canım 29 beden 38 oluyorTıkladım canım, bakalım inşallah atmaz artık.
Çaykurun teneke kutuda yeşil çayı var bergamotlu ben ara sıra ondan içiyorum, bir de form çay doğadanın kayısılı, yine doğadan yeşilçay (a+c+e) vitaminli, 7 otlu çay vb. canım.
Günaydın canım,
Moralini bozma, haplardan gecikmiş olabilir.
Hoşgeldin aramıza
Görürüsün burda kal.
O 28 beden normal bedende kaça denk geliyor, geçenlerde bende 38 bedene sığdım sevindirik oldum vallla.
canım boyum 1.71sağol canım iyi olmana sevindim
seninde ilerde aynı çizelgelerden olcak devam et sen
testi yaparken hayırlısı dedim zaten canım yaama 2 canavarımı düşününce ister istemez içim sıkılıyoo,çünkü çok küçükler henüz,allahım olmayanlara ver benim olanlarada sağlık ver diyip duruyorum neyseki şimdilik rahatladım,bakalım benim reglim iyice düzeni bozuldu hep geri geri kayıyodu 1senedir,,24ocakta olduydu şubatın 15inde oldu buseferde eken gelir derken ayın 20si oldu hayırlısıı
aynı benimde doğum sonrası göbeğim öyleydi oturunca resmen dinozor pörtlüyomuşaradaki fark süper kız senin adın mine değilmiydi yanlışmı söyledim,,demin sana yazdım cevap alamayınca ay mine delmiydi adı yoksam dedim,,yada mjımı sen görmedin
tekrar hoşgeldin ozaman,,sanada iyi kilo vermeler inş.
inşallah ondandır canım ama çok düzensizleşti,,geriye akyıp duran günler buseferdeilerimi akacak anlamadım
çok güzellll yaw senin boyun kaç,,ben 28e ölsem bi deri bikemik kalsam bile giremem,,şuan ancak 31e giriyorum rahatça,pantolonla kotun farkı vardır ama dimi:26:ben pantolon giymeyi hiç sevmiyorum,varsa yoks kot
günaydın kızlarrr nasılsınız
hayırlı sabahlar diliyorum herkezeee
bende çok sevindirik oldum 29 beden pantolonlarıma giriyorum artık
sıkmıyor rahatlıkla kapatabiliyorum
28 numaralılarda düğmeleri kapanmıyor sadece çok az kaldı onada girmeme
inşallah rahat rahat veririz kalan kilolarımızı da
canım 29 beden 38 oluyor
28 de onun biraz altı 36-38 arası sanırım
tam 36 değil yani
canım boyum 1.71
60-61 kiloyken 28 giyiyordum
bende pantolon pek sevmem
kot tarzı bide kanvası çok severim dar kesim
kızlar kpssye calısmaya basladım bugn tarıh gunum zor gelıo tekrrdan ders calısmak
ıns caNIM ıns allah herkesn nasıbnde ne warsa onu wersn cok zor ders calısmak ıns sonunu gtreblırım pes etmedenallah zihin açıklığı versin canım,zordur elbet,,eşimde geçen yıl girdi yanlış tercih yapmış bildiği konuları sonraya bırakmış matematikten başlamış öyle olunca bildiği konuları cevaplarken zaman bitmiş,işman oldu,matematikte çok zaman kaybetmiş çözümüydü hesaplamasıydı:26:keşke bildiğim yerleri yapıpta sonra çözümlü yerle uğraşsaydım dedi
anlıycan 65 puan almış böyle oluncaa,bakalım benimkide çalışmaya başladı tekrar,allahım inşallah bu sefer olur,,allahım kolaylık versin sanada
kacıncı gunun canm protoındeslm kizlargecmis e takilamadim gözüm korktu nasilsiniz
dün 75 küsürdün tarti bugün 74 .3 falan sanirsamproteine devam
minecim fotolarini gördüm masallah diyorum canim benim
dün isden eve gidiyordum adamin teki takildi bana jugoslawmiydin tshechenmi nebileyim
senlen tanismak istiyorum dedi ben istemiyorum git diyorum ciddiyim diyor
yokdan da anlamiyor evliyim dedim 2 cocugum var dedim türküm ben diyince korkdu sanirsam
ama elim ayagim titredi pesimi birakmayinca korkdum ne bileyim ne sapiklik yatiyo icinde
dilekkklolipop yazakmi :26 turdugum yerde can sIkIntisindan ne yapacagimi bilmiyorum :26:
birde fistikyarin arkadasimin dogum günü var dondurmacida süpriz hazirliyoruz ona
1 top yesemmi ben napcam orda :26:
günaydınGünaydın kızlarKalkar kalkmaz bi bakayım yattıktan sonra neler olmuş dedim neyse gece gece çok bişey kaçırmamışım Sabah sabah benden başka kimse gelmemiş bugün de topiği ben açayım
Günaydın kızlar.:82:
Proteinde bi tek zorlanmadan uygulayan ben varım herhalde.
