70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yine sonuçlarını anlatırsın bize. Bende iyiyim Allah aşükür.

Ne demek istediğini anlamadım.

Ay tut kız kendini, kereviçi biliyorum, getirmişlerdi bikaç kere şirkete,güzeldir kendileri.
canim guatr yine sanirsam ama halletim canim randevu aldim gidecez bakalim
sIkma canim kendini senin bünyen kaldirmadi demek
hosgeldin canim aramiza
cok güzel bi dogum günü olmus canim
ohh ne güzel güle güle kulan canim
ne densiz bi adammis öyle karisini milletin ortasinda rezil ediyor birde dövmüs yaa

umay fotolarin süper canim masalllahhhh

trendy benim 3 hafta oldu hala regl yok arada leke oluyo sadece o kadar.
Bende test yaptim negatif cikti ama ne yapicagimi sastim yarin dr.a gideyim diyorum bakalim artik..

Bu bahar baslangici mahvediyo beniii :2:

canim benim de tartida hep cuma gününden fazla gösteriyo ama bidahaki cumaya kadar kayle almiyorum ounu
canim bende severim activia ama bizim arkadas diyetisyene sormus ve sade olanalari daha etkiliymis bende hep sade aliyorum bunu duydugumdan beri
gözükmesin evet
ben hep bilgisayarin gecmisini silince gidiyor :44:

benimde reglden bi haber yok tugbis yaa

bende temizlik yaparken müzik dinlemeyi cok severim kolay gelsin canim
kızlar kpssye calısmaya basladım bugn tarıh gunum zor gelıo tekrrdan ders calısmak
kolay gelsin güzel gecer isallah
ıns caNIM ıns allah herkesn nasıbnde ne warsa onu wersn cok zor ders calısmak ıns sonunu gtreblırım pes etmeden

kacıncı gunun canm protoınde
bugün 2 gün canim
aksam anneme anlatim babam da bana kiziyor dedim benim sucum ne allah allah dalmis gidiyordum ne önüme baktim ne etrafima
birde diyorum istemiyorum evliyim olsun diyo kiz bitane 1 taneden 2 yaptim gitsin diye :18:
sagol canim
biraz önce öğretmenler odasında çilek yediler
yılın ilk çileği
banada ye dediler
yerim birazdan dedim
ama yemedim
çok severim

buarada akşam et sote yenilebilirmi, proteinde
protein yapmasak iyide cilek de az kalori var ama listeye uyalim gecen hafta yüzümü güldürdü bu haftada proteine bagladim umutumu
sagol canim
dilek aklima sen geldin bi ara sanada takilmisdin biri sana bibergazi kulan demisdim kendime almadim alayim bari tirsdim
sagol fistik tamam 1 top
Allaımmmm ben de gireyim yesyeni kotlarımaaaa nolurrrrr

canım benim yaa kıyamam,adama bak yaa..kendi karısına aynı şey yapılsa nasıl hissederdi
insan birinden hoslana bilir belki ama bukadar da yapisilmaz ki evliyim 2 cocugum var diyom yok anlamiyo delimi ne
cok güzel anlatmissin tugbis agzina saglik

molaya cikiyorum kizlar görüsürüz

resim ekledim gördünüzmü aceba

arkadaşlık kabul edermisin resme bakacaaam :)
balkaymak nasısın kız görüşemedik bugün. sen bebek istiyodun demi hayırlısı olsun bakalım
ya kızlar öğlen eve yemeğe geldim. asansörden indim aman allahım miiiiiiiiiiiis gibi kek kokuyo nasıl canım çekti anlatamam
kek kek kek kek kek kek
ama yok 65 görmeden yapmayacağım yaparsam yerim ben onu

resim ekledim gördünüzmü aceba
eklersen bakabilirim şeker..
selam pambuglarım....Nasılsınız bakim bugün...bende idare eder..baharın gelmesiyle birlikte çok şükür güneşi görebildik..
sabah arkadaşlarla beraber ormanda yürüdük..temiz havayı içime doya doya çektimm..ama bendeki bu iştah patlamasına bir türlü engel olmıyorum..önüme ne gelirse yiyorum..bi el atın şu bacinize bea....verdiğim üç kilonun yarısını geri aldım..biri beni durdursun lütfen..

Son düzenleme:

tünaydın kızlar (minecim günaydın değil tünaydın dedim bak ben geçmişi okuyup alıntı yapıyorum müşteri geliyor yazana kadar öğlen oluuyor)
dileğim tartıldım cnm aynı senn gibi
+800 üm
regl öncesindeyim 2 güne patlar baraj
bakalım bu 3 günlük proteinle ne gidecek bende merk ediyorum
sen kaç gram + dasın hadi söyle ben kimseye söylemem
bu arada protein güzel gidiyor acıkmadım birazdan öğle yememi yicem

iyi degilim pisim ya anlamadim ki 3 hafta oldu regl yok :26:test yaptim negatif karnim agriyoo arada

kııııııııııııız neredesin sen gelmiyon ki hiç saçından sürüyelim

huzur baktım resmine yüzün evet yuvarlak kısa kestirme derim ben. yüzünü daha kilolu gösterir
kızlar kekin kalorisine baktım sade kek 1 dilim 160 kalori ama meyveli vbbb 200-250 falan ay çok yaaaaa:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…