70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarKalkar kalkmaz bi bakayım yattıktan sonra neler olmuş dedim neyse gece gece çok bişey kaçırmamışımSabah sabah benden başka kimse gelmemiş bugün de topiği ben açayım

Süper gene de tebrikler

Bademler ufak demişsin güzel
Afiyet olsun.

Akşam makarnaaa

Afiyet olsun kuzum sabah az ama.

sabah:tahıllı simit
ara:nescafe forn bisküvi
öğle:kepekli tost ayran
ara:muz
akşam:kıymalı yumurta ayran 1 dilim ekmek
yeşilçay içtim 1 tane gün içinde

Alınmaca gücenmece yok dimi şekerim?
Sabah simit ofsayt. Normal kahvaltı şart aa ben çalışıyorum yapamıyorum dersen paşa paşa uno denge sandvc ekmeğine peynir, domates, salam, zeytin doldurcan öyle kahvaltı edicen.
Ara: Nescafe senin neyine??? Light sütle şekersizse eyvallahh. Form bisküvi de kaç tanee bu bisküvi??
Öğlen: Tost, simit bunlar hep kabızlık yapar salata, yoğurt tüketmen gerek.
Ara: Muz da kalorili ilk başlarda kimseye önermiyorum.
Akşam: Gene salata vs yok.
Günde 3 kupa bitki çayı şartt.
Amannn öyle iştee

Atayım canım attım diye hatırlıyorum ben ama:26:

Kaymakım süper geçmiş doğumgünün
Sevdiklerinle birlikte nice güzel yaşlara

Güle güle kullan şeker

Günaydın kızlarKalkar kalkmaz bi bakayım yattıktan sonra neler olmuş dedim neyse gece gece çok bişey kaçırmamışımSabah sabah benden başka kimse gelmemiş bugün de topiği ben açayım

Eytt ben burdayım ama geçmişe takılıp kaldım.
Günaydın canım.

Günaydın kızlar.:82:
Proteinde bi tek zorlanmadan uygulayan ben varım herhalde.
Neyse bugün gene başlıyorum sabah tartıldım.
Bide Cuma tartılcaz zaten.
Dün o kadar balık + helva yemeye doğal olarak fazla çıktım.
Rakamı söylemiyim şimdi.:111:
Geçici çünkü ne zaman akşam çok kaçırsam rakamda artıların artısını görüyorum.
Kahvemi içtim 08:30 olunca kahvaltımı edicem.
Öpüldünüz.

gunaydın cıtırlar mutlu kacamaksız prblemsız gunler dılıorum
bende protoının 2. gunudeym dn gece karnımdan bole corrrrrrrrrrrrul corruuul sesler gelıodu gece saat 2 oldu uyuyamadm aclıktan nese snra uyuya kalmısm da ıns bugn zorlanmam:18:

güle güle kullan canim

Kaymakım süper geçmiş doğumgünün
Sevdiklerinle birlikte nice güzel yaşlara
sagol canim amiinn
beeeeennn beeeeennnnnn ben zorlanmiyorum ve cokda doyurucu hele kahvaltisina bayiliyorum
aslinda bende bugün basicaktim ama sey imm:18: sabah dolaba bi bakrim pasta bana bakiyo senmisin bana öyle bakan dediim
günaydın kızlaaar proteinin ilk gününü atlattım 2 güne geçtim hayırlı olsun :)

kızlar dun aksam toplantı wardı bı kızı ısten cıkarttılar sonra tam toplantı sırasında bırı kapıya gum dıe wurdu baktık eşi kızı nasıl cekıyo ama senn burda ne ısın war felan nasıl bagırıo kızı cekıo wuruyo felan sonra hemn calısnlar noluo feln demeye basladı tabı ben o sırada korkudan baylcaktm bnmkısıde hemn gıdıo noluo feln dıe o an aklımdan hersey gectı adamda bıcak olsa saplasa ayy allah gostermesın nese gıttıler onlar ole bz toplantıya dewam yıne bı calısan basladı aglamaya duyduk dedesı ölmüş okadr etkılendım kı olanlardan ewe geldıgmızde hala soktayım kı hala onun etkısı war sanırım ustumde mutsuzum ıcımde sıkıntı war bıde benmkısı toplantıya gıdıo ıstanbla dhada sıkıntılıym

ay o adamida biri dövseydi yaa kadin öyle dövülmez böyle dövülür diye sinir oldummm...........

Herkese günaydınlar,
Mutlu ve huzurlu, kaçamaksız bir gün bizlerin olsun inşallah.

günaydın herkese kızlar yine güneşli ve cıvıl cıvıl kuş sesleri ile uyanmak ve güne böylesine güzel başlamak herşeye değer ve moralim çok pozitif fakat kilo konusunda dertliyim kızçeler destekk şimdi bana sizlere birkaç sorum olucak benim ,kendimden şüphe eder oldum vallahi

pazar günü sabah ölçttüm wcden sonra aç karınla 75,4 kg geldim,tartı yeni olduğu için şimcik pek bir merak olduğu için bende süreklli çıkıp bakıyorum kiloma ama tabi bu ileride böyle olmaz haftadan haftaya çıkarım üstüne neyse işte bugün sabahta (salı sabahı)çıktım tartıya yine aynı saatte 75,9 kg böle oldum resmen ,eee ben yediklerime dikkat ediyorum kepek ekmeği yiyyorum +ekmek rakamı azaldı diyorum yemekleride artık kendi tabağıma ayrı koyuyorum azar azar buna rağmen nasıl çıkıyor bu rakam kızlar sorun bendemi acaba ben yediklerime dikkat ettiğim halde naasıl olurda 500 kg alabilirim anlamış değilim BANA BİR ÇARE KIZLAR,yalnız başta spor yapmayın dediğiniz için ev işi hariicinde hiçbirşey yapmıyorum ekstra olarak +bol bol su içiyorum afedersiniz ama artık lavobanın önüne yaatk koyacak hale geldim benim bünyem nasıl bişi bölee hiç anlamış değilim ACİL DESTEK

