hoşgeldin aramıza!
yakışırmı bilemem ama kısa saç kiloluda gösterir bende onun için cesaret edemiyorum
süper olmusun cnmtoto cok güzel duruyor bence erimesin orasi 60 sana cok güzel olur tebrikederim azminden dolayi
slm citirlar bugün bende dilegin diyetine basladim ins basaricam.kizlar size bir sorum olacak bugün sacimi kestirmeye gidecem ve kisa kesim istiyorum ama benim yüzüm kücük bazilari yakismaz diyor önerisi olan varmi tekliflere acigim
yüz biçimini görmek lazım
teşekkürler canım
hangi günler kilomuzu bildiriyoruz
canim guatr yine sanirsam ama halletim canim randevu aldim gidecez bakalimYine sonuçlarını anlatırsın bize. Bende iyiyim Allah aşükür.
Ne demek istediğini anlamadım.
Ay tut kız kendini, kereviçi biliyorum, getirmişlerdi bikaç kere şirkete,güzeldir kendileri.
sIkma canim kendini senin bünyen kaldirmadi demekBen çok ağlarım amaaaa
benim protein diyetim yalan oldu
başaramadım :2:
dün en son akşam yemeğim 5deydi
bu sabahda az kahvaltı ekmeksiz
öğlene doğru fenalaştım
bayılacaktım
zor yemeğe saldırdım
ve bir dilim ekmek yedim yoğurtta yedim
bana göre değil bu protein işi bunu anladım
ben öyle hizayla bişey yapamıyorum
kendi halimde verebiliyorum
gene aynı eski sisteme döndüm yavaş gitsin napayım
birde regl olacam hafta sonuna doğru
heryerim iyice şişti
yüzüklerim bile sıkıyor
sabah kalktığımda elim yüzüm dombili olmuş durumda oluyorum
dilekciğim yapamadım bennnnnnnnnnnnnnnn
hosgeldin canim aramizaBende sizinleyim bayanlar :) bu geçtiğimiz iki yıl boyunca bende inanılmaz kılo aldım 58 kılodan kı 58 kıloyken bıle kılolu oldugumu dusunur 50-55 ınmeyı hedefleyen ben bır anda 70 kusurlere cıktım :/ ama olsun azmettım bu kılolardan kurtulucam :) şimdi kadrdıoya basladım duzenlı olarak hsonları kardıo yapıyorum bunun yanında yedıklerımede dıkkat edıyorum :)
cok güzel bi dogum günü olmus canimeveeet basliyoorum :99:
ben ise giderken kizim eve geldi
bugün hava güzeldiee tabi ben dogmusum olmazmi
neyse benim kuzu arkadasimi aramis ona söylemis balkonu toparlamis süslemis püslemis sünnet cocugu odasi gibiarkadasda pasta yapmis gelmis sagolsun baska bir arkadasim var onun oglu yaramaz biraz anne onu cagirmadim diyo oglu yaramaz diye
neyse eve geldim hadi hadi cabuk diyo balkonu bi acti arkadasim
Eki Görüntüle 371492 iyiki dogduuunn...... dedii
balkonda oturduk pasta , kahve ,dedikodu ,kisacasi keyif yaptik
yanliz benim kiz bana masaya ne hazirlamis yaa
pasta yemezsen bunlari ye anne diyor
Eki Görüntüle 371493
tabiki arkadasimin hazirladigi pastadan yedim
kizim bana
Eki Görüntüle 371495
almiss
arkadasimdaa Eki Görüntüle 371496
neyse kocis geldi eveee Eki Görüntüle 371501
canta alicakdim ama karar veremedim dedi ve bu zarfida verdi icinde para ile
Eki Görüntüle 371497
yani al basinin caresine bak dedii
sonra arkadas aramis esimi pastaneye gidelim diye
gittik oda Eki Görüntüle 371498
geldiii
öyle iste birde telefonlar arayanlar sagolsunlar
ohh ne güzel güle güle kulan canimface'de daha önceden bi eşarp aldığım bir sayfa vardı. orda çekiliş varmış ben de katılayım dedim nolcak filan diye. sadece 1 kişiye ipek kırmızı şal verceklermiş.. ve bu gece çekiliş oldu 280 kişiden ben kazanmışım
kırmızı olduğu için öyle pek kullanamam ama güzel şal yine de sağolsunlar
