70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin cnmmm amin saol güzel dileklerin için
hepiniz iyiki varsınız kızlar sizleri çok seviyorummmmm
sanmayın ki aranızdan ayrılacam buralardayım yineeeeeeee......

ay nasil sevindim valllahi gozlerim doldu canim arkadasim Allah saglikla sihatle yollasin bebisi uzun omurler ruya gibi bir hayat versin yuvana nese dolsun onunla birlikte anniste olucakmis benim arkadasim tebrikler opuyorum seni kocamanindan aman arkadasim dikkat et sakin ikicanlisin diye kendini kaybetme bol sebze meyve ye sekerli seylerin cazibesine kanip benim gibi cocuga faydasiz ne kadar sacma yiyecek varsa midene indirme dogum sonrasi 90 li zayiflama gruplarinda alma solugu keske birileride beni durdurabilseydi boyle peynirli pogaca gorunumunde gezmezdim ..........

melankicim hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin saglıklı sıhhatli olsun canım ayrıca benim kızkardeşimle aynısınız oda 1aylık hamile darısı olmayanların başına rabbim onlarada bu sevinci tatmayı nasip etsin grşrz arkadaşlar

canım çok sevindim ALLAH bebişinle birlikte yuvana daha çok huzur daha çok bereket getirir İNŞAALLAH aman canım dikkat benim gibi olma sakın 73 le hamile kaldım 98.5 tu bebeğimi doğurduğumda ,öyle olur olmaz şeyler yiyodumki ama ilk 4 ay bişey yemesem kusasım gelirdi o durumlarda sürekli kepekli grissini bulundurmak lazımmış tv de izledim doktor dedi :CüvCüv:anneler günün kutlu olsun anne adayı en güzel hediyeyi verdi sana kuzun

kızlar ben sabah yazdığım gibi yapamadım rejimimi çünkü hıdırellez şenliği vardı onu unutmuşum
burda türbe var orda oluyo mehter takımıda geldi çok güzeldi
sabah 2 tane uno ekmek az yağ sürülmüş nescafe gittiğimiz yerde yarım simit öğlen yarım ekmek köfte ayran az önce kardeşim yanımda gofret yedi çok burnuma koktu 1 tane yedim
akşam için fırında tavuk yapyım yağ yok hiç az yicem o kadar şekerler ben çıkıyom yemek olayı öptüm

merhaba kızlar..yeni girebildim nete melankoli msjını anca okudum çok sevindim hayırlısı olsun...artık rejimi bırakıp bebeğini düşünerek sağlıklı beslenmeye başlanmalısın kendi beslenmen yetmez doktor tavsiyesiyle takviyelerede başlaman gerekicek..kendine ve bebeğe dikkat et bu arada ilk 3 ay çok önemli folik asite başlaman gerekiyo hemen.. sana tavsiyem hemen çok iyi bi doktor bulup kontrollere başlaman...:CüvCüv:

Son düzenleme:
Günaydin citirlar, hepinizn sesi solugu kesildi ama insallah hepiniz iyisinizdir..
Bende simdi kalktim 4 kaysi ve 4 erik yiyorum azicik step yapip kahvalti yapcam..
Sonra yine gelirim öptümmm

vericez inşallah bende ümitliyim... tek başına diyet filan yapılmıyor. sizden azim aldım bu haftaki hedefim 500gr. emzirdiğim için haftalık max bu kadar verebilirmişim.

Eğer bunu bu hafta verirsem bu karamsarlıktanda kurtulurum.. :çok üzgünüm: bugün pazar yeni bir hafta var.

hedef ve ödül koymadan olmuyor verirsem kendime yeni bi cici alıcam vermezsem cezalıyım extra spor var bana....
hadi bakalım hepimize kolay elsin allah yardımcımız olsun ümüklerimiz daralsın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

not: bugün 2. tostu yemedim. kocam zorla ağzıma tıkıyor bugün işi vardı ben bitirmeden gitmek zorunda kaldı şimdi bunları ben ne yapıcam atamam da günah. kedi köpeğimiz yokki yedireyim.

