sizede geçmiş olsun canımgeçmiş olsun canım
bizimki de hastaydı burnı akıyordu
hava da güzeldi biraz dolaştık
ve arkadaşımıza davetliydik oraya gittik
fazla dışarıda kalmadım
biraz kaçırdım malum
önüne ne geliyorsa tatmak zorunda kalıyorsun
kıramıyorsun
ama cozutmadım
iyi geceler canımkızlar ben yatarçok yorulmuşuım gözlerim kapanıyor
iyi geceler umaycım baerse
kızlar yaa bilen varsa bana yardım etsin
dün kızım bişeylere bastı bilgisayarda
yazılar falan hep büyüdü
düzeltemedik birtürlü
sistem geri yükleme yaptım şimdide küçüldü
ortasını bulamadım birtürlü
bilginiz varmı nasıl düzeltecem?
samsung netbook kullanıyorum belki vardır aranızda aynısını kullanan
kızlar yaa bilen varsa bana yardım etsin
dün kızım bişeylere bastı bilgisayarda
yazılar falan hep büyüdü
düzeltemedik birtürlü
sistem geri yükleme yaptım şimdide küçüldü
ortasını bulamadım birtürlü
bilginiz varmı nasıl düzeltecem?
samsung netbook kullanıyorum belki vardır aranızda aynısını kullanan
ben de samsung notebook kullanıyorum ama bi fikrim yok:44:
canım sayfadayken sag üst köşede araçlar simgesi var ona tıkla orda yakınlaştır var onu normal düzeye getirmek istiyosan 120 yap böyle bir dene olmazsa görüntüler dosyasındn degiştirirsin...
dün ben bunu denemiştim olmamıştı
şimdi düzeldi
galiba geri yükledik yaa ondan oldu çok sağol canım
dün olmayınca tekrar denememiştim sen yazınca bidaha bakayım dedim
ve oldu
2 gündür siniir oluyordum
çok sağol
önemli degil canım bilgisayar ile bir sorun olursa sor eşim bilgisayar mühendisi yardım edebilirimm...
güçsüz düşürebıldıgı yazıyordu.baslamadan önce bırcok proteın dıyetı arastırdım.ilk 3 gun agır iş falan yapmayın dıodu.sonrasında alısıyomuş vücud.bana ılk gun oldu
hosgeldin canimbende kilo wermek istiyorum ama içimde kocaman bir açlık war durduramıyorum cnm sıklsın üzüleyim kısaca milyonlarca sebep yememi tetikliyo...mimarlık ögrencisiym uyku filan az maket yaparken habire tıkınıyorum sıkıntıdan....yurtta kalıyorum bide nasıl yapçam ne yapçam bilmiorum efkarlanırum şuanda oldugu gbi buzdolabına saldırasım geldi yineee
sende hosgeldin canim aramizaslm arkadaşlar aranıza bende katılmaya karar werdim.2 ay önce doğum yaptım 92 kilo ile doğuma ittim 87.40 ile ewe döndüm üstelik sezeryan.84 kiloya kadar rahat werdim orada tık dedi kaldım we diyete başladım.yediklerime dikkat ederek haftada 1 kilo werme kararı aldım we şuan 77.60 kiloyum..hadi hayırlısı...
ayy bayildim bahattin e
amin canimİyiyim çok şükür, raporum yarın bitiyor, salı işbaşı:26::26::26:
20 gün iyiydi, rüzgar gibi geçti. Evde olmak çokkk güzel.Devlet baba sağolsun emeklilik yaşlarını öyle imkansız kıldılar ki, ne yapıcaz bilmem.
Zaten özel sektörde kim iş verir, 50 den sonra bize ki anlamıyorum açıkçası. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
hadi gözün aydin tatlimSelam hatun kişiler:80:
geçmiş birikmiş bakamadım
umarım herkes iyidir
ben bugün regl oldum ağrılar dışında iyiyim çok şükür
kuaföre gittim saçımı boyattaım ve kestirdim
kendime geldim biraz
hosgeldinarkadaşlar maşallah pek iştahlıyım öyle ağır diyet yapamıyorum sizce nasıl bi yol izlemeliyim yeni üye oldum yardımcı olursanız sevinirim
kac haftan var idaa ya tugbiseveeeet bu haftasonu çok kötü geçti benim,,cuma günü saat 17de geldi eşim,vardiye değişmiş,,n"eyse akşam yemeğini beraber yedik,benim nesfit güme gitti,,bide geç yedik,,neyse cumarteside tatiliydi,sabahtı akşamdı akşamdan sonraki atıştırmalardı baya gittiim ben,,eşime dedim,bugünleri senin yüzünden böyle geçirdim bana ek 5gün ver dedim,kabul etti,,
neyse bugünde sabah nesfitimi yedim ama,akşama doğru ablamla çocuklarımızı parka götürdük eğlendik sıcak havanın keyfini çıkardık,,gelirkende ekmek arası ciğer ısmarladı,evde gelince bigüzel yedik,bide baya gofret yedim,,regl olmadım daha krizler geliyo ondandır diyorum,,yemeyim diyorum,bişey olmaz diye yedim neyse yarın tekrarbaşlıyorum,,bu sabah,2günün acısı fena çıkıcak dedim ama 59.6yı gördüm,, sevindim ne yalan söyliyim,hadi bu sefer haftaya daha hızlı ve çok gider inşallah
pazarlik etme karakedimbozmayacam canım kesin kararlıyım listemi yaptım 3 gün yiyeceğimi ayarladım. evde badem yok sabahki ara da badem yerine leblebi yesem olur mu ki ?
selam citir hatunlar!