işte kazandığım şal
Eki Görüntüle 371538
ne densiz bi adammis öyle karisini milletin ortasinda rezil ediyorkızlar dun aksam toplantı wardı bı kızı ısten cıkarttılar sonra tam toplantı sırasında bırı kapıya gum dıe wurdu baktık eşi kızı nasıl cekıyo ama senn burda ne ısın war felan nasıl bagırıo kızı cekıo wuruyo felan sonra hemn calısnlar noluo feln demeye basladı tabı ben o sırada korkudan baylcaktm bnmkısıde hemn gıdıo noluo feln dıe o an aklımdan hersey gectı adamda bıcak olsa saplasa ayy allah gostermesın nese gıttıler onlar ole bz toplantıya dewam yıne bı calısan basladı aglamaya duyduk dedesı ölmüşokadr etkılendım kı olanlardan ewe geldıgmızde hala soktayım kı hala onun etkısı war sanırım ustumde mutsuzum ıcımde sıkıntı war bıde benmkısı toplantıya gıdıo ıstanbla dhada sıkıntılıym
yüzüm yuvarlak oglumun deyimiyle kilo alinca dolunay oldum
canim benim de tartida hep cuma gününden fazla gösteriyo ama bidahaki cumaya kadar kayle almiyorum ounugünaydın herkese kızlar yine güneşli ve cıvıl cıvıl kuş sesleri ile uyanmak ve güne böylesine güzel başlamak herşeye değer ve moralim çok pozitif fakat kilo konusunda dertliyim kızçeler destekk şimdi bana sizlere birkaç sorum olucak benim ,kendimden şüphe eder oldum vallahi
pazar günü sabah ölçttüm wcden sonra aç karınla 75,4 kg geldim,tartı yeni olduğu için şimcik pek bir merak olduğu için bende süreklli çıkıp bakıyorum kiloma ama tabi bu ileride böyle olmaz haftadan haftaya çıkarım üstüneneyse işte bugün sabahta (salı sabahı)çıktım tartıya yine aynı saatte 75,9 kg böle oldum resmen ,eee ben yediklerime dikkat ediyorum kepek ekmeği yiyyorum +ekmek rakamı azaldı diyorum yemekleride artık kendi tabağıma ayrı koyuyorum azar azar buna rağmen nasıl çıkıyor bu rakam kızlar sorun bendemi acaba ben yediklerime dikkat ettiğim halde naasıl olurda 500 kg alabilirim anlamış değilim BANA BİR ÇARE KIZLAR,yalnız başta spor yapmayın dediğiniz için ev işi hariicinde hiçbirşey yapmıyorum ekstra olarak +bol bol su içiyorum afedersiniz ama artık lavobanın önüne yaatk koyacak hale geldim benim bünyem nasıl bişi bölee hiç anlamış değilim ACİL DESTEK
canim bende severim activia ama bizim arkadas diyetisyene sormus ve sade olanalari daha etkiliymis bende hep sade aliyorum bunu duydugumdan beriKızlar size bırde tavsiyem probiyotik yogurtlar varya hanı Activyanın onlardan karısık dolaba depolayın herr aksam karnınız kazınınca bırtane yıyın cok ıyı tutuyor :)
karısık depolayın dıyorum cunku hep aynısını yemek rutıne baglayıp sıka bılıyor ben karısık aldım bı gece çileli yiyorsam bir gece kaysılı yıyorum :) çok ıyı gelıyor tavsıye ederım
gözükmesin evetbu bahar havası gibi güzel bir günden günaydınlarrrrrrrrrrrrr
şu aralar çok giremiyorum,malum evde annemler var..sizi çok öslüyorumm
kaçamaklar yok,son gaz devam!havalar ısınıyor,montlar çıkıyor..simitler gözükmesin
ben hep bilgisayarin gecmisini silince gidiyor :44:Kızlar bişey soracağım, bu siteden atılma olayını nasıl düzelteceğiz. Belli bir süre yazı yazmayınca bu bilgisayar(işyerimdeki) atıyor beni, ama evdeki bilgisayarımda dün tüm gün site açıktı, hep kullanıcı adım duruyordu. Sürekli şifre girmeme gerek olmuyordu, işyerimdeki atmışBir bilen varsa yardım lütfennnnn.
