70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gelin gelin sekiz kişi var açıkta uzun zamanmı oldu ne yazın yazın bana tavsiye yazın sade meyva rejimi yapcem varmı yapan kolay gelsin

hiç idrar testiyle uğraşma ben 1 gün gecikince kan testi yaptırmıştım hastanede 1 saat içinde mutlu haberi aldım... darısı başına...

kızlar gelin gelin sekiz kişi var açıkta uzun zamanmı oldu ne yazın yazın bana tavsiye yazın sade meyva rejimi yapcem varmı yapan kolay gelsin

diyetisyene gittiğimde bana meyveleri bile kısıtladı.. bazıları çook şekerli zayıflatmak yerine kilo yapıyor.. bide tok tutmuyorlar.. için kazınır açlıktan dayanamaz bozarsın diyeti.

sen yine bilinenden şaşma. sabak kibrit kutusu peynir ..vs..kuşluk meyve öğle..vs...

Yine en iyi diyet o... hem sağlıklı da.

hiç idrar testiyle uğraşma ben 1 gün gecikince kan testi yaptırmıştım hastanede 1 saat içinde mutlu haberi aldım... darısı başına...

ayyy bendee hiç şans yok hastaneye gittim labratuar da çalışan kişi izinliymiş kapalı dediler aile hekimliğine geçtiği için başka yerde bakmıyor drumu aradım orda yaptırayım dieee hemşiresi dr bey ptesi gelecek dedi semineri varmış ayyy mecburen akşam test alıp evde yapıcam(((

kızlar yarın burda hıdırellez şenlikleri var duyuru yapılıyo bayılıyorum şu küçük kasaba gibi olan yerlere
her tarafta hoporlörler var sürekli anons yapılıyo hani flimlerde olur ya neyse orda şenlikte herkes mangal yaparmış ben ilk defa gitcem ve burnuma mangal kokuları gelir napcem çok severim

canım ben aslında sadece 4 gün yapmayı düşünüyodum sonra başka rejime geçecektim bu arada gazetede okumuştum bir prof yabancı her 4 günde bir değişmesi gerektiğini söylemiş rejim listesinin bende öğle düşünüyodum ama yanlış günle başladım bugün çok geç yatarım yarın şenlik falan neyse bugün denicem bakalım dayanabilcekmiyim

Al canım yap bişi kaybetmezsin benim 5 gün geçmişti yaptım pozitif çıkmıştı bende yapmıcaktım beklicektim ablam yaptırdı bence akşamı bekleme hemen al yap baktın negatif çıkarsa bir hafta sonra gelmemişşse kan testi yaptırırsın inşallah hayırlı haberler alırsın...

sedacım loxandra yı hatırlatayım istedim canım,bugün sanırım nete giremeyecek

yazmıştım canım sağolasın....

Kızlar ne oluyor yaaa kimse verememiş bende dahil herkes yerinde sayıyor....
Hişşşt silkelenin kendinize gelin eğer 2 kilonun üzerinde veren yoksa kupa yok size şu an en fazlası 1.5
7kişi kilo vermiş 7 kişi yerinde sayıyor çok ayıp bize çooookkkkklava:klava:klava:

ay ben çok merak ettim şimdi eczane yokmu yakınında yapsana hemen 2 gün yokum nette bende ofiste yapmıştım testi

ayyyy valla eczane yok buralardaaa varda çok uzak ben çıkim desem şimdi burda çalışanlar bırakmaz ne alıcaksan biz alalım die
o yüzden en iisi akşam yapmak yarında sonucu yazarım sizeee olur mu kızlarrr

Merhaba kızlar sabah bir simit yedim. Öğle yemeğinde 4 köfte 3-4 dilim fırın patates. 2 Kaşık makarna ve biraz bulgur pilavı yedim. Bulgur pilavını burda çalışan çaycı ablamız zorla yedirdi. O yapmış. :)

ayyyy valla eczane yok buralardaaa varda çok uzak ben çıkim desem şimdi burda çalışanlar bırakmaz ne alıcaksan biz alalım die
o yüzden en iisi akşam yapmak yarında sonucu yazarım sizeee olur mu kızlarrr

ben hamile olduğumu gögüslerimden anlamıştım.. kocaman olmuşlardı. önceden de reglime yakın büyürlerdi ama o ay nadideyi bile geçmiştim.. bide deli acıyorlardı gerimekten:1rolleyes:

sende bi değişiklik var mı? insan anlıyor ya hamile olduğunu içi bi tuhaf oluyor insanın...

insallah canım Allah gönlüne göre versin

selam kızlar bende regl dönemımde olmama ragmen kılosunu koruyanlardanım bu arada sporum tam gaz devam ıp atlamayada basladım günde enaz 1 saat bısıklet daha nolsun bırde yarım lıtrelık bardagım var 2 gündür o yarım lıtrelık bardakla enaz 5 bardak su ıcıyorum hemde ıcıne lımon sıkarak eee daha nolsun bende asırı sıkılasma var cok farkedılıyor kılom 100 gr fazla gösterıyo ama ben önceden bır bardak bıle su ıcmezken sımdı yaklasık 3 lıtre su ıcıyorum suyunda etkısı var tabı fazla göstermekte.aman aman yağ olmasında su olsun dımı canlar

merhabalar kizlar nasilsiniz bakim

ben bir haftadir sadece okuyorum, okadar cok moralim bozukdiki,

ac gezmeme rahmen kilo verememistim,
sizlere kizardim bu nasil diyet yiyorlar yiyorlar diyet yapiyoz diyorlar diye
sonra gördümki ac kalmakla kilo verilmiyor,

ve yedim yedim yedim canim ne cektiyse yedim ama az sinirli yani,

ve bugun tartiya ciktim inanamadim, 1.200gr vermisim,

evet inanilmaz deyilmi?
hem yedim hem kilo verdim )
ama yediklerimi yakmak icinde spor yaptim bol bol. hihoyyyt

kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum bu arada ,

ya kıslar çok fena oğluma yemek yedirirken şimdi patates kızartması ve tavuk vardı 5 tane kızartma yedim hani meyva olayı yok cocukta benle rejim yapsın en güzeli canım çekiyo yediklerinden herhal 5 taneden pek bişey olmaz varmı kalorisini birde kızlar sizle paylaşmak istiyom aklıma geldi 96 senesinde
patronum kadın rejim doktoruna gidiyoduki ünlüğdü patron bayağı zengindi
kızlar günde 10 dilim kepekli işte uno yani ,üstüne çok hafif ince yağ şu becel den veya tereyağ
nescafe şekersiz oda zaten sütsüzde içerdi ama arada başka hiç birşey yok meyva vesaire 1 hafta bu derdi doktoru sonra başka . ama düşününce mantıklı 48 kaloriyse o ekmekler yani şimdiki 10 tanesi 480
yağda çok ince olduğu için pek yoktur ister kahve iç ister çay veya bitkisel çay tok tutuyoda ekmekler
sabah 2 arada 2 öğlen 2 ikindi 2 akşam 2 taneye bölüyodu ama özelliği başka hiç birşey yok ben yarın salıya kadar yapcam

ayyyy evet cnm gögüslerim kocaman oldu inan sütyene sığmıyorlar el degmez oldu valla çok sızlıyo birde kasıgımda batma var ara ara belimde de hafif bir agrı sanki relg olacakmışım gibi....
umarım hamileyimdirrrr:))))
ben yolunuzu açarım inş sizleride arkama beklerimmmm:))):CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…