Günaydın kızlar.:82:
Proteinde bi tek zorlanmadan uygulayan ben varım herhalde.
Neyse bugün gene başlıyorum sabah tartıldım.
Bide Cuma tartılcaz zaten.
Dün o kadar balık + helva yemeye doğal olarak fazla çıktım.
Rakamı söylemiyim şimdi.:111:
Geçici çünkü ne zaman akşam çok kaçırsam rakamda artıların artısını görüyorum.
Kahvemi içtim 08:30 olunca kahvaltımı edicem.
Öpüldünüz.
günaydın kızlarrr nasılsınız
hayırlı sabahlar diliyorum herkezeee
bende çok sevindirik oldum 29 beden pantolonlarıma giriyorum artık
sıkmıyor rahatlıkla kapatabiliyorum
28 numaralılarda düğmeleri kapanmıyor sadece çok az kaldı onada girmeme
inşallah rahat rahat veririz kalan kilolarımızı da
slm kizlargecmis e takilamadim gözüm korktu nasilsiniz
dün 75 küsürdün tarti bugün 74 .3 falan sanirsamproteine devam
minecim fotolarini gördüm masallah diyorum canim benim
dün isden eve gidiyordum adamin teki takildi bana jugoslawmiydin tshechenmi nebileyim
senlen tanismak istiyorum dedi ben istemiyorum git diyorum ciddiyim diyor
yokdan da anlamiyor evliyim dedim 2 cocugum var dedim türküm ben diyince korkdu sanirsam
ama elim ayagim titredi pesimi birakmayinca korkdum ne bileyim ne sapiklik yatiyo icinde
dilekkklolipop yazakmi :26 turdugum yerde can sIkIntisindan ne yapacagimi bilmiyorum :26:
birde fistikyarin arkadasimin dogum günü var dondurmacida süpriz hazirliyoruz ona
1 top yesemmi ben napcam orda :26:
Oluruz tabii, olmazmıyız, sen yeterki katıl buraya.Selam kızlar
Bende 75 kg.Benimde vermem gerek ilk etapta 10 kg vermem gerekiyor.Ama ben bu 10kg düzenli ve sağlık beslenerek vermek istiyorum çünkü bu şok diyetleri yapıyorum kiloyu veriyorum bırakınca hup geri alıyorum ama bu sefe böle istemiyorum yavaş yavaş vermek istiyorum ayda 3-4 kg versem olur.Çünkü diyet sözcüünden nefret ediyorum.Eğer ki bana da destek olursanız sevinirim.1
19-03-2012 tarihi itibairyle start verdim 75 kg.
şubatın gününe göre diyorum gecikti diye 15 şubatta başlamıştı:26:ama ocağı baz alıyım bakalım 24 ocaktaydı belki yine 24 martta başlar
şubatın durumunu hesap ettinmi canım
gerçi öylede olsa gecikmiş oluyor ama
busefer topikte hep gecikme var
teşekkür ederim buarada toto var canım nasıl görmezsin fazlalığı
1 kg çok değilmi ozaman minicik kalır
sağol canım, darısı başına
çorba varsa ekmek yeme bence , balığın yanında 1 dilim ekmek çok olmaz, asıl akşam ve çorbayla ekmek yeme
çok sağol canım görünürsün neden görünmeyesin hem sen gençsin benden dahada iyi görünürsün
bilmiyorum canım ayarlardan değiştirmen lazım ozaman
canım dar giyince çıkıyor haklısın ama geniş giyincede sanki dahada büyük görünüyor
sevmiyorum zaten geniş pantolonu
inşallah faydası olur canım yaa
eski fotolara baktım buraya ekliyim diye
eklemeye utandım bazılarını
ne haldeymişim öyle yaa
günaydııııın, ben iyi sayılırım
delimi ne, dikkat et takılmasın peşine
çok sağol canım yaaa,
toto gitmez zaten bende tamamen, genetik
çok sağol canım
ozamanlar bilmiyordum bukadar kötü göründüğümü
şimdi bakamaya utanıyorum eski fotolara
buarada yeni gördüm canım yazdığını
yukarıda cevapladım hatta
Ben bişey anlamadım ki bunlardan.
