kızz nasıl başarcam o işi öle bennbelli etmeden duramamki illaki somurturum bişi yaparım senin durum daha vahimmiş canım o durumda ben olsamm ohhoo eve gelince neler neler sölerim ,bu arada aklımdan geçenleri okudun desem gerçekten aynı şeyleri düşünüyorum,bu duygu çok farklı bişi güvenle alakası yok adamın cep telinde iş arkadaşlarının fotosu dahi var sözde bizimkinden habersiz çekmişler hala silmedi duruyor öle ama gel gelelim hiç benim foto yok telinde hatta sormuşlar kızlarda ilk işe başladığı zaman oluyor bu olaylar,bizimkide telden pcye aktardığım için telde buluunmuyor falan demiş neyse kızlar tanıştı benle beni çok merak ediyorlardı tanıştılar başları göğe erdimi acep neyse ama geçenlerde kendi facesinde benim güzel fotoları falan koydu kendi dedi albüm ekliyeyimmi bende tmm hem kızlar görsünler beni falan diye laf çarpıttım nolcak biziim bu haller
benimki ses cikartamiyor fazla benim yanimdabiz ailecek fenerliyiz babam kardeslerim esim tek kaldi
canim bence esinde kötü niyet yok ama kizlar nasil birsey bilemiycem
günaydingüzel havanin tadini cikart canim
hahahy tsk ederm sekerm
abartmadan kizkandinmi onunda hosuna gidiyordur canimvlaa güldürdünya beni Allah ta seni güldürsün canım ,benim kocanın yapacağından değilde işte kız olurda yanlış bişide bulunursa diye anlarsınız biraz vardır arada böyle tipler ama umarım o kızda iyi niyetten tavırları bu şekildir yoksa diğer türlü ise saçını başını yolarım bizimkide azcık saf geliyor sankim ama ne bilim işte aldatmaz benim kocam beni ya sever karısını arada nazı olur ama yinede sever ,böyle durumlarda hep gözlerimin içine bakarak söylediği en son şu sözü aklıma gelir eşimin, seni çok seviyorum ben ve senden korkmasambile Allah'tan korkarım seni aldatmam ben merak etme der yapıcaksam bile seni neden hayatımda tutayımki der bende sakın bak kociş aldatma yapıcaksan da boşandıktan sonra ne halin varsa gör derim ama hakkımı helal etmem sana bunuda unutma derimen iyisi kafaya takmamak ve iyi davranmak ,çünkü o benim yaptığım iyiliklerimi görünce öle bişi yapsa bile vicdan azabından hemen söyler bana :18:
sagol balikaymakimhellooo
nöörüyonuz bakem
suziim rustikal möbel
benimki benim yanımda süper ekstra ilgili davranır biliyorm benden başkasına karşı bişey düşünmez ama etrafa pek güvenmiyorm öyle fazla samimi konuşmalara girmesin kimseyle..
bi de seninki gibi benim sevgili de normalde dışarda ya da ailesinin yanında böyle samimi duramazmış yani evlendikten sonra filan diye konuşmuştuk da neymiş utanırmış oralarda hoş bakılmayabilirmiş vs.. vs.. sanki başka kadın yani eşin o senin niye hoş karşılanmasın hiç anlamamama alıştırıyorum şimdiden ilerde düşündüğü gibi olamıcak
ama dediğim gibi bence eşin kıskanılmaktan hoşlanıyor
sen bi zayıfla sonra takmıyormuş gibi davran o zaman çıldırır
off ben de tek kalcam
benimkinin de tüm ailesi hatta sülalesi diyebilirim fb'li ve aşırı derecede fanatik gs'liyim diye beni sevmeyebilirler bile:26:
müstakbel kayınpederim takımımı sormuştu. gs olduğunu öğrenince "yapma yaa" dedi
benim de ailemde abim hariç herkes gs'li ama bakalım ne olcak
bende kilo wermek istiyorum ama içimde kocaman bir açlık war durduramıyorum cnm sıklsın üzüleyim kısaca milyonlarca sebep yememi tetikliyo...mimarlık ögrencisiym uyku filan az maket yaparken habire tıkınıyorum sıkıntıdan....yurtta kalıyorum bide nasıl yapçam ne yapçam bilmiorum efkarlanırum şuanda oldugu gbi buzdolabına saldırasım geldi yineee
slm arkadaşlar aranıza bende katılmaya karar werdim.2 ay önce doğum yaptım 92 kilo ile doğuma ittim 87.40 ile ewe döndüm üstelik sezeryan.84 kiloya kadar rahat werdim orada tık dedi kaldım we diyete başladım.yediklerime dikkat ederek haftada 1 kilo werme kararı aldım we şuan 77.60 kiloyum..hadi hayırlısı...