ya kac gundur giremedim foruma,malum annemler gelince bilgisayarin basina oturamiyorum..yok suraya gidelim,yok perdeleri yikayalimm..yatakta ölü gibi kaliyorum..cok sukur dıyet konusunda halimden anliyolar da beni zorlamiyolar..babamda ac ölmüş demesinler tok ölmüş desinler diyo,homili gırtlak...babama çekmişim heraldeösledim sizi yafff
noooo mutfakkkk!!!!
bu saate ağzıma attığımız herşey bize yağ, kalori, löp löp et olarak geri dönecektir
slm cancazimselam kızlarrrrr
bugün dışardaydık ancak girebildimmm
sizi çokkkk özledim pötüşlerimmmm
nasılsınızzzzzz
ben kendi adıma şahsen ve bizzat iyi olduğumu bildirmek isterim çünkülüm bugün uzun zamandır ilk defa 6 yı gördüüüüüümmmm! yaaşaaasıııın!
cörek otu heeşunu bi okuyun kızlar!!!ömer coşkun'dan
tohumunu yutamayanlar,yağınıda içebilirlermiş,aynı etkiyi yapıyomuşş
Çörek Otu ile Zayıflayabilirsiniz!
Çörek otu bitkisi ile bakım
Çörek otunun faydalarından biriside zayıflamaya yardımcı olmasıdır. Bunun için çörek otunu veya yağını kahvaltı ve yemeklerden bir saat önce bir çay kaşığı miktarında bir bardak su ile yutmalısınız. Çörekotu yağını yüzde yüz saf, ilk sıkım ve soğuk sıkım olarak tercih edin. Çörek otu fazla kiloları olan kişilerin iştahını azaltabilir. Daha çabuk doyma hissi oluşturur. Bu şekilde zayıflamanıza yardımcı olur. Yemekten önce içilen bir bardak suyun da zayıflamaya etkisi vardır.
Resmi laboratuvar kayıtlarına göre:
Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce, yani günde 3 kez ortalama 200 tane çörek otu tohumunu çiğneyerek yutmak zayıflatmaktadır.
Çörek Otu ile Zayıflama:
Önceki yazımda çörek otunun anti obezite ve müshil etkisinin bilimsel dokümanlarda belirtildiğini söylemiştim. Bu yöntemle kilo verebilen arkadaşlardan gelen haberlere sevindiğimi ifade etmeliyim.
Bilimsel dokümanlarda ise özet olarak şu bilgiler yer almaktadır:
1- Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 0,7 gr. (yaklaşık 200 adet tohum) yeni öğütülmüş veya çiğnenerek 1 bardak su ile birlikte yutulacak.
2- Veya kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 5 damla çörekotu yağı 1 bardak su ile yutulacak.
Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.
1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.
Çörek Otu ile Zayıflamak, Kilo Vermek
Çörek otu ile Zayıflamak Mümkün!
Bir genç kıza bunu 1 ay önce söylemiştim. Geçen gün kendisi ile karşılaştım. Bir ayda 4 kilo vermiş olduğunu söyledi. Çörek otunu her yemekten yarım saat önce çiğneyerek tüketmelisiniz. Eğer bu kullanım şekli rahatsız ediyorsa, benim yaptığım gibi kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce yarım çay kaşığı kadar yağını biraz suyla yutmalısınız. Son 2 ay içerisinde pantolonlarım 2 beden küçüldü. Çiğnenmeden yutulan çörek otunun midede açılması, şişmesi ve tok tutması mümkün olmayabilir. Ve şunu da belirtmek gerekir ki, nasıl olsa çörek otu beni zayıflatacak diye yemek miktarını arttırmamalısınız.
Çörek otunun anti obezite ve müshil etkileri gösterdiğine dair bilimsel çalışmalar ve laboratuvar verileri mevcuttur.
alıntı
ay fındıkta yok ki canımgüle güle kullannnnn,yakışmışşşş
bence leblebı yerıne ya fındık koy yada cevız.proteın olması önemlı.en ıyısı fındık aslında.cunku 15 fındıksa cevız 4 tane.öle yanı.ben sabah kahavaltıda yedım fındıgı ekmek yerıne
babanın lafına cok guldum,aç ölmedı tok öldu desinler he
herkez kayıppp
iyiki dogdum beeeeeeeeeeeeeeeenn
iyiki dogduuum beeeeeeeeeeeeeeeennnnnn :109:
iyiki dogdum iyiki dogduum :119:
iyiki dooooggdduuummm beeeeeeennnnnnnnnnnn
simdiden hediye alanlara tesekkür ediyorum
hediye almayanlarolsun ne önemi var diyecegimi saniyorsaniz
yaniliyorsunuzayip ayip ben 1 yildir bugünü bekliyorum
sen kalk kuru kuru dogum günün kutlu olsun de
hediyesiz kutlu olurmu hic
bu cumaya kadar gec kalmis sayilmazsiniz :89: hemen adresi veriyorum 1947sk.......
ay fındıkta yok ki canım
Doğum Günün KutluOlsun Canııııııııııım
Dileeeeeeeeeek sabah ve öğle arasında badem yerine leblebi olur mu olmaz dersen hiçbirşey yemeyeceğim markete öğlen uğrayabilirim
bu cumaya kadar gec kalmis sayilmazsiniz :89: hemen adresi veriyorum 1947sk.......
ay fındıkta yok ki canım
Doğum Günün KutluOlsun Canııııııııııım
Dileeeeeeeeeek sabah ve öğle arasında badem yerine leblebi olur mu olmaz dersen hiçbirşey yemeyeceğim markete öğlen uğrayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?