- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
evet abababa hedefime geleyim kazanayım normalime döncem zaten,,dün öğlen yerken tansiyonummu düştü noldu başım nasıl dönüyo ama,eşime dedim sarımsak getir soyuver barioda dediki sen zayıflıcam diye uğraş dur daha dedi ölcen kalcan bigün ya ölceksen bari ben işteyken öl dedide ,bende dedim saçma saçma konuşmabe bebelerim var benim ne demek ben işteyken öl,,oda yine neresinden anladıysa lafı --hee doğru evde kimse olmadan ölürsen çocuklar napar,ben evdeyken öl bari dedi espiri yapıyo kendince ama hiçte komik değil,düşüncesi bile korkutuyo beni,bebelerim olmasa ölümden falan korktuğum yok ama nebiliyim işte
amaaaan neyse pozitif düşünelim iyi olsun
ya kızlar etrafınızda 168 boyunda olupta 53-55 kilo olan hatunlar yokmuyaaacidden benim bünye kaldırmazmı 55i,,ne alakası vaaar ama yaaa
dileeeek canımben sana toplam gideni 21 kg olarak yazmışım 21.100 olması gerekti ama heycandan 100gr'mı yazmayı unutmuşum,,tekrar gönderiyimmi,yoksa sen liste yaparken öyle yazarmısın unutmayıp
Eki Görüntüle 369148
selam yemeğimi yedim geldiim
(regl olmam gerekiyodu dün yok gelmedi bugünde artııı kabızım gene çıkamadım wc'ye yoksa dündüm 58.8 zatenbunada şükür,,haftaya 55e düşermişim bu azimle reglden sonra tabi )[sıze=3]
kilo bildirimim[/sıze]
[sıze=3] 16.03.2012[/sıze]
başlangıç:79.8 kg
geçen hafta:60.3 kg
bu hafta:58.7 kg
giden:1.600 gr
toplamda giden:21.100 kg
hedef:...55 kg
sonuç itibariyle 21 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy
gidemde çizelgemi yenileyem barii
evet abababa hedefime geleyim kazanayım normalime döncem zaten,,dün öğlen yerken tansiyonummu düştü noldu başım nasıl dönüyo ama,eşime dedim sarımsak getir soyuver barioda dediki sen zayıflıcam diye uğraş dur daha dedi ölcen kalcan bigün ya ölceksen bari ben işteyken öl dedide ,bende dedim saçma saçma konuşmabe bebelerim var benim ne demek ben işteyken öl,,oda yine neresinden anladıysa lafı --hee doğru evde kimse olmadan ölürsen çocuklar napar,ben evdeyken öl bari dedi espiri yapıyo kendince ama hiçte komik değil,düşüncesi bile korkutuyo beni,bebelerim olmasa ölümden falan korktuğum yok ama nebiliyim işte
amaaaan neyse pozitif düşünelim iyi olsun
ya kızlar etrafınızda 168 boyunda olupta 53-55 kilo olan hatunlar yokmuyaaacidden benim bünye kaldırmazmı 55i,,ne alakası vaaar ama yaaa
dileeeek canımben sana toplam gideni 21 kg olarak yazmışım 21.100 olması gerekti ama heycandan 100gr'mı yazmayı unutmuşum,,tekrar gönderiyimmi,yoksa sen liste yaparken öyle yazarmısın unutmayıp
bugğnki menüm
sabah 1 bardk ılık limonlu ballı su
9.30 kahvaltı
2 dilim ç.ekmeği
3 parça peynir
2 parça kaşar
2 zeytin
1çk nutella
13.30 öğlen
yarım kase çorba
yarım sebze
3 kç yoğurt
1 dilim ç.ekmeği
14.30 çiko 4 kare
17.00 portakallı yoğurdumu yerim
19.00 nesfit
2 lt su 2 kupa soğan suyu
allah korusun kötü düşünmeyelim canım evet amiiiiinnbu ölüm muhabbeti herkeste dönüor desene...benim bebem de minicik daha Allahım korusun kimse benim gibi bakamaz yavruma o bu kadar küçükken allah ayırmasın benden babasından(hepimizin yavrusunu analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşllh)
o yeee beybiii
evet canım istedikten sonra cidden zor değilmiş,keşke aylardır didineceme ,veremiyorum diye strese giriceme,eşimle daha önce iddaya gireymişimde böyle bi amaç için,hırsın alasını yaparmışımayy darısı başımıza Tuğba'cım çok özeniyorum sana ben de 5'leri görebilirim inşallah en yakın zamanda!
bu arada aynı boydaymışız, demek ki o kilolarda ben de çıtır olabileceğim!
