70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet abababa hedefime geleyim kazanayım normalime döncem zaten,,dün öğlen yerken tansiyonummu düştü noldu başım nasıl dönüyo ama,eşime dedim sarımsak getir soyuver barioda dediki sen zayıflıcam diye uğraş dur daha dedi ölcen kalcan bigün ya ölceksen bari ben işteyken öl dedide ,bende dedim saçma saçma konuşmabe bebelerim var benim ne demek ben işteyken öl,,oda yine neresinden anladıysa lafı --hee doğru evde kimse olmadan ölürsen çocuklar napar,ben evdeyken öl bari dediespiri yapıyo kendince ama hiçte komik değil,düşüncesi bile korkutuyo beni,bebelerim olmasa ölümden falan korktuğum yok ama nebiliyim işte
amaaaan neyse pozitif düşünelim iyi olsun

ya kızlar etrafınızda 168 boyunda olupta 53-55 kilo olan hatunlar yokmuyaaacidden benim bünye kaldırmazmı 55i,,ne alakası vaaar ama yaaa

dileeeek canım ben sana toplam gideni 21 kg olarak yazmışım 21.100 olması gerekti ama heycandan 100gr'mı yazmayı unutmuşum,,tekrar gönderiyimmi,yoksa sen liste yaparken öyle yazarmısın unutmayıp

Son düzenleme:
merhaba,
ben bu ara topici çok boşladım.mazeret üretmicem canım nete girmek bilgisyarı açmak istemedi bu hafta hiç..neden bilmiyorum :44::44:umrım herkes iyi bir hafta geçirmiştir...
bildirimimi yapayım:
başlangıç kilom:74
geçen hafta:67.2
bu hafta:66.5
giden:700 gr
toplam giden:7.5

bu ara sol göğsüm sızlıyor.hızla kilo vermemden rahatsız kocişim kalbinin etrafındaki yağlar eriyor ,çok tehlikeli,ölceksin,yavaşla artık diyor:26:ama ben artık eskisi kadar yiyemiyorum ,olmuyor,istesemde çok yiyemiyorum..bu durum onu daha da rahatsız ediyor...off psikolojimi bozdu verdikçe sevinirken kiloları şimdi endişelenmeye başladım..dilekcim yardım!!kociş beni korkutmak için yapıyor di mi?haftada 250 gr dan fazlası sakıncalı diyor(benim kociş veteriner hekim tıp bilgisine güvenirim)gerçi ben 2 haftadır 700 er gr verdim .bence korkulcak bişey yok..ben de ona:hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun derler bırak benimki de ince olsun diyorum

bu ölüm muhabbeti herkeste dönüor desene...benim bebem de minicik daha Allahım korusun kimse benim gibi bakamaz yavruma o bu kadar küçükken allah ayırmasın benden babasından(hepimizin yavrusunu analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşllh)

o yeee beybiii

ayy darısı başımıza Tuğba'cım çok özeniyorum sana ben de 5'leri görebilirim inşallah en yakın zamanda!
bu arada aynı boydaymışız, demek ki o kilolarda ben de çıtır olabileceğim!

Selam kizlarrrr ben geldimmmmm
30 dk tempolu yürüdüm kosubandinda
Ben kalp vakfi diyeti yapıyorum ya orada bitki çaylar ve kahveler sinirsizmi icilebiliyo acaba bilgisi olan varmı??? Cok baktım nette ama bişey yazmıyor yeşil cayın yada diğer bitki çayların kg yapacagını sanmıyorum??? Sizceee???

Düzelttim bile

Çiko canavarı

allah korusun kötü düşünmeyelim canım evet amiiiiinn

ayy darısı başımıza Tuğba'cım çok özeniyorum sana ben de 5'leri görebilirim inşallah en yakın zamanda!
bu arada aynı boydaymışız, demek ki o kilolarda ben de çıtır olabileceğim!
evet canım istedikten sonra cidden zor değilmiş,keşke aylardır didineceme ,veremiyorum diye strese giriceme,eşimle daha önce iddaya gireymişimde böyle bi amaç için,hırsın alasını yaparmışımneyse geç oldu sayılmaz,daha genciz
sende başarırsın sabrediceksin önce

hayır canım hiçbi bitki çayı şekersiz içildikten sonra kilo yapmaz

PuCCaaa'nın DİKKATİNE!

BU HAFTA İLK DEFA KİLO BİLDİRİMİ YAPACAĞIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN DEVAMI DA GELSİN İNŞALLAH AMİİİİN!

BAŞLANGIÇ: 71,7
GEÇEN HAFTA: 70,9
BU HAFTA: 70,2
GİDEN: 700gr
TOPLAMDA GİDEN: 1,5 kg

canım sağlıklı beslendikten sonra hiç bir şey olmaz, korkmana gerek yok. gögsünün ağrısı da başka şeydendir. doktorlar da günde 100 gramdan fazla yağ yakılamaz ,daha fazlası kas yada su kaybıdır diyor gerçi ama bu da ortalama bir değerdir herhalde. herkesin yağ oranı, metabolizma hızı vs. farklı sonuçta. herkes için belli bir standart yok. sen kendini sağlıklı iyi hissettiğin her şekilde her hızda verebilirsin bence.

bencede canım ama sürekli duynca kafası karışıyor insanın.sağlıklı beslenmez miyim hiç bebeğim var emziriyrum çok şükür.o olmasa belki ipin ucu kaçardı ama...

TSK ederimmmm cnm cok sagolllll

Kizlar ben cok az ufak parça kakoulu helva yedim bişey olurmu?????
Bide 2 değil 2.5 l su bitirdim çaylardan hariç....

dileeeeeek kızlar ya bana bir el atın. sinirim bozuk yine çok fena markete gidip kocaman bir cips alasım var. ne yiycem ben. ya öfkelenince gözüm dünüyor. evde cips falan olsa çoktan açmıştım paketi durdursun bişey beni

Ayya ssakin yeme cisssssss
O ballı tarcinli tarifden yap gerçi yerini tutmaz ama engel olur büyük ihtimalle .bende az helva yedim inşallah tartıya yansımaz

iyi akşamlar
misafirim geldi gitti 20 büyük+7 küçük misafir
yoruldum bildirimde yapamamıştım onu yapayım dedim bide
baş.79.8
geçen hf 60.1
bu hf 59.8
giden 300 gr
top. giden 20 kg
hedef 58

inandık tabii
ihtimal vermedim aslında ama olurmu olur dedim yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…