hişşşştt burda nick verme kız gören olur mören oluur
Evet canım tok karnına tartıldım bütün gün 3 litre su, 3 kupa bitki çayı vs işte.
Ha gayret son bi mesajTebrikler
Pazr tartılcam gelip hemen yazarım duruma göre canım.
H.sonu kaçırmaya niyetim yok ama.
64 ü görünceoldum.
Hadi daha fazla meraklandırmıyım seni.
Eve geldim tartıldım. 64.4 çıktım.
P.tesi sabah 66 kiloydum.
Ondan sonra abarttım bu son diyerek.
Neyse işte sonuç itibariyle bütün gün yediklerimi yazdım akşam yemeği hariç tabi tartıldığım rakamda.
Sonuç olarak çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm
Menümü yazıp yatıcam çok yorgunum:44:
Kalkınca 1 fincan ballı tarçınlı çay
SABAH
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
1 tutam maydonoz
ARA
1 kuru incir
1 fincan 7 otlu çay
ÖĞLE
8 tane altın balık(yağsız tavada ısıttım)
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı zeytin ezmesi
1 dilim peynir
ARA
1 fincan yeşilçay
1 kuru incir
6 tane badem
2 tane fındık
AKŞAM
6 yk etli sebze türlüsü
1 dilim ekmek
4 yk yoğurt
GECE
1 fincan çay
Dünkünden daha iyi bi menü olmuştur herhalde ama daha da iyileri gelicek yakında...Dün gece yatağıma yattım ve canım öyle bi bezelye yemeği çekti ki anlatamam...Üstelik ben bezelye yemeği yemem ve hiç yemesem hiç de aramam derdim ama canım çok istediNeyse bu gün dilek'imin sözünü dinledim ve bezelye de aldım başka sebzeler de aldım bi sürü Görüldüğü gibi akşam akşam türlümü de yaptım yedim afiyetle...Bu hafta benden bol bol sebze yemeği görceksiniz
Kızlar menüme yorumlarınızı bekliyorum:26:
aminnslm kizlar hepnize hayirli cumalar dilerim rabbim bugünde ettiginiz dualari kabuletsin ve istediginiz kiloya inmenize yardimci olsun
monam seninki geldimmiKarnım ağrıyorrrrr
bu halde evi sildim süpürdüm bi deee
yoruldummmmm
bihaftayıda bitirdik
kızlar yaa bişey duydum doğrumu bilmem
çokta üzüldüm
yazık iyi bilirdik oysa kendini
ne iyiydi diye konuşurduk, onun gibisi varmı derdik
yolunu dört gözle beklerdik ardından geleni beğenmeyince ooof çekerdik
valla çok üzüldüm yaaa
bahar ölmüş duydunuzmu
bahar gelmeden yaz gelecekmiş o yüzden
beklemeyin boşuna
güleyimde boşa gitmesin bariiii
olsun niyet edip gitmissincanım çok fazla kalamadım geldim
benim pötüş durmadı
orayı ayağa kaldırdı
millet kuran okuyo bizimki çığlık basıyor
mecburen eve çıktım
en azından ordaki cıslarıda yememiş oldum
kurtadım paçayııı
canım kuran bitmeden gelmek zorunda kaldım suyu unutmamıştım ama
malesef oğluş durmadı
Canım başınız saolsun
iyi canım ya gazan mübarek olsun en az hasarla yırttın
bide ben yırtsaydım
bende haftaya sonlara doğru olurum diyorum
bu haftadan heryerim ağrıyor
ayyyy ne güzel valla özledik sıcağı bşiz
bugün ist. da güneşli ama genede biraz soğuk
hadi masallah tugbamEki Görüntüle 369149
ahanda tartımdaki benhiç sanmazdım çok yakın bizamanda bu rakamı görücemi ama eşim sağolsun buzamana kadar hiç bukadar hırslandırmamıştı
inşallah bu fotolar hatıra kalır sadece ve ilerde ah ah demem ,hani yine 60ı geçersem bigün ve bu resimlere bakıpta ah ah 58i bidaha görürmüyümki demem yani,,allahım 55e inip iddayı kazandıktan sonra 57lere çıkmaya razıyım ama bidaha 60a çıkmak istemiyorum kızlaryaaa
