70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hic benim ne cektigimi düsünme
yaraladigini fark etme

ne demek
yaralıyammmmmmm hatta yaralıyızzzzzz

nasıl kaçırmışım hayret ettim kendimede
neyse ramazanda bulursam yerim ozaman
allahtan yok yoksa eşime aldırırdım kesin
sen zaten benim kanıma girdin
dün havuçlu cevizli kek yaptım

he bulunmadığını bildiğim için canım bu kadar istiyor ya
zoru sevmişimdir hep

amanınnn ben yediğim zaman sinyallerini vermiştin zaten ben de yapcam diye
ahan da yapmışsın afiyet olsunnnnn

Son düzenleme:
kızlar selamlar hepinize. Ofisteyim ben şu an sabahtan beri bişi yemedim sabahta kornfleks yemiştim.Açlıktan ölyorum ve her taraf cıss dolu pide fln...ne yapıcam bugün ben bilmiyorum hiç ...of ya ooofff !

öğlen pizza canım hergördüğümü istiyor yaaa amma pisboğaz oldum haaa
ahh dayabilsem 3 ayda 7 kilo vermezdim sanırım
neyse dediklerini yaparım sakız iyi fikir
he bulunmadığını bildiğim için canım bu kadar istiyor ya
zoru sevmişimdir hep

amanınnn ben yediğim zaman sinyallerini vermiştin zaten ben de yapcam diye
ahan da yapmışsın afiyet olsunnnnn
zoru seviyon heee sadece sevmekle olmuyor canımcım bulup yiyeceksin zoru başaracaksın
afiyet olsun kulakların çınladımı dün akşam üzeri 4-5 civarı

burada havalar güzellesmeye başladı bugün tam 40 dk yürüdüm, şimdi geldim bi kase yoğurdun içersine yarım elma dilimledim yedim, yaklaşık 3 haftadır böyle tekrarlıyorum umudum eski kiloma düşmek, hamile olma olasılığım da var, hamile olursam diyet yapmam doğru olur mu olmaz mı bilmiyorum :26:

yok ya bu durumda zoru başarmasam daha iyi gibi

ayy evet dün o saatlerde bi çınlama bi çınlama ben de ne oluyor dediydim:86:

Beybi beeybii doğum günün kutlu olsuuuuuunnnnn ... Kız pasta mı yicen sen şimdi

Ortaboy dediysem aman aman büyük değildi 2 dilim anca yani.
Neyse geçmişte kaldı o.

kızlar aranızda eti formun çikolata kaplı olanından yiyen varmı? 200 kalori dior bir pakette ben hergün yiyorumda fazla kalori alıyorum gibime geldi

protoın dıetımın ılk gunundeyım
sabah uyannca turk kahwesı sekersız
menum : sabah 1 yumurtadan menemen yarısını yedım 2 dılm peynır 2 dılım slam bıber domates cay
ara : 10 badem yesılcay
oglen naget zero salata
ara 10 badem yesılcay
ara:10 fındık
aksam : tawuk ızgara salata
2 lıtre su

tünaydın hepicinize kızlaaar
ya ben hala regl olmadım korkuyoruuum:18::18:

ben bi geçmişe gidem gelem

Son düzenleme:
slm kızlaaaaaaar nasılsınız geçmişe bakamıyorum yoğunum kusura bakmayın
protein dietine başladım bugün menümü yazayım. küçük kusurlar var ama toplamda fazla yemeyeceğimden sorun olmaz diye düşünüyorum
sabah: 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim salam, 2 parmak diet peynir, 10 yeşil zeytin(yumurtanın sadece beyazını yiyemediğim için bir tam yedim dilekim. ne edem midem almıyor beyazı yalnız )( ay 10 zeytini de valla zorla yedim dilek sabah sabah )
ara: bugün yok
öğle: yarım çupra, maydanoz marul 2 domates ile salata(yağ kullanılacak mıydı ya ?), sirke ve nar ekşisi acıkda tuz döktüm sadece
ara: 15 badem
akşam: haşlama tavuk, salata
ara: 6 fındık
çok mu kötü oldu dilek biraz karıştı aralar ama fazlam yok en azından.2 büyük ıhlamur içtim eve gidince de zorla artık 2 bardak yeşil çay içecem