benimki ne kadar yersem o kadar sütüm olur zannediyor..Şeniz kocaman dilimlerden bana 3!!! tane tost yapmış 2 de yumurta haşlamış... ekmeklerde uno filan değil bildiğiniz trabzon ekmeği iki karış dilimi olanlardan:1shok: :1shok:

günaydıınnnn
tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsunn a.s.a.s.
allahım bizede bu güzell duyguyu tattırsın inşallah kimsenin kucagını boş bırakmasınn:Saruboceq::Saruboceq:

ben bugünn ki kahvaltımda kaçırdımm ama pişman degilim çünkü eşimle uzun zamandır kahvaltı yapmamıştık cokacimcoook
yediklerim
2tane ev yapımı bogça
1haşlanmış yumurta
az peynir

günyadın zambakçım, ve günaydın herkese Afiyet olsun zamabakçım, boşweeer böyle zamanlarda yenir tabii, hem çokda yememişsin ki
bu aradaaaa tickerımı yennilycem ben gene çünkü 1 kilo daha vermişiiiim!!! 73 oldum bayanlar hemde regl olmama rağmen! Çok mutluyum 60 ları görücem galiba 65 olsam bana yeter zaten cılız olmayı pek sevmiyorum ben grçi hiç olmadım ama kaydirigubbakcemile3 gene de bence hafif ama HAFıF tombiklik daha çok yakışıyor bayanlara. Erkekler içinde öyle imiş. Elle dergisinde bir foto vardı keşke sizle paylaşsaydım onu, neyse bi kadın 8 beden (ingiliz bedeni heralde bizim 34-36) bu 8 beden bayanların ideal ölçüsüymüş. 12 ise(38-40 a tekabül ediyor) erkeklerin bayanlarda gördüğü ideal ölçüymüş. Hatta ortalama ölçü 16 ymış neye göre kime göre 16 anlamadım ama O yüzden 65 olsam yeter bana ya

hamile kaldığım hafta 2 kilo fazla çıkmıştım dr rahim kanlandığı ve su topladığın için kilon 2-3 kilokadar artar demişti. aman fazla ödeme dikkat et...dr kontrollerini ihmal etme..

çok tebrik ediyorum allah kurtarsın en yakın sürede.. ama ben hamileliğimi çok severdim o kocaman karnım dünyanın en güzel yuvarlağıydı benim için.. bıngıl bıngıl gıdı bile insana hamileyken yakışıyor...

34-36 insana 19una kadar yakışıyor ondan sonra pek bi sıska kalıyor insan bende sevmiyorum.. 25ten sonra 38 beden idealdir.. ama fit 40'ıda severim hani etlidir ama öğle sarkma pırtlama filan yok... kocacım benim etli butlu özellikle popolu sever ona kalsam ayı gibi olucam... kaydirigubbakcemile3

günaydınn canımm
aferinn sana demek 1kilo daha gitti haaa
ben çok sıska sevmiyorum zaten 40bedene inebilsem o yeter bana
hiç 38olmakla ugraşmamm
şuan ayıptır söylemesi 44ümmmkaydirigubbakcemile3

ben kaç beden olduğumu anlayabilmiş değilim haala Valla. Geçen bir elbise aldım 40 bedendi.ama sonra aynı markanın başka bir eelbisesini denedim 42 bile olmadı göğüslerden. Bi tişört alırım ya large hatta bazen medium bile oluyoor ama benim alt çok geniş. Oada marks and spencerın 16 sı oluyordu eskiden şimdi 14 ü bile birazcık bol oluyor. yani 12 ye az kaldı galiba ama benim göğüslerim biraz fazla bütük fermuarlı elbiseler genellikle olmuyor veya bazı gömlekler. Sinir oluyorum bu duruma! :

Son düzenleyen: Moderatör:
Kahvaltimi yaptim yarim saat önce iki dilim gevrek ekmek üstüne kasar salatalik domates ve yanina 5 tane taze mantar
1450 tanede adim attim stepper de yani bu ediyor 200 kalori simdide ev temizligine basliyorum hadi kizlar gelirim birazdan..
Ha bu arada tüm annelerin anne adaylarin anneler günü kutlu olsun..
Benim kizim bana okulda saksi yapmis icinede cicek filizlemis cok sevindim..

grubun güzel annelerinin anneler gününü kutluyorum,anne adaylarının ve anne olmak isteyenlerinde tez zamanda dileklerine kavuşmasını temenni ediyorum

herkesin anneler günü kutlu olsuna.s.a.s.a.s.a.s.a.s..olmayanlarında çünkü her bayanın içinde annelik duygusu vardır.birkaç gündür girip sadece okuyup çıkıyorum melankolicim senin adına sevindim.Allahım kucağına almayıda nasip etsin.kaç gündür tam birşeyler yazacam kızım ağlamaya başlıyor hasta birkaç gündür onunla ilgilenmekten pek yazamadım.bu hafta kimse kupa alamadı bakalım haftaya alan çıkabilecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…