70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canımm
ben de öyle yapıcam artık
değilse bu tartıyla anlaşamıycazz
gerçi önceki gün 800 gr az gösterdiginde bu kadar itiraz etmemiştim kendisine

bu gibi laflar işitmesek zaten hırslancamız yok canım daha iyi olmuş
atıyım canımda,şey fiyat önemlimi senin için,ben netten almamıştım gerçi dükkandan aldık ama,hani 4yıl oldu tabi fiyat baya düşmüş,,mesela biyerde 88 biyerde 59 karar vermedim,ben sana atayımda birini sonra modeline göre araştırıp istediğin yerden alırsın
Tuğbik su şişesi olayı iyiymiş.
Bende pazar günü yapayım tartılmadan.

sağol canımm
ben de öyle yapıcam artık
değilse bu tartıyla anlaşamıycazz
gerçi önceki gün 800 gr az gösterdiginde bu kadar itiraz etmemiştim kendisine

fiyat önemli değil canım sen yeterki çok iyi kulladığım bu tartı de yeter bana ve kızlar aranızdaa tartısında böyle senlerce çok memnun olan varsa önerileri dikkatle inceleyip kocişe bildirim yapacağım marka model özel msjlarınızı bekliyorum

tefalin her türlü tartısını öneririm benimki yağı falan da ölçüyor gerçi pek inanmıyorum kullanmıyorum da eskiden daha çok bakardım yağıma ama tartısı şaşmıyor kaliteli yani tavsiye ederim...
bir de bir şey soracağım kızlar birkaç kişiyden birden alıntı nasıl yapıyorsunuz?

alıntıyla cevapla dediğin yerin yanında artı işretine bas,istediğin kadar alıntı yaparsın her alıntı istediğinde ona bas

canım sağ tarafta alıntı ile cevplanın yanında + işareti var alıntı yapmak istediğin her msjda o işarete tıklayarak
çoklu alıntı yapabilirsin

alıntıyla cevapla dediğin yerin yanında artı işretine bas,istediğin kadar alıntı yaparsın her alıntı istediğinde ona bas

canım sağ tarafta alıntı ile cevplanın yanında + işareti var alıntı yapmak istediğin her msjda o işarete tıklayarak
çoklu alıntı yapabilirsin

ben senden önce yazdım banane bananeeeeeee

Son düzenleme:
önerin için sağol canım aynı dert bendede vardı ben kopyala yöntemini uyguluodum o da zamanımı alıyordu hiç sormakta aklıma gelmiyor bu genç yaşta bunadım valla iyice
sen nerdeydin bacım yaa derdime çare oldun

okadar mı kötüü
hakket yaa söylesene
valla ne bilim kötü olup olmadığına siz karar verin ama kırmadan

yaş 20 ,3 yıl bitti 4ten gün alıyoruz artıkınkaçarak evlendik ama şimdiki aklım olsa böyle birşeye asla cesaret bile edemem ,ama kocişimle mutluyum arada kıskançlık krizlerim oluyor o konulardada haksızmıyım haklımıyım bilmiyorum aama şu an için çok mutluyum ve iyiki evlenmişim diyorum şansıma çok iyi ve anlayışlı bir eş çıktı Allah'a şükrediyorum hep bu yüzden ,aslında bizim hayallerimiz farklıydı eşimle ,ama işe ailleler bizi görüştürmemek için hele benim ailem tarafından baskı olunca çok fazla bunalım ve kaçış ikimizde böyle olmasını istememiştik ama işte hep amalar var ,neyseki eşim okumam için elinden geleni yapıyor ve çok destekçi bu konuda bana hayırlısı ile bide sınavları atlattımmı tamamdır sonra birde iş hehehe iyice hayatımız düzene girecek çok zorluklar atlattık ama sevdinmi herşeye katlanılıyor Allah herkese böyle aşk nasip etsin

anladım canımm...
tabi ki yaptıgın dogru bişey degilmiş cahillikte denilebilir.
ama şükretki allah yüzüne bakmış ve mutlusun
allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah sevginizde gün gün artsın canımm...
ben de 21 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim...
8 aylıkta bi kızım var arkadaşlar bugün bebek için hazır olmadıklarını fln konuşmuşlar valla
annelik öğrenilen bi duygu değil o allahın kadınlara verdiği annelik güdüsü içimizde olan bişey inşallah bebeğin oldugunda çok daha iyi anlarsın.

allah mutluluğunu daim etsin canım..
geçmişte tatsız şeyler yaşanmış ama sonuçta siz mutluysanız sorun yok

tabiki öğrenilen birşey değil annelik..
ama bu da demek değil ki ergenliğe giren her kadın çocuk doğurup
layığıyla bakabilir.. hazır olmak derken maddi, manevi, yaş olarak her şekilde bi olgunluğa ulaşılması gerekiyor
diye düşünüyorum ben..yoksa tabiki çocuk doğurulur, bakılır ama nasıl bakıldığı, yetiştirildiği tartışılır..
demem o ki anne olmak her kadına bahşedilmiş birşey evet ama iyi bi anne olmak için belli bi erinliğe, olgunluğa ve hayat tecrübesine ulaşmak şart....

Son düzenleme:
inşallah canım bazen diyorum böyle çocuk istemeyerek ileridede çocuğumuz olsun diye çok uğraşırsak diye korkuyorum şahsen Allah'ım umarım bir engel çıkarmaz ileride ve bizlerede anne -baba olmayı nasip eder inşallahHakkımızda hep hayırlı şeyleri istedim Allah'ımdan şükür verdi güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah sizide çocuğunla birlikte mutlu eder inşallah aynı yaşlardayız seninle bir sıkıntım olduğunda veya sıkıntın olduğunda paylaşalım birbirimizle (bazen ben bunalımlı bir hal alabiliyorum eşim bile anlamaz hale gelliyor o hallerimi şahsen onu üzdüğüm için çok üzülüyorum ve kendi kendimi yiyip bitiriyorum canım:44:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…