70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar aksama kaynanama gitcez oturmaya bir kek yaptım şimdi ev missss korktuğu missss:1:
Havucu cevizi kek:56:
Azıcık tadına baktım kalıbını siyirirken ki ufakkende hep ben alırdım leğeni :52:Süper olmusssss yahuuuuu kendimi övmek gibi olmasın yani...:46::46::46:

:52:

:52::52::52::52::52::52:sen beni güldürdün Allahda seni güldürsüb cnm:54:
amiiinnn :54:
Selam NesliCim:70:
Özledim yawrım seni.:27::27:
Amann çok konuşuyorum kiloda kilo akışına bırakcam.
Diyeti uygulıycam aç bırakmıyor zaten sağolsun.
Sonuçlarını alırım inşaallah:23:

Spor kilo verdirmez canım.
Sıkılaşmanı sağlar.:34: Moralini yerine getircekse bi kağıda tarihi yaz vücut ölçülerini yaz.
Gene eşek gibi spor yap 1 ay sonra bak bakaalım nasıl fark olacak.:103:

Ooo tartıya bakma canım o bize hep düşman:1:

Öyle yazdıklarınızı okuyorum ama pek yazıcak havamda değilim.:27:
Güneş açsa sahilde yürüsek falan keyfimiz yerine gelse.:103:

Kimse görmedi dimi akşam yerken kimse görmezse kilo yazılmıyormuş zaten.:82::82:
yok canim gecenin 4 ü kim görcek ben bile görmedim yediklerimi el yordami ile bulup yedim :9::9::9:

eeee daha daha nassınız??:27:
:ssz::ssz: böyleyim bacim yaavv sen ?

Kizlar aksama kaynanama gitcez oturmaya bir kek yaptım şimdi ev missss korktuğu missss:1:
Azıcık tadına baktım kalıbını siyirirken ki ufakkende hep ben alırdım leğeni :52:Süper olmusssss yahuuuuu kendimi övmek gibi olmasın yani...:46::46::46:

ay bende nezamandan beri seni cagiricam bacim bizede biyirrr :31:

amiiinnn :54:
yok canim gecenin 4 ü kim görcek ben bile görmedim yediklerimi el yordami ile bulup yedim :9::9::9:

:ssz::ssz: böyleyim bacim yaavv sen ?

ay bende nezamandan beri seni cagiricam bacim bizede biyirrr :31:

Gelirim cnm seve seve ne zamandan berri yapmadım koku bütün evi sarmış durumda yaaaa guzel ve tatlı olan hersey neden zararlı:(((((( Yemicem ama soz verdim kendime:52::52:

Kizlar bügünde yazın gitcemiz hotelin rezervasyonunu yaptimmmm offff mayokini giymek istiyom ben yaaa....:52::52::52:

Sürekli aynı rakamdan sıkıldıgım için bide.
Biraz eksilir inşaallah sonra bakarım.:1:
evet öyle bir ortam olsa daha iyi olurdu, neyse ama sen zaten çok şey başardın dün bişey paylaşmıştım eyvah kilo veremiyorum diye onu oku istersen belki iyi gelir
gecende dıkkatımı cekmıstı nohut?n yemekkı anlayamadık bıo avuc yazmısın ya :) genel ıtıbarıyle menun cok guzel begendımmmm:34:
beyaz leblebi varya canım biz nohut diyoruzda başka ne deniyor bilmiyorum yanlış bir tabirmi kullandım acaba ondan yedim işte
balim duramiyorum esek gibi spor yapiyorum eliptik bisiklette 1 saatdenfazla tepindim arti yürüyüsde merak ediyorum
sporda kas yaparsan oda fazla çıkabilir bence biraz ara ver spora kilo vermen durduğu zaman başlarsın
selam canım çok güzel şimdiden-200 maşşallah böyle git inşallah

süper canım hiç ekmekde yok
ahh ben ekmeksiz kahvaltı edemiyomm
canım -200le kalırım muhtemelen aslında cumartesi günü - 500 düm ama geri almışım demekki
buarada kahvaltıda 1 dilim ekmek vardı yazmayı unutmuşum ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum yumurta varsa 1 dilim yoksa 2 dilim
canım çekti bak şimdi
nolcek???

evet öyle bir ortam olsa daha iyi olurdu, neyse ama sen zaten çok şey başardın dün bişey paylaşmıştım eyvah kilo veremiyorum diye onu oku istersen belki iyi gelir

beyaz leblebi varya canım biz nohut diyoruzda başka ne deniyor bilmiyorum yanlış bir tabirmi kullandım acaba ondan yedim işte

sporda kas yaparsan oda fazla çıkabilir bence biraz ara ver spora kilo vermen durduğu zaman başlarsın

canım -200le kalırım muhtemelen aslında cumartesi günü - 500 düm ama geri almışım demekki
buarada kahvaltıda 1 dilim ekmek vardı yazmayı unutmuşum ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum yumurta varsa 1 dilim yoksa 2 dilim

canım çekti bak şimdi
nolcek???
Kız senin Can'ın çekiyor ben ise buram buram pişmiş kek kokusu alıyorum su an onu napcazzzz:1::1::1::1:

Merhaba Hanımlar İşlerim yoğun hemen menülerimi paylaşayım.

Dün

Sabah,

Domates,salatalık,2 zeytin,bir tutam maydanoz,bir tıtam roka,iki dilim çavdar ekme
Bir bardak çay Tek Şeker

Ara Bir elma

Öğlen

Bir kase mercimek çorba
Bir porsiyon tavuk sote
3 kaşık yoğurt

Ara

5 fındık

Akşam

Bir kase domates çorba
Salata

2,5 Litre Su