70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tum annelerin ,anne adaylarinin, anne aday adaylarinin,simdinin bekarlari ama gelecegin annelerinin anneler gununu kutlarim ......a.s.

günaydın kızlar herkesin anneler gününü kutlarım anne adayları ve bekar olanlar sizinkinide
kızlar ben kahvaltıda kocaman tost notmal ekmekten ve 1 fincan çay 2 şeker atıyom şekersiz içemiyom çayı az yağda pişmiş yumurta ve pişmen değilim çümkü anneler günü ve annemlerle kahvaltı yaptım
geldiğimden bu zamana yapmamıştım kardeşime dün gece pasta yaptım dolapta bizim yememizi bekliyo ikindi zamanı onu ve kısır mantı milföyle börek yicem ohh sefam olsun artık yarın rejim öpüyom kızlar ev işleri ordanda oğlumu gölün orda arabalar kuruluyo anneler günü kutlaması annem kardeşim oğluşumla

bende 2 normal dilim ekmeğe kaşarlı domatesli tost yaptım yedim Valla, sirkeli suyumuda içtim. Öğlen 2 gibi fln bişeyler yerim artık daha

Canim Allah acil sifalar cersin kücük prensese iylesir insallah..

kızlar yeni imajım nasıl kendimi değiştirmeyi çok seviyorum.e birde eski kiloma kavuşsam daha iyi olucak.küçük bir not defteri aldım hep yanımda gün içinde ne yediysem not alıyorum böylelikle kendimi frenlemem çok kolay oluyo.bu tüyoyuda editörümüz püskütten aldım.hepinize tavsiye ederim.

sabahtan akşama kadar yediklerinizi yazın.akşam yemekten önce tüm gün yediklerinizi okuyun zaten akşam yemeği yemek bile istemiyeceksiniz.gün içindekiler size okuyunca yeticek. başarı öyküleri bölümünden püsküt ün başarısını okuyun .çok yararlı bilgiler alıcaksınız eminim.püsküt baya zayıflamış ve bunu başta düşüncelerini değiştirerek yapmış.ve çok güzel tüyoları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…