süpersin tatlım tebrikler
Koştura koştura gittim eve.
Kaynanamıda eve vardıkdan yarım saat sonra aradım
Üzerimi bile çıkarmadan mutfaga girdim.
Eşim saolsun her zamanki gibi işden geldi annesini öptü.
Yanıma mutfaga geldi yapılcak bir şey var mı hayatım dedi kıyamam.
Kim olursa olsun yanımızda hep destekdir bana saolsun.Tabi ben yaptırmıyorum ama sorması düşünmesi bile yetiyor.
Kaynanam geç kalkdı dün geceden yine uykusuz yine halsizim
aaaaaaaao da cok yemis o daaaa
gel bakayim buraya
bende korkudan yediklerimi bile yazmiyorum kizcan diye :105:
demek yersin haa
oh bee ay bi ferahlik oldu icimde sanki
canım dilek şey demişti dün pratik olarak mantık et varsa ekmek yok sebze varsa ekmek var fakat çorba için bişi demedi ama ben çorbayı ekmekle içtim vallahi akşam daha yeni okudum yazılarınızı şimdi :18:ama sevindirici haber veriyim ben yine size bu sabah ölçtüm tuvaletten sonra aç karınla 75,4 ten 75,2 ye düşmüşümben bu kilo düşüşünün akşam hafif yemekle atlatılması olduğunu düşünüyorum çünkü akşam 1 dilim ekmek 1 kase tarhana çorbası 1 kase cacık yedim ohh miss gibi valla çok sevindirik oldum eğer yine çorbanın yanında ekmek yeme derseniz bunada razıyım ama günde en fazla 2 dilim ekmek yiyim kızçler yaa bir oturuşta yarım ekmekten sonra bu kadarı bana şimdi az bile ama kilolar için herşeye katlanırım sonuçta bugüne kadar yedik bundan sonrada sırf yaşamak için yiyiverelim
bende 18 martta start verdim canım bakalım hangimiz önce zayıflayacak takipteyim seni
anam ben kocişin diş ağrısından fındık fıstık mı düşündüm kızzz:18:
börek yediğim gün zaten 76,9u gördü gözlerimböle oldum resmen
valla ton balığı yağsız pişçekmiş ama ben saflığıma geldi bol yağda kızarttım babamlarda aynı senin dediğini dediler canım azcık o akşam yemeği becerememişimneyse fasulye miktarıda porsalen tabağını yarısı yani 3-4 yemek kaşığı ben onu salata gibi düşünmüştüm ama ıı-ıh salata niyetine yenmeyecek çünkü o gece hakikatten midem aşırı doldu diyorum aslında biraz kendimi aç hissetmem lazımdı neden böle oldu şimdi diyorum meğerse anlaşıldı yanlış yapmışım o akşam neyse ki dün akşam düzelttim durumları ama umay da çorbanın yanında ekmek yeme demiş ama ben yazıyı şimdi gördüğüm için 1 dilim ekmek le çorba içtim akşam fantada kocişin bardağından canım çekti bir yudummu 2 yudummu ne öle bişi yani abartılcak bir durum değil eskiden olsaaa oohhhhhooooo sabah öğle akşam kola,fanta,cips,çikolata bu arada eşim için geçmiş olsun demişsin sağol canım benim valla dişi çekildi anammm benim adam bunalıma girdi resmen napçam ben dişsiz dio ,bende dedim arkada görünmüyor kociş olmadığı bile diyorum ama nafile aynada geçip bakıyor aslında görünmüyor dişin olmadığı ama taktı kafaya hiç hoş durmuyor böle dişlerim diyor bugünde diğer trafındaki dişine dolgu yapıvcam demiş doktor napçaz hiç bilmiyom geceleri uyuyamıyoruz bu gece falan çok rahatsızlandı bide çektiği diş yerinde parça kalmış sanırım o da ağrı yapıyormuuş evimiz anlıycan pek ağrılı bir durumda
bu arada dilekçim çok geçmiş olsun canım benim eşiminde migren olayları bazen oluyor Allah'tan hafif atlatıyoruz biz o gün ona hiç seslenmiyorum laf attıkmı yoksa ortalık ayağa kalkıyor ,sesisz kalınca dinlenince geçiyor şimdilik bizimkinde
bu arada arkadaşının senin arkandan konuşması kötü bir olay ,ama boşver sen yine yap iyiliğini takma kafana canım benim annem hep şöyle der hiç unutmam sözünü
''YAP BİR İYİLİK AT DENİZE O GELİR SENİ BULUR MERAK ETME''
anlıycan sende kalsın insanlık boşver
günaydın kızlar bu proteinle 1 günde +800 ümü attım
mineciğim bende senn gibi hergün tartılıyorum bu proteinde
şuanda geçn haftayla aynı kiloma düştüm
bakalım 2 gündede ne kadar gidecek
üstelik daha regl olmadımm
ah keşke balım ama imkansız . niye dersen dün akşam tartıldım 71,4 dü iyi dedim en azından 300 gr gitmiş. sonra sabah evden çıkmadan tartıldım 72,00
yuh yani di mi. sanırım ödem var bugün bolcana yeşil çay içeceğim ama dietten umutlu değilim. ya insanlar 2 günde 1 kilo veriyo ben yine artıdayım. ve hiç bozmadım sadece dün akşam 2 dilim ekmek yedim. o kadar haksızlık buuuuuuu
ne durumdasın peki? ben başladığıma göre -1 kg dayım pazartesi +500 çıkmıştım
ama hemen almaktan korkuyorum
bu protein diyeti olarak ne yapıyorsunuz
ahh ahh bende bir muhasebeci olarak işe başlasam keşke bana da senin gibi eğitim veren biri olsaProteın diyetini bende kafaya koydum kızlar zaten bol bol yiyorsun ama onun için ay başını beklemem lazım.
