- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
günaydııııınnnn
bu arada çok sık giremiyon demek haa,gel kulağına bişey diyem,bak bu hafta bildirimi bana göndercen tamammıııııı
belim ilk zamana göre iyi gibi,en azından hareket kabiiyetimi geri kazandım
bak ne dicem,bende dün akşam üstü kudurmaya başladım tatlı diye diye,hatta çocukların 2tane gofreti vardı dolaba sakladıydım gözüm görmesin diye,bişey dürtüklüyo al ye işte bişey olmaz diye aklım fikrim onda nasıl bi titreme başladı kriz tuttu ama naptım yenilmedim,gittim tek yardımcım bu gibi durumlarda,yarım bardak ılık sütün içine 2tatlı kaşığı pekmez,aldım odaya getirdim karıştırdıım bigüzel yudum yudum içtim ne oldu sonuç,kazasız belasız krizden kurtuldum,pişman olcak bişey yaşamadığım için çok mutluydum,dene sende bak nasıl işe yarıyo,işe yaramazsa gel beni döv
kramp en çokta beni vurur her dışarı çıktığımda ayak tabanıma sancı girer yürüyemem o an fena bişey,allah yardımcımız olsun
napalım işte iyiyiz şükür,bende nesfitle güne başladım hadi hayırlısı,bu sabah kaç çıktım tartıda çok mutluyum
bende isterdim 4 çocuğum olsun,sonuçta bu dünyadan göçünce çocuklarım yalnızlık çekmesin bir sürü kardeşinde sevgiyi bulsun derdini paylaşsın,oyüzden allahımda senin kızına bi kardeş nasip etsin inşallah bide benimkilerin yaş aralığının olmaması bu bakımdan iyi işte şükür rabbime,büyüklük küçüklükte olmıcak arkadaş gibi olurlar artık ne biliyim
dilek hasta olmuş biraz,keyifsizmiş,döner inşallah sağlıklagünaydin kizlaresim evde oldugundan gelemiyorum pek sizi cok özledim dün isyerinden firar edecekdim anam ne cok konusmussunuz
bugün gelirim 18 e kadar calisiyom
ara sira baktim dilegin yazilari ile karsilasmadim :26:hayirdir isallah :44:
kactim sonra görüsürüz kizlar
bu arada çok sık giremiyon demek haa,gel kulağına bişey diyem,bak bu hafta bildirimi bana göndercen tamammıııııı
belim ilk zamana göre iyi gibi,en azından hareket kabiiyetimi geri kazandım
ah canımyaa,meyveye oflarken bide tatlımı yedingünaydin kizlaar
dün o güzel menüden sonra gecenin bi yarisi tatli krizim tuttu vee olanlar olduanladimki regl gelmeden rahat yok bana cildirmak üzereyim sinir stresi karin agrilarida bi yandan
ne diyemi bilmedim,geçmiş olsun,allahım sağlıklı bebekler nasip eder en kısa zamanda inşallah,günaydın kızlar nasılsınız
bu bebeğimi de kaybettim,kaybediyorum düşük yapıyorum su anda
doktor kendi kendine düşüo kürtaja gerek yok dedi....
böyle işte daha bitmemiş sınavımız....
önümüzdeki aylar yine denıycez ınsallah dua edın bana lütfen
geçmiş olsun canım,,,Bu sabah yürüyüş yaparken normalde 15 tur dönüyordum park etrafında 5 ten fazla yapamadım çünkü sol bacağıma kramp girdi..Feci acı çekiyorum şu an da...
Ama yaa ama olmaz ki bu yaaaÇok moralim bozuldu..Tam hırslandım herşey güzel gidiyo, bi aksilik olmasa şaşardım !!
Sizler nabıyonuz :26:
napalım işte iyiyiz şükür,bende nesfitle güne başladım hadi hayırlısı,bu sabah kaç çıktım tartıda çok mutluyum
inşallah canım,kıyamam kızına yaa,biz 4kardeşiz biliyomusun ben hep diyorum,iyiki annem bukadar çok doğurmuş,aysecimmmm
cok istedim cok cocugum olsun diye((
kizim hep bakardi kardesi olanlara ic gecire gecire
ben hep hayal ettim iki cocuk bi arada büyütmeyi yada digerleri gibi kardesi ile
birlikde kizimi okula almaya gitmeyi ve iki kardesin birbirine kosmasini
cook hayal ettim((
kizim cok agladi canim skiliyo diye bense icimden agladim hep(
reglim bir gün gecince hamilemiyim diye cok kostum test almaya(
bebekleri kucagima alinca cok sizladi icim(
önceden cok istiyordum hevesleniyordum ama artik canim yaniyor
ve göz yaslarimi tutamiyorum((
kizim kocaman oldu 13 yasinda artik o bile unuttu kardes demeyi((
ama arkadaslarin bebeklerini nasil kucakladigini görüyorum
ben onun hislerini disaridan görüyorum(
aslinda unutmadi kardes demeyi ama üzüldügümün farkinda(
o yüzden susuyor((
Allahim nasip et diyorum sadece ....................
hadi hayırlı olsuneveeet bende katıldım yarışmaya eğlence olsun biraz demi
Kızlar dün akşam benim ki aradı"Napıyomuş benim aşkım" dedi , bende dedim ki " aşkın şişmiş yatıyo şimdi" ...O da yazık " aşkım dikkat et ama nolur " fln diyoo
...Kilo verdiğimi zerre kadar çaktırmayacağım ...Grüşcez onlaaaa ...Ay çok eğleniyorumBirde dün önümden bi ton cıss geçti hiçbirini dokunmadım kızlar
Son düzenleme: