık topiğe
günaydın
ayrı bir diyetmi bilmiyorum dileğe sormuşsun ama 8 zeytin fazla değilmi?
çoook üzüldüm bian içim sıkıldı yazdıklarını okuyunca anne olduğum için iyi anlıyorum seni söyleyecek bişeyde bulamıyorum çok çok üzüldüm ama bildiğim bişey varki düşen bebekler doğsa zaten engelli olurmuş allah tarafından düşüyor diye duydum
söyleyecek bişey bulamıyorum valla
şaşırtıcı
geçen günlerde ne muhabbetli topik diyorlardı nazar değdi işte, sayfalar ilerlemiyor artık dün ben bile okudum okudum gittim
günaydin canim ..günaydın canlarım
güzel bir gün olması dileğiyle...
kaçamak sıfır olsun bugün hadi bakalım
toparlanmazsanız - 200le ben 1. olurum görürsünüz ozaman
herkese merhabalar,
Nasılsınızbacılar, nasıl gidiyo? Ben bu arada 1 kilo vermişim,mutlu oldum. İnşallah 60 olduğum günleri de görürüm, herkes istediği kiloları görür umarım.
aysecimallahdan hayirlisi canim cok üzüldüm keske doktor önlemini alsaydin nebileyim bende düsük yapdim kadindoktoru koruma haplari verdi vaginal bidaha düsmesin diye bendede 7 haftalikken kanamam olmusdun
hayirlisi canim benim sIkma canini diycem insan üzülüyor
aysecimmmm
cok istedim cok cocugum olsun diye((
kizim hep bakardi kardesi olanlara ic gecire gecire
ben hep hayal ettim iki cocuk bi arada büyütmeyi yada digerleri gibi kardesi ile
birlikde kizimi okula almaya gitmeyi ve iki kardesin birbirine kosmasini
cook hayal ettim((
kizim cok agladi canim skiliyo diye bense icimden agladim hep(
reglim bir gün gecince hamilemiyim diye cok kostum test almaya(
bebekleri kucagima alinca cok sizladi icim(
önceden cok istiyordum hevesleniyordum ama artik canim yaniyor
ve göz yaslarimi tutamiyorum((
kizim kocaman oldu 13 yasinda artik o bile unuttu kardes demeyi((
ama arkadaslarin bebeklerini nasil kucakladigini görüyorum
ben onun hislerini disaridan görüyorum(
aslinda unutmadi kardes demeyi ama üzüldügümün farkinda(
o yüzden susuyor((
Allahim nasip et diyorum sadece ....................
canım yaa çok üzüldüm yazdıklarına çok haklısın ama en azından 1 evladın var kızında tedaviylemi olmuştu tüp bebek falan deneseniz olmuyormu, 35ten sonra erkeklerde sperm sayısı çok fazla düşüyormuşaysecimmmm
ben hep hayal ettim iki cocuk bi arada büyütmeyi yada digerleri gibi kardesi ile
cook hayal ettim((
o yüzden susuyor((
tabiki canım sen zaten allaha inanıyorsun kısmetinizde nezamansa zamanı gelmemiş dememkii şer sandığımız şeylerdede bir hayır varmış yaa, vardır bundada bir hayır Allah sabır versin güç versin eminim çok zordurevet canım sorunlu olanalr ılk haftaalrda düşüyormuş zaten...heseyın hayırlısı sağol umaycım ben çok üzülmüştüm en baş
herkes hayal kırıklıgı yasmaıstı naısl olur diye ama şimdi kendımı cok ıyı hıssedıyorum...herseyın hayırlısı Allah gene verir inşallah
bazen ağlıyorum cunku hep aynısı oluyor diye...ama bu zor günler de gecer dimi hep böyle olucak değil ya.....
hadi gözün aydın 63mü oldun ozaman, 60ıda görürsün daha aşağısınıda istersin az kalmış zatenherkese merhabalar,
benim yöntem olmadı ozaman ben gönderilene baktım linke tıklayınca açtı ama demekki karşı tarafta açmıyormuşhımm tmm böyle bi deneyim sağol ayşem
Geçmiş olsun canım, moral bozmak yok.Bu sabah yürüyüş yaparken normalde 15 tur dönüyordum park etrafında 5 ten fazla yapamadım çünkü sol bacağıma kramp girdi..Feci acı çekiyorum şu an da...
Ama yaa ama olmaz ki bu yaaaÇok moralim bozuldu..Tam hırslandım herşey güzel gidiyo, bi aksilik olmasa şaşardım !!