sen baştan sıkı tut işi canım öyle kısıtlama falan yaptırma sonra bir bakmışsın özgürlüükten yana oluveriyorlar en iyisi ayaklarının üstünde durmayı kimseden korkmamayı çekinmemeyi,kendine güvenmeyi bileceksin ,o zaman daha güçlü oluyorsun ve bu seni dahada hayata bağlıyor şahsen şu an ben bu psikolojide değilim ama ne bilim bir yerde çalışmaya başlarsam eğer muhakkak kendimi geliştireceğimi düşünüyorum en azından kendime olan özgüvenim yerine gelsin tabii bu özgüven meselesinde kilonun çok etkisi olduğunu düşünüyorum ,çocukluktan beri hep şişmanım pöff bir sevgili döneminde zayıflamıştım o halimdede balık etli görünümlüydüm ama o zamanki kıyaafetlerimi giymek çook istiommbenimki benim yanımda süper ekstra ilgili davranır biliyorm benden başkasına karşı bişey düşünmez ama etrafa pek güvenmiyorm öyle fazla samimi konuşmalara girmesin kimseyle..
bi de seninki gibi benim sevgili de normalde dışarda ya da ailesinin yanında böyle samimi duramazmış yani evlendikten sonra filan diye konuşmuştuk da neymiş utanırmış oralarda hoş bakılmayabilirmiş vs.. vs.. sanki başka kadın yani eşin o senin niye hoş karşılanmasın hiç anlamamama alıştırıyorum şimdiden ilerde düşündüğü gibi olamıcak
ama dediğim gibi bence eşin kıskanılmaktan hoşlanıyor
sen bi zayıfla sonra takmıyormuş gibi davran o zaman çıldırır
off ben de tek kalcam
benimkinin de tüm ailesi hatta sülalesi diyebilirim fb'li ve aşırı derecede fanatik gs'liyim diye beni sevmeyebilirler bile:26:
müstakbel kayınpederim takımımı sormuştu. gs olduğunu öğrenince "yapma yaa" dedi
benim de ailemde abim hariç herkes gs'li ama bakalım ne olcak
sağolasın canım eminim kk halleder o kızı
abartmadan kizkandinmi onunda hosuna gidiyordur canimsen yinede icini ferah tut biz halederiz kizi
sagol balikaymakim
yok canim öyle daha zevkli ayni takim olunca tatli tatli didismeler olmaz
ben kactim kizlar kk güzellik yarismasi yalan rüzgarina dönüsmüs :111: kafami karistirdilaroglislen cikayim az biraz park a
ahhhh nerde canımm benim yaa öle olsa herkes ne mutlu mesut yaşardı dimisu kilolari vermekde almakkadar kolay olsa neolurdu
slm kızlarr
nasılsınızz?
blackcat ben bugün ne yedim biliyonmu
sednin gibi benimde ne zamandır canım cips istiyordu
ben de en sonunda bu hafta sonu yedim..
ben de senin gibiyim tatlıyı fln çok aramam ama cipsiyi fln severim...
slm kızlarr
nasılsınızz?
blackcat ben bugün ne yedim biliyonmu
sednin gibi benimde ne zamandır canım cips istiyordu
ben de en sonunda bu hafta sonu yedim..
ben de senin gibiyim tatlıyı fln çok aramam ama cipsiyi fln severim...
slm kızlaaaaaar nasılsınız ya ben saçma sapan bir diet günü geçirdim iyi başladım ama akşam yemeği niyetine kaşarlı mantarlı pide yedim:18:
:18::18:
cips mi :18::18::18: ya bende pide yedim yaaaaaaa oysaki balık yiyecektim nasıl düştüm bu tongaya bilmiyorum
kızlar kızlar gelem mı o bogazlarını kesem mı
afyt olsn son olsn kısceler bızım ewdede sarmalar borekler wr yermıyım yemeeeeeeeeeeeeeeem
bugün içime eşim kaçtı sanırım
halbuki ben hiç böyle yapmazdımm
valla ben bugün yedimde yedim :26:
öğle yemeği olarakta etli ekmek yedim hiç sormA
bugün diyet miyet yalan oldu yanii...
kızlar kızlar gelem mı o bogazlarını kesem mı
afyt olsn son olsn kısceler bızım ewdede sarmalar borekler wr yermıyım yemeeeeeeeeeeeeeeem
hahahahy kızlar benım menum nasıl ya yazmıstm bı kac sayfa once bn sıze dıorum ama:26:kes beni hakkettim
Selam sekerler
Bugün pikniğe gittik sucuklar Et'ler tavuklar pistiiii ama nasıl bir koku anlatamam bide ekmekler kizardiiii offf offfff ama tabiki yemedimmmm,mYanıma 2 tane elma aldım onu yedimmmm cok guruluyum vallla Termosumda çay vardı bende bitki cayı ictimmmm oh ohhhh
Bugünkü menummmm
Sabah saat 8 de kahvaltı 1 dilim Light kepekli Tost ekmegi 2 kibrit kutusu kadar peynir 1 fincan sekersiz çay ve limonlar salatalık
Öğle saat 12:00 de 4 adet İnegöl köfte ve 1 dilim Light kepekli Tost ekmegi
Ara 15:00 2 adet elma ve bitki cayı
Aksam 18:00 de yarım kereviz suda hasladim saplariyla birlikte yagsiz tuzsuz, limonlu salata ve 1 dilim kepekli ekmek
Gece 20:00 de meyve hakkım var açılkirsam yerim
2l su spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?