ayyyy evet cnm gögüslerim kocaman oldu inan sütyene sığmıyorlar el degmez oldu valla çok sızlıyo birde kasıgımda batma var ara ara belimde de hafif bir agrı sanki relg olacakmışım gibi....
umarım hamileyimdirrrr:))))
ben yolunuzu açarım inş sizleride arkama beklerimmmm:))):CüvCüv::CüvCüv:
ayyyy evet cnm gögüslerim kocaman oldu inan sütyene sığmıyorlar el degmez oldu valla çok sızlıyo birde kasıgımda batma var ara ara belimde de hafif bir agrı sanki relg olacakmışım gibi....
umarım hamileyimdirrrr:))))
ben yolunuzu açarım inş sizleride arkama beklerimmmm:))):CüvCüv::CüvCüv:
kıslar merhaba bugünün cuma olduğunu ve bildirim yapılacağını unutmuşum
sedacım akşam tartılıp bildirsem olurmu
dün çok kötü bi gece geçirdim kıslar izinliydim dün gündüz iyiydi kollarımda biraz ağrı vardı ama üstünde durmadım akşam saatlerinde sağ kolum dayanılmaz bi şekilde ağrıdı neyse ağrı kesici içtim ve yattım gece 12 de inanılmaz bi acıyla uyandım uykudan uyandırdı ya neyse hemen acile gittik tahliller röntgen falan 2 doktor muayene etti sonuç fibromiyaljin
bu benim çektiklerin ne yaa biri bitmeden bir diğeri başlıyo çok üzgünüm tamamen stres ve sıkıntıdan kaynaklanan ve ömür boyu devam edecek bir rahatsızlığım var artık:çok üzgünüm:senağlama
geçmiş olsun canım yokmuki çaresi ömür buyu diyosun stres olmazsamı rahatsın sadece yokmu ilacı falan
teşekkür ederim canım evet ilacı ve tedavisi varmış ama söylediklerine göre kronikleiyomuş yani geçmiyomuş ama süreklide olmuyomuş agrılar için kas gevşetici ağrı kesici ve antidepresan veriyolar ben tam teşekküllü olarak muayene olup ona göre bakıcaam ama stres tetikliyo dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?