bugunkı menum cok koyu
sbah tam bugday ekmegınn arasına slam peynır domates koydum we cay
ara 3 form bskuwı cay
oglen sabahkının aynı
ara 3 form bskuwı cay
aksam salata corba
bugnluk bole oldu canım yarn protoıne baslıcmama çok az ve tek düze olmuş kötü değil ama bence miktarlar az
evet canım bende öyle diyorum hastalık ona gelmesin bana gelsin ama olmuyor iştebiliyorum caniminsanin ici rahat etmiyor cocugu hasta olunca ben hep diyordum onun hastaligi bana gelsin ben tasirim diye
allahim onlara saglik versin gülücükleri yüzlerinden hic eksilmesin yavrularimizin isallah
aslında bizdeki olaylar çokk uzun hikayee yani bugünkü olanı anltasam sadece başta saçma gelebilir ama olayları en başından itibaren anlatırsam bazen insan kuruyor yani ama yine söyliyim olayı ben ,işte bugün yanlız çalıştığı için ve cebindeki formülü makinede yıkadığım için sırf soru sormak için iş arkadaşını eklemiş öyle diyo paşamız ama aslında çalıştığı iş yerindeki 3 kızdan 2 si kendileri eklemişti aama diğerinden daha ses soluk yoktu o 2si bana daha güvenilir geldiği için hiç sesimi çıkarrmadım tmm olabilir dedim ama diğer bugünkü eklediği kızdan biraz hoşlanmadım belkide önyargı bilmiyorum aslında kız 2yaşta büyük bizimkinden ama insan, bilmiyorum siz diyeceksiniz bir tek dünyada senin kocanmı var doğru benim kocam yok ama anlayış gösterinki bana günümüzde artık ben ummadığım kişilerden neler neler görüyorum ve bu tür şeyleri bazen taşları yerine koyunca kurunca dahada sinirlerim bozuluyorr ahaaaanda 2 dak girdim bunalımaa temizlik yapçaktım sözde eve keyif falan bırakmadı bu adam bende şimdi herşeyden soğuttum hayattan bile bu arada sen çıkarmazsan ben girip facene çıkardım bile arkadaşlıktan dedim yani ,arkadaşlık isteğini geri aldımoda böle yazınca bana şey demiş msjında '' çıkar bebem sen '' yani takmıyor modunda bizimki bilmiyorumm yaaa insan bir süre sonra bu kıskançlıktan bunalıyor şahsen ben bunalıyorum artık bu hareketlerimden ve her an şüphe ile yaklaşıyorum herşeye ama böle olmamın sebeide yine eşimdir psikolojik baskı oluşturdu üzerimde artık insanlara hep şüphyel yaklaşıyorum annnnnaaaaaaaaammmmmm pek dertlenmişim kafanı şişirdim sabah sabah sorunlarımla
canım eşinin aldatma gibi bir olayı oldumu? yani bişeyinimi gördünde bukadar güvensizsin erkekler çok fazla sıkılmaya gelmezler ciddi anlamda bişeyini görsen tamam ama sadece birini ekledi diye bukadar kendini yıpratman kötü olmuş böyle hayat geçmezki, çalıştığı ortamda bayanlar olacak samimide olabilir bu seni aldatacağı anlamına gelmezki, sen böyle diye diye adamında aklına getireceksin kötü kötü şeyler, nasıl olsa eşim bana güvenmiyor yapayımda bari dediği olsun diye düşünürse birgünrahat olmaya çalışıom ama kafamadaki düşünceler o kadar birikiyorki böyle ne bilim taşları yerine koyunca ben yanlış anlamışımdır diom ama ya öle değilse diyede şüphe oluyor kendimde bazen sırf onu böle kıskançlık yüzünden üzdüğüm için ayrılmayı bile düşündüm onu çok sevdiğim halde düşün o kadar oldum yani ama işte aynanın karşısına geçip kendi kendime provasını bile yaparken söylemiyorum ki kaldı karşısına geçip söyliycem ,hem düşünüyorum o kadar zorluk geçirdik tam rahata kavuşçaz derken herşey düzeene gircek derken yaptığım tek şey hayatımızın alt üst