Neyse bugün gene başlıyorum sabah tartıldım.
Bide Cuma tartılcaz zaten.
Dün o kadar balık + helva yemeye doğal olarak fazla çıktım.
Rakamı söylemiyim şimdi.:111:
Geçici çünkü ne zaman akşam çok kaçırsam rakamda artıların artısını görüyorum.
Kahvemi içtim 08:30 olunca kahvaltımı edicem.
Öpüldünüz.
günaydınHerkese günaydınlar,
Mutlu ve huzurlu, kaçamaksız bir gün bizlerin olsun inşallah.
süper canımkızlar günaydın
nasılsınız bugün?
protein diyetimin 2. gününne başlamış bulunuyorum
dün pek zorlanmadım
bakalım bugün nasıl geçecek
buarada sabah 62yi gördüm ucundan kıyısındanda olsa
sanki göbeğimde küçüldü gibi geldi, 1 günde nasıl oluyorsa
Eki Görüntüle 371562 Eki Görüntüle 371563
bu toto nasıl gidecek toto
değişim süper ötesi olmuşkızlar yavaş yavaş gitti ama değişimimi görün istiyorum
doğum kiloları hepsi, doğum yapmayan birinde 70li kilolar bukadar kötü durmayabilir tabii
Eki Görüntüle 371577 Eki Görüntüle 371578 Eki Görüntüle 371579 Eki Görüntüle 371581
hoşgeldingünaydın kızlarr hepinize ... ben geçen yıl yine bu aylarda diyete başlayıp kadınlar klübü sayesinde 9 kilo vemiştim buradaki enerji harika destek mükemmel. düğün için verdiğim kiloları evlenince hoop geri aldımmm(( ve yeniden başladımmm kendimize neden bu eziyeti yapıyoruz aslında hiç bilmiyorum kilo al ver ama bu sefer çook azimliyim kocam popoma taktı büyümüş diye bende gaza geldim :))
kahvaltımm 08:30
1 simit
peynir 2 kk
2 bardak çay.
ara 10:00
1 avuç badem 3 adte k.kayısı
1 bardak 7 otlu çayy
herkese iyi günler . bol k,lo vermeler :)
günaydın neskuikimgünaydın kızlarrr nasılsınız
kolay gelsin cnm allh zihin açıklığı versnkızlar kpssye calısmaya basladım bugn tarıh gunum zor gelıo tekrrdan ders calısmak
slm kizlargecmis e takilamadim gözüm korktu nasilsiniz
dün isden eve gidiyordum adamin teki takildi bana jugoslawmiydin tshechenmi nebileyim
yokdan da anlamiyor evliyim dedim 2 cocugum var dedim türküm ben diyince korkdu sanirsam
ama elim ayagim titredi pesimi birakmayinca korkdum ne bileyim ne sapiklik yatiyo icinde
dilekkklolipop yazakmi :26 turdugum yerde can sIkIntisindan ne yapacagimi bilmiyorum :26:
birde fistikyarin arkadasimin dogum günü var dondurmacida süpriz hazirliyoruz ona
şubatın durumunu hesap ettinmi canımHEPİNİZE GÜNAYDIN ARKADAŞLAAR
çok keyifsiziim benyaa,reglim 5 gün gecikti,boşver strs yapma dedim kendime ama,aklıma düşünce gelde stres yapma,,dr'a sordum telde sonuçta haplar kullanıyorum zarar olur falan,dedi test al bak bakalım negatifse kullanmaya devam et ilaçlarını dedi,bende demin aptım negatiftii,rahatladım azda olsa,,belki daha erken ama,,ilac kullanmasam reglimi bekliycem 15gün gecikse anca öyle şüphelenicem ama korkuyorumneyse bakalım her wcye gittiğimde bi belirti varmı diye bakıyorum,gelmiyo işte yokyok çok canım sıkkın
ee sizler napıyonuz keyifler yerindedir umarım,mine gördüm seni valla bence çok hoş gözüküyosun,,ben fazla görünen bi toto görmedim hem
1 kg çok değilmi ozaman minicik kalırbana gonder sen bacım kabulumdur 1 kg toto
sağol canım, darısı başınasüper görünüyorsun yaaaa :) tebrikler ayy darısı başıma :))