Selam kizlarrrr ben geldimmmmm
30 dk tempolu yürüdüm kosubandinda
Ben kalp vakfi diyeti yapıyorum ya orada bitki çaylar ve kahveler sinirsizmi icilebiliyo acaba bilgisi olan varmı??? Cok baktım nette ama bişey yazmıyor yeşil cayın yada diğer bitki çayların kg yapacagını sanmıyorum??? Sizceee???
merhaba,
ben bu ara topici çok boşladım.mazeret üretmicem canım nete girmek bilgisyarı açmak istemedi bu hafta hiç..neden bilmiyorum :44::44:umrım herkes iyi bir hafta geçirmiştir...
bildirimimi yapayım:
başlangıç kilom:74
geçen hafta:67.2
bu hafta:66.5
giden:700 gr
toplam giden:7.5
bu ara sol göğsüm sızlıyor.hızla kilo vermemden rahatsız kocişim kalbinin etrafındaki yağlar eriyor ,çok tehlikeli,ölceksin,yavaşla artık diyor:26:ama ben artık eskisi kadar yiyemiyorum ,olmuyor,istesemde çok yiyemiyorum..bu durum onu daha da rahatsız ediyor...off psikolojimi bozdu verdikçe sevinirken kiloları şimdi endişelenmeye başladım..dilekcim yardım!!kociş beni korkutmak için yapıyor di mi?haftada 250 gr dan fazlası sakıncalı diyor(benim kociş veteriner hekim tıp bilgisine güvenirim)gerçi ben 2 haftadır 700 er gr verdim .bence korkulcak bişey yok..ben de ona:hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun derler bırak benimki de ince olsun diyorum
canım sağlıklı beslendikten sonra hiç bir şey olmaz, korkmana gerek yok. gögsünün ağrısı da başka şeydendir. doktorlar da günde 100 gramdan fazla yağ yakılamaz ,daha fazlası kas yada su kaybıdır diyor gerçi ama bu da ortalama bir değerdir herhalde. herkesin yağ oranı, metabolizma hızı vs. farklı sonuçta. herkes için belli bir standart yok. sen kendini sağlıklı iyi hissettiğin her şekilde her hızda verebilirsin bence.
allah korusun kötü düşünmeyelim canım evet amiiiiinn
evet canım istedikten sonra cidden zor değilmiş,keşke aylardır didineceme ,veremiyorum diye strese giriceme,eşimle daha önce iddaya gireymişimde böyle bi amaç için,hırsın alasını yaparmışımneyse geç oldu sayılmaz,daha genciz
sende başarırsın sabrediceksin önce
hayır canım hiçbi bitki çayı şekersiz içildikten sonra kilo yapmaz
dileeeeeek kızlar ya bana bir el atın.sinirim bozuk yine çok fena markete gidip kocaman bir cips alasım var. ne yiycem ben. ya öfkelenince gözüm dünüyor. evde cips falan olsa çoktan açmıştım paketi durdursun bişey beni
Ayya ssakin yeme cisssssss
O ballı tarcinli tarifden yap gerçi yerini tutmaz ama engel olur büyük ihtimalle .bende az helva yedim inşallah tartıya yansımaz
merhaba benide aranıza kabul edermisiniz 75 kg bir bayanım zayıflamak istiyorum..
inandınız mı yaaaagerçekten
hafta boyu yazdım yedim içtim diye nasıl verebilirim ki canım
ayyy bi versem şöle eskisi gibi veremiyoz artık
ama bu hafta sıkçam dişimi iyi kilo vermeye gayret etcem
bugün cıs günümde doldu
çikomuda yedim
tamamdır artık daha yokkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?