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun. İnşallah ilerleyen zamanlarda sağlıksıhhatle bebeciklerinizi kucağınıza alırsınız.çok gecmıs olsun canım....ılkınde kalp atısı fln baslamıs mıydı yani yoksa baslamadan mı düştü...
bu benım 3. ilki 10 haftalık (kürtaj) ıkıncısı 28 haftalık (doğum yaptım) üçüncüsü 5+4 işte kısmet bakalım ılk ıkısı hastalıgım sebebıyle oldugu barizdi
kan pıhtılaşması yuzunden yanı ama bu seferkınde hastalıgımdan dolayı değil..sanırırm genelde olabilecek bi döllenme bozuklugudur
Allah hepimize sağlıklı evlatalr nasib etsin sonucta ona orada can verecek olan Allah....
evet canım imtihan hepsi...inşallahh çook cici sağlıklı bebeklerimiz olucak bizim de
evet çok şükür ki sağlıklıyız ne durumda olan insanlar var....
Günaydınnnnn!!!!!günaydın canlarım
güzel bir gün olması dileğiyle...
kaçamak sıfır olsun bugün hadi bakalım
toparlanmazsanız - 200le ben 1. olurum görürsünüz ozaman
Ay canım çok duygulandım, gerçekten. Belli olmaz belki birgün hiç beklemediğin anda oluverir, ne bileyim. Allah bilecek tabii de, olmuyorsa da vardır Rabbimin bildiği deyip olana şükret canım. 1 tane de olsa varmış bak.aysecimmmm
cook hayal ettim((
o yüzden susuyor((
Selam suzi, senden ne haber?sagol balikaymakim bilgilendirdigin icindilekcim beni duyuyorsan gecmis olsun fistik cabuk iyiles aramiza gel geri
dün birsürü alinti aldim not etmisdim cantami sabah degistirdim kaldi
tugbam kelebegimmm hep seni alinti yapiyorum ama yazamadim nasil oldu bel agrin seker
dahada birsürü yazasim vardin olmadi
aysecimallahdan hayirlisi canim cok üzüldüm keske doktor önlemini alsaydin nebileyim bende düsük yapdim kadindoktoru koruma haplari verdi vaginal bidaha düsmesin diye bendede 7 haftalikken kanamam olmusdun
hayirlisi canim benim sIkma canini diycem insan üzülüyor
ben yine isime döneyim öpüldünüz canlarbenim odadaki casuslar ne yaziyon diye sormaya basladilar yine
hımm tmm böyle bi deneyim sağol ayşem
tabiki canım sen zaten allaha inanıyorsun kısmetinizde nezamansa zamanı gelmemiş dememkii şer sandığımız şeylerdede bir hayır varmış yaa, vardır bundada bir hayır Allah sabır versin güç versin eminim çok zordur
bencede çok cnm ama dilekin bana gönderdiği bi protein dieti var 3 günlük orda 10 tane yazıyodu ben 8 yedim yaa bilmiyomki ne yazıyosa onu yapıyom :)))
valla bilemedimki neyapsan, tek tek alırmısınız demeden toplu söylesen belki herkes yemez çoğuda sana kalırpaketler yap kendine öyle hazırladığını bilirlerse problem olmaz sanırım
artık çok geç
tam toparlanmışsın diyecektim ki yine yemişsin bişeyler sanırım
ne yedin ne yedin
portakal akşam yenirse gece uykusuzluk yaparmış doğrumudur bilmem
günaydınhayırlı sabahlar
günaydın
kimse gelmiyor artık topiğe
günaydın
ayrı bir diyetmi bilmiyorum dileğe sormuşsun ama 8 zeytin fazla değilmi?
çoook üzüldüm bian içim sıkıldı yazdıklarını okuyunca anne olduğum için iyi anlıyorum seni söyleyecek bişeyde bulamıyorum çok çok üzüldüm ama bildiğim bişey varki düşen bebekler doğsa zaten engelli olurmuş allah tarafından düşüyor diye duydum
söyleyecek bişey bulamıyorum valla
şaşırtıcı
geçen günlerde ne muhabbetli topik diyorlardı nazar değdi işte, sayfalar ilerlemiyor artık dün ben bile okudum okudum gittim
çok saol cnmm ... başlamıştı cnm kalp atışını duyduktan 2 gün sonra kanamam oldu doktoru aradım gelmene gerek yok progestan iç dinlen dedi ki bikaç damla kanamam olmuştu umursamadım 10 gün sonra kontrole gittiğimde 10 gündür bebeğin ölü oldugu anlaşıldı ve acil kürtaja alındımçok gecmıs olsun canım....ılkınde kalp atısı fln baslamıs mıydı yani yoksa baslamadan mı düştü...