kızlar anlatayımda gülün. evden 15 bademi sayıp aliminyum folyoya sardım attım çantaya. sonracıma iş yerinde çantadan çıkarırken bir tanesi yere düştü.
hemen aldım yıkadım güzelcene kuruttum o 1 tane bile kıymetlim benim yiyicem onu da

nresı kotu bacım gayette ıyı bnde sayarak koydum bademımı fındıgımı

nresı kotu bacım gayette ıyı bnde sayarak koydum bademımı fındıgımı

kafaya taktım dileğin listeye tam uymaya çalışıyorumda ondan sordum
kızlar kalori sepeti diye bir site buldum inceleyin hoşunuza gidecek. günlük kalori ihtiyacınızı belirleyip yediklerinizi yazıyorsunuz kaç kalori olduğunu söylüyor. tam benlik :)
acık da bilgi ...
Yağ Yakımını Hızlandıran Yiyecekler?
Uzman Diyetisyen Rabia Yurdagül
Uzman Diyetisyen Rabia Yurdagül Bazı yiyecekler metabolizmayı hızlandırırken yağ yakımını da tetiklemektedir. Kilo vermek bazı kişiler için gerçekten zor olabilmekte bu nedenle diyetlerine uygun miktarlarda belirli yiyecekleri ekleyerek bunu hızlandırmak mümkün.
Yağsız et Protein sindirimi daha geç tamamlandığından zayıflama diyetlerinde yağsız et tüketimi kalori yakımını %5 daha fazla artıracaktır. Ayrıca proteinler yağ ve karbonhidratlara göre daha fazla tokluk hissini artırmakta. Derisi alınmış tavuk, hindi, balık, dana eti kızartılmadan haşlama veya ızgara tercih edilebilir.
Light süt ve süt ürünleri
Yapılan araştırmalar gösteriyor ki günde 1000-1300mg kalsiyum tüketimi kilo kaybını 2 kat daha fazla artırmaktadır. Kalsiyumun yağ hücrelerini hacmen azaltıcı etkisi olduğu araştırmalarca desteklenmektedir. Light yoğurt, süt ve peynirleri tercih edin.
Tam buğday unu ve yulaf
Yüksek oranda lif içermesi ve düşük glisemik indekse sahip olması nedeniyle beyaz unlu mamuller yerine tam buğday unuyla yapılmış ürünleri tüketmek sizi daha fazla tok hissettirecektir. Böylelikle kan şekerinizi daha regüle olacak ve kendinizi daha tok hissedeceksiniz
Narenciye ve ahududu, böğürtlen
Bu meyveler özellikle C vitamininden ve flavonlardan zengindirler. Flavonlar ise metabolizmayı ve yağ yakımını hızlandırmaktadır. Özellikle spor öncesi tüketilen C vitamininden zengin meyveler yağ yakımını %30 artırmaktadır.
Yeşil çay
En fazla yeşil çayda bulunan kateşin adlı antioksidan maddenin kilo kaybını hızlandırdığı ve özellikle karın bölgesindeki yağlanmayı azalttığı, metabolizmayı hızlandırdığı araştırmalarca desteklenmekte. Günde 2-3 fincan yeşil çayı mümkünse limonlu içmeye çalışın.
Kurubaklagiller
Kuru fasulye, nohut, yeşil mercimek, soya fasulyesi, bakla, barbunya bitkisel protein içeren ve demirden zengin besinlerdir. Protein olarak etle kıyaslandığında yağ miktarı daha az ve kan şekerini yükseltme etkisi daha düşüktür. Soya ayrıca kolin denilen bir enzimden de zengindir, kolin karaciğerden yağ atımını hızlandırmaktadır.
Yağlı balıklar, fındık, badem, keten tohumu
Yağlı balıklar ve yağlı tohumlar yağ yakımını hızlandıran esansiyel yağ asitlerinden zengindir. Her gün tüketilen 10-15 adet fındık, badem, ceviz, 1 yemek kaşığı kadar salata, çorba, yemek veya yoğurdunuza katabileceğiniz keten tohumu ve haftada en az 2 kez tüketilen balık sağlıklı bir zayıflama programı ile beraber kilo kaybını hızlandırmaktadır. Balığın özellikle kadınlarda leptin seviyesini dengelediği de bilinmektedir. Leptin, iştahı baskılayan, insulin salınımını etkileyen bir hormondur.
Tarçın
Günde tüketilen yarım çay kaşığı kadar tarçının en başta şekeri dengelediği artık bilinmekte, bunun yanı sıra tarçın tükettiğiniz yiyeceklerin yağa dönüşümünü de azaltmaktadır. Tarçını tek başına tüketmek biraz zor olabilir, günlük tüketmeniz gereken süt veya yoğurt içerisine katarak daha rahat tüketebilirsiniz.
Acı biber
Acı biber içerisinde bulunan kapsaisin adlı madde metabolizmayı %23 hızlandırmaktadır. Günlük aynı kaloriyi alıp ama yemeklerine acı biber ilave edenlerin etmeyenlere göre daha hızlı kilo verdiği yapılan araştırmalarca da desteklenmekte.
Köri ve hardal
Hardal ve köri yağın depolanmasını azaltıp, kan şekerini dengelemektedir. Salata veya sandviçlerinize yağ yerine ilave edebilirsiniz.
Zencefil ve sarımsak
Zencefil ve sarımsak vücutta vazodilatör olarak etki gösterir yani damarları genişletip vücut ısısını artırmaktadır. Böylelikle metabolizmayı da %20 civarında hızlandırabilmektedir.
gene kaçtım beeeeeeeen

