70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sedacım merak ettim 1,5 veren kim

KIMET AY canım.....

Geçmiş olsun canım zaten bütün hastalıkların başı stress değilmidir elinden geldiğince relax olmaya bak....
Sonuçta dünyaya bir kere geliyoruz ve yaşadığımız günün tekrarı yok....
Akşam 23 den sonra yapacam listeyi akşama bildirebilirsin tatlım....

cok sukur ya siteye girebiliyorum cok uzulmustum kapandı dıye

neyse gecen hafta 71 dım ve 500 gr adet sıskınlıgınden fazlalıgım wardı bu hafta 70.500 kılom 500 gr verdım sayıyorum

slm kızlar
3gündür giremedim kk ya işlerim vardı
bende kilo veremedim ama regl oldugum için şişimm
belkide verdim ama belli degilll(
neyse haftaya süper olck inşallahhhh

selam arkadaşlarbugün kilo bildirimi yapmayı unutmuşum misafirim vardı yeni aklıma geldi gerçi bu hafta kilo verememişim belki bunuda etkisi etki vardır geçen haftaki gibi 77.7yim malesef kilo verenleri kutlyorum inşallah artık bende verenlerden olurum haftaya kadarsenağlama

iyi akşamlar herkese, ben akşam yemeğinde nohut yemeği yedim 2 yemek kaşığıda pilav. Ondan öncede işte yoğurt ceviz kuru üzüm fln geçiştirdim. Bugün herkes bana incelmişsin baya dediler nasıl kilo verdiğimi sordular Çoook mutlu oldum Sporumada gittim 1 saat 7 km hızla deli gibi yürüdüm hatta bazen sıkıldımdan tempodan koştum Aslında daha devam ederdim spora ama gitmek zorunda kaldım. Bide şu cevizle kuru üzüm olayını abartmasam bazen süper olucak malum ikiside kalori bombası özelliklede ceviz ama en azından sağlığa faydalılar Haziranın ortasına kadar en azından 5 kilo vermem lazım olucakmı bilmiyorum 2 aydır uğraşıyorum ama :çok üzgünüm:

Ben bugün satistayim yazmistim sizlere yediklerimi yazayim tüm gün hatirladigim kadariyla...
Sabah=> 1 kurabiye
Öglen saat 12 den Aksam 19 ye kadar yediklerim =>>> 2 Catal döner eti, 6 tane patates kizartmasi,1 dilim künefe, 6 sarma, iki kücük parca tavuketi, 1 dilim yaspasta, 1 tane tulumba tatlisi, 1 dilim baklava galiba bukadardi fazlasi vardir eksigi yokturklava:

çook mutsuzum...
doğumdan sonra ilk defa giyecek bişeyler almaya gittim... ve 32 beden pantalonlara girdim..buluzlerde large oluyor artık.. götüm göbeğim kocaman olmuş..

öğle bol bolak şeylerim içinde gerçekleri görmemişim ama magazaların aynaları gerçeği yüzüme bir tokat gibi vurdu.. ben artık tombul değil şişmanım senağlama

yarın arkadaşlarda buluşucaz insan içine çıkıcam diye bir kot bir t-shirt aldım ama aynaya bile tam bakmadım sağolsun eşim beğendi... o oldu diyince aldım... yen doğum yaptın üzülme filan diyor ama 2 ay bitti hala hamile gibiyim :CüvCüv: Çok üzgünüm çoook

eve geldim ve torbaları hiç açmadım öğle duruyorlar yarın gitmeden ütüler giyerim... offf çok mutsuzum...

bidaha tatlı yoookkk....

aman canım yazdıklarına dıkkat uyarı almayasın sonra

ıŞTE BU HAFTAKı LıSTEMıZ BıR HATAM VARSA AFFOLA....

KIYMET_AY.........78.5....77....1.5KıLO
ARSIZGÖNLÜM........71.2.....70.......1.2KıLO
KıRAZ_Z.............76.....75.......1KıLO
LATTE..................70.7....69.7......1KıLO
LOXANDRA.........73.8....73........800GR
ELCıNCAKAR...........75.3...74.5.....800GR
CARPEDıEM.............68.....67.3......700GR
TSAMBıKOS..........71.......70.5.....500GR.
AYAYNıLAY......73.....72.8....200GR

KıLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRıK EDıYORUM...