bu benım 3. ilki 10 haftalık (kürtaj) ıkıncısı 28 haftalık (doğum yaptım) üçüncüsü 5+4 işte kısmet bakalım ılk ıkısı hastalıgım sebebıyle oldugu barizdi
kan pıhtılaşması yuzunden yanı ama bu seferkınde hastalıgımdan dolayı değil..sanırırm genelde olabilecek bi döllenme bozuklugudur
Allah hepimize sağlıklı evlatalr nasib etsin sonucta ona orada can verecek olan Allah....
evet canım imtihan hepsi...inşallahh çook cici sağlıklı bebeklerimiz olucak bizim de
evet çok şükür ki sağlıklıyız ne durumda olan insanlar var....
aysecimmmm
cook hayal ettim((
o yüzden susuyor((
bugunku menumu yazayim..
ya kizlar ben bu aralari yapamiyorum..simdi isyerimde odamda 4 arkadasiz,yan odadaki arkadaslar da surekli geliyor..biz de bisey aldikmi illa ki tutariz birbirimize ye diye..simdi ben arada 2 hurma yesem..diger arkadaslara da 20 tane hurma getirmem lazim..diger kayisiydi,findigiydi,inciriydi derken falan baya bi hazirlik yapmam gerekiyor..o yuzden cok ara yapamiyorumm isyerinde ne onerirsiniz?:26:
yaaarrrrrrrrrrrrrvulaaaarrr
balkaymak gururla sunaaaar
sabah
kahve ,1dilim salam,1 dilim peynir,1 dilim ekmek,yesillik
ara
3 dilim ayva ,2 büyük fincan yesil cay
öglen
corba ,yogurt
ara
tam tahilli bar
ara
kefir
aksam
4 5 kasik corba ,brokoli,1 kasik pilav
2 yumusak seker (kalorisi düsük) 2 fincan kahve
simdide bir mandalina yicem
ay cok sükür yaa
kıyamam,olsun gunun guzel gecmıs,ya gunduzde cozutsaydın daha beter olcaktı.enazından gunu kuttardıngünaydin kizlaar
dün o güzel menüden sonra gecenin bi yarisi tatli krizim tuttu vee olanlar olduanladimki regl gelmeden rahat yok bana cildirmak üzereyim sinir stresi karin agrilarida bi yandan
günaydın kızlar nasılsınız
bu bebeğimi de kaybettim,kaybediyorum düşük yapıyorum su anda
doktor kendi kendine düşüo kürtaja gerek yok dedi....
böyle işte daha bitmemiş sınavımız....
önümüzdeki aylar yine denıycez ınsallah dua edın bana lütfen
ilk ikisini kaybettıkten sonra arastrımalar sonucu hastalıkalrım ortaya cıkmıs napmam gerektıgı bellıydı
keseyı de erkenden gorunce herkez çok umutluıydu çunku önlemlerımızı almsıtık artık bılgılıydık hersey bılgımız dahıluınde
ilerliyordu ve kontrolumuz altındaydı ama sebepsiz yere bırden bu bebegımınde düştüğünü öğrendık
hergün mailime gelen ayetlerden dün bu ayet gelmsıtı
"İnsana bir zarar dokunduğunda bize yalvarır. Sonra ona tarafımızdan bir nimet verdiğimizde,
Bu, bana ancak bilgim sayesinde verilmiştir der. Hayır, o bir imtihandır. Fakat onların çoğu bilmezler."
Zümer suresi 49
şimdi okuyorum okuyorum düşünüyorum herşey bılgım dahılınde olmuyormuş....yaratanda büyütende veren de Allah
buna hep aynen bu şekilde inanıyordum ama sebepleri veren de Allah idrak etmem gerekıyormuş....
herseyin bi amacı var şu dünyada..bundan da ders almam gereekn bişey varmış...ilk basta cok uzgundum ama sımdı cok ıyıyım
hersey güzel olucak ınsallah
tnt tv'ye bakın uleeeyyyn,yine konumuz kilo vermeeeeizleyin
günaydın kızlar nasılsınız
bu bebeğimi de kaybettim,kaybediyorum düşük yapıyorum su anda
doktor kendi kendine düşüo kürtaja gerek yok dedi....
böyle işte daha bitmemiş sınavımız....
