Canim Allah acil sifalar cersin kücük prensese iylesir insallah..herkesin anneler günü kutlu olsuna.s.a.s.a.s.a.s.a.s..olmayanlarında çünkü her bayanın içinde annelik duygusu vardır.birkaç gündür girip sadece okuyup çıkıyorum melankolicim senin adına sevindim.Allahım kucağına almayıda nasip etsin.kaç gündür tam birşeyler yazacam kızım ağlamaya başlıyor hasta birkaç gündür onunla ilgilenmekten pek yazamadım.bu hafta kimse kupa alamadı bakalım haftaya alan çıkabilecek mi
buldum işte o resmi
Canim Allah acil sifalar cersin kücük prensese iylesir insallah..[/Q
çok sağol canım inş.iyileşir iki gündür iğne oluyor hep kucakta yere basamıyor bacağının acısından. kaç gündür ateşi vardı idrar iltihabı ve kulak iltihabı ikisi birlikte olunca ağır geçiriyor 3 yaşında ama nazlı bebeğim kendini ayakta sallatıyor yeterki o iyi olsun
Aman canim onlar iyi olsunlarda ayakta salliyalim benim koca bebegim 9 yasina gircek hastalandimi kardesinden kücük oluyor.. cok normal yaniCanim Allah acil sifalar cersin kücük prensese iylesir insallah..[/Q
çok sağol canım inş.iyileşir iki gündür iğne oluyor hep kucakta yere basamıyor bacağının acısından. kaç gündür ateşi vardı idrar iltihabı ve kulak iltihabı ikisi birlikte olunca ağır geçiriyor 3 yaşında ama nazlı bebeğim kendini ayakta sallatıyor yeterki o iyi olsun
amann bize naz yapmiycaklarda kime yapcaklar dimi canimmm
Aman canim onlar iyi olsunlarda ayakta salliyalim benim koca bebegim 9 yasina gircek hastalandimi kardesinden kücük oluyor.. cok normal yani
amann bize naz yapmiycaklarda kime yapcaklar dimi canimmm
valla ne yalan söyleyeyim bazen nazı hoşuma gidiyor büyüyünce istesekte kucağımıza gelmezler öpmezler şimdi o yüzden bol bol öpüp koklayıp alıyorum kucağıma
Dogru diyorsun, simdiki cocuklarda cabuk büyüyorlar yavalla ne yalan söyleyeyim bazen nazı hoşuma gidiyor büyüyünce istesekte kucağımıza gelmezler öpmezler şimdi o yüzden bol bol öpüp koklayıp alıyorum kucağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?