bugün bende saldim cayira :18: ama yarin toparliycam kendimi:18:inandınız mı yaaaagerçekten
hafta boyu yazdım yedim içtim diye nasıl verebilirim ki canım
ayyy bi versem şöle eskisi gibi veremiyoz artık
ama bu hafta sıkçam dişimi iyi kilo vermeye gayret etcem
bugün cıs günümde doldu
çikomuda yedim
tamamdır artık daha yokkkkkk
evet abababa hedefime geleyim kazanayım normalime döncem zaten,,dün öğlen yerken tansiyonummu düştü noldu başım nasıl dönüyo ama,eşime dedim sarımsak getir soyuver barioda dediki sen zayıflıcam diye uğraş dur daha dedi ölcen kalcan bigün ya ölceksen bari ben işteyken öl dedide ,bende dedim saçma saçma konuşmabe bebelerim var benim ne demek ben işteyken öl,,oda yine neresinden anladıysa lafı --hee doğru evde kimse olmadan ölürsen çocuklar napar,ben evdeyken öl bari dedi espiri yapıyo kendince ama hiçte komik değil,düşüncesi bile korkutuyo beni,bebelerim olmasa ölümden falan korktuğum yok ama nebiliyim işte
amaaaan neyse pozitif düşünelim iyi olsun
ya kızlar etrafınızda 168 boyunda olupta 53-55 kilo olan hatunlar yokmuyaaacidden benim bünye kaldırmazmı 55i,,ne alakası vaaar ama yaaa
dileeeek canımben sana toplam gideni 21 kg olarak yazmışım 21.100 olması gerekti ama heycandan 100gr'mı yazmayı unutmuşum,,tekrar gönderiyimmi,yoksa sen liste yaparken öyle yazarmısın unutmayıp
insallahbu ölüm muhabbeti herkeste dönüor desene...benim bebem de minicik daha Allahım korusun kimse benim gibi bakamaz yavruma o bu kadar küçükken allah ayırmasın benden babasından(hepimizin yavrusunu analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşllh)
kalp vakfi diyeti :26::26:Selam kizlarrrr ben geldimmmmm
30 dk tempolu yürüdüm kosubandinda
Ben kalp vakfi diyeti yapıyorum ya orada bitki çaylar ve kahveler sinirsizmi icilebiliyo acaba bilgisi olan varmı??? Cok baktım nette ama bişey yazmıyor yeşil cayın yada diğer bitki çayların kg yapacagını sanmıyorum??? Sizceee???
hosgeldin canimmerhaba benide aranıza kabul edermisiniz 75 kg bir bayanım zayıflamak istiyorum..
neye sinirlendim karakedim :26:dileeeeeek kızlar ya bana bir el atın.sinirim bozuk yine çok fena markete gidip kocaman bir cips alasım var. ne yiycem ben. ya öfkelenince gözüm dünüyor. evde cips falan olsa çoktan açmıştım paketi durdursun bişey beni
helva mıof ben cips istiyoruuuum:84::84:
karakedim benlen aldatiyo seni balikaymak
2.100 canim
ayy o bebisden dir canim ya yerim o bebisiiiaklim fikrim yemekde
delüüüüüüü
basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun insallah ..
sagol canim kesinlikle yap
gerisini sen yemisindir kesiin
bu arada bakiyomda hic pas vermiyon banaizmire gittin geldin sana biseyler oldu baska biri var dimi dogruyu söyle
hadi isallah güzel sonuclar alirsin canimSlm kizlar dukan diyetine basladim
3 gunum bitti cok sukur bakalim kac gr gitti
alllahtan 3 çeşitle sınırlandırıldı ikramlar..
büyük neysede 2-4 yaş grubu sıpa var 5-6 tane evi mahvettiler..
bugün yorgunum ama yarın bi el atıp silip süpürmem lazım..
