70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar siz de incecik olduğu halde ay göbeğim çıktı ay buram şuram çıktı diyen insanlara sinir olmuyor musunuzz? benim çok sevdiğim bir arkadaşım var sürekli öyle diyor. kızı boğasım geliyor. sanki inadıma yapıyor yaa

seninki arkadasmis canim benim kiz kardesim öyle 4 cocuk dogurdu azicik göbek yok 55 kilo boyuda 1.70 kilo aldim deyince dalasim geliyor

slmm kızlarrr
işte benimm menümm
SABAH
1 bardak yeşil çay
1 dilim t.b ekmeği
3 dilim beyaz peynir, 2 dilim kaşar
3 zeytin
1 çatal reçel

ARA: 2 kuru incir

ÖĞLE:
1 Kase special k

ARA: 1 tane portakal
1 tane galeta

AKŞAM:
5 kaşık kereviz yemeği
salata

2 lt su
bir bardak form çay içerim....

merhabaa gördüğüm kadarıyla başladığından bu yana 10 kg vermişsin. bu kiloyu ne kadar sürede verdin canım?

slm citirlar bugünki menüm
sabah iki dilim diet ekmele sucuklu ve az kasarli tost sinirsiz cay sekersiz​
arada 10 edet badem
ögle brokoli ve yogurt​
arada yesil kahve
aksamda bir dilim ananas ve bir kiviyle yogurt​
su 2.5 litre su
yarim saat eliptik bisiklet​
bugünlük depoya bunlar girdi:26:

bu arada ben bu sabah çok mutlu oldumm
dün sabah 61.6 çıkmıştım
bu sabah tartıldım oda neee 60.8
yani bigünde 800 gr gitmiş :44:
dün koltuklarımı ve bitane halımı silmiştim
ama bunu genelde yapıyordum bu kadar etkilememişti
ilk defa bu sefer böyle oldu ama güzel oldu

merhabaa gördüğüm kadarıyla başladığından bu yana 10 kg vermişsin. bu kiloyu ne kadar sürede verdin canım?

valla canım ilk bi kaç kilomu hatırlamıyorum tutmamıştım ama
bu topiğe başlayalı 2 ay oldu 2 ayda tam 8 kilo verdim...

ay simariklik onlarinki baska bisey degil sinir olurum öylelerine

hah bende onu dicektim benim koltuklarda halilarda iyi bi silinmesi gerikiyo canim bak kötü niyetim varsa hazirana 60 kilo olayim insallaaahh ama tek amacim senin kilo vermen

dilaaaaaaaaaaakk nerdesin yaaa

ben sabah kahvemi ictim aksamda bir tane icebilirmiyim dicektim :26:

ay krizlere giriyom baaaaaaakk sacimi basimi yolceeem:84: :84::84:

kendimi parca pincik ediceeemmm kahveeeeeeeeeee :122::122::122:

şakacı şeyy senii

Akşamı geçiştirmişsin, çorba-salata-yoğurt ya da sebze yemeği-yoğurt-salata şeklinde beslenmen gerekiyor canım.

Maşallah..

valla canım ilk bi kaç kilomu hatırlamıyorum tutmamıştım ama
bu topiğe başlayalı 2 ay oldu 2 ayda tam 8 kilo verdim...
Güzel gidiyosun canım,darısı bizlerin başına
SEni tembel seni, sen bu gidişle, burda aynıııııı kiloda takılmayadevam edersin gibime geliyo

dilaaaaaaaaaaakk nerdesin yaaa

ben sabah kahvemi ictim aksamda bir tane icebilirmiyim dicektim :26:

ay krizlere giriyom baaaaaaakk sacimi basimi yolceeem:84: :84::84:

kendimi parca pincik ediceeemmm kahveeeeeeeeeee :122::122::122:

Nasıbi kahve bu canım, şekersizse olabilir diye düşünüyorum.

Herkese iyi akşamlar kızlar, nasılsınız bakem?
Bugün benim diet fora oldu canlarım, komşum illa da su böreği yapalım diye tutturdu, yaptık, yememezlik olmaz dimi
Bir de ordan yine başka bir komşunun Kuran'ı varmış, oraya gittik, kısır ve çerkez tavuğu yedim, 1 küçük dilim de kek. Ordaki börek ve poğaçalara dokunmadım ama
Ama tabii kendi yaptığımız su böreğinden de yedim 1.5 dilim. Cumaya artık verdiğim 1 kilo da geri gelir. Neyseeee, form çayımı içtim şimdi, inşallah kaloricikleri yok edecek
Bugün benden böyle kızlar, kaçamaklı bir gün. Sizlerde ne var ne yok?

