70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım umarım ıse yarar kücük bı tencereye soganı dörde böldüm haslattım sımdıde ıcıne lımon sıkıp ıcıyorum tadı kokusu fena ama kafaya koydum artık elımede bı defter yedıgım ıctıgım not seklınde buzdolaabının kapagınada kocaman enı kılom hemen altınada hedef kılomu yazdım kılo verdıkcede ekleyecem oraya ama öncekı kılolarıda atmak yok hepsı dolap kapagını süsleyecek.eeeeeee ozaman suna hanım acsın dolabın kapagını acabılıyosa:1closedeyes:

kızlar sogan suyuna basladım ıcıne lımon sıkıp delı gıbı ıcıyorum zayıflatırmı gercekten duyanlar varmı

bende içmeye kalkmıştım 1 sene önce bana düdüklüye at demişti hakikaten o kaar çok kokusu tadı olmuyor... ama ben fırsatda bulamıyordum... işten gel yorgun argın yemek derken kim hazrılayacak o bile zor geliyordu.... devam canım yaz başı olmasada yazın sonuna doğru çıtır olacağız..:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

bundan sonra lıstemı sızede göndercem hanımlar eger kacırdıysam frenleyın benı kahvaltı 1 cekırdeklı kücük ekmek 1 dılım kasar az tereyaglı nutella 2 zeytın 2 bardak portakal suyu
bütüngün baska yemek yemedım 5 tane cevızıcı su su su soganlı su lımonlu su su bol su soganlı su ıctım ara ögün 5 gıbı ıncecık ve kücük bı dılım ekmegın ıcıne peynır koydum aksamda bırazcık patates püresı ve cokaz mantarlı bulgur yemegı yedım sımdıde lımonlu suyumu ıctım ve soganlı suyum yarıya geldı bu arada bardagım tam yarım lıtre alıyo bılerek kocaman kullanıyorum

ara öğünleri atlama canım.. bir meyva, süt, yoğurt, salata falan atıştır.. yediklerin çok değil... aç kalınca vücudumuz kıtlık var diye yağ depoluyor... killo alıyoruz.. az ama sık ve sebze ağırlıklı beslenmek en iyisi... ben yatıyorum iyi geceler canım... :1hug::1hug::1hug::1hug:

Geçmiş olsun canım çok dikkatli ol hem çocuklar hem ayagın fazla yormamaya bak kendini allah korusun ayağın daha kötü olur sonra.....

sende bir kurşun falan döktür bu kaçıncı olay kem gözlere gelmişsin tam falcı ağzı gibi oldu yaw:roflol::roflol::roflol:
Şka bi yana dikkat et arkadaşım sanada geçmişler olsun....

bu arada ben lahana yağına başladım bakalım faydası olacak mı birde mindivan form macun aldım gelişmeleri paylaşırım sizlerle lahana yağı ile ilgili araştırma yaptım kullananlar bayaa memnun bakalım noolcak....

GÜNAYDIN KIZLAR... GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM... çok yoğunum şu anda... sonra yine görüşürüz... :a015::a015::a015:

hadi hayırlısı Seda'cım... inşallah memnun kalırsın... bizde seni takip ederiz canım... :1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.

günaydın bursefa günaydın magrenta
ben çok yorgunmuş gibi hissediyorum bu dönem regl olmam lazım olmadım ama göğüslerim şiş acıyo
olmamamın sebebi 5i bir arada çay olabilirmi geciktirebilirmi bilginiz varmı

daha kahvaltımı yapmadım 5li çay içmicem bugün dün kaçırdim yazmıcam ne yediğimi
kendime sinirliğim ALMıRA senin gibi yapacem yani yediklerimi yazarım kızlar çıkıyom kahvaltı yapim
kolay gelsin herkese

geçmiş olsun canım umarım önemli birşeyin yoktur .

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar izmirde hava süper bir anda ısındı havalar ne giyecem diye düşünüp duruyorum deniz mevsimine az kaldı kiloları vermek lazım bir an önce
ben yediklerime ikkat edip yürüyüş yapıyorum bunun haricinde ne yapmak lazım bir an önce incelmek için?

bu arada sabah kalktım 2 kayısı yedim sirkeli suyumu içtim işe gelince tostumu yedim bir bardak çay içtim bir tane esmer şeker koydum :)

günaydın kızlar iy sabahlar sedacım lahana yağını bende duydumda çok zor geldi kullanmak senden takip ederiz artık olanları :) kıymetcim valla bende adet olucam şiştim iyice çok sıkıldım artık ıyyyyy çaydan gecikirmi bilmiyorum içindeki otlara bakmak lazım :)

herkese günaydın umarım neşeli ve keyifli bir gün olur

almıracım kaçırmak ne demek az bile yemişsin, yalnız bir iki ufak önerim olacak; daha doğrusu diyetisyenim yıllar içinde en yakın arkadaşım oldu ondan öğrendiklerimi aktarmya çalışacağım: canım sıvı kaloriler en çok dikkat etmemiz gerekenler arasında, 2 bardak portakal suyu içmişsin ya, kaç portakaldan çıktı o sular? portakal suyu içmek yerine doğrudan meyve yeseydin (1 ya da 2 portakal) daha az kalori ve daha çok lif alırdın. öğlen- akşam yemeklerinden birini protein öğünü yapmak da kas kaybını engellemek için önemli...

yapmamız gerekenler:

-kasları geliştirmek: daha çok kas yakılan daha çok kalori demektir
-yağ yakmak; yürüyüş, bisiklet
-daha çok lif: sindirim, sindirim, sindirim

soğan suyu, lahana yağı, selülit kremi bunların hepsinin faydası var ama destekleyici ürün olarak, moral yerine getirsin diye

umarım fazla uzatmadım, ama geçen yıllar için de diyetisyenler doktorlar arasında mekik dokurken çok sağlam teori geliştirdim, 20 kilo verecek kadar da pratiğe döktüm, herkesle paylaşma isteğime engel olamıyorum, affedin :)

Son düzenleme:
AYPARCAM nasıl oldun ıNŞALLAH iyisindir biraz bak fazla ayağa kalkıpta zorlama yoksa hani yer ederse derlar ya ondan ömür boyu çıkarmış karşına ağrılar bu dönem hiç zorlama

hepimize en mutlu sabahlar ve günler kıslar
nasılsınız nası gidiyor diyett

canım ben önceki gün ve dün bozdum ama bugün tekrar başladım aslında kafam karışık
biraz regl dönemim ve olmadım göğüsler şiş ve benim pek böyle olmaz acıyoda
o yüzden kafam karışık 2 gün daha beklim diyom sonra test yaparım ama ben korunuyodum birazda alınganım yorgun hissetmeye başladım kendimi
senin bir bilgin varmı 5li çay geciktirirmi

canım yeşil cay mate yaprağı biberiye kekik funda yaprağı sabah öğlen akşam 1 fincan yemelerden 20 dakika önce içti 1 hafat boyunca aslında göyüsler şiş hoşumada gidiyo çünkü bende hiç ama hiç yok
hani üst yok alt taraf fena basen kalça armut tipli olanlardanım

kıymetcim bu form cayları beni etkiliyordu ama her bünyede farklı etkisi var beni böle mevsim geçişleride etkilerdi seninkide ondan olabilir ama devam ederse uzatmadan test yaptırmanda fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…