70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun cnım galiba ciddi burkmuşun biraz ayak havada kalacak gibi görünüyo neyse azıcık yatta başka bişey olmasın inşallah

gecmıs olsun canım ucuz atlatmıssın bende pıknıkteydım dun bıssürü sey oynadık ama en zevklısı bılyeydı
teşekkürler almiracım..ayy bende artık onu ucuz atlattım bunu ucuz atlattım sonunda koruyucu meleklerim de pes edip beni kendi halime bırakacak bilmiyom artık sonrasında kaç parça olurum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- önce uçamay çalıştım şimdi de parmagımı vpoleybol topuna sokmaya çalıştım artık Allah sonunmu iyi etsin diyorum ben

geçmiş olsun tatlım.inşallah kötü bişey yoktur.çocuklarında var senin .biran önce düzelirsin inşallah.

benimde 11 aylık oğlum ve 5 yaşında kızım var.anne olmak kolay değil hep onlara yetişmek gerekiyo.o ayakla napıcan sen şimdi yazık sana yaaa.
Sagol canim doktordan geldim iste burkmusum tek ama cok sisti ve 6 gün bastonla gezicem...ben iki cocukla nasil bastonla gezerim ya..ufaklik ilgi istiyo bakalm haktan hayirlisi...

ayparcam geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende önceki haftalarda yasamıştım çektiğin acıyı anlayabiliyorum inş önemli bişey yoktur
Tesekkürler canim sagolasin...canim cok aciyo ama gecer insallah

korkma canım ınsallah kötü bısey yoktur gecmıs olsun umarım sadece burkuktur
Sagol bitanemmm gecer gecer insallah
çok geçmiş olsun cnım galiba ciddi burkmuşun biraz ayak havada kalacak gibi görünüyo neyse azıcık yatta başka bişey olmasın inşallah
Zeynebim ayagi havaya kaldirma gibi lüksüm yok malesef
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Canimcm sanada gecmisler olsun...

Bugün yediklerimide yazim ben..
07.00 - 5 Kaysi, 4 Erik
08.30 - 1 Kase yogurtlu müsli icinede 6 badem
11.00 - 1 Yufkaya cökelek sardim
16.13 - 1 Muz 1 Elma
18.50 - 1 lahmacun, 1 kase karalahanasalatasi, 7 tane lokma tatlisi
Cok yedim farkindayim

AYPARCAM canım çok geçmiş olsun ALLAH kolaylık versin canım çocuklarla yanında kalabilecek
kişi yokmu canım

Canim benim cok kötü bir huyum vardir cocuklarimi cok zor durumda kalmadikca ayirmam yanimdan... hastahane felan olursa tabiki birakirim aksi taktirde yanlarindan ayrilmam..
Sagolasunlar annemler gelinler var ama herkesin colugu cocugu var kiyamam onlarada..
Bi sekilde bakiyorum iste zorda olsa

kızlar bugün yoğundum ev işleri falan ne yürüğüşe gittim nede rejim dün yediklerimden pişman değildim ama bugün çok neyse regl olcam o yüsden herşeyi yemek istiyom ama dur dicem neyse kızlar çıkıyom yorgunum

işte güçlü kadın

dr un adını ve telini bana yollayabilir misin? burda yazamıyorsak özele atabilirsen sevinirim. bu güne kadar bir sürü diyetisyene gittim hepsi aynı şeyleri yapıyor. internetten diyet indirsem da aynı bide bi ton para bayıldım asabım bozuldu güvenim kalmadı.. bakalım bu işe yarayacak mı? Şöyle işini ciddiye alan bi diyetisyen yok valla....

Zeynepcim Canim bende var stepper ve ben sabah 1430 adim ve aksam 1430 adim atiyorum yani toplam 400 kalori yakiyorum bu stepperle hem okadar agirda degil tv nin önünde dizi bakarken stepp yap tavsiye ederim ben netten aldim bana 20 euro ya mal oldu...

Son düzenleme:

sağol canım arada oluyor işte... bende de fazla katılımda bulunamıyorum bu aralar... inşallah 2 hafta sonra daha rahat olacağım...:1hug::1hug::1hug:

ayparçam geçmiş olsun... dikkat et kendine... benimde başımdan geçmişti 3 senedir şişlik kaldı içinde ödem var... tedavisi yok mürboyu çekeceksin diyorlar... basmamaya çalış canım... bende senin gibiydim.. işe başladığım gün düşmüştüm çıkmammak için işten bastonla gittim işe çalıştım... alçıya almışlardı ama hala geçmedi... çocukların yanında olsun ama ayağını ihmal etme... ilerde sana daha çok ihtiyaçları olacak... a.s.:1hug:a.s.:1hug:

merhaba kızlar haftasonu yoktum piknige falan gittik ve ben yine kendimi sakatladım bu kez voleybol topu parmgıma geldi ve bi parmak artık 2 parmak kıvamında:)) ama kırık çıkık yok şükür:)

geçmiş olsun zaynep'cim... aman dikkat et kendine... onla geçmiş olsun tekrar... :1hug:a.s.:1hug:a.s.

kızlar sogan suyuna basladım ıcıne lımon sıkıp delı gıbı ıcıyorum zayıflatırmı gercekten duyanlar varmı

kızlar sogan suyuna basladım ıcıne lımon sıkıp delı gıbı ıcıyorum zayıflatırmı gercekten duyanlar varmı

hadi hayırlısı canım.. benim bir ablam seneler önce yapmışitı.. ben denedim ama yapamadım.. çok kötü geldi tadı.. çalışıncada zaman ayırıp yapamıyorum... 7-8 sene önce denemişti.. 7-8 ay sürdürdü ama 20 kilodan fazla verdi... eskiden toparlacık biriydi şimdi 60-62 kilo civarında... devamlıda yürüyüş yaptı... akşamları çıkıp yürüyordu hep... darısı bizim başımıza...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…