günaydınnn kızlarrrr listeniz süperrr olmuş
bu aradaaaaa süper bir haberim varrrrrrrr
hamileyimmmmmm
allah isteyen herkese nasip etsinnnn hayırlısıylaaaa
benimde bebegimi sıhhatli kucagıma almamı nasip etsin rabbim:))))
hamileyimmmmmm
hamileyimmmmmm
herkese günaydınn
öncelikle sedacım çok özür dilerim canım akşam eve geldiğimde halim yoktu hemen yattım kilom 72,6 yani 800 gr almışım
melankoli canım arkadaşım ne kadar sevindim bilemezsin allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bu arada bak bebişin şimdiden sana anneler günü hediyesini verdi darısı tüm isteyenlere
sevilcim başarılar işallah gönlüne göre bi iş bulursun
bende bu aralar yüzümle çok oynar oldum bugün kaşlarıma kontur yaptırıcam işallah güzel olur sarışın olduğumdan kaşlarım yüzümde hiç belli olmuyo boyamak zorunda kalmicam artık yaşasın
hamileyimmmmmm
hamileyimmmmmm
CANIMM HAYIRLI OLSUN
ayagını güzelce sürüde arkandan bende geliyim ve tüm bebiş isteyenler tabiii
sabah kahvaltımm 1orta boy kase marul salatası ama sadece marul ve yarım patates vardı içinde
motivem kaçtı benimm spor yapasım yokkk
bursefa motive et beniiii:mymeka::mymeka:
bursefacım bilerek yapıdıgını sanmıyorum bu ara herkes biraz yogun sanırım eskiis kadar sık girilmiyo ama tabii anlıyorum ben de o günlerde havadan nem kapar halde oluyorum bence ondan böylesin kendini rahatlatmaya çalış meyve çayı falan iç iyi geliyo bana (ruh halime de )çok sevindim canım.... :1hug::1hug: Allah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah... allah sağlıklı hayırlı bir bebiş olsun inşallah..a.s.a.s. ilk anneler günü süprizi.. aman canım dikkat et artık beslenmene, hareketlerine dikkat et canım.. Allah herkeze nasip etsin inşallah annelik duygusunu...
darısı başınıza arkadaşlar!!!!!!!
Zambakcım beni kim motive etsin???? kaç gündür site sorunlu tamam ama girip birşeyler yazdım kimse oralı olmadı... benim yazdıklarımmı görünmüyor acaba diyorum bazen gitmiyordu dedim ayparçam yok geldi mesajın dedi.... site böyle değildi kim görse yazardı... alınganlık yapmak istemiyorum ama işlerim çok yoğun... dinlenmek için odaya geliyorum 5 dakika nete girip birşeyler yazıyorum ama yok yani... sitemim sana değil kimse kişisel algılamasın ama ya hassas gününmde olduğum için bilmiyorum... senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
çok sevindim canım.... :1hug::1hug: Allah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah... allah sağlıklı hayırlı bir bebiş olsun inşallah..a.s.a.s. ilk anneler günü süprizi.. aman canım dikkat et artık beslenmene, hareketlerine dikkat et canım.. Allah herkeze nasip etsin inşallah annelik duygusunu...
darısı başınıza arkadaşlar!!!!!!!
Zambakcım beni kim motive etsin???? kaç gündür site sorunlu tamam ama girip birşeyler yazdım kimse oralı olmadı... benim yazdıklarımmı görünmüyor acaba diyorum bazen gitmiyordu dedim ayparçam yok geldi mesajın dedi.... site böyle değildi kim görse yazardı... alınganlık yapmak istemiyorum ama işlerim çok yoğun... dinlenmek için odaya geliyorum 5 dakika nete girip birşeyler yazıyorum ama yok yani... sitemim sana değil kimse kişisel algılamasın ama ya hassas gününmde olduğum için bilmiyorum... senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
bu araada moralim çok bozukkbugün havalar iyice ısınınca insanlar şortlarını giymeye başladılar herkes havuza rahat rahat giriyor bikinileriylee, ben şort bile giyemiyorum bu tombik bacaklarla (( ne zaman bende rahat rahat şortlarımı giyicem, askılı bluzlarımı giyicem yaa (
hamileyimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?