çok güzelmiş neden kullanamayacaksınki güzel renk kırmızı
Bademler ufak demişsin güzel
Afiyet olsun.
evet canım ufacıktı, köyden toplamış annemler
tam organik yanii
bende pek zorlanmadım ama hergün tavuk yersem nasıl olurum bilmiyorum balığı sevmem pek

bnde cok sınır oldm cok uzuldum zatn bosanmk uzerydıler kım bılr kızı ne kadr dowmustr ewe gıdınce
çok üzüldüm bende kıza, sen gördüğün için olayı daha çok etkilenmişsindir, bende dayanamam hiç öyle şeylere kavga falan olsa karşıma hemen kaçarım kimisi izler yaa hiç tahammül edemem
canım sen nişanlıydın galiba demi, aynı yerdemi çalışıyorsunuz?

Günaydın Blackk Blackkkk.
Sende zorlandın mı ki?
açıkcası zorlanmadım. akşam eve gidince akşam yemeğini hazırlayana kadar acık zor geçti. bir salatalık kemirdim yemeği hazırlarken o kadar

nasıl ya nasıl eşini dövüyo ... dayanamıyorum kadına şiddete... ben olsam direk polis çağırırıdıö ya. ya eve götürmeyip çldürse kadını. pislik herifler. kendine erkek diyen kadına çocuğa ve hayvana el kaldırmaz.

DÜNKÜ MENÜM:
SABAH(7:15)
1domates,salatalık,yeşil soğanlı 1yk zeytinyağlı salata,4siyah zeytin,kk peynir,1 dilim ekmek,haşlanmış yumurta,3çay bardağı çay

Ara(hastahaneye gittim eşimi götürdük):18:

ÖĞLEN(13:30)
1kase tarhana çorbası,kabak haşlaması ,yine sabahki salatadan yarım ölçekli olanından ,2 dilim hazır yufkadan yapılmış hafif yağlı börek

ARA(15:00)
elma

Akşam(18:30)
1kase tarhana çorbası,1dilim ton balığı galiba cinsini unuttum şimdi(tavada kızartılmış),fasülye piyazı bol ekşili ,1 dilim ekmek ,çok azda fanta içtim (çaybardağının yarısı kadar)

ara(20:00)
bir elma

LİSTEN GÜZELSE KISA YOLDAN BEĞENİN AMA HATALARIM VARSA KIZLAR LÜTFEN YORUM YAPARAK DÜZELTİN BENİ HERŞEY İÇİN SAĞOLUN ŞİMDİDEN BEN BU KADAR YEMEYE KARŞILIK ZAYIFLAYAMIYORMUYUM YAAAA

YORUMLARINIZI OKUDUKTAN SONRA EVE BÜYÜK TEMİZLİK YAPACAĞIM KIZÇELER

Son düzenleme:

niye spor yapmıyorsun kı ben 3 haftadır spora gıdıyorum suan belkı oyle aman aman bı zayıflama yok ama :) bır sıkılasma hıssetmeye basladım kendımde sana da tavsiye ederım :) hıc bırsey yapmasan bıle elıne yarım lıtre su al en yakın parka yarım saat yuru derım ben inan hem kafan rahatlıyor hem kendını ıyı hıssedıyorsun :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar , dün eve o kadar aç gittim ki eve geldiğimde cıssları götürdüm- bezelye pilav gibi... ama bu bana ders oldu hiç moral bozmuyorum , çok hazırlıklı geldim...Anneme de tartıyı saklattırdım, sadece pazar günleri ver anne dedim, dün tartıldım çünkü ve gördüğüm rakam yüzünden yatmadan önce baya bi gözyaşı akıttım...bir an önce kendimi bu durumdan kurtarmam lazım...sabahları 6 da kalkıp yürüyorum eve gelip duş alıp kahvaltı edip saçımı yapıp, 1 saat içinde evden çıkıyorum... iş yerinde zaten istesem de cıss yiyemem yok çünkü... bugün öğlen 2 patates haşlayacağım, patatesin bir tanesi küçük zaten..

Hafta içi günleri sabah ve akşam nesfit, haftasonları ise sadece akşamları nesfit yemeye karar verdim..ayrıca defter aldım bir tane ...bazen burada sitede söylenenleri ve bazı menüleri de yazıyordum, o deftere not alacağım, ayrıca menümü de yazacağım oraya ve işten çıkmadan önce buraya yazacağım...

Dün 1 paket sigara bitirdim, ona da çözüm buldum, evden sadece 5 tane sigara getirdim yanıma, kilo verme stresi geçtikçe bunu 3 e hatta 1 e hatta sıfıra da indireceğim inşallah..

Ben aslında çok şanslıyım bunu anladım dün ağlarken, hem iş buldum hem de sağlığım yerimde ...Madem bu durumdayım o zaman elimden geleni yapmam lazım..Mutlu olmadığım için kendimi ne derslere ne de işe veremiyorum çünkü..Kpss e de giricem... ayrıca yaz geliyo, daha şimdiden ısındı bayaa..

O yüzden kızlar tekrar günaydın
Sizler nasılsınız ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…