70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eveeeet bu haftasonu çok kötü geçti benim,,cuma günü saat 17de geldi eşim,vardiye değişmiş,,n"eyse akşam yemeğini beraber yedik,benim nesfit güme gitti,,bide geç yedik,,neyse cumarteside tatiliydi,sabahtı akşamdı akşamdan sonraki atıştırmalardı baya gittiim ben,,eşime dedim,bugünleri senin yüzünden böyle geçirdim bana ek 5gün ver dedim,kabul etti,,
neyse bugünde sabah nesfitimi yedim ama,akşama doğru ablamla çocuklarımızı parka götürdük eğlendik sıcak havanın keyfini çıkardık,,gelirkende ekmek arası ciğer ısmarladı,evde gelince bigüzel yedik,bide baya gofret yedim,,regl olmadım daha krizler geliyo ondandır diyorum,,yemeyim diyorum,bişey olmaz diye yedimneyse yarın tekrarbaşlıyorum,,bu sabah,2günün acısı fena çıkıcak dedim ama 59.6yı gördüm,,sevindim ne yalan söyliyim,hadi bu sefer haftaya daha hızlı ve çok gider inşallah

bozmayacam canım kesin kararlıyım listemi yaptım 3 gün yiyeceğimi ayarladım. evde badem yok sabahki ara da badem yerine leblebi yesem olur mu ki ?

bende 2 haftadır diyet yapıyorum 2 kg verdim
basladığımda 71.7 geliodum şuanda 69.5 geliyorum.
bazen tatlı kaçamaklarım oluyor inşAllah bende takip edicem sizi:)

Ayyy ne tesadüf! Benim de salı günü iki hafta olacak, ben de 71.7 ile başladım bu gün 69.8 çıktım bakalım salıya kadar 69.5 leri görürüm inşallah!

selam citir hatunlar!
ya kac gundur giremedim foruma,malum annemler gelince bilgisayarin basina oturamiyorum..yok suraya gidelim,yok perdeleri yikayalimm..yatakta ölü gibi kaliyorum..cok sukur dıyet konusunda halimden anliyolar da beni zorlamiyolar..babamda ac ölmüş demesinler tok ölmüş desinler diyo,homili gırtlak...babama çekmişim heralde ösledim sizi yafff

ahh ahhh ne çok seviyoruz yemek yemeyi yaa

canım siyaha boyattım ahdım var dönmem siyahtan bidaha
öyle çok kestirmedin kırıkları aldırdım canlansın diye bir de kahkül kestirdim
koydum avatarıma
güle güle kullannnnn,yakışmışşşş
bozmayacam canım kesin kararlıyım listemi yaptım 3 gün yiyeceğimi ayarladım. evde badem yok sabahki ara da badem yerine leblebi yesem olur mu ki ?
bence leblebı yerıne ya fındık koy yada cevız.proteın olması önemlı.en ıyısı fındık aslında.cunku 15 fındıksa cevız 4 tane.öle yanı.ben sabah kahavaltıda yedım fındıgı ekmek yerıne
babanın lafına cok guldum,aç ölmedı tok öldu desinler he

hatunlar nerdesinizzzz

herkez kayıppp

Son düzenleme:
çooook açıııımmm...mutfağa gtmemek için kendımi zor tutuyorum..

noooo mutfakkkk!!!!
bu saate ağzıma attığımız herşey bize yağ, kalori, löp löp et olarak geri dönecektir
bu arada yeni görüyorum seni hoşgeldin

Son düzenleme:
evet az kalmış senin hedefine ulaşmana
günlük program yapınca kaçamak yapmak zor olur herhalde
sabah tartıl bi de 3 gün sonra tartıl bakalım ne kadar götürmüş

tartılırım ama yarın doğru çıkacağını sanmıyorum bugün suda içmedim bitki çayıda
bide çok yedim
vücudun su tutabilir yarına
neyse giderse sudur derim ozaman

selam kızlarrrrr
bugün dışardaydık ancak girebildimmm
sizi çokkkk özledim pötüşlerimmmm
nasılsınızzzzzz

selam kızlarrrrr
nasılsınızzzzzz

ben kendi adıma şahsen ve bizzat iyi olduğumu bildirmek isterim çünkülüm bugün uzun zamandır ilk defa 6 yı gördüüüüüümmmm! yaaşaaasıııın!

selam kızlarrrrr
nasılsınızzzzzz

selam canım
bugün burdada çok güzel bir hava vardı
ama kızım hasta olunca çıkamadık
bende evde cam sildim
annemler geldi
yedik içtik

hoşgeldin canım
biz de dışardaydık yedim de yedim
haberler böle
hoşbulduk turkan sultan saçların çok güzeeel olmuşşşş yakışmış sultanımızaa
güle güle kullannn

ben kendi adıma şahsen ve bizzat iyi olduğumu bildirmek isterim çünkülüm bugün uzun zamandır ilk defa 6 yı gördüüüüüümmmm! yaaşaaasıııın!
oooooo senin adına çok sevindim tebrikler kısçeee

selam canım
bugün burdada çok güzel bir hava vardı
ama kızım hasta olunca çıkamadık
bende evde cam sildim
annemler geldi
yedik içtik
geçmiş olsun canım
bizimki de hastaydı burnı akıyordu
hava da güzeldi biraz dolaştık
ve arkadaşımıza davetliydik oraya gittik
fazla dışarıda kalmadım
biraz kaçırdım malum
önüne ne geliyorsa tatmak zorunda kalıyorsun
kıramıyorsun
ama cozutmadım

slm kızlar,

menüm

08:30
iki ısırık muz,1 çb ayran

1 saat tempolu yürüyüş

10:30
15 badem

12:30
1 dlm pırasalı börek,7 yeşil zeytin,1 dlm peynir,1 yk kahvaltılık ezme, 1çk bal

17:00
tavuk mangal,bol salata,300 ml ayran

18:30
iki avuç çekirdek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…