iyi akşamlar
misafirim geldi gitti 20 büyük+7 küçük misafir
yoruldum bildirimde yapamamıştım onu yapayım dedim bide
baş.79.8
geçen hf 60.1
bu hf 59.8
giden 300 gr
top. giden 20 kg
hedef 58
merhaba benide aranıza kabul edermisiniz 75 kg bir bayanım zayıflamak istiyorum..
balgaymaaammm seni böyle mutlu görmek ne güzel..hep böyle kall
slm kizlar birsürü alinti yapmisdim hepsi gitti computerci gelddi az kalsin yakalaniyordum
kilo veren kizlar tebrik ediyorum
ballikaymakim cok sevindim canimmm
bende bildirim yapip kacacam adam yan odaya gitti
TAMAM canım bu hafta allah nasip ederse yapıcam bende soğan suyu içiyomya zaten mecburen günüm bitmedi 24üne kadar içicem
regl için bakalım bu hafta ben ne kadar verebilcem şöle 2den yukarı gitse anammmmm ne sevindirik olurum dermişim şaka şaka
bir kilo gitse göbecik atarım sonuçta regl haftam vereceğimi pek sanmıyorum şiş olucam ki şimdiden şişmeye başladım
valla canım bende ne yapacağımı bilmiyom dudakları küçük diye öpüp öüpü koklardım ama alıştyı keratam şimdi vazgeçiremiyom
geliyo yanıma öpmek için yanağımı uzatıyom eliyle dudağımı yakalıyo onu öpücekmiş off offf
çok utanıyom bende
anammmmmmmm çokkk evindim vallaaaa darısı dilekinde başına inşallah kaç kilo vermiş oldun hayatım
ayyyy çok sevindim canım yaaaaa maşallah ne güzel vermişsinnnnn
canım çok tebrik ederimmmmm maşallah
suzimmmmmmmmm süper tebrik ederim haftaya daha fazla bekliyoruzzzzzzzz
ayy o bebisden dir canim ya yerim o bebisiiiahh suzım benı görmüş yaaarada özlüyom ugruyom nasılsınız kızlar ıyısınız ınsallah kılo veren herkeıs tebrık ederım
benı sorarsanız sureklı uyuyom kendınıze ıyı bakın
delüüüüüüüBizz iyiyzz senin faasulyee nasıl??
basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun insallah ..kızlaar bi sürü alını yapmıştım ama iptal ettim biraz önce üzücü bi haber aldım bi yakınımız vefat etmiş
basın sağolsun canım.Allah gerıde kalanlara ömür versın
süpersinn süperrr süperrrrrrrrrrrrrrr
çok sevındım senın adına.haftaya bende -2 kg cıksamm ne süperrrrrrrrr olarrrrrrrrrrrrrr
yarın baslıyorum hemennnnnn,pazartesı ve salı gunum var ama peşime getiririm bişelerrrr.salıda sebzeye dönerim
gaza geldım inşallah
evet evet evetttt,
aslında en cok benım vermem gerıkır şu durumda,hem ödem bıle atamadım belkı, hem yenı baslıyorum hemde yag deposuyum.haftaya bırıncı olmam lazım
söle Dilekim söleeeeee,kafama kakılmadan ayılmıycamtım zaten belli...
kız ne mayısııııııııı aaaaaaa hadi gel arada anlaşak nisan başı nasıl
başın sağolsun canım
üzülme kıııııız ben 600 artıdayım ama haftaya şu dilekin proteinini deneyeceğim :)
kızlaaaaaar tickerıma bakın kaplumbağanın totosu çıkmış sadece
PUCCACIM MSJ ATAMIYORUM...KIZLAR İŞE BAŞLADIM BU ARADA O YÜZDEN GİREMİYORUM KAÇ GÜNDÜR...
Başlangıç = 79.0
Geçen Hfta = 77.4
Bu Hafta = 76.2
Giden = 1.200 GRM
Toplamda Giden = 2.800
Hedef = 70
Ay hadi çabuk gitsin şu kilolar yaaaa :84:
Sizler nabıyonuz cicimler
Neeeeee 20 büyük 7 küçük toplam 27 kisiKız ne yedirdin ne içirdin nasıl ağırladın onca insanı????? Helal olsun valla
Hosgeldin tatlım aramizaaa
hoşgeldin
tabii ki kabul ederiz
senin adına çok sevindim canım darısı başımakizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr ay sevincden ellerim titriyo yaaaaaaaaaaa
tartiya ciktimoldum yok dedim yanlislik var daha regl yok bisey yok bidaha ciktimm
yineay kendime gelemedim
71,5
dileeek sen dahada fazla verirsin canim eminim cünkü benim regl de yok
cok tesekkür ederim dilek hakkini helal et
ay kalbim pir pir yaa
kizlar deneyin proteiniiiiiiii
pisim onu öpmeNiye vermiyim canım gel öpem balkaymakım
madurum madurumda madurum bir dilim kizarmis ekmek yedimgünüm güzel baslamisdi sabah balli tarcinli cayimkahvalti iki labne paynir yarim demet maydonoz 5 zeytin bir kasik mantarli melemenarada yesil cay ve biberiye iki fincanögle bir pirasayi hasladim 150 grm yogurt ve salatayla yedimaksam esim yumurtali ekmek kizartmasi istedi ve bir dilim ondan yedim3 litre su ve yatmadan yarim saat eliptik yapicam:44:kizlar bana kizin sacimi basimi yolun madurummmmmmmmmmmmmm
çocuklar zaten insanı yoranalllahtan 3 çeşitle sınırlandırıldı ikramlar..
büyük neysede 2-4 yaş grubu sıpa var 5-6 tane evi mahvettiler..
bugün yorgunum ama yarın bi el atıp silip süpürmem lazım..
amerikan kalp vakfının diyeti nasıl oluyorteşekkür ederim inş hepinizin yardımıyla atıcam fazlalıkları.ben amerikan kalp vakfı diyetini yapıyorum 2 gündür.1 sene önceden ilk oglumu dogurdugumda yapmıştım bu diyeti 13 kg vermiştim şimdi inş verebilirim motivasyon eksikligim var umarım burda motive olup yapabilirim...
sen şimcik 1dilim ekmek kızartması için kızıın bana diyorsun ama ben daha berbat ettim bugünü benim durum daha vahim anlycan canım inşallah pes etmem:18::18:yediklerimi buraya utancımdan yazamıyorum bile +bide canınız çekmesin diye yazmıyorum ,yoksa sizlerinde ağzınız sulanır emeinim ne kadar iradesiz çıkıtm ya pööööfffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?