bu arada kızlar sabah tartıldığımda 68.6 çıktım.. yani cuma gününe göre 1 kg gitmiş protein diyetinde..
gerçi 2. gün bi dilim ekmek yedim son gün akşam da halsiz düşüp gözleme ve dondurma yedim...
yani diyeti tam uygulamadım hatta cumadan beri tuvaletimi yapamıyorum ona rağmen 1 kg gitmiş onlar da olmasa daha çok gidermiş yani...
ama bünyesi dayanamayanlar yapmasın bence.. ben zorlandım.. sağlıklı sağlıklı verelim kilocuklarımızı
protein diyetimde ilk günü bitirdim sayılır
kahvaltıyı çok iyi hatırlamıyorum saymadım daha doğrusu neyi nekadar yedim diye
bildiğim kadarıyla yazayım
sabah
2 yumurta beyazı
1 kk peynir
6-7 tane zeytin
1-2 dilim salam
domates salatalık
ara
15 fındık
öğlen
3 tane kelebek(tuğba bilir) kendi yağında tavada pişmiş
salata
ara
25 tane badem okadar küçüktüki anca 15 eder
ara
6 tane fındık
akşam
salata
tavuk yine kendi halinde pişmiş tavada 3-4 taneydi sanırım
2 küçük pişmiş biber, 1 küçük pişmiş domates
ara
15 fındık şuan tokum ama yermiyim bilmem
2 litre su, 4 kupa bitki çayı ( yeşilçay, form çay, 7 otlu çay)
nasıl kızlar umarım hatam yoktur
selam kızlar:80:
menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 tane sosis
3 parça peynir
3 yeşil zeytin
1.5 dilim çavdar ekmeği
ara
5 fındık
1 kase portakal dilimlenmiş yoğurt
öğlen
yok(canım istemedi)
ara
1 avuç beyaz leblebi
akşam
100 gr kepekli makarna, yeşillik, domatesle yapılmış salata..
ara
2 tane hurma
5 fındık
Merhabalar!
Efenim ben de ucundan protein diyetine başladım bakalım inşallah devamı da gelir.
Sabah:
Peynir
Suda pişmiş çok az sucuk
Ara:
2 kayısı
10 fındık
Öğle:
4 nugget+salata
Ara:
5 fındık
Akşam:
Haşlama et+salata
1,5 saat sporumu da yaptım.
sabah:tahıllı simit
ara:nescafe forn bisküvi
öğle:kepekli tost ayran
ara:muz
akşam:kıymalı yumurta ayran 1 dilim ekmek
yeşilçay içtim 1 tane gün içinde
Dilek'immmmm protein diyeti listesini gönderdim demiştin ama baktım da benim msjlarda yok:26: Protein yapanların listesinde badem fındık var diye gittim aldım bugün badem ve fındığı ama listede başka ne var ne hazırlamam lazım diye düşünüyorum...Bana listeyi atar mısın canım? Eğer evdekilerle yapabilceğim bi diyetse bu hafta yapayım değilse haftaya artık
eveeet basliyoorum :99:
ben ise giderken kizim eve geldi
bugün hava güzeldiee tabi ben dogmusum olmazmi
neyse benim kuzu arkadasimi aramis ona söylemis balkonu toparlamis süslemis püslemis sünnet cocugu odasi gibiarkadasda pasta yapmis gelmis sagolsun baska bir arkadasim var onun oglu yaramaz biraz anne onu cagirmadim diyo oglu yaramaz diye
neyse eve geldim hadi hadi cabuk diyo balkonu bi acti arkadasim
Eki Görüntüle 371492 iyiki dogduuunn...... dedii
balkonda oturduk pasta , kahve ,dedikodu ,kisacasi keyif yaptik
yanliz benim kiz bana masaya ne hazirlamis yaa
pasta yemezsen bunlari ye anne diyor
Eki Görüntüle 371493
tabiki arkadasimin hazirladigi pastadan yedim
kizim bana
Eki Görüntüle 371495
almiss
