selam
bende kaçamaksız atlattım ilk günümü,
ama karnım ağrıyor yaaa
böyle bir problem yaşayan oldumu
neskuikim sesime gel
nasıl geçti günün
açlıktan şekerim açlıktan
çok anlamam ama fikrimi söylemek istedimsabah:tahıllı simit
ara:nescafe forn bisküvi
öğle:kepekli tost ayran
ara:muz
akşam:kıymalı yumurta ayran 1 dilim ekmek
yeşilçay içtim 1 tane gün içinde
sıkıcı değilmi evde yalnız olmakselam hatunlarrr:80:
kocam yok bugün evde tek başınayı oynuyorum
çok anlamam ama fikrimi söylemek istedim
simit, bisküvi, tost ve ekmek
onun dışında pek bişey göremedim ben
sağlıksız olmuş gibi gibiii
sıkıcı değilmi evde yalnız olmak
yok canım yaaa bağırsaklardan sesle geliyor
ben bugün acıkmadım, sadece yasak olduğu için meyve falan istedi canım
yoksa meyveylede aram yok normalde
sıkıcıııııı
bende hiç sevmem yalnız olmayı
Beybi beeybii doğum günün kutlu olsuuuuuunnnnn ... Kız pasta mı yicen sen şimdi
slm kızlaaaaaaar nasılsınız geçmişe bakamıyorum yoğunum kusura bakmayın
protein dietine başladım bugün menümü yazayım. küçük kusurlar var ama toplamda fazla yemeyeceğimden sorun olmaz diye düşünüyorum
sabah: 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim salam, 2 parmak diet peynir, 10 yeşil zeytin(yumurtanın sadece beyazını yiyemediğim için bir tam yedim dilekim. ne edem midem almıyor beyazı yalnız)( ay 10 zeytini de valla zorla yedim dilek sabah sabah )
ara: bugün yok
öğle: yarım çupra, maydanoz marul 2 domates ile salata(yağ kullanılacak mıydı ya ?), sirke ve nar ekşisi acıkda tuz döktüm sadece
ara: 15 badem
akşam: haşlama tavuk, salata
ara: 6 fındık
çok mu kötü oldu dilek biraz karıştı aralar ama fazlam yok en azından.2 büyük ıhlamur içtim eve gidince de zorla artık 2 bardak yeşil çay içecem
kızlar anlatayımda gülün. evden 15 bademi sayıp aliminyum folyoya sardım attım çantaya. sonracıma iş yerinde çantadan çıkarırken bir tanesi yere düştü.
hemen aldım yıkadım güzelcene kuruttum o 1 tane bile kıymetlim benim yiyicem onu da
canim gecmis olsun :26: gecen yanilmiyorsam ababa ydi oda fenalsmis :26:Ben çok ağlarım amaaaa
benim protein diyetim yalan oldu
başaramadım :2:
dün en son akşam yemeğim 5deydi
bu sabahda az kahvaltı ekmeksiz
öğlene doğru fenalaştım
bayılacaktım
zor yemeğe saldırdım
ve bir dilim ekmek yedim yoğurtta yedim
bana göre değil bu protein işi bunu anladım
ben öyle hizayla bişey yapamıyorum
kendi halimde verebiliyorum
gene aynı eski sisteme döndüm yavaş gitsin napayım
birde regl olacam hafta sonuna doğru
heryerim iyice şişti
yüzüklerim bile sıkıyor
sabah kalktığımda elim yüzüm dombili olmuş durumda oluyorum
dilekciğim yapamadım bennnnnnnnnnnnnnnn
Bende sizinleyim bayanlar :) bu geçtiğimiz iki yıl boyunca bende inanılmaz kılo aldım 58 kılodan kı 58 kıloyken bıle kılolu oldugumu dusunur 50-55 ınmeyı hedefleyen ben bır anda 70 kusurlere cıktım :/ ama olsun azmettım bu kılolardan kurtulucam :) şimdi kadrdıoya basladım duzenlı olarak hsonları kardıo yapıyorum bunun yanında yedıklerımede dıkkat edıyorum :)
yok canim neden gec kalasin sagolgeç kalmışım sanırımdoğum günün kutlu olsun canım
yeşil çayumu daha doğrusu işkencemü hazırladım.2 kaşık kadar yeşil çay, 1 altın çilek, 1 ne olduğunu bilmediğim bitki çaylarımdan birini , br tutam aktardan aldığım otlarla yağtığım karışımımı, yarım limon attım içine. 3 bardak oldu sanırsam. ahanda bu beni kesin zayıflatacak.
iksir oldu iksir
1011 kaloriylen doyulur mu
gerçi ben yeni başladım diye bana zor geliyor herhalde
dayanamadım ben o diyete ama olur da ilerde bir gün kilo vermem durursa o zaman şok olarak kullanabilirim..
daha bugün derste hoca söyledi çok hızlı kilo kaybetmemek lazım..
3 ayım var 10 kilo veririm herhalde 3 ayda.. yani inşallah verebilirim
Kızlar ben geldim
Karakedim yeşil çayı öyle zorla içmene gerek yok sankim:26: Ben de içtiğimde tadı çok kötü geliyo ıyyy diyodum da kuzenimde bi gördüm mandalina aromalısı varmış...Sonra markette arandım ve onu bulamadım ama portakal aromalısını buldum o da gayet güzelYani yeşil çayı o berbat halinde tüketmek zorunda değiliz Hazır paket olarak var bunlar ama öyle bulamazsan sen de mandalina, portakal ya da limon ya da elma falan içine bişey at canım
kaç yaşına grdin bakim sen :))))dooom günü cocugu geldiii :86:
ne var ne yok yarrrvular
dooom günü cocugu geldiii :86:
ne var ne yok yarrrvular
hoşgeldiiiiiiiidooom günü cocugu geldiii :86:
ne var ne yok yarrrvular
canım her türünü denedim bööööö hiç birini içemedim. evde nevarsa atıyom içine ama inatla çimen tadı alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?