70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba bayanlar ben bugün kumpir yediiiiiiiiim !!! Ama elimden geldiğince masumlaştırdım mesela sosissiz falan, içine yoğurt, lahana, mısır, zeytin koydurttum sadece. Mayonez sosis falan yok! napalım artık arada olsun diyip kendimi avutcam

slm kızlar anneler gununuz kutlu olsun.melankoli en guzel anneler gunu hediyesini sen aldın,tebrik ederim canım,Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin,ilk mezunumuz sen oldun boylece bızım gruptan,9 ay hamilelik,6 ay da sut ıznı veriyoruz sana,13 ay sonra bekleriz,ama o zamana kadar bız coktannn 50.-59 grubuna gecmıs oluruz:roflol:

ben cuma ve ctesı dıyetı salladım kızlar,cuma ıs seyahatım vardı,sehir dısına cıktım,dun de esim geldi derken bozuldu rejım,ama bugun tekrar toparladım galiba,sabah kahvaltı yaptım,ogle yemedım,aksam da bakla ve semızotu salatsı yedım.az once de 1 muz.bugunu boyle kapatır,yarın da spora gıdersem kaldıgım yerden devam ederım ıns.:Saruboceq:

Bugün yediklerimide yazimde öle yatim...Herkese hayirli geceler
07.40 - 4 Kaysi, 4 Erik
09.00 - 2 Gevrek ekmek üstüne kasar, domates salatalik mantar
11.00 - 3 Sarma, 2 catal irmik tatlisi
13.00 - 1 Tabak mantar kavurmasi, iki dilim kizarmis ekmek
15.00 - 1 Cikolatali muz
19.00 - 1 Aktivia

2000 adim stepp yaptim => 400 kalori yapiyor nerdeyse
Ayrica 150 defa ip atladim
Ve azicik göbek attim

Hadin ben yatiyom öptüm herkesiii

aaaaaaaaaa çok ıyı fıkır canım ee fazla kacırırsak lıste büyücekte büyücek bende yapacam hemde hemen kıss kokoşş

bende taqvsıye edrım püsküt asırı azımlı bı arkadasımız

ayy kokoşuma bakın sarı saç çok yakısıyo herzaman tavsiye ederim

sağol almıracııım.bende özlemiştim sarı saçı.aslında tam sarışında değilim kumralım şimdi.bundan önceki saçım kızıldı bu renge getirene kadar çok uğraştı kuaförüm.olsun değişiklik oldu bana motivasyon işte.

biraz hassasım biliyorum ama gücüme gitti valla.. burası eskiden böylre değildi.. 1 aydır ben bu topikteyim ama ne oldu topiğe anlamadım canım... teşekkür ederim canım yazdığın için...

canımm benim ben geçmişe dönmedim hiç çünküü cvp yazsam gitmiyordu
sakın yanlış anlama
canım biliyosun gördügümde muhakkak yazarımmm
özür dilerim kendi adıma

sağol canım bende yazamıyordum siteye bile giremiyordum yazdığım gitmiyordu.. arkadaşlar biraz sitem etmişler kimse girmiyor diiye... siteye girilmediğini açıkladım mesajlar yazdım yorumlar yaptıma ama kimse ceap bile yazmamıştı... özür dileyecek birşey yok... sende siteye giremeyen madurlardansın... yazanda soğ olsun yazmayanda...

sağol canım valla alındım ite ne yapayım... burada birşeyler paylaşıyoruz ve ben günlerdir maillerime bile bakmıyorum tek girdiğim site k.k. 160 tane mailim olmuş okunacak.. face bookta birsürü mesaj var.. ben k.k'yı tercih ettim.. işyerinde koştururke 5 dakikalık boşluğum oluyor giriyorum birşeyler yazıyorum oturup dinlenmek çay içmek yerine , gece saat kaçta girebiliyorum nete sabah 7'de kalkacağım ama yazmadan duramıyorum ama te taraflı olmuyr malesef....

vericez inşallah bende ümitliyim... tek başına diyet filan yapılmıyor. sizden azim aldım bu haftaki hedefim 500gr. emzirdiğim için haftalık max bu kadar verebilirmişim

hadi canım kendine beslenmene dikkat et aman bebişin sütsüz kalmasın... birlikte vereceğiz inşallah kiloları... yavaş yavaş ver bende 2 haftada 1 kilo veriyorum çokda zorlayıp hızlı kilo verirsek hemen geri alırız... yavaş ve kalıcı daha iyi...

TÜM ANNELERıN, ANNE ADAYLARIMIZIN VE GELECEĞıN ANNLERıNıN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM...alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizŞenizŞeniz TAZE ANNE ADAYI MELANKOLıCıM SENıDE TEKRAR TEBRıK EDıYORUM... K.KNIN EN TAZE ANNESı SEÇıYORUM SENı...a.s.a.s.a.s.ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Eklentiler

• $anneler013.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
kızlar herkes uykuya geçti herhalde ben kilo çizelgesi yapmakla meşkulüm beni çok sıktı bir türlü istediğimi yapamıyorum hepinize iyi geceler:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

günaydın kızlar.en guzel sabahlar sizin olsuna.s.yenı haftaya büyük motıvasyonla baslıyorum,regl oldum ama keyfım yerınde,bu hafta en az 1 kılo vermek ıstıyorum.
bırazdan kahvaltı yapacagım,yumurta hasladım yanında da salata yıyecegım.

herkese neselı,enerjık bır hafta dılıyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt

çok saol tatlım dün geçirdiğim en güzel anneler günüydü bebegimi karnımda hissetmesemde onun orda oldugunu bilmek bile yetti beni mutlu ve huzurlu hissetmeye hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar
darısı anne olmayı isteyen harkesin başınaaaaaaaaa
hepinizi kocaman öptümmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv:a.s.a.s.

canım şimdi açtım gördüm seni çok merak ettim hafta sonu ve mutlu haber sana söylemiştim en güzel anneler günü ve evlilik yıldönümü hediyesi olur diye çok sevindim allah tamamına erdirsin sorunsuz inşallah alkisalkisalkis

GÜNAYDIN KIZLAR!!!!!! GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM HEPİNİZE... a.s.a.s.a.s.:1hug::1hug::1hug:

amin tatlım
kızlar valla aynı şehirlerde olmasakta yüzyüze görüşmesekte
sizlerle burdan konuşmak bile insanı rahatlatıyor iyiki varsınız
hepinize sonsuz sevgiler:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…