canım ben bu konuda bir bilene kendim sormadım ama abim bir ara spor salonuna gitmiş ve ordaki hocası abime zayıflamadan sıkılaşmamasını, eğer sıkılaşırsa daha zor zayıflayacağını filan söylemiş. yani önce yürüyüş filan gibi genel olarak kalori yaktıracak sporlar yapmak lazım. mekik, yanları eritme gibi hareketler sıkılaşmak içini bölgesel çalışmaları şimdi yapmasan iyi olur.
bu konuyu geçen puccayla da konuştuk. o da öyle yapmış zayıfladı ya şimdi yeni yeni başlamış spora. twist ile yanlarını daha yeni eritmeye çalışıyor yani kaç aydır kilo vermesine rağmen. bende de twist var ama pucca öyle deyince yapmayı bıraktım önce bi 10 kilo vereyim ben de sonra spora başlarım diye düşünüyorum. sen de öyle yap istersen sonradan kilo vermekte zorlanma
evet o zayıflama haplarını kullanmasan iyi olur ben de altın çilek almıştım bi ara sonradan ölenler filan oldu kaldı öyle kaç kutu var açılmamış muhtemelen çöpe gitcek, kimseye de verilmez kendi sağlığımı düşünüp başkasının sağlığını bozamam.. almışsın gerçi artık da sağlıklı beslenip kilo vermek daha güzel
bizim hocamız kilo verdikten sonra en az 2 yıl o kiloyu korumamız gerektiğini söyledi. 2 yıl boyunca koruyunca vücut kendi ayar noktasını o kiloya göre ayarlıyor ve ona göre kilo alıp veriyormuş. önce verip sonra bi de korumak lazım yani