Yemeğe dışarı çıkamıyorum yoğunlukdan burda ablamız hazırlıyor saolsun.
ay başında bende başlıcam inşallah.
Buğün yeni eleman kesin olarak işe başladı.
Eğitiminide ben vericem gelemeyebilirim kızlar.
Hazır yanıma gelmemişken hemen yazayım dedim.
Çatlak kısçe ben eksideyim ama cuma'ya bakarak:76:
Hemen rahatlama öylee d.günü bitti diyete devam.
ahh ahh bende bir muhasebeci olarak işe başlasam keşke bana da senin gibi eğitim veren biri olsaProteın diyetini bende kafaya koydum kızlar zaten bol bol yiyorsun ama onun için ay başını beklemem lazım.
Yemeğe dışarı çıkamıyorum yoğunlukdan burda ablamız hazırlıyor saolsun.
ay başında bende başlıcam inşallah.
Buğün yeni eleman kesin olarak işe başladı.
Eğitiminide ben vericem gelemeyebilirim kızlar.
Hazır yanıma gelmemişken hemen yazayım dedim.
ama biz 3 gün 3 gece kutlamalara devam edicektik :26:
İşten gelince eli ayağına dolanır insanın.
İyi atlatmışsın eşinde yardımcıMaşallah
Telaşlandım hakikaten ne yalan söyliyim.
Allahtan ondan önceki gün evi toplamışdım.
Sadece mutfakda zasman geçirdim.Vede allahtan bulaşık makinem var
ahh ahh bende bir muhasebeci olarak işe başlasam keşke bana da senin gibi eğitim veren biri olsaşu anda son sınıftayım ben dışardan okuyorum canım şimdi sınavlarım var nisanda inş bu sene mezum olurumda bende çalışabilirim düzgünn bir yerde sence hem okuyup hemde muhasebe bürosunda çalışabilirmiyim ki bu beni nasıl etkiler daha faydası olurmu derslerime pratik olarak :44:
evet yaa dayanamıyorum normalde bu kadar sık tartılmam
sağol canımSüpersin tatlım tebrikler
İ
Günaydın canım bende de durumlar aynı hemen hemen.
Wc e falan mı çıkamıyorsun.:26:
Bide hergün tartılmasan keşke ne biliyim psikolojik olark etkiliyor insanı.:26:
Dün 65 di ama akşam çok yemiştim geçici bi rakamdı yani.
Bugün tartıldım 63.8 - 63.9 - 64 arasında gidip geldi wc siz.
Açıkcası kesin bi rakam söyleyemiyorum bende.:26:
3 gün mü
Az değil mi bebişim
40 gün 40 gece kutlanmalı kesinliklee.
canım dilek diyorsa daha doğrudur. ben çorbayla ekmek yemiyorum
1 kase çorba= 1 dilim ekmek diye biliyorum ekmekte yersen 2 dilim ederki akşam için çok
tamam ben böyle olduğunu bilmiyordum ne kadar çok bilmediğim şey varmış valla iyi oldu buraya girdiğim çorbanın yanında ekmek yok bundan sonra kızlarYazdıklarımızdan kendine ders çıkarman çok güzel canım.
Çorbanın yanında ekmek yemiyoruz.
Sana tavsiyen ilk zamanlar hızlı gitmesini istiyorsan.
Günde 1 dilim sabah ekmek yemen.
Öğlen tavuk veya et veya balık + salata + ayran
Akşam 4-5 yk sebze + salata + yoğurt + 1 dil ekmek yemen
Çorba içeceksen ekmeği unut.
Menüsü bu tatlım.Protein ağırlıklı besleniyorsun.