Allah gönlünüze göre versin canım, inşallah bu sene olur.
Geçmiş olsun canım, ucuz kurtulmuşun.
Selammmm.
Günaydın canım, daha doğrusu tünaydın...
Günde 2 bardak form çayı, bence fazla gelir. Bağırsakların tembelleşir, ben haftada bikaç kez içiyorum. Sık içmek de zararlı canım o tür şeyleri, içinde sinemaki var çünkü.
ben içmedim kahve 2 gündürcanım protein diyetinde sabah kahve diyor, içmek zorunlu mu, sütlü olur mu ,yoğurt da protein? yoğurt yasak, sütten hiç bahsetmiyor, açıklık getirirsen sevinirim bir de kırmızı et hiç yok galiba? niye?:44::44::44:
hoşgeldin aramızaSelam kızlar
Bende 75 kg.Benimde vermem gerek ilk etapta 10 kg vermem gerekiyor.Ama ben bu 10kg düzenli ve sağlık beslenerek vermek istiyorum çünkü bu şok diyetleri yapıyorum kiloyu veriyorum bırakınca hup geri alıyorum ama bu sefe böle istemiyorum yavaş yavaş vermek istiyorum ayda 3-4 kg versem olur.Çünkü diyet sözcüünden nefret ediyorum.Eğer ki bana da destek olursanız sevinirim.1
DÜNKÜ MENÜM:
SABAH(7:15)
1domates,salatalık,yeşil soğanlı 1yk zeytinyağlı salata,4siyah zeytin,kk peynir,1 dilim ekmek,haşlanmış yumurta,3çay bardağı çay
Ara(hastahaneye gittim eşimi götürdük):18:
ÖĞLEN(13:30)
1kase tarhana çorbası,kabak haşlaması ,yine sabahki salatadan yarım ölçekli olanından ,2 dilim hazır yufkadan yapılmış hafif yağlı börek
ARA(15:00)
elma
Akşam(18:30)
1kase tarhana çorbası,1dilim ton balığı galiba cinsini unuttum şimdi(tavada kızartılmış),fasülye piyazı bol ekşili ,1 dilim ekmek ,çok azda fanta içtim (çaybardağının yarısı kadar)
ara(20:00)
bir elma
LİSTEN GÜZELSE KISA YOLDAN BEĞENİN AMA HATALARIM VARSA KIZLAR LÜTFEN YORUM YAPARAK DÜZELTİN BENİ HERŞEY İÇİN SAĞOLUN ŞİMDİDEN BEN BU KADAR YEMEYE KARŞILIK ZAYIFLAYAMIYORMUYUM YAAAA
YORUMLARINIZI OKUDUKTAN SONRA EVE BÜYÜK TEMİZLİK YAPACAĞIM KIZÇELER
DÜNKÜ MENÜM:
SABAH(7:15)
1domates,salatalık,yeşil soğanlı 1yk zeytinyağlı salata,4siyah zeytin,kk peynir,1 dilim ekmek,haşlanmış yumurta,3çay bardağı çay
Ara(hastahaneye gittim eşimi götürdük):18:
ÖĞLEN(13:30)
1kase tarhana çorbası,kabak haşlaması ,yine sabahki salatadan yarım ölçekli olanından ,2 dilim hazır yufkadan yapılmış hafif yağlı börek
ARA(15:00)
elma
Akşam(18:30)
1kase tarhana çorbası,1dilim ton balığı galiba cinsini unuttum şimdi(tavada kızartılmış),fasülye piyazı bol ekşili ,1 dilim ekmek ,çok azda fanta içtim (çaybardağının yarısı kadar)
ara(20:00)
bir elma
LİSTEN GÜZELSE KISA YOLDAN BEĞENİN AMA HATALARIM VARSA KIZLAR LÜTFEN YORUM YAPARAK DÜZELTİN BENİ HERŞEY İÇİN SAĞOLUN ŞİMDİDEN BEN BU KADAR YEMEYE KARŞILIK ZAYIFLAYAMIYORMUYUM YAAAA
YORUMLARINIZI OKUDUKTAN SONRA EVE BÜYÜK TEMİZLİK YAPACAĞIM KIZÇELER