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

MıNNA9595..............69.5..69.5
SEDAOZER.............68.5....68.5
TOMBıKOS..............74......74
BURSEFA............74....74
MAGRENTA............67....67
MELANKOLı699.......71....71
MEHTAPıNO..........73.9....73.9
ZEYNP..............73....73
ZAMBAK3..........75...75
ALMIRA.............69.3....69.3
MERYEMTAZE........77.7....77.7

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KıLO ALAN ARKADAŞLARIMIZklava:klava:klava:

AYPARCAMM..............70.3.....71.5.....1.2KıLO
AZRAMM.......69.5....70....500GR.
GÖZYAŞI.........72.5.....72.8....300GR.

KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLAR:uhm::uhm::uhm:
MıSSZORRO.........71.5
GÖZYAŞI............72.5
FATMA26............75.5
GÜLEYSA...........67.5
AZRAMM...........69.5
ARZUK.........69.4
SÜRMELı.....70.1
FATMATUGRA........78
YARıSCı...........78
GÜLLESU.........70.7
ZıRAAT............71.5
LıMONLU KEK........74.1
FATMAHATıCE.......66
SEV_CANN.........79
YOKRUMUZFALAN.....67.5
WHITEHALL.........71.8
BURGEM..................69.2
FAIRYWINGS..........76
BABYFACE84.......73.7
ANANAS..............71.6
NNURAYY...........66.3
EFSANUR...........67.6

Son düzenleme:
ben bugün yediklerimi yazım ama yarın sabah 76 olurum bu annemin tartısında o zamanda 5 günde 2 kilo olur çok iyi benim için sabah 5li çayım peşinden 3 kayısılı büyük bardak suyum 10 .30 gibi greyfurt öğlen 5li çayım peşinden armut arada 2 kayısı attım 4 de 2 saat yürüdüm sonra oğlumun cipsinden sadece 1tane yedim akşam 5li çayım sora elma ve şu anda açım açım arada sekersiz nescafe içtim 1 .5 saat öncede içtim ve maydanoz yiyerek içtim nescafeyi açııııııııııım aç iyigeceler şekerler

ellerıne saglık arkadasım emegıne saglık yıne büyük bı tıtızlıkle hazırlamıssın

Seda'cım ellerine sağlık... liste yine çok güzel... siteye bu hafta zor girilmesi sebebiyle motiveler baya düştü..havalarına ısınmasıyla kilolar biraz yerinde saydı sanırım... kilo veren arkadaşları alkışlıyorum...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray::hooray::hooray:
benimle aynı kaderi paylaşan yerinde sayanlarıda almadıkları için tebrik ediyorum... yerinde saymamızın nedenide özel durumlarımız...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 kilo alan arkadaşlarda bu hafta toparlayacaklardır... :teselli::teselli::teselli:

ayparçam tatlıları fazla kaçırmışsın ama tadımlık yemişsin en azından.. sen şimdi yakarsın onları yağ oluşmadan gider hepsi... takma o kadar.. canın bir şeyi çok çektiyse yemesende yemiş gibi kilo aldırır derler psikilojik olarak...

whitehall çok geçmiş olsun canım... hayat bizim onu güzelleştireceklerde bizleriz... kafaya taktığımız zaman bize hastalıkolarak döüyor... herşeyi boş ver canım... stres kaç sene yaşlandırıyo insanı... hele iş stresi çok kötü.. bende 3 sene önce mayıs ayında başladığım işyerindeki müdürüm sayesinde kel kalacaktım... 1 senedir tedavi görüyorum... hala düzene girmedi... kel kalacaktım az kalsın... çekmediğmiz eziyet kalmadı... şimdi müdür değişti ama çektiklerimiz yetti... senin için hayırlısı olsun.. sağlığın daha önemli... gönlüne göre bir iş bulursun inşallah... önce doktorda tahlillerini yaptırırsın.. tedavini yaptırırsın.. kısa süzrede sağlığına kavuşursun inşallah...,

