70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sizede geçmiş olsun canım
biyere gidince yemeden olmuyor
bende hazırlık yapsam gelen yemese canım sıkılır
cızutmadan yediysen problem olmaz
toparlarsın
kızlar ben yatarçok yorulmuşuım gözlerim kapanıyor
iyi geceler umaycım baerse
iyi geceler canım

kızlar yaa bilen varsa bana yardım etsin
dün kızım bişeylere bastı bilgisayarda
yazılar falan hep büyüdü
düzeltemedik birtürlü
sistem geri yükleme yaptım şimdide küçüldü
ortasını bulamadım birtürlü
bilginiz varmı nasıl düzeltecem?
samsung netbook kullanıyorum belki vardır aranızda aynısını kullanan

ben de samsung notebook kullanıyorum ama bi fikrim yok:44:

canım sayfadayken sag üst köşede araçlar simgesi var ona tıkla orda yakınlaştır var onu normal düzeye getirmek istiyosan 120 yap böyle bir dene olmazsa görüntüler dosyasındn degiştirirsin...

canım sayfadayken sag üst köşede araçlar simgesi var ona tıkla orda yakınlaştır var onu normal düzeye getirmek istiyosan 120 yap böyle bir dene olmazsa görüntüler dosyasındn degiştirirsin...

dün ben bunu denemiştim olmamıştı
şimdi düzeldi
galiba geri yükledik yaa ondan oldu çok sağol canım
dün olmayınca tekrar denememiştim sen yazınca bidaha bakayım dedim
ve oldu
2 gündür siniir oluyordum
çok sağol

önemli degil canım bilgisayar ile bir sorun olursa sor eşim bilgisayar mühendisi yardım edebilirimm...

şunu bi okuyun kızlar!!!ömer coşkun'dan

tohumunu yutamayanlar,yağınıda içebilirlermiş,aynı etkiyi yapıyomuşş

Çörek Otu ile Zayıflayabilirsiniz!

Çörek otu bitkisi ile bakım
Çörek otunun faydalarından biriside zayıflamaya yardımcı olmasıdır. Bunun için çörek otunu veya yağını kahvaltı ve yemeklerden bir saat önce bir çay kaşığı miktarında bir bardak su ile yutmalısınız. Çörekotu yağını yüzde yüz saf, ilk sıkım ve soğuk sıkım olarak tercih edin. Çörek otu fazla kiloları olan kişilerin iştahını azaltabilir. Daha çabuk doyma hissi oluşturur. Bu şekilde zayıflamanıza yardımcı olur. Yemekten önce içilen bir bardak suyun da zayıflamaya etkisi vardır.

Resmi laboratuvar kayıtlarına göre:

Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce, yani günde 3 kez ortalama 200 tane çörek otu tohumunu çiğneyerek yutmak zayıflatmaktadır.

Çörek Otu ile Zayıflama:

Önceki yazımda çörek otunun anti obezite ve müshil etkisinin bilimsel dokümanlarda belirtildiğini söylemiştim. Bu yöntemle kilo verebilen arkadaşlardan gelen haberlere sevindiğimi ifade etmeliyim.

Bilimsel dokümanlarda ise özet olarak şu bilgiler yer almaktadır:

1- Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 0,7 gr. (yaklaşık 200 adet tohum) yeni öğütülmüş veya çiğnenerek 1 bardak su ile birlikte yutulacak.

2- Veya kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 5 damla çörekotu yağı 1 bardak su ile yutulacak.

Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.

1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.

Çörek Otu ile Zayıflamak, Kilo Vermek
Çörek otu ile Zayıflamak Mümkün!

Bir genç kıza bunu 1 ay önce söylemiştim. Geçen gün kendisi ile karşılaştım. Bir ayda 4 kilo vermiş olduğunu söyledi. Çörek otunu her yemekten yarım saat önce çiğneyerek tüketmelisiniz. Eğer bu kullanım şekli rahatsız ediyorsa, benim yaptığım gibi kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce yarım çay kaşığı kadar yağını biraz suyla yutmalısınız. Son 2 ay içerisinde pantolonlarım 2 beden küçüldü. Çiğnenmeden yutulan çörek otunun midede açılması, şişmesi ve tok tutması mümkün olmayabilir. Ve şunu da belirtmek gerekir ki, nasıl olsa çörek otu beni zayıflatacak diye yemek miktarını arttırmamalısınız.

