70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Proteind çabuk verdiriyor canım. 3 haftada 4 kilo az mı??

Tebrik ederimm

Tebrikler tatlım 6'lı rakamları görmek şahane bir his olduu

çok sağol canım,,hemen hazırlayıp ılımaya bırakıcam,ozaman zarfındada çocukları yatırırıminşallah sabah wc'ye çıkmamdada faydası olur,,çıkamazsam tartılmıycam ona göree
hemen etki etmeyebiilir canım yaa ben 1 haftadır düzenli içiyorum 2-3 gün sonra etki etmeye başladı
biz annemlerle aynı yerdeyiz hergün görüşüyorlar yani, annemle problemi yok eşimin ama babam kayınvalidelik yapıyor öyle problem yaşamıyorlar ama ara ara dizginliyorum eşimi, eşimin aileside 45 km uzaklıktaki biilçedeler ayda 1 falan gelirler ama onuda ben problem yapıyorum çook yoruluyorum hem çocuk hem ev hem yemek derken yardımcı olanda yok bide ben kim olursa olsun misafirde kendimden geçerim öyle yani bizde Allaha şükür öyle büyük sorunlar olmuyor
ayyy çok sevindim senin adına canım yaaaa
maşallah
nazar değmesinde hep böyle devam et

herkese günaydın
nasılsınız bakalım bugün
bildirimlerden anladığım kadarıyla genel olarak havanız güzel
bende bildirimimi yapayım canlar

başlangıç :70,2
geçen hafta:64
bu hafta : 63
giden:1000 gr
toplamda giden: 7,2
hedef:58

Proteind çabuk verdiriyor canım. 3 haftada 4 kilo az mı??

Tebrik ederimm
senin protein dukana çok benziyor zaten canım. tek fark miktar kısıtlaması olması ve fındık badem olması. dukan da hızlı verdiriyo aslında .ama ben daha önce yaptığım bir şok diet vardı onu yapacağım 1-2 gün sonra da proteini yaparım sonra normal diete devam :)

Tebrikler tatlım 6'lı rakamları görmek şahane bir his olduu

sağol canım. bana yazdığın cevabı alıntılıyamadım bunu aldım :)
tebrikler baaaaaaaaaal
ben kaçtım kızlar öğlen gelirim diiiiiiiiiileeeeek kutuna baaaaaaaaaak

başlangıç kilo:76
geçen hafta:70.3
bu hafta: 69
giden :1.3
toplamda giden:7 kg
hedef:60

balgaymağım aynı senn gibiyim regl yok bişey yok süper gitti
dün:69.7 dim
kaşamda makarna yedim azcık kaçamağımda vardu
ve sonrasında oldumm
hiç bulduğumuzla yetinmiyoruz ama çok uğraştım 68 li bişey örmek için olmadı
tartıldım belki şişimdir dedim bi yarım saat sonra yine tartıldım yok inmedi 69 un altına

Son düzenleme:

Süperrr
Bu hafta herkes vermiş tebrik ediyorumm

Hani öpücüğümm nerdeeee
Tebrik ederim canım. Helal olsun ayrıca ne demek.

sagol canimmm

ya kizlar hepsini alintilamamisim :44: kusura bakmayin ay bi tuhafim

verenleri tebrik ediyoruuummmmm

Tebrikler canım.Hep fazlası değil mi bende gözümü şimdiden 65'e diktim haydi hayırlısı.

Sabah birde uzun zamandır giyemediğim kotumu giydim çokda yakıştı eşimde çok beğendi.
Hangi kotundu bu fıstığım dedi.Demek ki uzun zamandır giyemiyormuşum.
İçim böyle kıpır kıpır geldim işe.İşimde çok ama burdayım azcık daha.

benim kocaya birşey olmuyor annemler geleceği zaman, hatta hoş tutmak için elinden geleni yapar,ama bana birşeyler oluyor onun ailesi geldiğinde. kötümüyüm neyim bilmiyorum ki.....
ben de eşimin ailesi gelince hoşnut tutmaya çalışıyorum onları..bakalım benim koca nasıl olcak bu sefer?
canım kayınwalidemler yurtdışında yaşadıkları için yılda 10 günlüğüne falan geliyolar..annemler de 3-4 ayda bir 10 günlüğüne geliyolar..hani çok sık görüşşek tamam diycem de..işallah düzelirr..

tebrik ederim tatlım! ya evdeki sebzeleri bitirebilsem ben de başlıycam protein diyetine
başlangıç kilo: 75 kg
geçen hafta kilo: 73 kg
bu hafta kilo : 72,3 kg
giden :700 gr.
toplamda giden :2700 gr
hedef kilo : 60 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…