suzicim ne desem bilemiyorum arkadaşlar bişeyler söylemiş destek olmuşlar sana ama bende yazamadan edemedim, eğer bu yaptığı herneyse saplantı haline gelmiş demekki, kumar diye anladım ama umarım yanlış değildir kendini alıkoyamıyorsa ailesiyle arasını bozacak duruma getiriyorsa o işi yapmak için her yolu deniyorsa tedavi olması gerekir bence bir psikiyatristin yolunu tutun, sen nekadar gözünü korkutsanda onun vazgeçmesi çok zor olur alışkanlık olarak düşün, kolay vazgeçebilirmiyiz alışkanlıklarımızdan? sen yine tavrını koy ya doktora gideriz bu işi çözeriz yada bizi unut deyip bunu hissettirmen lazım bize konuşmak kolay ama öncedende dedim nasıl olsa affedecek deyip yapmaya devam ediyor
BENDE TAHTIMI KURAMADIM Kİ 69 A CANM

bence kaçamklardan dolayı böyleyiz umaycım
3 gün kaçamak yapıp 4 gün diyet yaparsak tabi yavaş gider
sen azimlisin ama arada kaçamakların olsada genel olarak iyisin, bende kaçamak çok gitmiyor işte öylede
kaç kilo verdin canım
6 :26::26::26:
bende eskiye göre çok çok az yiyorum ama azaltmayla falan gitmiyor zararlı şeyleri tamamen çıkarmamız lazım hayatımızdan ben işte onu yapamıyorum onun içinde gitmiyor kilocuklar
çok zor bir durum, bencede bitirmek okadar kolay olmamalı, bidoktora gidin diyorum tekrar, sonra keşke bide onu deneseydim dememek için en azından
maşallah aslıcım süpersin

iyi başladın hiç cıss yok ne güzel, imreniyor sizin menülere
beyaz leblebinin üzerine 2 bardak su içmek gerekiyormuş, tok tutyormuş o şekilde
tebrikler güzel menü
ayy maşallah yaaa
darısı başımıza,
gel yanımızada azcık sürtünek sana
belki bizede geçer bu azim

menüm

Sabah
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 kk beyaz peynir
2 ince dilim salam
2 tatlı kaşığı krempeynir
4 ince dilim kaşar ( ince uzun dilinmiş)
Ara
1 avuç beyaz leblebi,yeşilçay
Öğlen
1 kase yoğurt ve müsli
Ara
1 elma, yeşilçay
akşam
1 kase çorba
Salata,
4 tane köfte minikti 4-5 dilim patates onlar dahada minikti
3 kaşık makarna
1 dilim ekmek
Ara
1 küçük kase yoğurt keten tohumlu

inşallah canım vermişimdir zaten hemen tartı gelsin haftada bir tartının başına sizlerlede paylaşıcam buradan durumumu

sözlerine dikkaete alıcam canım sağlıklı zayıflamak en iyisi sanırım ilaç gelse bile bakalım kendimi 1 ay yediklerime dikkat ederek zayıfladığımı görürsem kullanmam o ilacı

coştumm resmen gündüz olsaydıda şöyle son seste dinleyip döktüreydim içimden geldi valaa

Dilek nesfit tarzı ürünleri sabahları önermiyor canım,sabah zengin bir kahvaltı yapıp, akşamları nesfit yiyebilirsin.

okuldan gelince kıyafetlerle tartıldım yine de cuma günkü kilodan azdım o yüzden cumaya artıda çıkmam inşallah
Burada bir tezatlık mı var, cuma günkü kilomdan fazlayım demek istedin sanırım, inşallah çıkmazsın. Arada 1 gece daha var, yarın akşam hafif geçiştir,gider artın.

beyaz leblebinin üzerine 2 bardak su içmek gerekiyormuş, tok tutyormuş o şekilde
tebrikler güzel menü
kendimi dizginlemeye çalışıyorum çok kötüyüm regl öncesi

hıı öylemiymiş içeyim su üstüne ozaman

akşam yemeğinde hem makarna hem ekmek hem pattissss
çorba da var bari ekmek yemeseydinnn

Son düzenleme:

hoşgeldin
ben de bugün pek bi yedim ama akşam sadece çorba içtim (2 tabak kadar )
az önce de markete gideyim diye bi çıktım yolu uzattım yürüdüm..
bi de az önce yarım litre bitki çayı yaptım karıştırdım bişeyler bakalım bugünün ne kadarını kurtarcam

Burada bir tezatlık mı var, cuma günkü kilomdan fazlayım demek istedin sanırım, inşallah çıkmazsın. Arada 1 gece daha var, yarın akşam hafif geçiştir,gider artın.

yok canım ben 3 haftadır artıdayım o yüzden bu hafta rahat gidiyor sanırım yani doğru yazdım cuma gününe göre azdım
bakalım cumaya ne kadar gitmiş olcak toplamdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…