70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy masallah canım allah kucagınada almayı nasıp etsın senın adına cok sevındım sende kendıne ıyı bak artık daha saglıklı beslen artık ikicanlısın öptüm canım görüsürüz

amin cnmmm amin saol güzel dileklerin için
hepiniz iyiki varsınız kızlar sizleri çok seviyorummmmm
sanmayın ki aranızdan ayrılacam buralardayım yineeeeeeee......

ya kızlar ben sırınevlerden besıktasa en kısa nasıl gıdebılırım bılenler yardım etsın iş görüsmesıne gıdecem lütfen kızlar cevap beklıyom

canım benim ya çok çok çok sevindim, :sm_cool::sm_cool::sm_cool:..inan senin msj ını bekliyodum,çok merak etmiştim

inşallah hayırlı,sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim

sana en güzel anneler günü hediyesi oldu, a.s.a.s.a.s. eeee kuzucuğumuzunda bir sürü teyzesi oldu dimi ama

artı kendine çok daha dikkat etmelisin tatlıma.sa.sa.s

herkese günaydınn
öncelikle sedacım çok özür dilerim canım akşam eve geldiğimde halim yoktu hemen yattım kilom 72,6 yani 800 gr almışım
melankoli canım arkadaşım ne kadar sevindim bilemezsin allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bu arada bak bebişin şimdiden sana anneler günü hediyesini verdi darısı tüm isteyenlere
sevilcim başarılar işallah gönlüne göre bi iş bulursun
bende bu aralar yüzümle çok oynar oldum bugün kaşlarıma kontur yaptırıcam işallah güzel olur sarışın olduğumdan kaşlarım yüzümde hiç belli olmuyo boyamak zorunda kalmicam artık yaşasın

CANIMM HAYIRLI OLSUN
ayagını güzelce sürüde arkandan bende geliyim ve tüm bebiş isteyenler tabiii

sabah kahvaltımm 1orta boy kase marul salatası ama sadece marul ve yarım patates vardı içinde
motivem kaçtı benimm spor yapasım yokkk
bursefa motive et beniiii:mymeka::mymeka:

inş kızlarrrr arkamdan hepinizi bekliyorummmmm
kızlar yalnız benim süper bir şişkinliğim var bu normal mi
tartıya çıktım sabah nerdeyse 72 gibi gösterdi bu kadar kısa zamanda kilo almış olamam demi
hepinize sonsuz teşk kızlar:))))

whitee hallcimmm kontör işini sakın uzman olmayan birisine yaptırma sonuçları üzebilir
birde aklında olsun sakın siyak kullandırtma çünkü siyah kontör bir süreee sonra mavileşiyor
ve çok çirkin görünüyor kahve kullandırt....

Canım çoook sevindim sanırım senin için bundan daha güzel bir anneler günü hediyesi olamazdı....
şiş hissetmen normal benimde öyle olmuştu daha iki aylıktı hemen göbüşüm çıkmıştı iç karın küçük ise göbek hemen dışa verirmiş sana bir tavsiye aman dikkat 2 canlıyım diye her bulduğunu yeme nette hamilelik beslenmesi ile ilgili siteler var onları bir gez ben ne bulduysam yedim özellikle ekmek çok çoook yerdim acıkınca hemen peynir ekmeğe hücum ederedim ilk üç ay soğan kokusu yemek kokusunu dayanamazdım onun için hep hamurişi tükettim 70 kilo ile hamiş oldum 100 kilo ile doğurdum....
amamn arkadaşım dikkat et sonra üzülmemen için benden sana tavsiye sık sık ye ama sağlıklı şeyler tüket....
Amma çok yazdım bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun....hepinizi öpüyorummmmm....

çok sevindim canım.... :1hug::1hug: Allah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah... allah sağlıklı hayırlı bir bebiş olsun inşallah..a.s.a.s. ilk anneler günü süprizi.. aman canım dikkat et artık beslenmene, hareketlerine dikkat et canım.. Allah herkeze nasip etsin inşallah annelik duygusunu...

darısı başınıza arkadaşlar!!!!!!!