çorba varsa ekmek yeme bence , balığın yanında 1 dilim ekmek çok olmaz, asıl akşam ve çorbayla ekmek yemeanladım canımzayıflamanın mantığı bu diyorsun ben o zaman akşam çok kaçırmış oluyorum o yüzden o kadar büyük bir rakam ile karşılaştım fasulyede buna etki etmiş olabilir tabii biraz meşakkatli bir yol istiyor canım bu diyet inşallah başarırım bu işi
o zaman öğlene ben zor da olsa balığı ekmeksiz ve bol salata ile yiyeyim akşamada çorba içerim 1 dilim ekmek ile birde salata yerim yine KADERDE BU DA VARMIŞ EKMEK KARDEŞ BALIĞIN YANINDA GÜZEL GİDİYORDUN AMA DİLEK ABLAN YASAKLADI BANA KIZMA ONA KIZ
çok sağol canım görünürsün neden görünmeyesin hem sen gençsin benden dahada iyi görünürsünbugünleri bende görecekmiyim acep bence çok güzelsin böyle canım helal olsun valla
bilmiyorum canım ayarlardan değiştirmen lazım ozaman
canım dar giyince çıkıyor haklısın ama geniş giyincede sanki dahada büyük görünüyorçok güzel duruyor canım toto ve basen var ama çok az da olsa dar
kıyafetlerde çok belli oluyor
inşallah şu protein dietinde güzel sonuçlar alırsın canım
okadarda kötü değil
abartı bişey durmuyor
ama son haline göre çççççokkkk başarılı bir gelişme
günaydın kızlarrr nasılsınız
delimi ne, dikkat et takılmasın peşineslm kizlargecmis e takilamadim gözüm korktu nasilsiniz
çok sağol canım yaaa,süper canım
o kadarda toto olcak bendede var onlardan
değişim süper ötesi olmuş
çok sağol canımaynı benimde doğum sonrası göbeğim öyleydi oturunca resmen dinozor pörtlüyomuşaradaki fark süper kız senin adın mine değilmiydi yanlışmı söyledim,,demin sana yazdım cevap alamayınca ay mine delmiydi adı yoksam dedim,,yada mjımı sen görmedin
Ben bişey anlamadım ki bunlardan.
Allah gönlünüze göre versin canım, inşallah bu sene olur.allah zihin açıklığı versin canım,zordur elbet,,eşimde geçen yıl girdi yanlış tercih yapmış bildiği konuları sonraya bırakmış matematikten başlamış öyle olunca bildiği konuları cevaplarken zaman bitmiş,işman oldu,matematikte çok zaman kaybetmiş çözümüydü hesaplamasıydı:26:keşke bildiğim yerleri yapıpta sonra çözümlü yerle uğraşsaydım dedi
anlıycan 65 puan almış böyle oluncaa,bakalım benimkide çalışmaya başladı tekrar,allahım inşallah bu sefer olur,,allahım kolaylık versin sanada
Geçmiş olsun canım, ucuz kurtulmuşun.slm kizlargecmis e takilamadim gözüm korktu nasilsiniz
Selammmm.Selamm kızlarr!
Günaydın canım, daha doğrusu tünaydın...günaydın
günaydın dileğim
bende bugün proteine başladım
günaydın
süper canım
o kadarda toto olcak bendede var onlardan
değişim süper ötesi olmuş
hoşgeldin
günaydın neskuikim
maşallah yakında 36 olacaksın sen
kolay gelsin cnm allh zihin açıklığı versn
Günde 2 bardak form çayı, bence fazla gelir. Bağırsakların tembelleşir, ben haftada bikaç kez içiyorum. Sık içmek de zararlı canım o tür şeyleri, içinde sinemaki var çünkü.
Protein yaptığın için meyve mi yasak, yoksa bikaç tane yeseydin diyeceğim de, proteini bilemiyorum????biraz önce öğretmenler odasında çilek yediler
yılın ilk çileği
banada ye dediler
yerim birazdan dedim
ama yemedim
çok severim
buarada akşam et sote yenilebilirmi, proteinde
günaydın
Selamm kızlarr!
slm kizlargecmis e takilamadim gözüm korktu nasilsiniz
Protein yaptığın için meyve mi yasak, yoksa bikaç tane yeseydin diyeceğim de, proteini bilemiyorum????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?