renniem arkadaşım mehabaa.s.a.s.a.s.... ben ilk defa görüyorum seni... bence 9 aylık bir maatondan çıkmışsın... çok normal.. hiç sorun etme kendine... ben 30 yaşında ve bekarım ama hamile gibi duruyordu göbeğim... 77 kilo ile başladım şimdi 3 kilo verdim ve birazda sıkılaştım görüntü biraz değişti... ama hala senden daha kiloluyum... (( ama senin ne güzel bir bebeğin var... onlar için herşeye katlanılır... bence kilonu takma verirsin bunun içi burayız.... el birliği ile gidecek kilolar...:1hug::1hug::1hug:

GÜNAYDIN KIZLAR !!!!!!! :sm_cool::sm_cool::sm_cool: Yeni bir hafta yeni bir başlangıç... :teytey::teytey::teytey: Hepimize hayırlı olsun... bu hafta herkes güzel güzel kilolar verir inşallah.... :Saruboceq: havalar güzelleştikçe daha güzel spor yapacağımıza inanıyorum..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum... hepinizi çok öptüm... :1hug::1hug::1hug:
Sitede yine sorun var... sık kullanılanlardan giremedim bugünde...şu sorun inşallah kalkar artık...

çok özür dilerim dün siteye girdim ama sayfaları açmakta çok zorlandım soun yaşadım ve pes ettim ama sabitim bu hafta malesef

Günaydin kizlar..
Ben oklava hak ediyorum dimi kizlar felaket almisim kilo
Ama haftaya toparliycam biliyom ben güveniyorum kendime...

günaydın fıstıklar
sedacım ellerine sağlık liste yine süper olmuş,bu hafta kupa yok ama nazar boncuğuda yakıştı bize dimi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kilo verenleri,koruyanları tabrik ediyorum,alanlarda haftaya telafi edeceklerdir eminim

burda nihayet günlerden sonra çok güzel bi hava var,keyifler yerinde,sabah sabah neşem daha bi yerine geldi,bana dar gelen kaprimi giydim tam oldu,evdede iştede zayıfladığımı farkettiler,küçüldüğümü söylediler o kadar mutlu oldumki

günaydın kızlar SEDACIM çok güzel bir liste ellerine sağlık
bu haftaki azmimle listenin başına gelebilmem benim için büyük mutluluk
şimdi aç karnına ve tartıldım 76 yım ama dün neler çektim açım aç diye
kızlar benim için 70 e düşmek kolay ondan sonrası zor
geçen sene haziran sonu 67 düşmüştüm 79 dan o yüzden oturmamış kilodur kışın sonra 78 den 74 düştüm tekrar ama hayatımda sizler yoktunuz acaip motive oluyorum sizlerle teşekkürler şekerler

kızlar bugün sadece dün yazmıştım silere 10 tane unonun 48 liklerinden
üzerine çok ince tabaka yağ sürüp nescafeyle şekersiz ve yarım çay bardağı light süt le yapıyom herzaman nescafemi gün içerisne bölünüyo 10 kızarmış yağlı ekmek ama başka hiç birşey yok kesinlikle onu yapcam kardeşimin doğumgünü salıydı onu yarına çektimki ellerimle pasta yapcam işte kısır mantı istiyo ve tabiki yicem e 1gün yiyimki hafta içi hiç bozulmasın pazartesi belki yine meyva rejimi belki bu ekmeklisi neyse kızlar çıkıyom kahvaltı yapcez herkese kolay gelsin

günaydınnn kızlarrrr listeniz süperrr olmuş
bu aradaaaaa süper bir haberim varrrrrrrr
hamileyimmmmmm
allah isteyen herkese nasip etsinnnn hayırlısıylaaaa
benimde bebegimi sıhhatli kucagıma almamı nasip etsin rabbim:))))

Canimmmmm Tebrik ederim cok sevindim senin adina....
Insallah yavrunu salikli sekilde kucagina alirsin,Rabbim o cocugu tüm iyiliklere vesile eder insallah, hayirli bir evlat olur umarim...
Ayyyy ne güzel yaaaa
Dilerimki hamileliginde kolay gecer canim..
Öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…