olmasına neden bile olabilir bilmiyorum canım yaa desteğiniz için sağolun yine mesela yakınlarda yaşadığımız olayı da anlatayım sana arkadaşları bir gece toplanmışlar bizide davet ettiler böyle canlı müzikli bir yere gittik hayatımdada öle yere ilk gittim şahsen,tabi ne bilim etrafta içkili ortam falan bana biraz tuhaf geldi iş yerinden 2 kız arkadaşı 2 erkek arkadaşı bide biz gittik neyse,benimkisi bir havaya girdi canlı müziklermi söylemek ne bilim oyun havaalarımı oynamak ki kendi düğününde bile adamı zorla oynattık o gece kendi ben hiçbişi demeden kalktı kız falanda oynadı tabi azcık cilveli hanımben evli olduğum için biraz daha oturaklı davranıyım dedim bide kızar mızar bizimkinden tırstım sonra beni falan dansa kaldırdı banda ilgi gösterdi o gece haddinden fazla ,hatta espri bile yaptım sen beni hep böle seveceksen her akşam gelelim biz böle yerlere hayret falan böle oldum resmen bilmiyorum tanıdığım eş bir anda o kızdanmı dolayı acaba böyle eğlenceli göstermek iiçinmi kendimi bu kadar ön planda tuto falan diye bir sürü kurmacalar yani ama kızın yanındada bana napıon bebem, beni öpmeler falan ki bizim buralarda birilerinin yanında öpüşmek abess kaçıo bana öle demişti ilk evlendiğimizde ve hareketleriimize dikkat ederdik yani canım karışık bir hallerdeyim vallahi umarım sadece benim kıskançlığımdır ve eşim bana sadıktır ne bilim bu erkekler başka kadın görünce .ötleri kalkıo afedersiniz ama ne dersiniz bir havalara giriyorlar sankim oofffffffffff offfffffff empati kurunca böle şeyleri ben yapsam onun gözünde ohooo ne olurdum ondan böle sürekli ben ikilemde kalıyorum belkide destek almam gerekiyor psikolojik olarak belkide ben büyütüyorumdur olayları gerçekten çok yıpranıyorum artık
bilmiyorum canım ama bazen bu kıskançlık konusu bizde kavgaya dönüşüyor bazende onun kahkahaları ile son buluyor
sen nerdensin canımvalla ben bugün yedimde yedim :26:
öğle yemeği olarakta etli ekmek yedim hiç sormA
bugün diyet miyet yalan oldu yanii...
erken yemişsin canım akşam yemezsin yada hafif şeylerle geçiştirirsin olur biterya ben menüyü yazamda dövün beni
sabah 8 00 sirkeli su
9 00 1 yumurta, 1 dilim ekmek domates 2 zeytin
1200 1 elma
1500 1 K Bar 99 kalori
16:30 :18::18:3-4 dilim mantarlı kaşarlı pidex 2 dilim etli pide ayran salata
ya edebimle başlamıştım güne sonra da bozdum ufff
pikniğe gittin ve sadece elmamı yedinSelam sekerler
Bugün pikniğe gittik sucuklar Et'ler tavuklar pistiiii ama nasıl bir koku anlatamam bide ekmekler kizardiiii offf offfff ama tabiki yemedimmmm,mYanıma 2 tane elma aldım onu yedimmmm cok guruluyum vallla Termosumda çay vardı bende bitki cayı ictimmmm oh ohhhh
Bugünkü menummmm
Sabah saat 8 de kahvaltı 1 dilim Light kepekli Tost ekmegi 2 kibrit kutusu kadar peynir 1 fincan sekersiz çay ve limonlar salatalık
Öğle saat 12:00 de 4 adet İnegöl köfte ve 1 dilim Light kepekli Tost ekmegi
Ara 15:00 2 adet elma ve bitki cayı
Aksam 18:00 de yarım kereviz suda hasladim saplariyla birlikte yagsiz tuzsuz, limonlu salata ve 1 dilim kepekli ekmek
Gece 20:00 de meyve hakkım var açılkirsam yerim
2l su spor yok
