günaydın kızlaaaaaaaaar
bildirimimim yapam da dövün beni gerçi aldığım 1 kilonun 400 verdim iki günde buda rekor hani
Başlangıç kilo:76
Geçen hafta:71,1
Bu hafta:71,7
Gelen :600
Toplamda Giden:
Hedef:60
bu beğen butonunu çok sevdim yaaaaaaaaaaa
dileeek burası - 8,5 ve gene kar yağıyo üzülme bacım yani. ben sanırsam yazı göremiycem bu sene
dilek kızacak ama ben yarın bir şok diet yapacam sonra da dilek senin protein menünü yapacam aldıımı yerleşmeden hızlıca vermem lazım. yoksa karşıyım bende şok dietlere. ama vücudu bir şaşırtmam lazım geçen hafta tatlıları börekleri yedi kafası karıştı metabolizmanın :)
verenler çooook tebrikler alanlar da üzülmesin benden siniz
Herkese günaydın,
Başlangıç kilo: 76,6
Geçen hafta: 69,6
Bu hafta:68,8
Giden:0,8
Toplam giden: 7,8
dun dha az ckıodum bıda persembelerı tartlmıcm persembe cumaya oranla dha eksık ckıorum nese bunada sukur haftaya 67 oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Herkese günaydın,
Başlangıç kilo: 76,6
Geçen hafta: 69,6
Bu hafta:68,8
Giden:0,8
Toplam giden: 7,8
dun dha az ckıodum bıda persembelerı tartlmıcm persembe cumaya oranla dha eksık ckıorum nese bunada sukur haftaya 67 oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hemen etki etmeyebiilir canım yaa ben 1 haftadır düzenli içiyorum 2-3 gün sonra etki etmeye başladıçok sağol canım,,hemen hazırlayıp ılımaya bırakıcam,ozaman zarfındada çocukları yatırırıminşallah sabah wc'ye çıkmamdada faydası olur,,çıkamazsam tartılmıycam ona göree
biz annemlerle aynı yerdeyiz hergün görüşüyorlar yani, annemle problemi yok eşimin ama babam kayınvalidelik yapıyor öyle problem yaşamıyorlar ama ara ara dizginliyorum eşimi, eşimin aileside 45 km uzaklıktaki biilçedeler ayda 1 falan gelirler ama onuda ben problem yapıyorum çook yoruluyorum hem çocuk hem ev hem yemek derken yardımcı olanda yok bide ben kim olursa olsun misafirde kendimden geçerim öyle yani bizde Allaha şükür öyle büyük sorunlar olmuyoriyi geceler kizlar..yarin hep eksiler gorucez isallah,bugun cok yogundu isler,cok takip edemedim forumu..annemler cumartesi geliyo..bunu duyan kocam yine evrim gecirdi..annemler geliyo diye cok ciddi bir kavga ettik ama sonra tatliya baglandi..ama sinir oluyorum ya annemler her seferinde bize gelecekleri zaman benim kocaya bi haller oluyo ..sizin kocAlarda da oluyomu..
diger bir sorunum esimin dogumgunu onumuzdeki hafta..annemler de bizde kalacagi icin..yarin tek basimiza kutlayalim diyo..yemek yiyecegimiz yeri ben secicem,diyet yapma aksam yemegi icin dedi..ne yapiyim hatunlar?:18:haftaya cok zorlu gunler beni bekliyo..esimin dogumgunune pasta,annemin yemekleri..:26:Allahim nolur bozmiyim kendimii
ayyy çok sevindim senin adına canım yaaaakizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr ay sevincden ellerim titriyo yaaaaaaaaaaa
tartiya ciktimoldum yok dedim yanlislik var daha regl yok bisey yok bidaha ciktimm
yineay kendime gelemedim
71,5
dileeek sen dahada fazla verirsin canim eminim cünkü benim regl de yok
cok tesekkür ederim dilek hakkini helal et
ay kalbim pir pir yaa
kizlar deneyin proteiniiiiiiii
tskk ederımTebrik ederimm
Tebrikler tatlım 6'lı rakamları görmek şahane bir his olduu
tskk ederım
eeett super bır hıs oldu haftaya ıns 67 gorurum
senin protein dukana çok benziyor zaten canım. tek fark miktar kısıtlaması olması ve fındık badem olması. dukan da hızlı verdiriyo aslında .ama ben daha önce yaptığım bir şok diet vardı onu yapacağım 1-2 gün sonra da proteini yaparım sonra normal diete devam :)Proteind çabuk verdiriyor canım. 3 haftada 4 kilo az mı??