Çörek otunun anti obezite ve müshil etkileri gösterdiğine dair bilimsel çalışmalar ve laboratuvar verileri mevcuttur.

alıntı

selam kızlar dün gece erkenden uyumuşum 3 gibi uyandım

güçsüz düşürebıldıgı yazıyordu.baslamadan önce bırcok proteın dıyetı arastırdım.ilk 3 gun agır iş falan yapmayın dıodu.sonrasında alısıyomuş vücud.bana ılk gun oldu

hadi ya:26:
c.tesi temizlik yaptık pazara filan gittik de pek ağır değildi.. ama 3.gün kötü oldum artık
haftaya daha rahat yaparım inşallah..

günaydin kizlar dusumu aldim ama halen uykum var benim ya :95: kahve de acmadi

hosgeldin canim
sende hosgeldin canim aramiza
cok güzel bir degisim olmus
ayy bayildim bahattin e
amin canim
hadi gözün aydin tatlim sira bende birde benimki gelse ben göremedim avatarinda
arkadaşlar maşallah pek iştahlıyım öyle ağır diyet yapamıyorum sizce nasıl bi yol izlemeliyim yeni üye oldum yardımcı olursanız sevinirim
hosgeldin

kac haftan var idaa ya tugbis
bozmayacam canım kesin kararlıyım listemi yaptım 3 gün yiyeceğimi ayarladım. evde badem yok sabahki ara da badem yerine leblebi yesem olur mu ki ?
pazarlik etme karakedim dilek pazarlik etmeyin ulennn der

noooo mutfakkkk!!!!
bu saate ağzıma attığımız herşey bize yağ, kalori, löp löp et olarak geri dönecektir

selam kızlarrrrr
bugün dışardaydık ancak girebildimmm
sizi çokkkk özledim pötüşlerimmmm
nasılsınızzzzzz
slm cancazim bizde cikdik oglisle salincak salancakdim ben ama etrafda cok cocuk vardin icimde kaldi
ben kendi adıma şahsen ve bizzat iyi olduğumu bildirmek isterim çünkülüm bugün uzun zamandır ilk defa 6 yı gördüüüüüümmmm! yaaşaaasıııın!

cörek otu hee sagol tugbis tadi nasil ki sade olarak biz onu bohcalarin üstüne serpistiriyok

iyiki dogdum beeeeeeeeeeeeeeeenn

iyiki dogduuum beeeeeeeeeeeeeeeennnnnn :109:

iyiki dogdum iyiki dogduum :119:

iyiki dooooggdduuummm beeeeeeennnnnnnnnnnn

simdiden hediye alanlara tesekkür ediyorum
hediye almayanlar olsun ne önemi var diyecegimi saniyorsaniz
yaniliyorsunuz ayip ayip ben 1 yildir bugünü bekliyorum
sen kalk kuru kuru dogum günün kutlu olsun de
hediyesiz kutlu olurmu hic
bu cumaya kadar gec kalmis sayilmazsiniz :89: hemen adresi veriyorum 1947sk.......

ay fındıkta yok ki canım

Doğum Günün KutluOlsun Canııııııııııım

Dileeeeeeeeeek sabah ve öğle arasında badem yerine leblebi olur mu olmaz dersen hiçbirşey yemeyeceğim markete öğlen uğrayabilirim

İyi ki doğdunnnnn balkaymakkkkkkk iyi kii doğdunnn balkaymmaakkkkk mutluuu yıllarrr sanaaa

Günaydın Black listede ne yazıyorsa ona uy bence.
Peynr varsa 2 dil. peynir ye arada.

Son düzenleme:

dogum gunun kutlu olsun canım hayatn boyunca saglıklı huzurlu bol kazanclı olman dılegyle bu dıleklerden baska guzl hedıye olamaz sanırım
bende 22 mart dogumluyum canm koc musun sen balık mı

Günaydın balcağızlar.
Güneşli bi İstanbul gününden merhaba.
H.sonu kaçamakların dibine vuruldu hadi gelin gene zayıflamaya.
Ben bugünde normal diyetimdeyim yarın proteine başlıyorum.
Dün 64.3 ü gördükten sonra abarttım kilo almışımdır muhtemelen tartılmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…