herkese günaydın ve iyi haftalar kıslar ben yeni haftaya regli ile başladım ve sabah tartıldım 1 kilo almışım 73,8 olmuşum ya cok ama cok üzgünüm
günaydınnn kızlarrrr listeniz süperrr olmuş
bu aradaaaaa süper bir haberim varrrrrrrr
hamileyimmmmmm
allah isteyen herkese nasip etsinnnn hayırlısıylaaaa
benimde bebegimi sıhhatli kucagıma almamı nasip etsin rabbim:))))
canım çok sevindim darısı diğer isteyenlerin başına inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin sağlıklı bir bebeğin olur umarım tebrik ediyorum :)
günaydın kızlar iyi sabahlar herkese geçmişi biraz okudum baya yazmışınız devam edemedim kilo verenleri tebrik ederim benim gibi yerinde sayanlarıda tebrik ederim oda bir marifet :))) kilo alanlarda üzülmesin özel durum söz konusu :)))
iyi haftalar :sm_cool:
SAOLL TATLIM darısı tüm isteyenlerin başınaaa hayırlısıylaa:))):CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
hanımlar merhaba,
bir bir mahsuru yoksa aranıza katılmak isterim. 1.70 boyundayım ve an itibariyle 75 kiloyum. üç yıl önce yola doksanküsurda çıkmıştım-küsur kaçtı bilmiyorum çünkü tartilamıyordum!!!- bir yıl içinde yetmişlere indim ve iki yıldır da koruyorum.
atmışları görmek için kıymetli desteklerinizi rica ediyorum, tabii destek karşılıklı olacak :)
hoşgeldin aramızasende zaten zayıflaak için gereken 2 şeyden biri dogal olarak var ki bu da azim digerini yani motivasyonu da burda rahatlıkla bulabilirsin yani zayıflamak için önünde hiçbir engel yok bizimle:)hanımlar merhaba,
bir bir mahsuru yoksa aranıza katılmak isterim. 1.70 boyundayım ve an itibariyle 75 kiloyum. üç yıl önce yola doksanküsurda çıkmıştım-küsur kaçtı bilmiyorum çünkü tartilamıyordum!!!- bir yıl içinde yetmişlere indim ve iki yıldır da koruyorum.
atmışları görmek için kıymetli desteklerinizi rica ediyorum, tabii destek karşılıklı olacak :)
kızlar su twist stepper aletleri var adım atıyosun almak istiyorum ama ne diyosunuz bi bilginiz var mı ii diyorlarhoşgeldin aramızasende zaten zayıflaak için gereken 2 şeyden biri dogal olarak var ki bu da azim digerini yani motivasyonu da burda rahatlıkla bulabilirsin yani zayıflamak için önünde hiçbir engel yok bizimle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?