çok geçmiş olsun cnım galiba ciddi burkmuşun biraz ayak havada kalacak gibi görünüyo neyse azıcık yatta başka bişey olmasın inşallahKizlar ben cok kötüyüm öglen ayagimi felaket sekilde burktum..tek ayak üstünde zipliyorum evin icinde sol ayagimin üstüne basamiyorum...babamlar gelcek birazdan doktora götürücek cok aciyor ayak bilegim sizliyor bi üsüme var bedenimde...offff
teşekkürler almiracım..ayy bende artık onu ucuz atlattım bunu ucuz atlattım sonunda koruyucu meleklerim de pes edip beni kendi halime bırakacak bilmiyom artık sonrasında kaç parça olurum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- önce uçamay çalıştımgecmıs olsun canım ucuz atlatmıssın bende pıknıkteydım dun bıssürü sey oynadık ama en zevklısı bılyeydı
geçmiş olsun tatlım.inşallah kötü bişey yoktur.çocuklarında var senin .biran önce düzelirsin inşallah.
Sagol canim doktordan geldim iste burkmusum tek ama cok sisti ve 6 gün bastonla gezicem...ben iki cocukla nasil bastonla gezerim ya..ufaklik ilgi istiyo bakalm haktan hayirlisi...benimde 11 aylık oğlum ve 5 yaşında kızım var.anne olmak kolay değil hep onlara yetişmek gerekiyo.o ayakla napıcan sen şimdi yazık sana yaaa.
Tesekkürler canim sagolasin...canim cok aciyo ama gecer insallahayparcam geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende önceki haftalarda yasamıştım çektiğin acıyı anlayabiliyorum inş önemli bişey yoktur
Sagol bitanemmm gecer gecer insallahkorkma canım ınsallah kötü bısey yoktur gecmıs olsun umarım sadece burkuktur
Zeynebim ayagi havaya kaldirma gibi lüksüm yok malesefçok geçmiş olsun cnım galiba ciddi burkmuşun biraz ayak havada kalacak gibi görünüyo neyse azıcık yatta başka bişey olmasın inşallah
teşekkürler almiracım..ayy bende artık onu ucuz atlattım bunu ucuz atlattım sonunda koruyucu meleklerim de pes edip beni kendi halime bırakacak bilmiyom artık sonrasında kaç parça olurum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- önce uçamay çalıştımşimdi de parmagımı vpoleybol topuna sokmaya çalıştım artık Allah sonunmu iyi etsin diyorum ben
AYPARCAM canım çok geçmiş olsun ALLAH kolaylık versin canım çocuklarla yanında kalabilecek
kişi yokmu canım
canim benim cok kötü bir huyum vardir cocuklarimi cok zor durumda kalmadikca ayirmam yanimdan... Hastahane felan olursa tabiki birakirim aksi taktirde yanlarindan ayrilmam..
Sagolasunlar annemler gelinler var ama herkesin colugu cocugu var kiyamam onlarada..
