hepimizin sorunları var inan ama hayat devam ediyor yaşama sarılmak zorundayız kendini topla biran önce sarıl rejime havalar ısınıyor zaman daralıyor haydi bakalım alkisalkisalkis
KİRAZZ canım ne zaman açıklanıyo sonuçlar
çok saol tatlım güzel dileklerin için umarım oledir ay 1 hafta geçti ama test yapmak için
erken mi yarın yapayım diorum pazar günüde hem bana hem annemlere süpriz olsun istiyorum
kızlar bana yardım edin 1 haftadan idrarda çıkar mı hemen?:CüvCüv::CüvCüv:
allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin:))))
kızlar gelin gelin sekiz kişi var açıkta uzun zamanmı oldu ne yazın yazın bana tavsiye yazın sade meyva rejimi yapcem varmı yapan kolay gelsin
hiç idrar testiyle uğraşma ben 1 gün gecikince kan testi yaptırmıştım hastanede 1 saat içinde mutlu haberi aldım... darısı başına...
diyetisyene gittiğimde bana meyveleri bile kısıtladı.. bazıları çook şekerli zayıflatmak yerine kilo yapıyor.. bide tok tutmuyorlar.. için kazınır açlıktan dayanamaz bozarsın diyeti.
sen yine bilinenden şaşma. sabak kibrit kutusu peynir ..vs..kuşluk meyve öğle..vs...
Yine en iyi diyet o... hem sağlıklı da.
çok saol tatlım güzel dileklerin için umarım oledir ay 1 hafta geçti ama test yapmak için
erken mi yarın yapayım diorum pazar günüde hem bana hem annemlere süpriz olsun istiyorum
kızlar bana yardım edin 1 haftadan idrarda çıkar mı hemen?:CüvCüv::CüvCüv:
allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin:))))
sedacım loxandra yı hatırlatayım istedim canım,bugün sanırım nete giremeyecek
ayyy bendee hiç şans yok hastaneye gittim labratuar da çalışan kişi izinliymiş kapalı dediler aile hekimliğine geçtiği için başka yerde bakmıyor drumu aradım orda yaptırayım dieee hemşiresi dr bey ptesi gelecek dedi semineri varmış ayyy mecburen akşam test alıp evde yapıcam(((
ayyyy valla eczane yok buralardaaa varda çok uzak ben çıkim desem şimdi burda çalışanlar bırakmaz ne alıcaksan biz alalım die
o yüzden en iisi akşam yapmak yarında sonucu yazarım sizeee olur mu kızlarrr
günaydın kızlarrr
kilom yine aynı 71 ama ben mutluyum almadıgıma şükrediyorum valla
çok kaçtı bu hafta birde hala regl olamadım bakalım nolucak hayırlısı artık
hepinizi öpüyorum kızlar:)))))
umarım hamileyimdir:)))
ben hamile olduğumu gögüslerimden anlamıştım.. kocaman olmuşlardı. önceden de reglime yakın büyürlerdi ama o ay nadideyi bile geçmiştim.. bide deli acıyorlardı gerimekten:1rolleyes:
sende bi değişiklik var mı? insan anlıyor ya hamile olduğunu içi bi tuhaf oluyor insanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?