Eki Görüntüle 371569
HEPİNİZE GÜNAYDIN ARKADAŞLAAR
çok keyifsiziim benyaa,,reglim 5 gün gecikti,boşver strs yapma dedim kendime ama,aklıma düşünce gelde stres yapma,,dr'a sordum telde sonuçta haplar kullanıyorum zarar olur falan,dedi test al bak bakalım negatifse kullanmaya devam et ilaçlarını dedi,bende demin aptım negatiftii,rahatladım azda olsa,,belki daha erken ama,,ilac kullanmasam reglimi bekliycem 15gün gecikse anca öyle şüphelenicem ama korkuyorum neyse bakalım her wcye gittiğimde bi belirti varmı diye bakıyorum,gelmiyo işte yokyok çok canım sıkkın
ee sizler napıyonuz keyifler yerindedir umarım,,
kızlar yavaş yavaş gitti ama değişimimi görün istiyorum
doğum kiloları hepsi, doğum yapmayan birinde 70li kilolar bukadar kötü durmayabilir tabii
Eki Görüntüle 371577 Eki Görüntüle 371578 Eki Görüntüle 371579 Eki Görüntüle 371581
bende temizlik yaparken müzik dinlemeyi cok severim kolay gelsin canimhadiyin ben kaçem ara öğün olarak elmamıda yedim şimciksıra evi temizlemede son ses birde müzik açayım keyfim yerine gelsin dahada :124:arada gelirim sizin yanınıza öptüm hadi sizleri ii muhabbetler sağlıklı zayıflamalar kaçamak yok artıkk bende yapmıyorum bak ,dün akşam farkında olmadan yapmışık hataları neyse hadi göürüşürüz kızlar
kolay gelsin güzel gecer isallahkızlar kpssye calısmaya basladım bugn tarıh gunum zor gelıo tekrrdan ders calısmak
bugün 2 gün canimıns caNIM ıns allah herkesn nasıbnde ne warsa onu wersn cok zor ders calısmak ıns sonunu gtreblırım pes etmeden
kacıncı gunun canm protoınde
aksam anneme anlatim babam da bana kiziyoryüzsüzün yaptığına bak iyi demişsin de,yaw insanlar ne zannediyo kadınlarıda çıkıp karşılarına dik tepeden tanışmak istiyorum sizinle diyolar anlam veremiyorum niyetin ciddiyse ananı babanı yollarsın istetmeye olur biter ucuz atlatmışın yinede canım,,,ya bu arada aklıma takıldı senin 2 çocuğunmu vardıı ben 1tane diye biliyorum adam tırssın diyemi öyle dedin naptın
sagol canim
şubatın durumunu hesap ettinmi canım
gerçi öylede olsa gecikmiş oluyor ama
busefer topikte hep gecikme var
teşekkür ederim buarada toto var canım nasıl görmezsin fazlalığı
1 kg çok değilmi ozaman minicik kalır
sağol canım, darısı başına
çorba varsa ekmek yeme bence , balığın yanında 1 dilim ekmek çok olmaz, asıl akşam ve çorbayla ekmek yeme
çok sağol canım görünürsün neden görünmeyesin hem sen gençsin benden dahada iyi görünürsün
bilmiyorum canım ayarlardan değiştirmen lazım ozaman
canım dar giyince çıkıyor haklısın ama geniş giyincede sanki dahada büyük görünüyor
sevmiyorum zaten geniş pantolonu
inşallah faydası olur canım yaa
eski fotolara baktım buraya ekliyim diye
eklemeye utandım bazılarını
ne haldeymişim öyle yaa
günaydııııın, ben iyi sayılırım
delimi ne, dikkat et takılmasın peşine
çok sağol canım yaaa,
toto gitmez zaten bende tamamen, genetik
çok sağol canım
ozamanlar bilmiyordum bukadar kötü göründüğümü
şimdi bakamaya utanıyorum eski fotolara
buarada yeni gördüm canım yazdığını
yukarıda cevapladım hatta
protein yapmasak iyide cilek de az kalori var ama listeye uyalimbiraz önce öğretmenler odasında çilek yediler
yılın ilk çileği
banada ye dediler
yerim birazdan dedim
ama yemedim
çok severim
buarada akşam et sote yenilebilirmi, proteinde
sagol canimBen bişey anlamadım ki bunlardan.
Allah gönlünüze göre versin canım, inşallah bu sene olur.
Geçmiş olsun canım, ucuz kurtulmuşun.
Selammmm.
Günaydın canım, daha doğrusu tünaydın...
Günde 2 bardak form çayı, bence fazla gelir. Bağırsakların tembelleşir, ben haftada bikaç kez içiyorum. Sık içmek de zararlı canım o tür şeyleri, içinde sinemaki var çünkü.
dilek aklima sen geldin bi ara sanada takilmisdin biri sana bibergazi kulan demisdim kendime almadim alayim bari tirsdimSelam canım tartıldın mı peki bugün?
Ben merak ettim 3 günde ne kadar gidecek diye tartıldım.
Selam sosyete
Selam Suzi.