arkadasimdaa Eki Görüntüle 371496
neyse kocis geldi eveee Eki Görüntüle 371501
canta alicakdim ama karar veremedim dedi ve bu zarfida verdi icinde para ile
Eki Görüntüle 371497
yani al basinin caresine bak dedii
sonra arkadas aramis esimi pastaneye gidelim diye
gittik oda Eki Görüntüle 371498
geldiii
öyle iste birde telefonlar arayanlar sagolsunlar
face'de daha önceden bi eşarp aldığım bir sayfa vardı. orda çekiliş varmış ben de katılayım dedim nolcak filan diye. sadece 1 kişiye ipek kırmızı şal verceklermiş.. ve bu gece çekiliş oldu 280 kişiden ben kazanmışım
kırmızı olduğu için öyle pek kullanamam ama güzel şal yine de sağolsunlar
işte kazandığım şal
Eki Görüntüle 371538
Günaydın kızlarKalkar kalkmaz bi bakayım yattıktan sonra neler olmuş dedim neyse gece gece çok bişey kaçırmamışım Sabah sabah benden başka kimse gelmemiş bugün de topiği ben açayım
günaydın kızlaaar proteinin ilk gününü atlattım 2 güne geçtim hayırlı olsun :)
güle güle kullan canimface'de daha önceden bi eşarp aldığım bir sayfa vardı. orda çekiliş varmış ben de katılayım dedim nolcak filan diye. sadece 1 kişiye ipek kırmızı şal verceklermiş.. ve bu gece çekiliş oldu 280 kişiden ben kazanmışım
işte kazandığım şal
Eki Görüntüle 371538
sagol canim amiinnKaymakım süper geçmiş doğumgünün
Sevdiklerinle birlikte nice güzel yaşlara
beeeeennn beeeeennnnnnGünaydın kızlar.:82:
Proteinde bi tek zorlanmadan uygulayan ben varım herhalde.
Neyse bugün gene başlıyorum sabah tartıldım.
Bide Cuma tartılcaz zaten.
Dün o kadar balık + helva yemeye doğal olarak fazla çıktım.
Rakamı söylemiyim şimdi.:111:
Geçici çünkü ne zaman akşam çok kaçırsam rakamda artıların artısını görüyorum.
Kahvemi içtim 08:30 olunca kahvaltımı edicem.
Öpüldünüz.
günaydın kızlaaar proteinin ilk gününü atlattım 2 güne geçtim hayırlı olsun :)
gunaydın cıtırlar mutlu kacamaksız prblemsız gunler dılıorum
bende protoının 2. gunudeym dn gece karnımdan bole corrrrrrrrrrrrul corruuul sesler gelıodu gece saat 2 oldu uyuyamadm aclıktan nese snra uyuya kalmısm da ıns bugn zorlanmam:18:
günaydiiin saglikli, mutlu, huzurlu birgün olsun insallaahh
kızlar dun aksam toplantı wardı bı kızı ısten cıkarttılar sonra tam toplantı sırasında bırı kapıya gum dıe wurdu baktık eşi kızı nasıl cekıyo ama senn burda ne ısın war felan nasıl bagırıo kızı cekıo wuruyo felan sonra hemn calısnlar noluo feln demeye basladı tabı ben o sırada korkudan baylcaktm bnmkısıde hemn gıdıo noluo feln dıe o an aklımdan hersey gectı adamda bıcak olsa saplasa ayy allah gostermesın nese gıttıler onlar ole bz toplantıya dewam yıne bı calısan basladı aglamaya duyduk dedesı ölmüşokadr etkılendım kı olanlardan ewe geldıgmızde hala soktayım kı hala onun etkısı war sanırım ustumde mutsuzum ıcımde sıkıntı war bıde benmkısı toplantıya gıdıo ıstanbla dhada sıkıntılıym
ay o adamida biri dövseydi yaaKadin öyle dövülmez böyle dövülür diye Sinir oldummm...........