Kizlarrrr lipton ice tea Light şeftali ictim buzzzzz gibi nasıl iyi geldi anlatamam:))))
Cnm cok helva istiyo yaaaaaa;(((((

bugün ki menüm bu gidişle

sabah: konrnfleks + 1 kase yğurt

ara: yok

öğlen:yok

Ara: yok

Akşam: ne bulursa yicek

olucak galiba.... hala ne yicem bulamadım yaa

Deli harbiden ya
Güzel z.yağı kullanabilirsin tuzu bırak derim ben
Eksikler var yarına daha güzel olur inşaallah.

Süper
kızlar aranızda eti formun çikolata kaplı olanından yiyen varmı? 200 kalori dior bir pakette ben hergün yiyorumda fazla kalori alıyorum gibime geldi

2 tanesi yeter bence :))

bugün ki menüm bu gidişle

sabah: konrnfleks + 1 kase yğurt

ara: yok

öğlen:yok

Ara: yok

Akşam: ne bulursa yicek

olucak galiba.... hala ne yicem bulamadım yaa

Çantada böyle zamanlarda açlıgını bastırması için badem, leblebi falan atsana.
Ayrıca işyerindeki durumu biliyorsun sabah unonun ekmeğine sandvic yapabilirdin.
Hiç mi yok oralarda tavuk veya köfte yapan bi yer?

Dilekcim var da ekmek arası pideler köfteleer.. valla ben hallederim bi şekilde dedim çıktım evden ama olmuyomuş böyle..başım fln ağrıdı açlıktan..1 paket sigara içtm yaa ...karşıda bir tane market var aslında ama oradan da ne alabilirim bilmiyorum..olmadı 1-2 saate çıkar alırım bişiler..gerçi işten çıkmama da 2,5 saat kaldı oooofff!! gözlerim doldu valla yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…