kızlar yeni imajım nasıl kendimi değiştirmeyi çok seviyorum.e birde eski kiloma kavuşsam daha iyi olucak.küçük bir not defteri aldım hep yanımda gün içinde ne yediysem not alıyorum böylelikle kendimi frenlemem çok kolay oluyo.bu tüyoyuda editörümüz püskütten aldım.hepinize tavsiye ederim.
kızlar yeni imajım nasıl kendimi değiştirmeyi çok seviyorum.e birde eski kiloma kavuşsam daha iyi olucak.küçük bir not defteri aldım hep yanımda gün içinde ne yediysem not alıyorum böylelikle kendimi frenlemem çok kolay oluyo.bu tüyoyuda editörümüz püskütten aldım.hepinize tavsiye ederim.
ayy kokoşuma bakın sarı saç çok yakısıyo herzaman tavsiye ederim
bursefacım bilerek yapıdıgını sanmıyorum bu ara herkes biraz yogun sanırım eskiis kadar sık girilmiyo ama tabii anlıyorum ben de o günlerde havadan nem kapar halde oluyorum bence ondan böylesin kendini rahatlatmaya çalış meyve çayı falan iç iyi geliyo bana (ruh halime de )
canımm benim ben geçmişe dönmedim hiç çünküü cvp yazsam gitmiyordu
sakın yanlış anlama
canım biliyosun gördügümde muhakkak yazarımmm
özür dilerim kendi adıma
merhabalar, bursefacım takma kafana canım ya, sen hep yaz bize, Vallahide ilk senin yorumlarını okuyorum ben hepimizi o kadar iyi motive ediyorsunki, bizde seni motive etmeye çalışıos tabiii, burdaki heeerkes seni çok sevio yazmazmıyız sana cevap. Asıl bana yazmıo kimseeben napim
vericez inşallah bende ümitliyim... tek başına diyet filan yapılmıyor. sizden azim aldım bu haftaki hedefim 500gr. emzirdiğim için haftalık max bu kadar verebilirmişim
kızlar herkes uykuya geçti herhalde ben kilo çizelgesi yapmakla meşkulüm beni çok sıktı bir türlü istediğimi yapamıyorum hepinize iyi geceler:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
biraz hassasım biliyorum ama gücüme gitti valla.. burası eskiden böylre değildi.. 1 aydır ben bu topikteyim ama ne oldu topiğe anlamadım canım... teşekkür ederim canım yazdığın için...
sağol canım bende yazamıyordum siteye bile giremiyordum yazdığım gitmiyordu.. arkadaşlar biraz sitem etmişler kimse girmiyor diiye... siteye girilmediğini açıkladım mesajlar yazdım yorumlar yaptıma ama kimse ceap bile yazmamıştı... özür dileyecek birşey yok... sende siteye giremeyen madurlardansın... yazanda soğ olsun yazmayanda...
sağol canım valla alındım ite ne yapayım... burada birşeyler paylaşıyoruz ve ben günlerdir maillerime bile bakmıyorum tek girdiğim site k.k. 160 tane mailim olmuş okunacak.. face bookta birsürü mesaj var.. ben k.k'yı tercih ettim.. işyerinde koştururke 5 dakikalık boşluğum oluyor giriyorum birşeyler yazıyorum oturup dinlenmek çay içmek yerine , gece saat kaçta girebiliyorum nete sabah 7'de kalkacağım ama yazmadan duramıyorum ama te taraflı olmuyr malesef....
hadi canım kendine beslenmene dikkat et aman bebişin sütsüz kalmasın... birlikte vereceğiz inşallah kiloları... yavaş yavaş ver bende 2 haftada 1 kilo veriyorum çokda zorlayıp hızlı kilo verirsek hemen geri alırız... yavaş ve kalıcı daha iyi...
TÜM ANNELERİN, ANNE ADAYLARIMIZIN VE GELECEĞİN ANNLERİNİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM...alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizŞenizŞeniz TAZE ANNE ADAYI MELANKOLİCİM SENİDE TEKRAR TEBRİK EDİYORUM... K.KNIN EN TAZE ANNESİ SEÇİYORUM SENİ...a.s.a.s.a.s.ŞenizŞenizŞenizŞeniz
çok saol tatlım dün geçirdiğim en güzel anneler günüydü bebegimi karnımda hissetmesemde onun orda oldugunu bilmek bile yetti beni mutlu ve huzurlu hissetmeye hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar
darısı anne olmayı isteyen harkesin başınaaaaaaaaa
hepinizi kocaman öptümmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv:a.s.a.s.
canım şimdi açtım gördüm seni çok merak ettim hafta sonu ve mutlu haber sana söylemiştim en güzel anneler günü ve evlilik yıldönümü hediyesi olur diye çok sevindim allah tamamına erdirsin sorunsuz inşallah alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?