70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İşten gelince eli ayağına dolanır insanın.
İyi atlatmışsın eşinde yardımcı Maşallah

aaaaaaaa o da cok yemis o daaaa

gel bakayim buraya

bende korkudan yediklerimi bile yazmiyorum kizcan diye :105:

demek yersin haa

oh bee ay bi ferahlik oldu icimde sanki

Çatlak kısçe ben eksideyim ama cuma'ya bakarak:76:
Hemen rahatlama öylee d.günü bitti diyete devam.

Yazdıklarımızdan kendine ders çıkarman çok güzel canım.
Çorbanın yanında ekmek yemiyoruz.
Sana tavsiyen ilk zamanlar hızlı gitmesini istiyorsan.
Günde 1 dilim sabah ekmek yemen.
Öğlen tavuk veya et veya balık + salata + ayran
Akşam 4-5 yk sebze + salata + yoğurt + 1 dil ekmek yemen
Çorba içeceksen ekmeği unut.

Günaydın canım bende de durumlar aynı hemen hemen.

Wc e falan mı çıkamıyorsun.:26:
Bide hergün tartılmasan keşke ne biliyim psikolojik olark etkiliyor insanı.:26:

ne durumdasın peki? ben başladığıma göre -1 kg dayım pazartesi +500 çıkmıştım
ama hemen almaktan korkuyorum

Dün 65 di ama akşam çok yemiştim geçici bi rakamdı yani.
Bugün tartıldım 63.8 - 63.9 - 64 arasında gidip geldi wc siz.
Açıkcası kesin bi rakam söyleyemiyorum bende.:26:

bu protein diyeti olarak ne yapıyorsunuz

Menüsü bu tatlım.Protein ağırlıklı besleniyorsun.
Çalışan için azcık zor bir menü en azından benim için o nedenle ben beklemedeyim.
Ama yapan arkadaşlar iyi sonuçlar aldılar.Hem aç kalmıyorsun:)

Uyanınca:
Türk Kahvesi + Su
08:30
3-4 dilim peynir,
2 adet yumurtanın beyazı,
10 adet zeytin,
Salam, sosis, sucuk,
Domates, salatalık, mevsim yeşillikleri
10:30
15 adet fındık veya 4 adet ceviz veya 12 adet badem
13:00
* Döner et kısmı + Salata
* ½ göğüs haşlanmış ızgara + Salata
* Şinitzel + Salata
* 80 gram light ton balığı + Salata
* 3 baget ( ızgara veya haşlama) + Salata
--- Salatalarda havuç ve mısır kullanılmayacak!!!! ---

16:00
2 dilim peynir veya 15 adet badem + Yeşil çay
18:00
6 adet fındık
19:30
* 1 çupra ızgara + salata
* 5-6 yemek kaşığı tavuk sote + Salata
* Kanat ızgara + Salata
--- Akşam yemeklerinde öğlen için yazdıklarından da bakılabilir.---

21:00
15 Adet Fındık

Günde 8 çay bardağı yeşilçay içilecek!!

Bu diyet sadece 3 gün üst üste yapılacak!!

Öğlen yemeklerinde sadece zero içilebilir!!

Yasaklı yiyecekler;
Meyve, meyve suyu, Cola, Yoğurt, Cacık, ayran, Çorba, Pilav, Kuru baklagil, Bisküvi, Çikolata, Şeker, Galeta, Grissini vb.

ahh ahh bende bir muhasebeci olarak işe başlasam keşke bana da senin gibi eğitim veren biri olsa şu anda son sınıftayım ben dışardan okuyorum canım şimdi sınavlarım var nisanda inş bu sene mezum olurumda bende çalışabilirim düzgünn bir yerde sence hem okuyup hemde muhasebe bürosunda çalışabilirmiyim ki bu beni nasıl etkiler daha faydası olurmu derslerime pratik olarak :44:

ahh ahh bende bir muhasebeci olarak işe başlasam keşke bana da senin gibi eğitim veren biri olsa şu anda son sınıftayım ben dışardan okuyorum canım şimdi sınavlarım var nisanda inş bu sene mezum olurumda bende çalışabilirim düzgünn bir yerde sence hem okuyup hemde muhasebe bürosunda çalışabilirmiyim ki bu beni nasıl etkiler daha faydası olurmu derslerime pratik olarak :44:

Telaşlandım hakikaten ne yalan söyliyim.
Allahtan ondan önceki gün evi toplamışdım.
Sadece mutfakda zasman geçirdim.Vede allahtan bulaşık makinem var

Bu arada burcun ne merak ettim.
Sonuçta kayınvalide gelince insan telaş yapar işten geliyorsun yemek hazırla sofrayı hazırla vs.
Zaman geçer yani. İyi atlattın bitti.