Zambakcım beni kim motive etsin???? kaç gündür site sorunlu tamam ama girip birşeyler yazdım kimse oralı olmadı... benim yazdıklarımmı görünmüyor acaba diyorum bazen gitmiyordu dedim ayparçam yok geldi mesajın dedi.... site böyle değildi kim görse yazardı... alınganlık yapmak istemiyorum ama işlerim çok yoğun... dinlenmek için odaya geliyorum 5 dakika nete girip birşeyler yazıyorum ama yok yani... sitemim sana değil kimse kişisel algılamasın ama ya hassas gününmde olduğum için bilmiyorum... senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

merhaba kızlar ancak kahvaltı yapıp oturabildim..
sabah benim çoculardan biri geldi ona ders verirken ballaı sirkeli suyu içtim şimdi de onu gönderip ancak kahvaltı yapabildim 2 de öbürü gelecek..kahvaltım 1 dilim ekmek domates peynir..şimdi elmalı metabolizma çayımı içiyorum...

melankoli canım çok sevindim ya inşallah hayırlısıyla alırsın bebeşini kollarına bak bebiş anneler günü hediyesi oldu sana..

bursefacım bilerek yapıdıgını sanmıyorum bu ara herkes biraz yogun sanırım eskiis kadar sık girilmiyo ama tabii anlıyorum ben de o günlerde havadan nem kapar halde oluyorum bence ondan böylesin kendini rahatlatmaya çalış meyve çayı falan iç iyi geliyo bana (ruh halime de )

kızlar ben çıkıyorum,zaten pek kimsede yok,zeynepcim bi sen varsın

öğle yemeğim 4-5 kaşık,patatesli bezelye yemeği,1 kutu ayran

yarın nete giremem şimdiden bütün çıtır adayı annelerin anneler gününü kutluyorum,sınırsız, karşılıksız sevgi ve sabır gösterdikleri çocuklarını rabbim onlara bağışlasın inşallah

öpüyorum hepinizi,kaçamaksız iyi hafta sonları

canımm benim ben geçmişe dönmedim hiç çünküü cvp yazsam gitmiyordu
sakın yanlış anlama
canım biliyosun gördügümde muhakkak yazarımmm
özür dilerim kendi adıma:çok üzgünüm:a.s.a.s.

merhabalar, bursefacım takma kafana canım ya, sen hep yaz bize, Vallahide ilk senin yorumlarını okuyorum ben hepimizi o kadar iyi motive ediyorsunki, bizde seni motive etmeye çalışıos tabiii, burdaki heeerkes seni çok sevio yazmazmıyız sana cevap. Asıl bana yazmıo kimsee ben napim

bu araada moralim çok bozukk bugün havalar iyice ısınınca insanlar şortlarını giymeye başladılar herkes havuza rahat rahat giriyor bikinileriylee, ben şort bile giyemiyorum bu tombik bacaklarla (( ne zaman bende rahat rahat şortlarımı giyicem, askılı bluzlarımı giyicem yaa (

canım giyy şortlarını askılı bluzlarını
giyki zayıflamak için dahada hırslannn bence

bugünn spor yapasım yoktu ama aynaya kendime baktım ve dogruca koşu bandında solugu aldım..
500kalori yaktımm 1saat tempolu yürüdümm
eee bunun üzerine nasıll kaçamak yapılır sen söylee
günde 3km yürüyordum şimdi 6olduu
bakalımm vazgeçmezsem böyle devam edicemmmkaydirigubbakcemile5

allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah canım. sevindim senin adına. olmayanlara da versin :Saruboceq: anneler günü daha anlamlı geçecek şimdi senin için

ben bu hafta kilo bildirimi yapamadım , sabah farkettim bildirimler dün yapılacaktı diye. aynen yerimde saydım nerdeyse mehter takımı gibi olucam iki ileri bi geri. yapıştı kaldı bu kilolar üzerime. zaten elim kolum kalkmıyo bahar yorgunluğumu yoksa kansızlığım mı iyice sapıttı bilmiyorum gözlerim kapanıyo yazı yazarken bile. iki ilaç alır ruh gibi olurum akşama kadar.öğlen kızartma falan vardı ama ben sadece salata yedim bugün.birazdan yeşil çay yapıcam akşam da ıspanak ve bol yeşillikli yemekler yapıcam yesin çocuklar ( eşim her ne kadar o tencereleri balkondan atarım dese de yeşillik o da yemek zorunda kalacak).görüşürüz artık.

canlarim benim sitedeki sorun sukur cozuldu bende bu hafta cok fazla yoktum zaten 66yim 300gr gitmis bu hafta ama bildirime yetisemedim oturdugumuz yerde calisma vardi internet baglantimiz koptu 24saat sukur geldi birde bu hafta esimin avusturalyadan askerlik arkadasi esi ve kizi misafirlige geldi 15gunlugune misafirim var o yuzden cok fazla giremeyebilirim misafir denmez gerci heryil gelirler suoer insanlar kilo verenleride bu arada tebrik ederim vermeyen ama alayanlarida alanlarda moral bozmasin elbet gidecek bu kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…