70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür Ederim hoşbulduk,
Evet emziriyorum oğlum 1.5 yasına girdi. Sabah aksam emziriyorum emdiği kadar. Anlatmak istedigim sükür su güne kadar bol bol emzirdim, sıkıntı yasamadım. Doktorum bıraktır demesine ragmen aylardırda devam ediyorum. Bol su içtigim sürecede sıkıntısını cekmedim. Yinede uyarınız için tesekkür ederim, tripe gerek yok eger anneyseniz, heleki emziriyorsanız uyarılara zaten alısıyorsunuz bunu tüm ilk cocugunu büyütmeye calısan anneler bilir.

İkinci kahvaltıya gelince cok isteirm kahvaltı yapmayı lakin vaktim olmuyor.
Calısıyorum, Sabah erkenden kalkıyorum 9 da baslayan işim için 7 de kalkıyorum. Cocugu hazırla, bakıcıya bırak, sonra trafige takıl işe gel. Söylediğiniz seyleri cocu calısan bayan yapamıyor. Çocu diyorum lakin ben cevremde hep öyle gördüm. Ha 6 da kalkılıp kahvaltı hazırlanmaz mı? vallahi kusura bakmayın olmuyor sabahtan aksama calıs aksam da gelince yine ora bura coluk cocuk kostur zaten gec yatıyorsun. Anlayacagınız gercek hayat öyle her daim istendiği gibi olmuyor.

aralarda kuru incir badem cok mantıklı evet, muz içinde kalorisi cokmus yeni ögrendim ama yorgunluga birebir potasyum için. yinede erteliyorum muzları sansa bak ki esim antalyadan getirmişti hepsi organik mis gibiiiiiiiiiii :2:

Çatlak haftaya bu giden gramı geri al bak napıyorum sana.

Bende çalışıyorum :)
Uno denge ekmeğine domates, peynir, marul, salam koyup bi sandvic hazırlamanız 3-4 dakkanız alır akşam bile hazırlayıp streche sarsanız dahi olur.
Ben Temmuzdan beri burdayım kilo vermek isteyene yardımcı olmaya çalışıyorum.
Sağlıklı beslenmek emek işi çünkü.
Marketten abur cubur almak herkesin kolayına gelir ama sebze yemeği yapmak zor gelir misal.
Ya da sabah bi sandvic hazırlamak yerine pastaneden 2 pogaca almak hepimizin kolayına gelir.
Sağlıklı beslenmeyi savunuyorum ben.

Ablam da sizin gibi çocuğunu bize bırakıyor çalışıyor vs dediğim gibi herşey sizin elinizde.

Ihlamurda içebilirsin .

Süper

İyi valla ben genelde cozuturumda

Süper

Biz buna bişey korkusu diyoruz.

TAMAM canım bu hafta allah nasip ederse yapıcam bende soğan suyu içiyomya zaten mecburen günüm bitmedi 24üne kadar içicem
regl için bakalım bu hafta ben ne kadar verebilcem şöle 2den yukarı gitse anammmmm ne sevindirik olurum dermişim şaka şaka
bir kilo gitse göbecik atarım sonuçta regl haftam vereceğimi pek sanmıyorum şiş olucam ki şimdiden şişmeye başladım

valla canım bende ne yapacağımı bilmiyom dudakları küçük diye öpüp öüpü koklardım ama alıştyı keratam şimdi vazgeçiremiyom
geliyo yanıma öpmek için yanağımı uzatıyom eliyle dudağımı yakalıyo onu öpücekmiş off offf
çok utanıyom bende

anammmmmmmm çokkk evindim vallaaaa darısı dilekinde başına inşallah kaç kilo vermiş oldun hayatım
ayyyy çok sevindim canım yaaaaa maşallah ne güzel vermişsinnnnn

canım çok tebrik ederimmmmm maşallah
suzimmmmmmmmm süper tebrik ederim haftaya daha fazla bekliyoruzzzzzzzz

cok haklısın o sandviç hazırlama zeytin peynir işine bende giriyorum ama her zaman değil. Eşim beklemiyor o kadar hadi hadi kosturmaca. Kahvaltı evde yapılınca içine siniyor insanın.

kesinlikle emek işi. zaten belli bir yastan sonra marketten abur cuburu yada oradan buradan pogacayı mideniz kaldırmaz. Her yerden yiyemezsiniz. Yemek bile. Ben bir zamanlar kv sasırırdım kadın dısardan yemiyor diye benim cocuk oldu zaman gecti hakikaten dısarıyı midem kaldırmaz oldu. hiç üşenmem hergün yemek yaparım esim kızar ugrasma diye. Ama bu rejime girdikten sonra cok özenmicem tek tip yapsam yeter diyorum :44:

kızlart kilooooooo bildiriimi yapıyorummmmmmmmmmmmm
başlangıç kilom 74
geçen hafta 65
bu hafta 62.5
giden 2.500kg
hahahahahhahahahahaha
ne güzel kilo vermişimmn
ohhh ohhhh ohhh ohhhhhh yandan yandannnnn

Amiinn canımmmmm.
Pazar günü belli olacak bakalım benimki.
Ama gittiğini hissediyorum en güzel yanı doktorun bu diyetle yağdan gidecek demiş olması.

yok bu sevincle mayis da 69 u görecem isallah birde sizin desteginizle

Sana desteğim bitmez istediğin sürece

bu arada dukan diyetini inceledim dün. yapan var mı aranızda? internet sitesinden formu doldurdum benim çizelge cıktı ortaya. Eger bu diyete uyarsam ilk 2 gün 1.2 kg sonraki 55 gün 7 kilo verebilirsiniz diyor. yalnız cok etobur degilim o nedenle 2 gün sürecek atak dönemi bile fazla geldi bana.

başlangıç kilom 74
geçen hafta 65
bu hafta 62.5
giden 2.500kg
hahahahahhahahahahaha
ne güzel kilo vermişimmn

AYYYyy neeeee güldümmmmm şaka kızlarrrrr yaaaa kandurdummmmmmmmm siziziiziziizizizizizi ehü ehü ehüüüü ehüüüüüü
keşke nerdeeeeeeeeee verebilseydimmmmm

kilo bildirimimmmm
başlangıç kilom 74
geçen hafta 65
bu hafta 65
giden 0
gelen 0
toplam giden 9 kilo

cok sagol canimcimmmmmm
başlangıç kilom 74
geçen hafta 65
bu hafta 62.5
giden 2.500kg
hahahahahhahahahahaha
ne güzel kilo vermişimmn
hay masallah
Amiinn canımmmmm.
Pazar günü belli olacak bakalım benimki.
Ama gittiğini hissediyorum en güzel yanı doktorun bu diyetle yağdan gidecek demiş olması.

Sana desteğim bitmez istediğin sürece
sagol fistik dilek sanki karnim sönmüs gibi düz duruyo yada kendi kendimi kandiriyom :111:

başlangıç kilom 74
geçen hafta 65
bu hafta 62.5
giden 2.500kg
hahahahahhahahahahaha
ne güzel kilo vermişimmn

ıkkkıkkkkııbubububuckkk ayy konusamadm ıkıbucuk kılo nasl werdn bacım nazar degmesnde masllah yane

dıcktm sole napıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…