madurum madurumda madurum bir dilim kizarmis ekmek yedimgünüm güzel baslamisdi sabah balli tarcinli cayimkahvalti iki labne paynir yarim demet maydonoz 5 zeytin bir kasik mantarli melemenarada yesil cay ve biberiye iki fincanögle bir pirasayi hasladim 150 grm yogurt ve salatayla yedimaksam esim yumurtali ekmek kizartmasi istedi ve bir dilim ondan yedim3 litre su ve yatmadan yarim saat eliptik yapicam:44:kizlar bana kizin sacimi basimi yolun madurummmmmmmmmmmmmm
selam kızlar:80:
menüm
sabah
1 kuru incir
2 yumurtayla menemen
2 dilim çavdar ekmeği
ara
yok
öğlen
1 kase nesfit
ara
5 fındık
1 avuç leblebi
akşam
1 tabak tavuklu bezelye
salata
kızlar benim kilo verme serüvenim nasıl gram gram gitmiş bakın
22.11.2011 70,2
25. 11.2011 69,3
29. 11.2011 68,7
02.12.2011 68,7
06.12.2011 67,8
09.12.2011 68,6
16.12.2011 68,8
21.12.2011 70,2 sıfırdan başladım miladım bu tarih
25.12.2011 69,1
27.12.2011 68,2
30.12.2011 67,8
06.01.2012 69,9
12.01.2012 69,7
13.01.2012 67,1
20.01.2012 67.
27.01.2012 65,5
03.0202012 65,5
06.02.2012 65,6
09.02.2012 65,4
10.02.2012 65
17.02.2012 64,8
24.02.2012 64,4
26.02.2012 64,4
28.02.2012 63,9
09.03.2012 64
16.03.2012 63
oylama nezaman canimgüzellik yarismasindaki adaylara bakdinizmi kizlar http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/512523-yarisma-bas-li-yorrrrrrrrrr.html
Hadi daha fazla meraklandırmıyım seni.
Eve geldim tartıldım. 64.4 çıktım.
P.tesi sabah 66 kiloydum.
Ondan sonra abarttım bu son diyerek.
Neyse işte sonuç itibariyle bütün gün yediklerimi yazdım akşam yemeği hariç tabi tartıldığım rakamda.
Sonuç olarak çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm
selam citirlar!
ya bu balli tarcinli suyu ilk defa ictimm yummyyyyycok hosuma gitti yauwww! cay niyetine icsek ne olur acep :26:
tebrikederim cnm darisi bizlere süpersin
selam citirlar!
ya bu balli tarcinli suyu ilk defa ictimm yummyyyyycok hosuma gitti yauwww! cay niyetine icsek ne olur acep :26:
vallahii helal olsun sana canım başardın bu işi bende deniycem protein diyetini arada aklıma takılan olursa başını ağrıtırım :18::18:kendim kilo vermiş kadar senin adına sevindim
gelmedi suzim ya bekliyorum ben demonam seninki geldimmiben daha bekliyom geldiyi falan yok teyzemin
:
güzel devam ediyon monam :13:
yasakmiydi bilmiyordum
sevdiceğin gelinceeTabi
Ben doktordan hızlı gitmesini istedim çünkü hazirandan beri dikkat ediyorum normalde kendimde veriyorum ama 4 gün dikkat ediyorsam 3 gün salıyordum. Bide sevdiceğimin gelme günü az kaldı.
O gelene kadar 5i görsem süper olacak.
Sen yeterki kilo vermek iste ben burdayım.
Ekmeksiz doyamıyormusun bacım sen.
Karışık olmuş biraz. Balığın yanında bol salata yeterdi. Ekmek, peynir fazla.
Arada 1 kuru incir de kafi.
Et varsa ekmek yeme.
Çabuk gitsin istiyorsan kahvaltıda 1 dilim ekmek kafi.
orda yasakta,burda kendi aramızda yasak diyen olmadı gerçiama ne biliyim ya ben çok heycanlıyım,yarın öğleden önce açıklancakmış 1.2.3.üüü
sondan 1.ci olmassam iyidir
hadi masallah tugbambu gitisle isallah idaayi kazanacan
allah göstermesin canim allah cocuklarimizdan ayirmasin
oylama nezaman canimarkadasimla konusuyom 1 saatdir :102: birde sayfalar cok okumam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?