İnşaallah bi daha karşına çıkmaz.
Şeker yasak.
Yarın için 1 topla sınırlı kalacaksan tabi
insan birinden hoslana bilir belki ama bukadar da yapisilmaz ki evliyim 2 cocugum var diyom yok anlamiyo delimi neAllaımmmm ben de gireyim yesyeni kotlarımaaaa nolurrrrr
canım benim yaa kıyamam,adama bak yaa..kendi karısına aynı şey yapılsa nasıl hissederdi
cok güzel anlatmissin tugbis agzina saglikhayatında ne değişti zayıfladıktan sonra:26:
:44:inanınki bu soru bana ilk defa soruluyo,aslında çok güzel bi soru,kendime bile hiç sormamıştım bu soruyuu:26:çok ciddiyim:26:
şöyle söyliyim,bikere özgüvenim tam anlamıyla yerine geldi,artık eşimle dışarı çıkınca zayıf insanları görüpte iç geçirmiyorum,eşime çok kızardım eskiden birilerine bakınca falan zoruma giderdi ister istemez üzülüdüm,ama göze yasakmı var engelleyemezsin,mecbur insanlar yanından geçiyo ben bile bakıyorum,neyse artık öylebi güven problemim kalmadı,
heleki kiloluyken ablamla kot almaya bi mağazaya girmiştik,ablam çok zayıftır benim 27-28 beden kot istediğini söyledi bende bilmiyorumki kaç beden giydiğimi,27 0 beden oluyomuş sanırsam,neyse birsürü model çıkardı önüne,bana sordu size kaç lazım diye,valla 44beden sanırsam dedimbana 2-3 model gösterebildi ancak büyük bedende modellerimiz bukadar dedi aldım denedim çok sıkı geldi 46 denedim oldu,ama 2-3model hiçbiride güzel değilki çok moralim bozulmuştu,baktm ablam seç seç beğene beğene bihal oldu modelleri,ben öylece onu izledim çok zoruma gitmişti,heleki ya insan ablasını kıskanırmı,ben kıskanıyodum,bi ablamın bacaklarına bakardım çırpı gibi,bide bana iğrençtim dombili bihaldeki insanın piskolojisi nasıldır öyle
ama artık öylemi aldığım her kıyafetten birsürü model var,dilediğimi giyebiliyorum,aynaya yakıştımı diye bakarken kusursuz bihalde kendimi görmek varya ne mutluluk verici bişeymiş bi bilsen,,eskidende zayıftım ama bu duygular bambaşkaydı,çünkü kilolu olmanın zorluğunu yaşamış içinden çıkmıştımbide en güzel şeylerden biride artık,bayramlarda vs.gittiğim heryerde bana aaa kilo almışsın ne olmuşun çok değiştirmiş kilo seni,yakışmamış,eskiden zayıf pek güzeldin falan filan laflarını duyardım artık bunların yerini şaşı olmuş gözlerle nasıl başardın nasıl zayıfladın bukadar sırrını bizede anlatsana bizde zayıflayalım işte buu
heleki yolda iki çocuğumla giderken görenler bunlar seninmi,kız sen daha çocuksun ne çocuğu bunlar demeleri beni çok şımartıyo,hiçte 2çocuk annesine benzemiyosun diyolar,,çok güzel bu lafları duymak,,daha ne diyim bilemedimkii böyle işte
resim ekledim gördünüzmü aceba
bende fazla resim yok zaten dosyalardan buluyorumo kadar resim arasında aradığımızı nasıl buluyoruz?
eklersen bakabilirim şeker..resim ekledim gördünüzmü aceba
arkadaşlık kabul edermisin resme bakacaaam :)
balkaymak nasısın kız görüşemedik bugün. sen bebek istiyodun demihayırlısı olsun bakalım
ya kızlar öğlen eve yemeğe geldim. asansörden indim aman allahım miiiiiiiiiiiis gibi kek kokuyo nasıl canım çekti anlatamam
kek kek kek kek kek kek
ama yok 65 görmeden yapmayacağım yaparsam yerim ben onu
eklersen bakabilirim şeker..
selam pambuglarım....Nasılsınız bakim bugün...bende idare eder..baharın gelmesiyle birlikte çok şükür güneşi görebildik..
sabah arkadaşlarla beraber ormanda yürüdük..temiz havayı içime doya doya çektimm..ama bendeki bu iştah patlamasına bir türlü engel olmıyorum..önüme ne gelirse yiyorum..bi el atın şu bacinize bea....verdiğim üç kilonun yarısını geri aldım.. biri beni durdursun lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?