Tebrik ederimm
Tebrikler tatlım 6'lı rakamları görmek şahane bir his olduu
herkese günaydın
nasılsınız bakalım bugün
bildirimlerden anladığım kadarıyla genel olarak havanız güzel
bende bildirimimi yapayım canlar
başlangıç :70,2
geçen hafta:64
bu hafta : 63
giden:1000 gr
toplamda giden: 7,2
hedef:58
sağol canım. bana yazdığın cevabı alıntılıyamadım bunu aldım :)
tebrikler baaaaaaaaaal
ben kaçtım kızlar öğlen gelirim diiiiiiiiiileeeeek kutuna baaaaaaaaaak
PuCCaaa şekerim top sende.Bende istiyorum listeyi lütfennn
Başlangıç kilo: 74
Geçen hafta: 70,200
Bu hafta:69,800
Giden:400 gr
Toplam giden:4,200
Hedef: 57
Martın ortasında 6'lı rakamları gördüm şükür kızlarr çok mutluyummm
herkese günaydın
nasılsınız bakalım bugün
bildirimlerden anladığım kadarıyla genel olarak havanız güzel
bende bildirimimi yapayım canlar
başlangıç :70,2
geçen hafta:64
bu hafta : 63
giden:1000 gr
toplamda giden: 7,2
hedef:58
başlangıç kilo:76
geçen hafta:70.3
bu hafta: 69
giden :1.3
toplamda giden:7 kg
hedef:60
balgaymağım aynı senn gibiyim regl yok bişey yok süper gitti
dün:69.7 dim
kaşamda makarna yedim azcık kaçamağımda vardu
ve sonrasında oldumm
hiç bulduğumuzla yetinmiyoruz ama çok uğraştım 68 li bişey örmek için olmadı
tartıldım belki şişimdir dedim bi yarım saat sonra yine tartıldım yok inmedi 69 un altına
attımmm.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wKa5dGD/weight.png bunu profilim / çizelgeye kopyala.
Sanırım sitede sorun var gene
Hani öpücüğümm nerdeeee
Tebrik ederim canım. Helal olsun ayrıca ne demek.
sagol canimmm
hemen etki etmeyebiilir canım yaa ben 1 haftadır düzenli içiyorum 2-3 gün sonra etki etmeye başladı
biz annemlerle aynı yerdeyiz hergün görüşüyorlar yani, annemle problemi yok eşimin ama babam kayınvalidelik yapıyor öyle problem yaşamıyorlar ama ara ara dizginliyorum eşimi, eşimin aileside 45 km uzaklıktaki biilçedeler ayda 1 falan gelirler ama onuda ben problem yapıyorum çook yoruluyorum hem çocuk hem ev hem yemek derken yardımcı olanda yok bide ben kim olursa olsun misafirde kendimden geçerim öyle yani bizde Allaha şükür öyle büyük sorunlar olmuyor
ayyy çok sevindim senin adına canım yaaaa
maşallah
nazar değmesinde hep böyle devam et
ve sonrasında oldumm
tartıldım belki şişimdir dedim bi yarım saat sonra yine tartıldım yok inmedi 69 un altına
ve sonrasında oldumm
ben de eşimin ailesi gelince hoşnut tutmaya çalışıyorum onları..bakalım benim koca nasıl olcak bu sefer?benim kocaya birşey olmuyor annemler geleceği zaman, hatta hoş tutmak için elinden geleni yapar,ama bana birşeyler oluyor onun ailesi geldiğinde. kötümüyüm neyim bilmiyorum ki.....
canım kayınwalidemler yurtdışında yaşadıkları için yılda 10 günlüğüne falan geliyolar..annemler de 3-4 ayda bir 10 günlüğüne geliyolar..hani çok sık görüşşek tamam diycem de..işallah düzelirr..durumlar karışık yanı sızın cephede... bızde durum tam tersı olmasada, farklı.. benım esımde annemı cok sever,hatta bır olurlar hep bana karsıannem gelsın gıtsın,annemın ayak işlerini görsün,sağolsun kosturur.babamda olmadıgı ıcın belkıde sorumlu hıssedıyor kendını.neyse ama bende kayınvalıdemlere tam alısamadım.hanı öyle kavga etmeyız ama cok sık gıdıp gelmeyı sevmıyorum pek.bı turlu kendımı o aileye ait hıssedemıyorum.zaten cok yakınız annemlede kayınvalıdemlede.arada gıdıyorum onlar gelır öyle yani...
günaydın kızlar kilo bildirimim,
başlangıç: 68
geçen hafta: 66.1
bu hafta: 63.9
giden: 2.2
toplamda giden :4.1
hedef 52
sıralamayı tam hatırlayamadım geçmişte de bulamadım umarım doğru yazmışımdır. değilse kusuruma bakma bu haftalık canım acemiliğime say.
Herkese günaydınlarrr,
Topiğin açılışını yapıyorum,bu haftaki kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 64,5 kg
bu hafta kilo : 63,8 kg
giden :700 gr.
toplamda giden :6800 gr
hedef kilo : 60 kg
Çizelgemi de değiştirdim.
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr ay sevincden ellerim titriyo yaaaaaaaaaaa
tartiya ciktimoldum yok dedim yanlislik var daha regl yok bisey yok bidaha ciktimm
yineay kendime gelemedim
71,5
dileeek sen dahada fazla verirsin canim eminim cünkü benim regl de yok
cok tesekkür ederim dilek hakkini helal et
ay kalbim pir pir yaa
kizlar deneyin proteiniiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?