- 6 Haziran 2011
- 1.550
- 31
- 113
sagol kelebegimm![]()
yenilen de yine ben oluyorum gerciaz yeme canim
protein agirlikli beslen bence :26: salata ye bol bol
![]()
patates kizartmasini gördüm sana birsey anlatayim canimdün esim güzelcene patates kizartmis yanina kabak biber ve patlican kizartmis üstünede tomates sosu yemede yaninda yat
ama ben naptim yemedim
bana söyle dedi kocis okadar ugrasmis bari tadina bak kendimede salata yapmisdim 1-2 kabak 1-2 patlican biraz tavuk snitzel salatama koydum yogurtladim yedim
yoksa beni cok kötü tuzaga düsürecekdin
balikaymak toparlan bakem
bak bende regl olamadim daha
duvara tirmanasim geliii
ama yemiycem kiz gecerim bak seni aaaa
kizma balim
kendine getirmeye calisiyom seni
kactim kizlar mesaim bitecek birazdan öpüldünüz![]()
sormaa canımm ya hep bu eşler yüzünden işten çıkmadan bana haber saldı sevdiğim yemeklerden parmısın die tmm dedim yaptım benimde canımı çektirdi bende yedim o saatte
ahh canımm yaa sorma inşallah bırakmam şu diyetiay walla mönünü okurken karnım acıktı e miolsun ya bazen bana da öle oluyo, bi güneş müneş açsın da, hava ısınsın, tutuşuruz hepimiz kesinnnnnn
bugünkü mönümü yazıomm
uyanınca: 1 bardak su
kahlwatı: 2 dilim tahıl ekmeği, 1 dilim yağsız peynir, 4 yeşil zeytin, 1 katı yumurta(kayısı) , domates-salatalık, yeşilçay
ara: 4 adet kuru erik
öğlen: 1 dilim tahıl ekmeği, 1 kase tarhana çorbası, 4 yk ıspanak, salata
ara: 1 bardak çay, 5-6 adet çubuk kraker, 1 saat sonra 1 çay bardağı yağsız sütle, 1 küçük amasya elması
yarım saat koşu bandında yürüdüm,
akşam yemeğimi hazırlıcam: sanırım çorba, gene ıspanak, salata felan yiycem...Allahım tez zamanda istediğimiz kiloya kawuştursun bizi...
![]()
kızmakta haklısın valla bana canım napçem ben böyle bu kilolarla ne güzel diyetteydik 1 hafta olmadan kaçamaklara başladım bileeNe bu kızartmalar akşam akşam![]()
ben teşekkür ederim okuduğun için
twisterde nasıl dönüyorsun 15 dk, ben 2 dk dönemiyorum hemen acıyo göğsümün altıyla, ben yanlış bişeymi yapıyorum acaba
bide ellerini tutunmadanmı yapıyorsun, ben beceremiyorumda
inceleyeyim bakalım, sağolasın
akşam çok olmuş hemde hepsi zararlı şeylerden
sabah fasülyemi yedin? karışıklıkmı oldu menüyü yazarken
çok güzel, afiyet olsun
toparlanmışsın hızlı geliyorsun desene
ara çok olmuş sanki, 8çubuk kraker 1 dilim ekmeğe eşmiş
valla aynen sabah öle oldu sofra hazırlamak zor geldi hemen olanlardan atıştırmalık gibi bişi oldu canım açıkçası üşendim :44::44:bide çöpe gidicekti artık ziyan olmasın diye mideye indirdim ama