70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menümü yazıp yatıcam çok yorgunum:44:

Kalkınca 1 fincan ballı tarçınlı çay

SABAH

2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
1 tutam maydonoz

ARA

1 kuru incir
1 fincan 7 otlu çay

ÖĞLE

8 tane altın balık(yağsız tavada ısıttım)
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı zeytin ezmesi
1 dilim peynir

ARA

1 fincan yeşilçay
1 kuru incir
6 tane badem
2 tane fındık

AKŞAM

6 yk etli sebze türlüsü
1 dilim ekmek
4 yk yoğurt

GECE

1 fincan çay

Dünkünden daha iyi bi menü olmuştur herhalde ama daha da iyileri gelicek yakında...Dün gece yatağıma yattım ve canım öyle bi bezelye yemeği çekti ki anlatamam...Üstelik ben bezelye yemeği yemem ve hiç yemesem hiç de aramam derdim ama canım çok istediNeyse bu gün dilek'imin sözünü dinledim ve bezelye de aldım başka sebzeler de aldım bi sürüGörüldüğü gibi akşam akşam türlümü de yaptım yedim afiyetle...Bu hafta benden bol bol sebze yemeği görceksiniz

Kızlar menüme yorumlarınızı bekliyorum:26:

selam citirlar!
ya bu balli tarcinli suyu ilk defa ictimm yummyyyyy cok hosuma gitti yauwww! cay niyetine icsek ne olur acep :26:

Son düzenleme:

tebrikederim cnm darisi bizlere süpersin

Ekmeksiz doyamıyormusun bacım sen.
Karışık olmuş biraz. Balığın yanında bol salata yeterdi. Ekmek, peynir fazla.
Arada 1 kuru incir de kafi.
Et varsa ekmek yeme.
Çabuk gitsin istiyorsan kahvaltıda 1 dilim ekmek kafi.

slm kizlar hepnize hayirli cumalar dilerim rabbim bugünde ettiginiz dualari kabuletsin ve istediginiz kiloya inmenize yardimci olsun
aminn
Karnım ağrıyorrrrr
bu halde evi sildim süpürdüm bi deee
yoruldummmmm
monam seninki geldimmi ben daha bekliyom geldiyi falan yok teyzemin

olsun niyet edip gitmissin hem cisslardanda kurtuldun
hadi masallah tugbam bu gitisle isallah idaayi kazanacan
bugün bende saldim cayira :18: ama yarin toparliycam kendimi:18:
allah göstermesin canim allah cocuklarimizdan ayirmasin
insallah
kalp vakfi diyeti :26::26:
merhaba benide aranıza kabul edermisiniz 75 kg bir bayanım zayıflamak istiyorum..
hosgeldin canim
neye sinirlendim karakedim :26:
helva mı of ben cips istiyoruuuum:84::84:

karakedim benlen aldatiyo seni balikaymak
Slm kizlar dukan diyetine basladim
3 gunum bitti cok sukur bakalim kac gr gitti
hadi isallah güzel sonuclar alirsin canim
alllahtan 3 çeşitle sınırlandırıldı ikramlar..
büyük neysede 2-4 yaş grubu sıpa var 5-6 tane evi mahvettiler..
bugün yorgunum ama yarın bi el atıp silip süpürmem lazım..
kolay gelsin zerram
benimde silkelenmem lazim
selam kızlar:80:
menüm

sabah
1 kuru incir
2 yumurtayla menemen
2 dilim çavdar ekmeği
ara
yok
öğlen
1 kase nesfit
ara
5 fındık
1 avuç leblebi
akşam
1 tabak tavuklu bezelye
salata
güzel devam ediyon monam :13:

oylama nezaman canim arkadasimla konusuyom 1 saatdir :102: birde sayfalar cok okumam lazim

vallahii helal olsun sana canım başardın bu işi bende deniycem protein diyetini arada aklıma takılan olursa başını ağrıtırım :18::18:kendim kilo vermiş kadar senin adına sevindim

selam citirlar!
ya bu balli tarcinli suyu ilk defa ictimm yummyyyyy cok hosuma gitti yauwww! cay niyetine icsek ne olur acep :26:

Selammm minderrrrbobbbb
Sabah ve akşam içmen yeterli bence.
7 otlu çay veya yeşilçay iç

tebrikederim cnm darisi bizlere süpersin

Sağolasınn canımmm.
Darısı başınızaaa offf bende 57-58 olayım korumaya geçicem.
Şu anda 60 bile paklar beni.

vallahii helal olsun sana canım başardın bu işi bende deniycem protein diyetini arada aklıma takılan olursa başını ağrıtırım :18::18:kendim kilo vermiş kadar senin adına sevindim

Tabi
Ben doktordan hızlı gitmesini istedim çünkü hazirandan beri dikkat ediyorum normalde kendimde veriyorum ama 4 gün dikkat ediyorsam 3 gün salıyordum. Bide sevdiceğimin gelme günü az kaldı.
O gelene kadar 5i görsem süper olacak.
Sen yeterki kilo vermek iste ben burdayım.

sevdiceğin gelincee böle kalıcaktır eminim foton falan varmı canım başarı öykülerinde merak ettim seni ne halden ne hale geldin diye bu arada desteğin için sağol çünkü burda şu an örnek aldığım ve imrendiğim kişilerden biride sensin canım bugün cozuttum ama yola devam tam gaz diyetteyim hep artık VERMEK İSTİYORUM KİLOLARI

Aslında ekmeğe çok düşkünlüğüm yoktur ama kahvaltı yapıcak vaktim olmadığından 2 dilim tam tahıllı ekmek alıyorum elime zeytin ezmesi peynir ve maydonozla sandviç yapıp tıkıyorum ağzıma çok az vakit kaybım oluyorBi de ekmeği hemen bırakabilirim ama önümde verilecek çok kilo olduğu için biraz daha sonraki safhalara saklıyorum ekmeği azaltma kısmını Ama öğlen saçma sapan oldu yine evet markete gidip alışveriş yapıp gelince az vaktim kaldı bi yemek yapamıycaktım ama dediğim gibi alışveriş tmm artık sebze yemekleri ve çorbalar olcak

Bu sırada hazirana kadar 60 kilo olabilir miyim kızlar sizce????

hadi masallah tugbam bu gitisle isallah idaayi kazanacan

allah göstermesin canim allah cocuklarimizdan ayirmasin

oylama nezaman canim arkadasimla konusuyom 1 saatdir :102: birde sayfalar cok okumam lazim

sağol suzim kazancam inş...
amiiiiin cümlemiziii
bu arada oylama çok oldu başlayalı yarın öğlen açıklancak git kullan oylarını benceee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…