önümüzdeki aylar yine denıycez ınsallah dua edın bana lütfen
Bu sabah yürüyüş yaparken normalde 15 tur dönüyordum park etrafında 5 ten fazla yapamadım çünkü sol bacağıma kramp girdi..Feci acı çekiyorum şu an da...
aysecimmmm
cook hayal ettim((
o yüzden susuyor((
canım sağolasın ama doktora bahane bulmuyorum cunku yapılcak bişey yoktu yanı ilk gittiğimde zaten düşük tehlıkesi fln yoktu.
progesteron fln verıoalr düşük sorunu olucna ama ona da gerek yoktu hersey iyiyidi birdenbire oldu...yani
leke gorunce gittiğimde ztaen bouk bi yapı vardı...kımet canım gene denıycez ınsallah cok beklemem hemen hamiş kalırım gene
size anlatırım geen naısl büyüme aşamaları atladıgını güleriz burada inşallahh
7 aylıkken kaybettıgım bebegımde benım 4-5 ay devamlı kanamam oldu afedersın şarıl aşrıl kanal gittim ama
düşmedi bebek.....aksıne 9. haftadan sonra bi sağlıklıydı bi toparladı kı sasırdı doktorlar hep...
ama kan pıhtılaşmasındna kaybettım sonradan nasib kısmet canım...
canım benim çok üzüldümne zor dimi isteyıpte alamamak olmaması
devamlı ugrasman ayaga kalkıp kalkıp düşmek ne zor
ama şöyle düşün bi bebegın var senın bi kızın var ona da sahıp olamayan
o kadar cok insan var ki....emınım herkes böle dıyordur sana ama elinde olanalrla
sevinmek gerekjıyo bazen....ben üzülüyorum ağlıyorum bi yengem var diyo ki 12 yıldır ben hamıle bıle kalamadım ayse
dio sen sen azından hamıle kalıyosun ne diyebılırm kı o kadına susuyorum herkesın sınavı farklı farklı
Allah umarım en kısa zamanda sana bana ısteyen herkese nasib eder canım....
canım yaa çok üzüldüm yazdıklarına çok haklısın ama en azından 1 evladın var kızında tedaviylemi olmuştu tüp bebek falan deneseniz olmuyormu, 35ten sonra erkeklerde sperm sayısı çok fazla düşüyormuş
tabiki canım sen zaten allaha inanıyorsun kısmetinizde nezamansa zamanı gelmemiş dememkii şer sandığımız şeylerdede bir hayır varmış yaa, vardır bundada bir hayır Allah sabır versin güç versin eminim çok zordur
hadi gözün aydın 63mü oldun ozaman, 60ıda görürsün daha aşağısınıda istersin az kalmış zaten
benim yöntem olmadı ozaman ben gönderilene baktım linke tıklayınca açtı ama demekki karşı tarafta açmıyormuş
Geçmiş olsun canım, moral bozmak yok.
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun. İnşallah ilerleyen zamanlarda sağlıksıhhatle bebeciklerinizi kucağınıza alırsınız.
Günaydınnnnn!!!!!
Ay canım çok duygulandım, gerçekten. Belli olmaz belki birgün hiç beklemediğin anda oluverir, ne bileyim. Allah bilecek tabii de, olmuyorsa da vardır Rabbimin bildiği deyip olana şükret canım. 1 tane de olsa varmış bak.
Selam suzi, senden ne haber?
bencede çok cnm ama dilekin bana gönderdiği bi protein dieti var 3 günlük orda 10 tane yazıyodu ben 8 yedim yaa bilmiyomki ne yazıyosa onu yapıyom :)))
çok saol cnmm ... başlamıştı cnm kalp atışını duyduktan 2 gün sonra kanamam oldu doktoru aradım gelmene gerek yok progestan iç dinlen dedi ki bikaç damla kanamam olmuştu umursamadım 10 gün sonra kontrole gittiğimde 10 gündür bebeğin ölü oldugu anlaşıldı ve acil kürtaja alındım(
cnm çok geçmiş olsun cnm 28 haftalık bebeği kaybetmek çok zorr peki sabep sadece kan pıhtılaşmasımı ??
cnmm yaaa bak allah sana çok güzel bi kız nasip etmiş allak kuzuna sağlık sıhhat uzun ömür versin hala istiyomusun bebek ?? hiç tedavi yaptırdınmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?