sen baştan sıkı tut işi canım öyle kısıtlama falan yaptırma sonra bir bakmışsın özgürlüükten yana oluveriyorlar en iyisi ayaklarının üstünde durmayı kimseden korkmamayı çekinmemeyi,kendine güvenmeyi bileceksin ,o zaman daha güçlü oluyorsun ve bu seni dahada hayata bağlıyor şahsen şu an ben bu psikolojide değilim ama ne bilim bir yerde çalışmaya başlarsam eğer muhakkak kendimi geliştireceğimi düşünüyorum en azından kendime olan özgüvenim yerine gelsin tabii bu özgüven meselesinde kilonun çok etkisi olduğunu düşünüyorum ,çocukluktan beri hep şişmanım pöff bir sevgili döneminde zayıflamıştım o halimdede balık etli görünümlüydüm ama o zamanki kıyaafetlerimi giymek çook istiomm
Maşallah cnm cok fark var kolların felan erimiş resmennnHelal olsu valllaaaa sürersin
sağolun kızlarr darısı sizlerin başına inşallahbugnluk bole oldu canım yarn protoıne baslıcm
ooooooooooooo erımıssn resmen masllah
[COLOR="#FF0000"
sen nerdensin canım
konya mı yoksa
etliekmek demişsinde
çok severim bende
[/COLOR]
su kilolari vermekde almakkadar kolay olsa neolurdu
hosgeldiinbende kilo wermek istiyorum ama içimde kocaman bir açlık war durduramıyorum cnm sıklsın üzüleyim kısaca milyonlarca sebep yememi tetikliyo...mimarlık ögrencisiym uyku filan az maket yaparken habire tıkınıyorum sıkıntıdan....yurtta kalıyorum bide nasıl yapçam ne yapçam bilmiorum efkarlanırum şuanda oldugu gbi buzdolabına saldırasım geldi yineee
hosgeldinslm arkadaşlar aranıza bende katılmaya karar werdim.2 ay önce doğum yaptım 92 kilo ile doğuma ittim 87.40 ile ewe döndüm üstelik sezeryan.84 kiloya kadar rahat werdim orada tık dedi kaldım we diyete başladım.yediklerime dikkat ederek haftada 1 kilo werme kararı aldım we şuan 77.60 kiloyum..hadi hayırlısı...
slm kızlarr
nasılsınızz?
blackcat ben bugün ne yedim biliyonmu
sednin gibi benimde ne zamandır canım cips istiyordu
ben de en sonunda bu hafta sonu yedim..
ben de senin gibiyim tatlıyı fln çok aramam ama cipsiyi fln severim...
slm kızlaaaaaar nasılsınız ya ben saçma sapan bir diet günü geçirdim iyi başladım ama akşam yemeği niyetine kaşarlı mantarlı pide yedim:18:
:18::18:
kızlar kızlar gelem mı o bogazlarını kesem mı
afyt olsn son olsn kısceler bızım ewdede sarmalar borekler wr yermıyım yemeeeeeeeeeeeeeeem
selam kızlar
ben bugün kötü oldum ya öğlen gibi dizlerimde derman yoktu resmen çok halsizdim..
bu diyet bana kötü geldi sanırım
dışarı çıktık arkadaşım sevgilim ben..
yemeğe gittik artık ben çok kötü olunca..
protein diyetim akşam yemeğinden önce bitmiş oldu yanibugün 3. günümdü halbuki ama resmen bayılmak üzereydim çok halsiz kalmışım..
mini boy yoğurtlu gözleme yedim yanında kocaman ayran içtim kendime geldim...
bi de dondurma yedim
tamam dondurmaya gerek yoktu biliyorum ama gözüm döndü
daha cips filan da yicektim de sevgilim durdurdu "tamam artık rüya bitti biz diyetteyiz" filan dedi
ve kendime geldim..
şimdi evdeyim ama çok şükür yüzüme can geldi sanki..
aaa neden öyle olduki :26:
cokmu ac kaldin acaba :44:
çok aç kalmadım aslında
sabah kahvaltıda
6 dilim sucuğa 2 yumurta beyazı kırdım
10 yeşik zeytin
3-4 dilim peynir
1 çarliston biber yedim
sonra 2 ara yaptım birinde 3 ceviz diğerinde 10 badem yedim.
zaten kahvaltıyı 12.30 gibi yapmıştım
arada 2 tane ara öğün
dışarı çıkınca da 17.30 gibi yedim işte..
5 saat içinde aslında ama neden böyle oldum bilmiyorum
bilemiyerumki canim gecmis olsun :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?