Dilekcim var da ekmek arası pideler köfteleer.. valla ben hallederim bi şekilde dedim çıktım evden ama olmuyomuş böyle..başım fln ağrıdı açlıktan..1 paket sigara içtm yaa ...karşıda bir tane market var aslında ama oradan da ne alabilirim bilmiyorum..olmadı 1-2 saate çıkar alırım bişiler..gerçi işten çıkmama da 2,5 saat kaldı oooofff!! gözlerim doldu valla yaa
gecmis olsun canimgünaydın kısceler
hepimize güzel hafta olsun inşallah
ben dün cozuttu
birazda kırgın hasta gibiyim
hep yatasım var heryerim ağrıyor ama mecbur işteyim
sizde ne var ne yok bakalım?
evet tatlimhayali yeter bize be suzim
bende olmadim tugbis
tünaydın hepicinize kızlaaar
ya ben hala regl olmadım korkuyoruuum:18::18:
ben bi geçmişe gidem gelem
slm kızlaaaaaaar nasılsınız geçmişe bakamıyorum yoğunum kusura bakmayın
protein dietine başladım bugün menümü yazayım. küçük kusurlar var ama toplamda fazla yemeyeceğimden sorun olmaz diye düşünüyorum
sabah: 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim salam, 2 parmak diet peynir, 10 yeşil zeytin(yumurtanın sadece beyazını yiyemediğim için bir tam yedim dilekim. ne edem midem almıyor beyazı yalnız)( ay 10 zeytini de valla zorla yedim dilek sabah sabah )
ara: bugün yok
öğle: yarım çupra, maydanoz marul 2 domates ile salata(yağ kullanılacak mıydı ya ?), sirke ve nar ekşisi acıkda tuz döktüm sadece
ara: 15 badem
akşam: haşlama tavuk, salata
ara: 6 fındık
çok mu kötü oldu dilek biraz karıştı aralar ama fazlam yok en azından.2 büyük ıhlamur içtim eve gidince de zorla artık 2 bardak yeşil çay içecem
kızlar anlatayımda gülün. evden 15 bademi sayıp aliminyum folyoya sardım attım çantaya. sonracıma iş yerinde çantadan çıkarırken bir tanesi yere düştü.
hemen aldım yıkadım güzelcene kuruttum o 1 tane bile kıymetlim benim yiyicem onu da
Kizlarrrr lipton ice tea Light şeftali ictim buzzzzz gibi nasıl iyi geldi anlatamam:))))
Cnm cok helva istiyo yaaaaaa;(((((
off sigara çok içmişin canım zaten sigara iştah bırakmıyor çay sigara kahveyle çok gün bitirmişimdir eskidenDilekcim var da ekmek arası pideler köfteleer.. valla ben hallederim bi şekilde dedim çıktım evden ama olmuyomuş böyle..başım fln ağrıdı açlıktan..1 paket sigara içtm yaa ...karşıda bir tane market var aslında ama oradan da ne alabilirim bilmiyorum..olmadı 1-2 saate çıkar alırım bişiler..gerçi işten çıkmama da 2,5 saat kaldı oooofff!! gözlerim doldu valla yaa
aman kızartmaya dikkatet canım menün çok güzel diğer öğünlerde ekmek yemiyorsun?Bugün;
08:00
1 fincan Türk kahvesi
09:10
1 dil ekmek,
1 domates,
Peynir,
1 tk pekmez,
7 otlu çay
11:10
1 avuç beyaz leblebi
13:00
4 yk ıspanak,
2 yk yoğurt.
