70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

içler acısı menüm
Sabah
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
5 tane zeytin
2 tatlı kaşığı krem peynir ( vazgeçemiyorum fazla kaçtı sanırım)
1 kk beyaz peynir
2 ince dilim salam

Ara
3 tane mavi yeşil light bisküvi
7 otlu çay

Öğlen
6 yemek kaşığı kabak kavurma
1 kase yoğurt

Ara
1 elma

Ara battığım andır, cuma diye birazda rahat davrandım anne mağduruyum gerçi yine
1 tane milföy börek :26:
2 tane yufkadan börek :26:
1 dilim kek :26:
2 tane bisküvi :26:

Akşam
3 yemek kaşığı kabak
1 kase çorba
Salata,yoğurt
2 dilim ekmek pide almış eşim çok güzeldi

Son düzenleme:

annemmmm senin menüyü görünce aç kalmışım ben bugün dedimmm
regl olcam bir de fenalardayım ama tutuyorum kendimi
hafta sonu patlamam inş

bacim ben bu haffa sporu azalttim ve balli tarcinli cayimi icmedim 300 gr vermisim morali bozuluyor insanin ama kararliyim vericem sende üzülme vereceksin
inşallah canım Allah izin verirse yarın tartımda gelecek ondan sonra rakamları gördükçe daha gaza gelir insan herhalde, şimdilik göbişin büyümesine küçülmesine bakarak zayıflayıp zayıflamadığımı anlıyorum

annemmmm senin menüyü görünce aç kalmışım ben bugün dedimmm
regl olcam bir de fenalardayım ama tutuyorum kendimi
hafta sonu patlamam inş

ben bugün bırakıverdim kendimi,akşam fazla geldi ama yinede yedim
şuan bile midem bigarip
az yemeye alışmışız güzel yanı o
yarın yine sıfırdan başlarım

evet canım cuma sohbet oluyor salonum büyük 40 metrekare civarı ..tabi koltuklar yetmiyor sandalyeler imdada yetişiyor.
benimde halılar mahvolmuş daha dün gelmişlerdi yıkamadan napalım artık anasını sevince danasına katlanıyo insan..

kilo vermeye karar vermekle en güzelini yapmışsın bak gram gramda olsa nerden nereye gelmişsin..

amerikan kalp vakfının diyeti nasıl oluyor[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
canım benim spor hocam vermişti sonra netten araştırdım ünlü bir diyetmiş benim yaptıgım ayda 10 kg verdirendi.bunun 5 kilo verdirenide var. diyetin ismini yazarsan hemen bulursun.benim sormak istedigimde akşamları nasıl geçiriyorsunuz kendinizi nasıl oyalıyorsunuz...

amerikan kalp vakfının diyeti nasıl oluyor[/COLOR][/FONT][/B]
canım benim spor hocam vermişti sonra netten araştırdım ünlü bir diyetmiş benim yaptıgım ayda 10 kg verdirendi.bunun 5 kilo verdirenide var. diyetin ismini yazarsan hemen bulursun.benim sormak istedigimde akşamları nasıl geçiriyorsunuz kendinizi nasıl oyalıyorsunuz...[/QUOTE]
sen yenisin galiba diyecektimki eet yenimişsin profilden msj sayından anladım burda herşeyi öğrenirsin canım çok güzel bir yer ve motivasyon yüksek, aramıza hoşgeldin

Son düzenleme:
sen yenisin galiba diyecektimki eet yenimişsin profilden msj sayından anladım burda herşeyi öğrenirsin canım çok güzel bir yer ve motivasyon yüksek, aramıza hoşgeldin[/QUOTE]

teşekkür ederim tatlım inş.he beraber zayıflıcaz:)

benim koltuklar ve sandalyeler dolmuştu mutfaktan sandalye getirmiştim
evet iyiki burayı bulmuşum çok faydasını gördüm en azından pes etmedim
amerikan kalp vakfının diyeti nasıl oluyor
canım benim spor hocam vermişti sonra netten araştırdım ünlü bir diyetmiş benim yaptıgım ayda 10 kg verdirendi.bunun 5 kilo verdirenide var. diyetin ismini yazarsan hemen bulursun.benim sormak istedigimde akşamları nasıl geçiriyorsunuz kendinizi nasıl oyalıyorsunuz...[/QUOTE]
tamam canım bakarım çok sağol
2. ve sonuncu yarışmacılar pek tanıdık geldi
[/COLOR][/FONT][/B]

Son düzenleme:
merhaba benide aranıza kabul edermisiniz 75 kg bir bayanım zayıflamak istiyorum..
hoşgeldiiin

iyi akşamlar
misafirim geldi gitti 20 büyük+7 küçük misafir
yoruldum bildirimde yapamamıştım onu yapayım dedim bide
baş.79.8
geçen hf 60.1
bu hf 59.8
giden 300 gr
top. giden 20 kg
hedef 58
canım puccaya atılcaktı,bana atmışsıın bildirimii
valla ben akşamları su içiyorum devamlı,midem dolu olunca bişey yemek canım istemiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…