70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim keske gecen hafta yapsaydim arkadasim oturmaya geldi benim esimde hastaydin dedi sogani 4 e bölüp kaynatcan odalara dolastir bakterileri öldürüyo diye haberlerde duymus bende cocuga da atlamasin diye kaynatip elimde tencereyle odalari gezdim buhari dagilsin diye suyu nuda icseydim keske

suzim hangi birini yazam ne varsa yedim yaaaaaaaa
daha valizleri boşaltmadım kaciş te evi halletmiş sağolsun bir patates kızartmış tüm mutfak yağ içinde hiç halim yok temizleyecek yaaa. akşam geldim daha üstümü çıkarmadan lavaboları falan fırçaladım ay bu erkek mlletini anlamıyorum leş gibi lavabo nasıl kullandın öyle
ben gideyim şu valizleri boşaltam gelem kızlar net açık kalsın öptüüüüüm

ayyyyy cok guldum buna yaaaa

bide bilenlere artik ne dicem
merhaba arkadaşlar bende 75 kiloyum. bugün aranıza katıldım günaydınnnnnn
hos geldiin

Bir an önce cuma olsun yaa

slmmmm kizlar gününüz aydin neseniz bol diyetiniz sorunsuz olur insallahhayat güzel kizlar cicek var böcük var haddini bilmeyenler varr varda varrrr

canim ben onu 15 gün kala baslanicak diye biliyorum :44:
ben biraktiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm

pisiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm

izmirimmmmmmmm ne yapiyo pisim

affiyet olsun canim bidaha kine yemiyceksin bahane artik yok
evde yanliz birakmaya gelmiyo onlari gercekden de
kolay gelsin canim kolaysa basina gelsin deme ama

ay ne güzel evet aslı koyunn bencede
sen daha 89 lusun ben 84 lüyüm ve 2 sene önce evlendim 26 yaşımdaydım gerçi diyorlardı kimseyi beğenmiyon evde kalacan diye
dediğin gibi şimdide heryerde çocuk muhabbeti olmuyormu çocuğunuz diyorlar
benle evlenen kuzenlerimin 1 yaşında çocukları oldu ama ben düşünmeyince herkese tuhaf geliyor
dedim ya çokta tıııınnnnnnnnn

günaydın cnımcım

bende regl yok ama aklıma çeşit çeşit yemekler börekler pastalar geliyor yahuu

evet çok konuşuyorlar valla
2,5 günmü
ne güzel yaaa
haftasonundan dolayı utanıyorum pasta börek demeye bile
canımın istememesi lazım böle şeyleri
sonra dombili oluyom hemen
evet dileğin sğüpermiş 2.5 gün benm 6 gün sürüyor
3 gün full kanama sonrası lekeler şeklinde

hoşgeldin kız pisim evde işlerin seni beklemesi kadar sıkıcı bi durum olamaz anlıyorum
akşam kociş benden önce geliyor eve yemeğini yapıyor yiyor ama mutfak talan halde oluyo

selam kızlar...
ay ay ay kimleri görüyorum ortamm gelmiş..hoşgeldin kızzz...gözümüz yollarda kaldı walla özledik seni..gerçekten 1 kiloyla iyi kurtulmuşsun açık büfedenbende olsam yerdim.öyle zamanlarda kendimi hiç frenliyemem ama banada ne olduysa bende artılardayım ortim offf...bu sigarayı bırakmak bana hiççç yaramadı ...
kızlar ben bugün gelemeyebilirim.ortimi görünce bi selam vereyim demiştim..sonra görüşürük..

kızlar pazartesi sabah :70.9dum
bu sabh :69.8 im
çabuk gelen kilo çabuk gidiyo 2 günde 1 kg gitti
ama çok hafif beslendim sabah harici ekmek yemedim
bide spor yapamadım bu aralar bu akşam sporda yaparım biraz
önceki haftadaki kilom 69.4 ttüm umarım cuma günü onunda altını görürüm

balkaymak farketmez canım ya ha 10 gün ha 15 gün
ben fazla denemek istemedim
çünkü ozaman araları az oluyor
15 günde içilebilir yazılmış 10 günde yazılmış
ben iki kupa içmeyi düşünüyorum o yüzden
1 bardakdan fazlaya geliyor kupa olrak 3 bardağa tekabül ediyor
o yüzden 10 gün yeterli dedim

yarar canim yarar sakin öyle düsünme

bende biraktiiim senide

kabızlık çeken arkadaşlar, ara öğünlerinizde 1 çay bardağı yarım yağlı sütle kuru erik, kuru kayısı yada hurma yerseniz böyle bir sorun kalmaz... ana yemeklerde de ıspanak, pazı , maydanoz, sulu çorbalar için...protein ağırlıklı diyet yapıoyrsanız kabızlık çekmeniz muhtemel ...sebzeye ağırlık verin kızlar

hmm ben 15 gün diye okumustum sanki sayfasindan canim ondan dedim

heheheh demıstm aslıcm ben sana sewındm hayatm ama hala yakalayamadn benı hatrlataym

selam canim
bu hafta güzel sonuc alalim hepicimiz isallah
sagol canim
bu arada ben deminki mesajımla Nergis olmuşum
nergis diyebilirmiyim canim sana

Süperr
Çabuk gelen çabuk gidiyo işte:119:

selam kızlar...

Selam şeker

dilaaaaaaaakk

öglende kanat yok aksamda var ben öglen 3 kanat salata aksamda gögüs salata düsündüm ne dersin:26:

Öğlen ve akşam yer değiştirebilirsin
Yeterki bu olsun yediğin

İş görüşmesi için çağıracaklardı ama hala çağırmadılar...Ben de şimdi ara öğünümü yicem ama oraya aç aç gitmek istemiyorum, oraya karnım şiş şekilde de gitmek istemiyorum aramalarını bekliyorum...Bi portakal yiyip gitcem hemen, ama aramadılar OOOOOOOOOOOOOF! Çok sinirlendim ...Hayır bilseydim böyle olacağını sabah yürüyüşümü de yapardım gelir temizliğimi de yapardım... !! Saçımı makyajımı yaptım ,kıyafetler hazır oturuyorum öyle !

Son düzenleme:
kızlar yaa hani böyle moralimiz bozuluyo fln ya bazen, düşünseneze yazın hepimiz bomba gibi olcaz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…