Bi sekilde bakiyorum iste zorda olsa
işte güçlü kadın
kızlar su twist stepper aletleri var adım atıyosun almak istiyorum ama ne diyosunuz bi bilginiz var mı ii diyorlar
a.s.selam kızlar konuyu daha yeni gördüm uzun zamandır foruma giremiyordum ama konu diyet olunca bi bakiim dedim annem ve kızkardeşim 4 haftadır sıkı bir diyetteler cumartesileri tartıya çıkma sevinçten havalara uçma günümüz oldu artık tam 4 haftadır insanın azmi sonucunda karşılığını alması ne muhteşem bişi sevinçmiş bunu 28 gündür yaşamaktayız annem yaşadığı sağlık problemlerinden dolayı son 2 yılda tam 32 kilo aldı ve aynalara bize kıyafet dolabına herşeye küstü kızkardeşim şuan 21 yaşında ama 10 yaşından buyana kilo problemi var kendimi bildim bileli arada bi diyete başlarlar kızkardeşimin pazartesi başlar en uzun perşembe bilemedin cuma sona erer annemin ise en uzun diyeti 1 yıl sürdü ve toplamda 18 kilo vermişti bunlar geçmişte kaldı tabii bu zamana kadar diyet yapıp aç kalıp depresyona girip ayda 1 kilo bilemedin 2 kilo verip mutsuz olmak çok kötü ve azimden caydırıcı. nese kısa kesmem gerek sonra kimse okumıyacak bunu:smiley-cool:bundan 4 hafta önce annem 113 kızkardeşim 76kiloyla diyete başlamaya karar verdiler uzmandan yardım almamız gerektiğini düşündük çünkü annemin sağlık problemleri var bursada ismimni vermem doğrumu bilmiyorum nese eğer bi sorun olmassa daha sonraki mesajlarda verebilirim bir doktora başvurduk ve bu vücuttaki yağ su kas oranınıda göz önünde bulundurarak bi diyet programı hazırladı ilk hafta çok zor detoks diyeti ilk hafta vucut arıtılıyor sadece çiğ sebze meyve bol sıvı meyve çayları sınırsız ama başka hiçbişi yok ilk hafta sonunda sonuçç mükemmel annem3 kızkardeşim2,5kilo ve bu rekor bu giden kilo ayda diil dikkat edin sadece 1 hafta içinde pazartesi başladılar cumartesi tartı günüydü 6 günde rekor oldu ve şuan başlayalı 27 gün oldu annem toplamda 7 kızkardeşim 5 kilo verdi doktor bu oranın çok kilodan çok az kilodan az gitmesiyle açıklayor ikiside aydı ewde olduklarından dolayı aynı diyeti uyguluyolar ilk hafta spor hiç yok diyete başlayanlar dikkat doktorlar diyorki ilk hafta sporla başlayanlar yağdan diil su ve kastan verirler buda geri alımı kolaylaştırır annem ve kızkardeşimin toplamda verdikleri 7 ve 5 kilonun tamamı yağdan bunun için 15 günde yada ayda 1 defa uzmana görünerek vucut kitlenizi ölçtürmeniz yeterli yağ su kas ölçülüyo ve yaptığınız diyette nerelerden kaybettiğiniz ortaya çıkıyo dediğim gibi sadece ilk hafta çok ama çok zor ama sonrasında yavaş yavaş öğünler oturuyor aç kalmadan ama tıka bsada doymadan tabii sağlıklı kilo verilebiliyo 2 hafta sonuında spor başlıyo yürüyüş mekik koşu egzersiz hangisine yatkınlığınız varsa veye nasıl diiiyiim hangisini yapmanız kolaysa ama sonuç mükemmel ağırlığa göre ayda 5 ila 8 garanti hemde hepsi yağdan doktor annnem için düşünsene vucundan tam 30 paket margarin yağ gitti bu ne hafifliktir bi insan için öğle diilmi 28 günde vucutta taşınan 30 paket yağdan kurtuluyosunuz diyet yapan herkeze başarılar ve kolaylıklar diliyorum arkadaşlar umarım çabalarınız boşa gitmezz yaza çıtır hatunlar olarak girerizz
kızlar bugün yoğunum yeni girdim ama şimdi çıkıyom geçmişi okudum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler
BURSEFA sıkma canını tek değilsin bende senin gibi hissettim ama sonra dedimki yeniğim herhalde o yüzden tanımaya çalışıyolardır zamanla yazarlar banada birşeyler 2 3 arkadaş dışında pek paylaşım olmadı neyse şekerler çıkıyom yazarım sonra neler yediğimi
Kizlar ben cok kötüyüm öglen ayagimi felaket sekilde burktum..tek ayak üstünde zipliyorum evin icinde sol ayagimin üstüne basamiyorum...babamlar gelcek birazdan doktora götürücek cok aciyor ayak bilegim sizliyor bi üsüme var bedenimde...offff
merhaba kızlar haftasonu yoktum piknige falan gittik ve ben yine kendimi sakatladım bu kez voleybol topu parmgıma geldi ve bi parmak artık 2 parmak kıvamında:)) ama kırık çıkık yok şükür:)
kızlar sogan suyuna basladım ıcıne lımon sıkıp delı gıbı ıcıyorum zayıflatırmı gercekten duyanlar varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?