70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım 29 beden 38 oluyor
28 de onun biraz altı 36-38 arası sanırım
tam 36 değil yani

canım boyum 1.71
60-61 kiloyken 28 giyiyordum
bende pantolon pek sevmem
kot tarzı bide kanvası çok severim dar kesim

Selam pötüş.
Dobiç ama iyiyimm göbeğimi kaşıyorum, elimi üstüne koyuyorum yastığım o benim.

bu arada nesfit çok faydalıymış iyi yapıyomuşum,,beslenme uzmanını aradım dün,beslenme şeklimi söyledim,sabah nesfit akşam nesfit yiyorum kötümü besleniyorum böyle dedim,,o tam diyodu işte güzel fakat kahvaltıda alamadığımız besinleri öğlen yeseniz daha iyi olur,mesela zeytin olsun peynir olsun yoğurt domates vs..bunlarıda ekleyelim derken lafını kesip,dedim eşim geç gittiği için öğleyin kahvaltı hazırlıyorum eşime hepsi oluyo ekstra yemekte yapıyorum ben hem yemek hem kahvaltılıklardan yiyorum,2ara yapıyorum elma ve portakal yiyorum 3lt suyumu içmeye çalışıyorum diyince süper dedi,beslenme düzeniniz çok iyi,,
mesela yoğurtun öneminden bahsetti gene,,ara öğün olarak yoğurtta tüketebilirsiniz dedi,göbek yağlarını eritiyo falan dedi biliyorum dedim bendeeöyle işte,hatta çörek otunuda söyledim tabi çok iyi çiğnemek kaydıyla aç karına yutabilirsiniz dedi çok yararlı

öyle iştee,,ben nesfitmi yapıyo acaba kabızlık var bende dedimde,imkansız dedi,içinde çok faydalı tahıllar besin grubları var dedi,,bende çörek otunu ondan sordum kabızlığa iyi geliyomuş,yiyebilirmiyim diye

canım 29 beden 38 oluyor
28 de onun biraz altı 36-38 arası sanırım
tam 36 değil yani

canım boyum 1.71
60-61 kiloyken 28 giyiyordum
bende pantolon pek sevmem
kot tarzı bide kanvası çok severim dar kesim

maşallah ne boy varmış sendedeben 168im valla 29 bedendeki kotlarım var dolapta gizli bi köşede beni bekliyolar,,baya ara geçiyo deniyorum ara ara,giriyorum ama önüm kapanmıyoepeydir deneme yapmadım,azdaha zaman geçsin,en azından 55 olabilirsem ozaman deniycem tekrar,,bide şuvar aslında,devamlı giydiğim bi kotum var 31mi yazıyodu tam emin değilim ama,artık yürürken çekiştirip duruyorum düşüşe geçiyo,çok sevinemiyorum bile,çünkü okotumu 16-17 yaşından beridir giyiyorum ,çok seviyorum,maşallah hiçte deforme olmadı,oyüzden çıkarıp biköşeye bırakmakta istemiyorum,ne yıllarımız geçti sonuçta birlikteneyse işte yaa,öyle napcam bilmem inceldiğimede sevinemedim

Son düzenleme:
kızlar kpssye calısmaya basladım bugn tarıh gunum zor gelıo tekrrdan ders calısmak

günaydııın herkeseee!

ben de bugün protein diyetine başladım kahvaltım çok iyi geçti hemen yedikleri paylaşayım:

sabah: sütlü tarçınlı Türk kahvesi
kahvaltı: 2 yumurta beyazı ile yapılmış sucuklu-kaşarlı omlet (sucuğun yağıyla pişti hiç tuz da atmadım nefis oldu çok hoşuma gitti)
10 zeytin
bol yeşillik, salatalık,biber
peynir çeşitleri
2 kupa yeşil çay

bir saat sonra da 15 fındığımı yiyeceğim,

öğlene kendi yağında pişmiş tavuk baget ve salata, akşama da çipura-salata yemeyi düşünüyorum, bakalım nasıl geçecek, kahvaltı çok hoşuma gitti, ekmeği hiç aramadım, peynire bayılırım, yumurtayı da çok beğendim, inşallah 2-3 kilo gider bu hafta
bu arada reglimin 2. günü fakat kilom da fazla çıkmadı sabah.... şaşırdım vallahi

kızlar kpssye calısmaya basladım bugn tarıh gunum zor gelıo tekrrdan ders calısmak

allah zihin açıklığı versin canım,zordur elbet,,eşimde geçen yıl girdi yanlış tercih yapmış bildiği konuları sonraya bırakmış matematikten başlamış öyle olunca bildiği konuları cevaplarken zaman bitmiş,işman oldu,matematikte çok zaman kaybetmiş çözümüydü hesaplamasıydı:26:keşke bildiğim yerleri yapıpta sonra çözümlü yerle uğraşsaydım dedi
anlıycan 65 puan almış böyle oluncaa,bakalım benimkide çalışmaya başladı tekrar,allahım inşallah bu sefer olur,,allahım kolaylık versin sanada

slm kizlar gecmis e takilamadim gözüm korktu nasilsiniz
dün 75 küsürdün tarti bugün 74 .3 falan sanirsam proteine devam
minecim fotolarini gördüm masallah diyorum canim benim

dün isden eve gidiyordum adamin teki takildi bana jugoslawmiydin tshechenmi nebileyim
senlen tanismak istiyorum dedi ben istemiyorum git diyorum ciddiyim diyor
yokdan da anlamiyor evliyim dedim 2 cocugum var dedim türküm ben diyince korkdu sanirsam
ama elim ayagim titredi pesimi birakmayinca korkdum ne bileyim ne sapiklik yatiyo icinde

dilekkk lolipop yazakmi :26turdugum yerde can sIkIntisindan ne yapacagimi bilmiyorum :26:
birde fistik yarin arkadasimin dogum günü var dondurmacida süpriz hazirliyoruz ona
1 top yesemmi ben napcam orda :26:

ıns caNIM ıns allah herkesn nasıbnde ne warsa onu wersn cok zor ders calısmak ıns sonunu gtreblırım pes etmeden
kacıncı gunun canm protoınde

Günaydın kızlarKalkar kalkmaz bi bakayım yattıktan sonra neler olmuş dedim neyse gece gece çok bişey kaçırmamışımSabah sabah benden başka kimse gelmemiş bugün de topiği ben açayım
günaydın

günaydın dileğim
bende bugün proteine başladım

Herkese günaydınlar,
Mutlu ve huzurlu, kaçamaksız bir gün bizlerin olsun inşallah.
günaydın
süper canım
o kadarda toto olcak bendede var onlardan

değişim süper ötesi olmuş

hoşgeldin
günaydın neskuikim
maşallah yakında 36 olacaksın sen

kolay gelsin cnm allh zihin açıklığı versn

yüzsüzün yaptığına bakiyi demişsin de,yaw insanlar ne zannediyo kadınlarıda çıkıp karşılarına dik tepeden tanışmak istiyorum sizinle diyolar anlam veremiyorumniyetin ciddiyse ananı babanı yollarsın istetmeye olur biterucuz atlatmışın yinede canım,,,ya bu arada aklıma takıldı senin 2 çocuğunmu vardııben 1tane diye biliyorumadam tırssın diyemi öyle dedin naptın

Son düzenleme:
şubatın durumunu hesap ettinmi canım
gerçi öylede olsa gecikmiş oluyor ama
busefer topikte hep gecikme var
teşekkür ederim buarada toto var canım nasıl görmezsin fazlalığı
bana gonder sen bacım kabulumdur 1 kg toto
1 kg çok değilmi ozaman minicik kalır
süper görünüyorsun yaaaa :) tebrikler ayy darısı başıma :))
sağol canım, darısı başına
çorba varsa ekmek yeme bence , balığın yanında 1 dilim ekmek çok olmaz, asıl akşam ve çorbayla ekmek yeme
bugünleri bende görecekmiyim acep bence çok güzelsin böyle canım helal olsun valla
çok sağol canım görünürsün neden görünmeyesin hem sen gençsin benden dahada iyi görünürsün
bilmiyorum canım ayarlardan değiştirmen lazım ozaman
canım dar giyince çıkıyor haklısın ama geniş giyincede sanki dahada büyük görünüyor
sevmiyorum zaten geniş pantolonu
inşallah faydası olur canım yaa
eski fotolara baktım buraya ekliyim diye
eklemeye utandım bazılarını
ne haldeymişim öyle yaa

günaydııııın, ben iyi sayılırım
delimi ne, dikkat et takılmasın peşine
süper canım
o kadarda toto olcak bendede var onlardan

değişim süper ötesi olmuş
çok sağol canım yaaa,
toto gitmez zaten bende tamamen, genetik
çok sağol canım
ozamanlar bilmiyordum bukadar kötü göründüğümü
şimdi bakamaya utanıyorum eski fotolara
buarada yeni gördüm canım yazdığını

yukarıda cevapladım hatta

biraz önce öğretmenler odasında çilek yediler
yılın ilk çileği
banada ye dediler
yerim birazdan dedim
ama yemedim
çok severim

buarada akşam et sote yenilebilirmi, proteinde

Son düzenleme:
bak ne buldum bi bak istersen herbişey yazıyo,çok sevindirik oldum
Beden Kılavuzu | H&M TR
Ben bişey anlamadım ki bunlardan.

Allah gönlünüze göre versin canım, inşallah bu sene olur.

Geçmiş olsun canım, ucuz kurtulmuşun.
Selamm kızlarr!
Selammmm.

Günaydın canım, daha doğrusu tünaydın...

bende gunde 2 bardak farklı farklı form çayı ıcıyorum favorım kayısı :)

Günde 2 bardak form çayı, bence fazla gelir. Bağırsakların tembelleşir, ben haftada bikaç kez içiyorum. Sık içmek de zararlı canım o tür şeyleri, içinde sinemaki var çünkü.

biraz önce öğretmenler odasında çilek yediler
yılın ilk çileği
banada ye dediler
yerim birazdan dedim
ama yemedim
çok severim

buarada akşam et sote yenilebilirmi, proteinde
Protein yaptığın için meyve mi yasak, yoksa bikaç tane yeseydin diyeceğim de, proteini bilemiyorum????

Selam canım tartıldın mı peki bugün?
Ben merak ettim 3 günde ne kadar gidecek diye tartıldım.

Selamm kızlarr!

Selam sosyete

Selam Suzi.
İnşaallah bi daha karşına çıkmaz.
Şeker yasak.
Yarın için 1 topla sınırlı kalacaksan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…