şubatın gününe göre diyorum gecikti diye 15 şubatta başlamıştı:26:ama ocağı baz alıyım bakalım 24 ocaktaydı belki yine 24 martta başlar
bende eski fotolara aksine zevkle bakıyorum,ama şu düşünce girince utanıyorum,,nasıl buhaldeyken ben insan karşısına çıkıyomuşumdunekadarda haklıymış görenler diyorum cidden öküz gibiymişim diyorum
hayatında ne değişti zayıfladıktan sonra:26:
:44:inanınki bu soru bana ilk defa soruluyo,aslında çok güzel bi soru,kendime bile hiç sormamıştım bu soruyuu:26:çok ciddiyim:26:
şöyle söyliyim,bikere özgüvenim tam anlamıyla yerine geldi,artık eşimle dışarı çıkınca zayıf insanları görüpte iç geçirmiyorum,eşime çok kızardım eskiden birilerine bakınca falan zoruma giderdi ister istemez üzülüdüm,ama göze yasakmı var engelleyemezsin,mecbur insanlar yanından geçiyo ben bile bakıyorum,neyse artık öylebi güven problemim kalmadı,
heleki kiloluyken ablamla kot almaya bi mağazaya girmiştik,ablam çok zayıftır benim 27-28 beden kot istediğini söyledi bende bilmiyorumki kaç beden giydiğimi,27 0 beden oluyomuş sanırsam,neyse birsürü model çıkardı önüne,bana sordu size kaç lazım diye,valla 44beden sanırsam dedimbana 2-3 model gösterebildi ancak büyük bedende modellerimiz bukadar dedi aldım denedim çok sıkı geldi 46 denedim oldu,ama 2-3model hiçbiride güzel değilki çok moralim bozulmuştu,baktm ablam seç seç beğene beğene bihal ldu modelleri,ben öylece onu izledim çok zoruma gitmişti,heleki ya insan ablasını kıskanırmı,ben kıskanıyodum,bi ablamın bacaklarına bakardım çırpı gibi,bide bana iğrençtim dombili bihaldeki insanın piskolojisi nasıldır öyle
ama artık öylemi aldığım her kıyafetten birsürü model var,dilediği giyebiliyorum,aynaya yakıştımı diye bakarken kusursuz bihalde kendimi görmek varya ne mutluluk verici bişeymiş bi bilsen,,eskidende zayıftım ama bu duygular bambaşkaydı,çünkü kilolu olmanın zorluğunu yaşamış içinden çıkmıştımbide en güzel şeylerden biride artık,bayramlarda vs.gittiğim heryerde bana aaa kilo almışsın ne olmuşun çok değiştirmiş kilo seni,yakışmamış,eskiden zayıf pek güzeldin falan filan laflarını duyardım artık bunların yerini şaşı olmuş gözlerle nasıl başardın nasıl zayıfladın bukadar sırrını bizede anlatsana bizde zayıflayalım işte buu
heleki yolda iki çocuğumla giderken görenler bunlar seninmi,kız sen daha çocuksun ne çocuğu bunlar demeleri beni çok şımartıyo,hiçte 2çocuk annesine benzemiyosun diyolar,,çok güzel bu lafları duymak,,daha ne diyim bilemedimkii böyle işte
Selam canım tartıldın mı peki bugün?
Ben merak ettim 3 günde ne kadar gidecek diye tartıldım.
oluruz tabii, olmazmıyız, sen yeterki katıl buraya.
