teşekkür ederin canım artık bi kursun mu döktüreyim ne gerçi şimdi sakarlıgımı da bişeylre bahane ediyom ama:)zeynepcim dikkat etseydin keşke neyse olmuş artık geçmiş olsun
bursefacım hoşgeldin canım doğru site kitlendikten sonra katılımazaldı sanki neyse bunlar bizi yıldıramaz nasılsa gene toplanırız
ayy bence de alıyım ya bi de su bi tarafı adım atandan bi tarafı yerinde dönen varya ondan buldum bi tane 150ye ikinci el ama bakıp alıyosun ondan alabilirim normalde onların fiyatları 210dan başlıyovalla zeynepcim yaapabilirsen iyi ama yapamazsan ayak altında döküntü oluyo ilk çıktığıda bi heves aldım şimdi yanından geçerken ayağımı çarpıyorum öle yani haa ben çok kullanmadım ama artık başlıcam sen al zevklide
bilyom biliyom onlar 60-90 arası suan onlarada bakıyorumonu bilmiyorum ben ama sen bilirsin benim dediğimin fiyatı biraz daha cazipti sanki
haklısın aslında ama ben biraz üşengezim herzam öyle sagllı yaşam yürüyüşüne çıkamıyorum o yüzden atık ufak bişey alayım dedimhoşgeldinler için teşekkür ederim, evet boydan biraz biraz kurtarıyorum ama en azından yetmişin altına inersem daha derli toplu görüneceğim, 74-75 şimdiye kadar inebildiğim en düşük kilo olduğu için de takılıp kaldım maalesef
zeynepcim geçmiş olsun bu arada
ayak altında döküntü olacak aletler, elbise askısına dönüşecek bisikletlere paralar döküp duruyoruz, bence en sağlıklısı bir süre yürüyüş gibi bedava egzersizlere bünyeyi alıştırıp, devamından emin olduktan sonra değişik şeyler almak, tabii sizlerin egzersiz geçmişlerinizi şu anda çok iyi bilmiyorum ama sadece bir öneri
geçmiş olsun canım allahtan ucuz atlatmışsın :)merhaba kızlar haftasonu yoktum piknige falan gittik ve ben yine kendimi sakatladım bu kez voleybol topu parmgıma geldi ve bi parmak artık 2 parmak kıvamında:)) ama kırık çıkık yok şükür:)
Kizlar ben cok kötüyüm öglen ayagimi felaket sekilde burktum..tek ayak üstünde zipliyorum evin icinde sol ayagimin üstüne basamiyorum...babamlar gelcek birazdan doktora götürücek cok aciyor ayak bilegim sizliyor bi üsüme var bedenimde...offff
hanımlar merhaba,
bir bir mahsuru yoksa aranıza katılmak isterim. 1.70 boyundayım ve an itibariyle 75 kiloyum. üç yıl önce yola doksanküsurda çıkmıştım-küsur kaçtı bilmiyorum çünkü tartilamıyordum!!!- bir yıl içinde yetmişlere indim ve iki yıldır da koruyorum.
atmışları görmek için kıymetli desteklerinizi rica ediyorum, tabii destek karşılıklı olacak :)
merhaba kızlar haftasonu yoktum piknige falan gittik ve ben yine kendimi sakatladım bu kez voleybol topu parmgıma geldi ve bi parmak artık 2 parmak kıvamında:)) ama kırık çıkık yok şükür:)
Kizlar ben cok kötüyüm öglen ayagimi felaket sekilde burktum..tek ayak üstünde zipliyorum evin icinde sol ayagimin üstüne basamiyorum...babamlar gelcek birazdan doktora götürücek cok aciyor ayak bilegim sizliyor bi üsüme var bedenimde...offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?