çok güzelmiş neden kullanamayacaksınki güzel renk kırmızıface'de daha önceden bi eşarp aldığım bir sayfa vardı. orda çekiliş varmış ben de katılayım dedim nolcak filan diye. sadece 1 kişiye ipek kırmızı şal verceklermiş.. ve bu gece çekiliş oldu 280 kişiden ben kazanmışım
işte kazandığım şal
evet canım ufacıktı, köyden toplamış annemlerBademler ufak demişsin güzel
Afiyet olsun.
bende pek zorlanmadım ama hergün tavuk yersem nasıl olurum bilmiyorum balığı sevmem pekGünaydın kızlar.:82:
Proteinde bi tek zorlanmadan uygulayan ben varım herhalde.
Neyse bugün gene başlıyorum sabah tartıldım.
Bide Cuma tartılcaz zaten.
Dün o kadar balık + helva yemeye doğal olarak fazla çıktım.
Rakamı söylemiyim şimdi.:111:
Geçici çünkü ne zaman akşam çok kaçırsam rakamda artıların artısını görüyorum.
Kahvemi içtim 08:30 olunca kahvaltımı edicem.
Öpüldünüz.
kızlar dun aksam toplantı wardı bı kızı ısten cıkarttılar sonra tam toplantı sırasında bırı kapıya gum dıe wurdu baktık eşi kızı nasıl cekıyo ama senn burda ne ısın war felan nasıl bagırıo kızı cekıo wuruyo felan sonra hemn calısnlar noluo feln demeye basladı tabı ben o sırada korkudan baylcaktm bnmkısıde hemn gıdıo noluo feln dıe o an aklımdan hersey gectı adamda bıcak olsa saplasa ayy allah gostermesın nese gıttıler onlar ole bz toplantıya dewam yıne bı calısan basladı aglamaya duyduk dedesı ölmüşokadr etkılendım kı olanlardan ewe geldıgmızde hala soktayım kı hala onun etkısı war sanırım ustumde mutsuzum ıcımde sıkıntı war bıde benmkısı toplantıya gıdıo ıstanbla dhada sıkıntılıym
çok üzüldüm bende kıza, sen gördüğün için olayı daha çok etkilenmişsindir, bende dayanamam hiç öyle şeylere kavga falan olsa karşıma hemen kaçarım kimisi izler yaa hiç tahammül edemembnde cok sınır oldm cok uzuldum zatn bosanmk uzerydıler kım bılr kızı ne kadr dowmustr ewe gıdınce
açıkcası zorlanmadım. akşam eve gidince akşam yemeğini hazırlayana kadar acık zor geçti. bir salatalık kemirdim yemeği hazırlarken o kadarGünaydın Blackk Blackkkk.
Sende zorlandın mı ki?
günaydın herkese kızlar yine güneşli ve cıvıl cıvıl kuş sesleri ile uyanmak ve güne böylesine güzel başlamak herşeye değer ve moralim çok pozitif fakat kilo konusunda dertliyim kızçeler destekk şimdi bana sizlere birkaç sorum olucak benim ,kendimden şüphe eder oldum vallahi
pazar günü sabah ölçttüm wcden sonra aç karınla 75,4 kg geldim,tartı yeni olduğu için şimcik pek bir merak olduğu için bende süreklli çıkıp bakıyorum kiloma ama tabi bu ileride böyle olmaz haftadan haftaya çıkarım üstüneneyse işte bugün sabahta (salı sabahı)çıktım tartıya yine aynı saatte 75,9 kg böle oldum resmen ,eee ben yediklerime dikkat ediyorum kepek ekmeği yiyyorum +ekmek rakamı azaldı diyorum yemekleride artık kendi tabağıma ayrı koyuyorum azar azar buna rağmen nasıl çıkıyor bu rakam kızlar sorun bendemi acaba ben yediklerime dikkat ettiğim halde naasıl olurda 500 kg alabilirim anlamış değilim BANA BİR ÇARE KIZLAR,yalnız başta spor yapmayın dediğiniz için ev işi hariicinde hiçbirşey yapmıyorum ekstra olarak +bol bol su içiyorum afedersiniz ama artık lavobanın önüne yaatk koyacak hale geldim benim bünyem nasıl bişi bölee hiç anlamış değilim ACİL DESTEK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?