Akşamda istavrit kızartcak bizimkiler ondan 4-5 tane yerim herhalde gerisi bol salata.
merhaba herkese,
menüm:sabah:1,5 dilim denge ekmek 1 kk peynir 3 zeytin 1 tam yumurta 1 yumurta beyazı(sarısını bebeği yedi)1 yk pekmez
ara:ısırgan çayı
öğle:yoğurtlu makarna
ara:1 elma
akşam:mercimek çorbası yoğurt fırında yağsız et
olmuş mu dilek'im??bu arada şu ballı tarçınlı suyu nasıl hazırlıyoruz balı ve tarçını ne kadar koyuyoruz ??
merhaba herkese,
menüm:sabah:1,5 dilim denge ekmek 1 kk peynir 3 zeytin 1 tam yumurta 1 yumurta beyazı(sarısını bebeği yedi)1 yk pekmez
ara:ısırgan çayı
öğle:yoğurtlu makarna
ara:1 elma
akşam:mercimek çorbası yoğurt fırında yağsız et
olmuş mu dilek'im??bu arada şu ballı tarçınlı suyu nasıl hazırlıyoruz balı ve tarçını ne kadar koyuyoruz ??
makarnadan ne kadar yedin 1 tabakmı..ben hiç makarna yemiyorum
evet tatlimcuma yarim eti cin ypaketi yedim cumartesi geri kalani yedim kahvalti niyetine ben hakkimi kulandim isarkadasi deminden beri beni caydirmaya calisiyor biskuvit ciko ile ama yemedim yemiycem ton balik salatasi cok olmus öyle onu yiyorum yaninda da zeromu iciyorum
sacin cok hos olmus tatlimbende öyle yapmak istiyorum kakülünü cok hosuma gidiyor kleopatra gibi
yarım tabak canım.ben arada yiyorum mühim olan yağsız olması ben çok severim makarna ....
off sigara çok içmişin canım zaten sigara iştah bırakmıyor çay sigara kahveyle çok gün bitirmişimdir eskiden
aman kızartmaya dikkatet canım menün çok güzel diğer öğünlerde ekmek yemiyorsun?
oyuna gelme suziiiii
yeme sen salatnla zeronla mutlusun
tşekkür ederim canım
Olmamış.
1- Çaydan ara olmaz.
2- Makarna senin neyine? ( Çakallık yapıp miktarda belirtmemişsin)
3- Yeşillik namına hiçbirşey yok.
bende cok seviyorum canım kepekli olanlarda var tavsiyederim canım sana ben hala öğle yemegı yemedım makarna yapıcaktım eşime akşam için simdi bian düsündüm yesemmi die ama yok tost yerim belki
ayy helvaya dikkat:)ben balık yersem die marketten koskanın diet helvasından aldım bi parcacık yerim belki die daha hiç acmadım:)Günde 1 dilim ekmek verdi doktor
Sebzeyle yemem gerek aslında ama dün çok yedim bugün biraz telafi edeyim dedim.
Balıkta kendimi biraz tutabilirim de asıl korkutan yanındaki sıcak helva olucak sanırım.
dilek'im hiç öğle yememektense makarna yemek daha iyi değil mi?(kendimi affettirmeye çalışırken seni harcıyorum canım kusura bakma)bence dilek tost fikrine de çok kızacak
kepekli makarna yiyebilir miyiz dileeeeek??
dilek'im hiç öğle yememektense makarna yemek daha iyi değil mi?(kendimi affettirmeye çalışırken seni harcıyorum canım kusura bakma)bence dilek tost fikrine de çok kızacak
kepekli makarna yiyebilir miyiz dileeeeek??
çaydan ara olmaz eksi
makarna yarım tabak ona da eksi
yeşillik yok valla hiç farketmemiştim:26: o da eksi
bir de gurula yazıyorum yaa menümü ben ağlamayayım da kimler ağlasın:2::2::2:
kızlar ben kepekli makarna yedim hep diyetim boyunca
tabi öyle çok değil ve soslu yağlı değil.
100 gr kepekli makarnayı haşlıyorum
sonra kocaman bi kaseye yeşillk domates falan salata yapıp
makarnayı eklioyorum isteğe göre ton balığı ve peynir de ekleyebilirsiniz
az limon 1 tk zeytinyağı süper oluyor.. ve gayet de doyurucu...
hımm güzelmiş canım senin tarif
ton balıgından çekiniyorum biraz ben diet olanından almam gerek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?