Kızlar bişey soracağım, bu siteden atılma olayını nasıl düzelteceğiz. Belli bir süre yazı yazmayınca bu bilgisayar(işyerimdeki) atıyor beni, ama evdeki bilgisayarımda dün tüm gün site açıktı, hep kullanıcı adım duruyordu. Sürekli şifre girmeme gerek olmuyordu, işyerimdeki atmışBir bilen varsa yardım lütfennnnn.
hayatında ne değişti zayıfladıktan sonra:26:
:44:inanınki bu soru bana ilk defa soruluyo,aslında çok güzel bi soru,kendime bile hiç sormamıştım bu soruyuu:26:çok ciddiyim:26:
şöyle söyliyim,bikere özgüvenim tam anlamıyla yerine geldi,artık eşimle dışarı çıkınca zayıf insanları görüpte iç geçirmiyorum,eşime çok kızardım eskiden birilerine bakınca falan zoruma giderdi ister istemez üzülüdüm,ama göze yasakmı var engelleyemezsin,mecbur insanlar yanından geçiyo ben bile bakıyorum,neyse artık öylebi güven problemim kalmadı,
heleki kiloluyken ablamla kot almaya bi mağazaya girmiştik,ablam çok zayıftır benim 27-28 beden kot istediğini söyledi bende bilmiyorumki kaç beden giydiğimi,27 0 beden oluyomuş sanırsam,neyse birsürü model çıkardı önüne,bana sordu size kaç lazım diye,valla 44beden sanırsam dedimbana 2-3 model gösterebildi ancak büyük bedende modellerimiz bukadar dedi aldım denedim çok sıkı geldi 46 denedim oldu,ama 2-3model hiçbiride güzel değilki çok moralim bozulmuştu,baktm ablam seç seç beğene beğene bihal oldu modelleri,ben öylece onu izledim çok zoruma gitmişti,heleki ya insan ablasını kıskanırmı,ben kıskanıyodum,bi ablamın bacaklarına bakardım çırpı gibi,bide bana iğrençtim dombili bihaldeki insanın piskolojisi nasıldır öyle
ama artık öylemi aldığım her kıyafetten birsürü model var,dilediğimi giyebiliyorum,aynaya yakıştımı diye bakarken kusursuz bihalde kendimi görmek varya ne mutluluk verici bişeymiş bi bilsen,,eskidende zayıftım ama bu duygular bambaşkaydı,çünkü kilolu olmanın zorluğunu yaşamış içinden çıkmıştımbide en güzel şeylerden biride artık,bayramlarda vs.gittiğim heryerde bana aaa kilo almışsın ne olmuşun çok değiştirmiş kilo seni,yakışmamış,eskiden zayıf pek güzeldin falan filan laflarını duyardım artık bunların yerini şaşı olmuş gözlerle nasıl başardın nasıl zayıfladın bukadar sırrını bizede anlatsana bizde zayıflayalım işte buu
heleki yolda iki çocuğumla giderken görenler bunlar seninmi,kız sen daha çocuksun ne çocuğu bunlar demeleri beni çok şımartıyo,hiçte 2çocuk annesine benzemiyosun diyolar,,çok güzel bu lafları duymak,,daha ne diyim bilemedimkii böyle işte
Selam kızlar
slm citirlar bugün bende dilegin diyetine basladim ins basaricam.kizlar size bir sorum olacak bugün sacimi kestirmeye gidecem ve kisa kesim istiyorum ama benim yüzüm kücük bazilari yakismaz diyor önerisi olan varmi tekliflere acigim
kızlar günaydın
nasılsınız bugün?
protein diyetimin 2. gününne başlamış bulunuyorum
dün pek zorlanmadım
bakalım bugün nasıl geçecek
buarada sabah 62yi gördüm ucundan kıyısındanda olsa
sanki göbeğimde küçüldü gibi geldi, 1 günde nasıl oluyorsa
Eki Görüntüle 371562 Eki Görüntüle 371563
bu toto nasıl gidecek toto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?