hadi hayırlısı canım.. benim bir ablam seneler önce yapmışitı.. ben denedim ama yapamadım.. çok kötü geldi tadı.. çalışıncada zaman ayırıp yapamıyorum... 7-8 sene önce denemişti.. 7-8 ay sürdürdü ama 20 kilodan fazla verdi... eskiden toparlacık biriydi şimdi 60-62 kilo civarında... devamlıda yürüyüş yaptı... akşamları çıkıp yürüyordu hep... darısı bizim başımıza...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kızlar sogan suyuna basladım ıcıne lımon sıkıp delı gıbı ıcıyorum zayıflatırmı gercekten duyanlar varmı
saol canım umarım ıse yarar kücük bı tencereye soganı dörde böldüm haslattım sımdıde ıcıne lımon sıkıp ıcıyorum tadı kokusu fena ama kafaya koydum artık elımede bı defter yedıgım ıctıgım not seklınde buzdolaabının kapagınada kocaman enı kılom hemen altınada hedef kılomu yazdım kılo verdıkcede ekleyecem oraya ama öncekı kılolarıda atmak yok hepsı dolap kapagını süsleyecek.eeeeeee ozaman suna hanım acsın dolabın kapagını acabılıyosa:1closedeyes:
bundan sonra lıstemı sızede göndercem hanımlar eger kacırdıysam frenleyın benı kahvaltı 1 cekırdeklı kücük ekmek 1 dılım kasar az tereyaglı nutella 2 zeytın 2 bardak portakal suyu
bütüngün baska yemek yemedım 5 tane cevızıcı su su su soganlı su lımonlu su su bol su soganlı su ıctım ara ögün 5 gıbı ıncecık ve kücük bı dılım ekmegın ıcıne peynır koydum aksamda bırazcık patates püresı ve cokaz mantarlı bulgur yemegı yedım sımdıde lımonlu suyumu ıctım ve soganlı suyum yarıya geldı bu arada bardagım tam yarım lıtre alıyo bılerek kocaman kullanıyorum
Kizlar ben cok kötüyüm öglen ayagimi felaket sekilde burktum..tek ayak üstünde zipliyorum evin icinde sol ayagimin üstüne basamiyorum...babamlar gelcek birazdan doktora götürücek cok aciyor ayak bilegim sizliyor bi üsüme var bedenimde...offff
teşekkürler almiracım..ayy bende artık onu ucuz atlattım bunu ucuz atlattım sonunda koruyucu meleklerim de pes edip beni kendi halime bırakacak bilmiyom artık sonrasında kaç parça olurum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- önce uçamay çalıştımşimdi de parmagımı vpoleybol topuna sokmaya çalıştım artık Allah sonunmu iyi etsin diyorum ben
bu arada ben lahana yağına başladım bakalım faydası olacak mı birde mindivan form macun aldım gelişmeleri paylaşırım sizlerle lahana yağı ile ilgili araştırma yaptım kullananlar bayaa memnun bakalım noolcak....
Kizlar ben cok kötüyüm öglen ayagimi felaket sekilde burktum..tek ayak üstünde zipliyorum evin icinde sol ayagimin üstüne basamiyorum...babamlar gelcek birazdan doktora götürücek cok aciyor ayak bilegim sizliyor bi üsüme var bedenimde...offff
bu arada ben lahana yağına başladım bakalım faydası olacak mı birde mindivan form macun aldım gelişmeleri paylaşırım sizlerle lahana yağı ile ilgili araştırma yaptım kullananlar bayaa memnun bakalım noolcak....
günaydın bursefa günaydın magrenta
ben çok yorgunmuş gibi hissediyorum bu dönem regl olmam lazım olmadım ama göğüslerim şiş acıyo
olmamamın sebebi 5i bir arada çay olabilirmi geciktirebilirmi bilginiz varmı
bundan sonra lıstemı sızede göndercem hanımlar eger kacırdıysam frenleyın benı kahvaltı 1 cekırdeklı kücük ekmek 1 dılım kasar az tereyaglı nutella 2 zeytın 2 bardak portakal suyu
bütüngün baska yemek yemedım 5 tane cevızıcı su su su soganlı su lımonlu su su bol su soganlı su ıctım ara ögün 5 gıbı ıncecık ve kücük bı dılım ekmegın ıcıne peynır koydum aksamda bırazcık patates püresı ve cokaz mantarlı bulgur yemegı yedım sımdıde lımonlu suyumu ıctım ve soganlı suyum yarıya geldı bu arada bardagım tam yarım lıtre alıyo bılerek kocaman kullanıyorum
hepimize en mutlu sabahlar ve günler kıslar
nasılsınız nası gidiyor diyett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?