70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynepcim dikkat etseydin keşke neyse olmuş artık geçmiş olsun
bursefacım hoşgeldin canım doğru site kitlendikten sonra katılımazaldı sanki neyse bunlar bizi yıldıramaz nasılsa gene toplanırız
teşekkür ederin canım artık bi kursun mu döktüreyim ne gerçi şimdi sakarlıgımı da bişeylre bahane ediyom ama:)
evet sitedeki sorunlardan sonra katılım bayag azaldı zaten havalarda ısında yerinde duran pek az artık

ayy bence de alıyım ya bi de su bi tarafı adım atandan bi tarafı yerinde dönen varya ondan buldum bi tane 150ye ikinci el ama bakıp alıyosun ondan alabilirim normalde onların fiyatları 210dan başlıyo

hoşgeldinler için teşekkür ederim, evet boydan biraz biraz kurtarıyorum ama en azından yetmişin altına inersem daha derli toplu görüneceğim, 74-75 şimdiye kadar inebildiğim en düşük kilo olduğu için de takılıp kaldım maalesef

zeynepcim geçmiş olsun bu arada

ayak altında döküntü olacak aletler, elbise askısına dönüşecek bisikletlere paralar döküp duruyoruz, bence en sağlıklısı bir süre yürüyüş gibi bedava egzersizlere bünyeyi alıştırıp, devamından emin olduktan sonra değişik şeyler almak, tabii sizlerin egzersiz geçmişlerinizi şu anda çok iyi bilmiyorum ama sadece bir öneri

haklısın aslında ama ben biraz üşengezim herzam öyle sagllı yaşam yürüyüşüne çıkamıyorum o yüzden atık ufak bişey alayım dedim

açıkçası hareket olsun da nasıl olursa olsun, yeter ki para döktüğümüzle kalmayalım...seni motive edecekse stepper al gitsin...ama bir kere yürümeye alışınca da zor bırakılıyor, hem havalar güzel, hem de tamamen bedava

merhaba kızlar haftasonu yoktum piknige falan gittik ve ben yine kendimi sakatladım bu kez voleybol topu parmgıma geldi ve bi parmak artık 2 parmak kıvamında:)) ama kırık çıkık yok şükür:)
geçmiş olsun canım allahtan ucuz atlatmışsın :)

kızlar herkes nerde pazartesi işler yoğun sanırım :)))kafamçokkarıştı

kızlar bugün yoğunum yeni girdim ama şimdi çıkıyom geçmişi okudum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler
BURSEFA sıkma canını tek değilsin bende senin gibi hissettim ama sonra dedimki yeniğim herhalde o yüzden tanımaya çalışıyolardır zamanla yazarlar banada birşeyler 2 3 arkadaş dışında pek paylaşım olmadı neyse şekerler çıkıyom yazarım sonra neler yediğimi

açlıktan ölüyorum şşuaaan!!! bugün okulda şenlik vardı tantuniciler, kebapçılar, dondurmacılar, gözlemeciler falan dolup taşıyor şuan okulda. Ama kendimi kutluyorum, sadece sabah soğuk sandviç yedim bu saate kadarda onla duruyorum, bide dondurma yediiim okadarda tutamadım kendimi -tatlicadiarzu- ama artık açlıktan ölüorumm, yemeği bekliyorum, imdat! Allah tan dolapta bişey yok yoksa hepsini gümletirdim şuan :jeyyar:

Kizlar ben cok kötüyüm öglen ayagimi felaket sekilde burktum..tek ayak üstünde zipliyorum evin icinde sol ayagimin üstüne basamiyorum...babamlar gelcek birazdan doktora götürücek cok aciyor ayak bilegim sizliyor bi üsüme var bedenimde...offff

geçmiş olsun tatlım.inşallah kötü bişey yoktur.çocuklarında var senin .biran önce düzelirsin inşallah.

benimde 11 aylık oğlum ve 5 yaşında kızım var.anne olmak kolay değil hep onlara yetişmek gerekiyo.o ayakla napıcan sen şimdi yazık sana yaaa.

ayparcam geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende önceki haftalarda yasamıştım çektiğin acıyı anlayabiliyorum inş önemli bişey yoktur

aramıza hosgeldın canım

merhaba kızlar haftasonu yoktum piknige falan gittik ve ben yine kendimi sakatladım bu kez voleybol topu parmgıma geldi ve bi parmak artık 2 parmak kıvamında:)) ama kırık çıkık yok şükür:)

gecmıs olsun canım ucuz atlatmıssın bende pıknıkteydım dun bıssürü sey oynadık ama en zevklısı bılyeydı

korkma canım ınsallah kötü bısey yoktur gecmıs olsun umarım sadece burkuktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…