amin cnmmm amin saol güzel dileklerin için
hepiniz iyiki varsınız kızlar sizleri çok seviyorummmmm
sanmayın ki aranızdan ayrılacam buralardayım yineeeeeeee......
günaydınnn kızlarrrr listeniz süperrr olmuş
bu aradaaaaa süper bir haberim varrrrrrrr
hamileyimmmmmm
allah isteyen herkese nasip etsinnnn hayırlısıylaaaa
benimde bebegimi sıhhatli kucagıma almamı nasip etsin rabbim:))))
günaydınnn kızlarrrr listeniz süperrr olmuş
bu aradaaaaa süper bir haberim varrrrrrrr
hamileyimmmmmm
allah isteyen herkese nasip etsinnnn hayırlısıylaaaa
benimde bebegimi sıhhatli kucagıma almamı nasip etsin rabbim:))))
Seda'cım ellerine sağlık... liste yine çok güzel... siteye bu hafta zor girilmesi sebebiyle motiveler baya düştü..havalarına ısınmasıyla kilolar biraz yerinde saydı sanırım... kilo veren arkadaşları alkışlıyorum...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray::hooray::hooray:
benimle aynı kaderi paylaşan yerinde sayanlarıda almadıkları için tebrik ediyorum... yerinde saymamızın nedenide özel durumlarımız...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 kilo alan arkadaşlarda bu hafta toparlayacaklardır... :teselli::teselli::teselli:
ayparçam tatlıları fazla kaçırmışsın ama tadımlık yemişsin en azından.. sen şimdi yakarsın onları yağ oluşmadan gider hepsi... takma o kadar.. canın bir şeyi çok çektiyse yemesende yemiş gibi kilo aldırır derler psikilojik olarak...
whitehall çok geçmiş olsun canım... hayat bizim onu güzelleştireceklerde bizleriz... kafaya taktığımız zaman bize hastalıkolarak döüyor... herşeyi boş ver canım... stres kaç sene yaşlandırıyo insanı... hele iş stresi çok kötü.. bende 3 sene önce mayıs ayında başladığım işyerindeki müdürüm sayesinde kel kalacaktım... 1 senedir tedavi görüyorum... hala düzene girmedi... kel kalacaktım az kalsın... çekmediğmiz eziyet kalmadı... şimdi müdür değişti ama çektiklerimiz yetti... senin için hayırlısı olsun.. sağlığın daha önemli... gönlüne göre bir iş bulursun inşallah... önce doktorda tahlillerini yaptırırsın.. tedavini yaptırırsın.. kısa süzrede sağlığına kavuşursun inşallah...,
renniem arkadaşım mehabaa.s.a.s.a.s.... ben ilk defa görüyorum seni... bence 9 aylık bir maatondan çıkmışsın... çok normal.. hiç sorun etme kendine... ben 30 yaşında ve bekarım ama hamile gibi duruyordu göbeğim... 77 kilo ile başladım şimdi 3 kilo verdim ve birazda sıkılaştım görüntü biraz değişti... ama hala senden daha kiloluyum...(( ama senin ne güzel bir bebeğin var... onlar için herşeye katlanılır... bence kilonu takma verirsin bunun içi burayız.... el birliği ile gidecek kilolar...:1hug::1hug::1hug:
inş kızlarrrr arkamdan hepinizi bekliyorummmmm
kızlar yalnız benim süper bir şişkinliğim var bu normal mi
tartıya çıktım sabah nerdeyse 72 gibi gösterdi bu kadar kısa zamanda kilo almış olamam demi
hepinize sonsuz teşk kızlar:))))
günyadın zambakçım, ve günaydın herkeseAfiyet olsun zamabakçım, boşweeer böyle zamanlarda yenir tabii, hem çokda yememişsin ki
bu aradaaaa tickerımı yennilycem ben gene çünkü 1 kilo daha vermişiiiim!!! 73 oldum bayanlarhemde regl olmama rağmen! Çok mutluyum 60 ları görücem galiba 65 olsam bana yeter zaten cılız olmayı pek sevmiyorum ben grçi hiç olmadım ama kaydirigubbakcemile3 gene de bence hafif ama HAFİF tombiklik daha çok yakışıyor bayanlara. Erkekler içinde öyle imiş. Elle dergisinde bir foto vardı keşke sizle paylaşsaydım onu, neyse bi kadın 8 beden (ingiliz bedeni heralde bizim 34-36) bu 8 beden bayanların ideal ölçüsüymüş. 12 ise(38-40 a tekabül ediyor) erkeklerin bayanlarda gördüğü ideal ölçüymüş. Hatta ortalama ölçü 16 ymış neye göre kime göre 16 anlamadım ama O yüzden 65 olsam yeter bana ya
günyadın zambakçım, ve günaydın herkeseAfiyet olsun zamabakçım, boşweeer böyle zamanlarda yenir tabii, hem çokda yememişsin ki
bu aradaaaa tickerımı yennilycem ben gene çünkü 1 kilo daha vermişiiiim!!! 73 oldum bayanlarhemde regl olmama rağmen! Çok mutluyum 60 ları görücem galiba 65 olsam bana yeter zaten cılız olmayı pek sevmiyorum ben grçi hiç olmadım ama kaydirigubbakcemile3 gene de bence hafif ama HAFİF tombiklik daha çok yakışıyor bayanlara. Erkekler içinde öyle imiş. Elle dergisinde bir foto vardı keşke sizle paylaşsaydım onu, neyse bi kadın 8 beden (ingiliz bedeni heralde bizim 34-36) bu 8 beden bayanların ideal ölçüsüymüş. 12 ise(38-40 a tekabül ediyor) erkeklerin bayanlarda gördüğü ideal ölçüymüş. Hatta ortalama ölçü 16 ymış neye göre kime göre 16 anlamadım ama O yüzden 65 olsam yeter bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?