70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arsız gönlüm sana kesinlikle katılıyorum,aç kalınarak kilo verilmiyor

bu arada öğle yemeğimi yedim bende
2 kaşık pilav....2 kaşık kadar tavuk döner...1 kutu ayran

yeşil çay yapıp içicem birazdan

bu arada melankolicim inşallah canım hayırlı haberler verirsin bize,meraktayız haberin olsun tatlım

hayırlı olsun... kaydirigubbakcemile3

kıslar merhaba bugünün cuma olduğunu ve bildirim yapılacağını unutmuşum
sedacım akşam tartılıp bildirsem olurmu
dün çok kötü bi gece geçirdim kıslar izinliydim dün gündüz iyiydi kollarımda biraz ağrı vardı ama üstünde durmadım akşam saatlerinde sağ kolum dayanılmaz bi şekilde ağrıdı neyse ağrı kesici içtim ve yattım gece 12 de inanılmaz bi acıyla uyandım uykudan uyandırdı ya neyse hemen acile gittik tahliller röntgen falan 2 doktor muayene etti sonuç fibromiyaljin
bu benim çektiklerin ne yaa biri bitmeden bir diğeri başlıyo çok üzgünüm tamamen stres ve sıkıntıdan kaynaklanan ve ömür boyu devam edecek bir rahatsızlığım var artık:çok üzgünüm:senağlama

:1hug::1hug::1hug:

canım inşallah hamilesindir ya benimde bir arkadaşım kasıklarında batma olduğunu nedenini merak edip nette arama yapmış... bizim k.k da hamilelik belirtileri diye bir topikten çıkmış belirtelerinin tutuğunu görünce hemen test yapmıştı şimdi 1.5 aylık hamile... topiğe bak istersen... hadi hayırlı haberlerini bekliyorum canım... a.s.a.s.:1hug::1hug:

kızlar benim çok yoğun fazla giremiyorum... :1hug::1hug::1hug:

geçmiş olsun canım yokmuki çaresi ömür buyu diyosun stres olmazsamı rahatsın sadece yokmu ilacı falan

geçmiş olsun canım yokmuki çaresi ömür buyu diyosun stres olmazsamı rahatsın sadece yokmu ilacı falan

teşekkür ederim canım evet ilacı ve tedavisi varmış ama söylediklerine göre kronikleiyomuş yani geçmiyomuş ama süreklide olmuyomuş agrılar için kas gevşetici ağrı kesici ve antidepresan veriyolar ben tam teşekküllü olarak muayene olup ona göre bakıcaam ama stres tetikliyo dedi doktor

melankoli canım senin kendine dikkat etmen gerek... diyette yapmaya çalışıyorsun... hamileysen bir an önce öğrenmen lazım... süt peynir bol bol yemen lazım... çok merak ettim ya... hayırlı haberlerini bekliyoruz... kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5a.s.a.s.a.s.

merhaba kizlar :) ben bugün pek bişey yemedim. yarım paket light bisküvi ki kendisi yaklaşık 100 cal etti. Öğle yemeğindede biraz kuru kayısı üstünede ballı sirkeli koca bir bardak ılık su, şimdide light yoğurdun içine biraz ceviz attım yedim. Şimdide doooğru spora gidiyorum. Hemen gideyimki 4 buçuktan sonra çok kalabalık oluyor. Akşama görüşürüz öptümm hepinizi :)))

geçmiş olsun bence hemen akşam ki dr sonucuna göre karamsarlığa kapılma iyice araştır iyi bir dr bul ona git canını sıkma allah başka dert vermesin dikkat et kendine görüşürüz

white hallcimmm çok geçmiş olsunnnn tatlım kendine çok dikkat et:))))
unutma sen bize lazımsınnnn:)))

melankoli çok teşekkür ederim canım sen ne yaptın testi
şulecim çok sağol canım başka dr gitcem ona göre bakıcam artık

tatlım iş yerinde ole bir şansım yok ama akşam evde ilk işim o olacak
yarında sonucu yazarım sizlereee

whitehall canım benim çok geçmiş olsun,lütfen dikkat et kendine,hiçbişey senden önemli olmamalı
hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz ama sonucu sağlımızdan olucak şekilde olmamalı,gelişmelerden haberdar et bizi tatlım

teşekkürler canım iyiyiki varsınız yaa
bu arada dün gece eve gidince bi liste yapmıştım hayatımla ilgili beni neler etkiliyo nelere üzülüyorum die çıkan sonuçları değerlendirmeye aldım sabah işe gelince istifamı verdim yani birinci etken hayatımdan çıkacak yakında az kaldı azzz

merhabalar kızlar şükür kavuşturana kaç gündür görüşemiyoruz..

whiteallcim çok geçmişler olsun sanırım yapabilecein olabildigince kafanı rahat tutmak ama gerçekten bu çok zor biliyorum sen yine başka bi dr daha görün sonuçta strese baglı bi hastalık bu nolcagı belli olmaz kronikleşmeden önüne geçedebilirsin..

melankoli inş. bebeişin geliyordur canım ya hayırlı haberlerini yaz bize akşma inşallah çok sevindim senin için e bizde teyzoş oluyoz artık:)

bende kilo bildirimimi şimdiden yapayım sabah tartıldım ne ileri ne geri çakıldım kaldım burda 73 hala ve hala Allah'tan dua ediyorum ki regl oldum da patlayacak hissi geçti normal bir insan gibi yaşıyorum artık

Daha az tartılın. Hergün baskülün üzerine çıkmayın. Haftada bir tartılın yeter. Kaybettiğiniz kiloların yerine cm’leri ölçmek daha gerçekçi bir yaklaşımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…