Ben hem çalışdım hem okudum canım.
İşim tecrübe kazanmama okulumda terfi almama yardımcısı oldu.
Bulunduğum işde terfi alıp muhasebeye geçtim ben.2007den beri burdayım o zamanlar 17 yaşındaydım şimdi 23.
Sonra uzakdan eğitimle okulumu bitirdim.2 yıllık proğramlama.2009 yılında şirkette eğitim oldu bende başarılı oldum ve muhasebeye geçtim terfi alarak.
Sonra ön muhasebe yapıyorum derken bir yandan da okula devam ediyorum tabi kendimi finansın içinde buldum.
İlkden müşterilerle konuşamazken riskli dikkat gerektiriyor.Karşı tarafa eksik bakiye söyledin onayladı şirkete ciddi zarar.
Zamanla kendimi geliştirerek kanıtladım ve şimdi bütün müşterilerle her ay görüşüyorum.Ektre inceliyemesek şimdi hepsi bende.
Müdürüm artık direk bana yönlendiriyor.Kurs,okul bir yere kadar herşey pratikde daha kolay öğreniliyor.
Vede şu var her sistemin muhasebesi farklı işliyor.Bizim kulladığımız proğram çok farklı mesela.Pratik yapmak işi yerinde öğrenmek tek çözüm.
İnşallah dilediğin gibi gider herşey.

evet yaa dayanamıyorum normalde bu kadar sık tartılmam

bende normalde böyle tartılmıyorumda bu proteinle gün gün ne gidecek diye merk ettim

Süpersin tatlım tebrikler
sağol canım

dilekkkk
yoksa hayaldi gerçek oldumu diyeceğiz
ben 68 sen 63 mü olcan yoksa

canım dilek diyorsa daha doğrudur. ben çorbayla ekmek yemiyorum
1 kase çorba= 1 dilim ekmek diye biliyorum ekmekte yersen 2 dilim ederki akşam için çok

tamam ben böyle olduğunu bilmiyordum ne kadar çok bilmediğim şey varmış valla iyi oldu buraya girdiğim çorbanın yanında ekmek yok bundan sonra kızlar dilekçim şu anda etim kalmadı dolapta sebzede pırasam var çok azda ıspanak şimdilik onalarla idare edelim güzel bir liste hazırlayayım bari pazardan alsınlar babamlar bizimkilere hep kuru baklagil yapıyorum yemek olarak arada evde olmayınca böyle yapıyoruz biz kadınlar ne yapalım halimize çok şükür yine bunları bulamayanlarda var :18:
bu mevsimde neler oluyor şimdi sebzeler hiç pazara çıkmadığım için bilmem öyle konuları ben kızlar yardım edin bana bakem bir liste çıkaremmanavdan alınabilecek diyet liste si diyelim adını öyle koyuyorum bu arada dünkü ve bugünkü menülerimide yazıcam size az sonraaa

Benim içinde zor.Bende çalıştığım için biraz zor yaparım bunları Birde ne kadar veriliyo bu diyetle

Bu arada burcun ne merak ettim.
Sonuçta kayınvalide gelince insan telaş yapar işten geliyorsun yemek hazırla sofrayı hazırla vs.
Zaman geçer yani. İyi atlattın bitti.

Koç burcuyum ben tatlım.
Davet etmem gerekiyordu,eve geldikden yarım saat sonra aramam iyi oldu.

Mikro dalgam var hemen dolapdan tavuğu çıkardım attım içine.Buzu 20 dkda çözüldü.
O arada princi,yayla çorbasını ısladım.Makineyi boşalttım.Kıyafetimi değiştirdim.
Sonra hemen tavukları yıkadım dizdim tavaya kısık ateşde aygaza koydum.
Pratik aletlerin olması çok avantajlı.Soğanı soydum mesela öyle doğramaya uğraşmadım.
Tupper soğan doğrayıcım var hemen attım içine elimle döndürdüm hop soğanlar incecik:)
Ben evlenmeden önce hiç mutfaga girmemişdim o yüzden yapabilmek benim için büyük başarı.
Ama yemek yapıcam diyede gelsin kilolar durumu oldu

Benim içinde zor.Bende çalıştığım için biraz zor yaparım bunları Birde ne kadar veriliyo bu diyetle

Günde bir kilo verende var 800 de veren var canım.
Bünyeden bünyeye değişiyor.Ama aç kalınmayacak bir liste olduğu kesin.
Biz çalışanlar içinde hazırlıklı olup başlamak şart.

valla bu devirde iş bulmak o kadar zor ki insan bunalıyor eşim bile daha yeni işe başladı bende artık bunalıyorum evde bir an önce bir iş bulup bu muhasebecilik alanında ilerlemek istiyorum ne bilimm hatta kendi aile büromuzu bile kurma hayallerim var tabi şartlar şurtlar neler tam olarak sürekli araştırma içindeyim ama bir yere kadar bişiler bulabiliyorum sonrası tahmin ettiğin üzere belirsizlik mesela ön muhasebe dedin canım o zamanki maaşınla şimdiki maaşın farklıdır ne kadardı maaşın özel değilse senin için ,özel bir firma yanındamı çalışıyorsun nasıl oluyor böyle iş ortamları inan şu anda dersleri okuyorumya hala kavramış değilim nasıl bir düzenek işliyor muhasebecilikte ondan böyle sorular soruyorum canım sakın yanlış anlama mesela kitaplarda yevmiye defteri büyük derfet mizanlar falan bahsediliyor ama hala belirsizlik var bende sanırım bu deneyimsizlikten kaynaklanıyor inşallah benimde karşıma beni yetiştirebilecek iş sahipleri çıkar

dilekkkk
yoksa hayaldi gerçek oldumu diyeceğiz
ben 68 sen 63 mü olcan yoksa

Ne gülerim hee
Ay gitsinde haftaya diyetisyene gitcem rezil olmak istemiyom

:83: :83: tamaaam basladim piroteene

Aferim yola gelcen sen.

Pırasa, karnabahar, kapuska için lahana, mantar vs.
Ben sebzeleride çok seviyorumm.

Yaşasın pratik ev aletleri diyoruz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…