Çalışan için azcık zor bir menü en azından benim için o nedenle ben beklemedeyim.
Ama yapan arkadaşlar iyi sonuçlar aldılar.Hem aç kalmıyorsun:)
Uyanınca:
Türk Kahvesi + Su
08:30
3-4 dilim peynir,
2 adet yumurtanın beyazı,
10 adet zeytin,
Salam, sosis, sucuk,
Domates, salatalık, mevsim yeşillikleri
10:30
15 adet fındık veya 4 adet ceviz veya 12 adet badem
13:00
* Döner et kısmı + Salata
* ½ göğüs haşlanmış ızgara + Salata
* Şinitzel + Salata
* 80 gram light ton balığı + Salata
* 3 baget ( ızgara veya haşlama) + Salata
--- Salatalarda havuç ve mısır kullanılmayacak!!!! ---
16:00
2 dilim peynir veya 15 adet badem + Yeşil çay
18:00
6 adet fındık
19:30
* 1 çupra ızgara + salata
* 5-6 yemek kaşığı tavuk sote + Salata
* Kanat ızgara + Salata
--- Akşam yemeklerinde öğlen için yazdıklarından da bakılabilir.---
21:00
15 Adet Fındık
Günde 8 çay bardağı yeşilçay içilecek!!
Bu diyet sadece 3 gün üst üste yapılacak!!
Öğlen yemeklerinde sadece zero içilebilir!!
Yasaklı yiyecekler;
Meyve, meyve suyu, Cola, Yoğurt, Cacık, ayran, Çorba, Pilav, Kuru baklagil, Bisküvi, Çikolata, Şeker, Galeta, Grissini vb.
Bu arada burcun ne merak ettim.
Sonuçta kayınvalide gelince insan telaş yapar işten geliyorsun yemek hazırla sofrayı hazırla vs.
Zaman geçer yani. İyi atlattın bitti.
Benim içinde zor.Bende çalıştığım için biraz zor yaparım bunları Birde ne kadar veriliyo bu diyetle
valla bu devirde iş bulmak o kadar zor ki insan bunalıyor eşim bile daha yeni işe başladı bende artık bunalıyorum evde bir an önce bir iş bulup bu muhasebecilik alanında ilerlemek istiyorum ne bilimm hatta kendi aile büromuzu bile kurma hayallerim var tabi şartlar şurtlar neler tam olarak sürekli araştırma içindeyim ama bir yere kadar bişiler bulabiliyorum sonrası tahmin ettiğin üzere belirsizlikBen hem çalışdım hem okudum canım.
İşim tecrübe kazanmama okulumda terfi almama yardımcısı oldu.
Bulunduğum işde terfi alıp muhasebeye geçtim ben.2007den beri burdayım o zamanlar 17 yaşındaydım şimdi 23.
Sonra uzakdan eğitimle okulumu bitirdim.2 yıllık proğramlama.2009 yılında şirkette eğitim oldu bende başarılı oldum ve muhasebeye geçtim terfi alarak.
Sonra ön muhasebe yapıyorum derken bir yandan da okula devam ediyorum tabi kendimi finansın içinde buldum.
İlkden müşterilerle konuşamazken riskli dikkat gerektiriyor.Karşı tarafa eksik bakiye söyledin onayladı şirkete ciddi zarar.
Zamanla kendimi geliştirerek kanıtladım ve şimdi bütün müşterilerle her ay görüşüyorum.Ektre inceliyemesek şimdi hepsi bende.
Müdürüm artık direk bana yönlendiriyor.Kurs,okul bir yere kadar herşey pratikde daha kolay öğreniliyor.
Vede şu var her sistemin muhasebesi farklı işliyor.Bizim kulladığımız proğram çok farklı mesela.Pratik yapmak işi yerinde öğrenmek tek çözüm.
İnşallah dilediğin gibi gider herşey.
dilekkkk
yoksa hayaldi gerçek oldumu diyeceğiz
ben 68 sen 63 mü olcan yoksa
:83: :83: tamaaam basladim piroteene
tamam ben böyle olduğunu bilmiyordum ne kadar çok bilmediğim şey varmış valla iyi oldu buraya girdiğim çorbanın yanında ekmek yok bundan sonra kızlardilekçim şu anda etim kalmadı dolapta sebzede pırasam var çok azda ıspanak şimdilik onalarla idare edelim güzel bir liste hazırlayayım bari pazardan alsınlar babamlar bizimkilere hep kuru baklagil yapıyorum yemek olarak arada evde olmayınca böyle yapıyoruz biz kadınlar ne yapalım halimize çok şükür yine bunları bulamayanlarda var :18:
bu mevsimde neler oluyor şimdi sebzeler hiç pazara çıkmadığım için bilmem öyle konuları ben kızlar yardım edin bana bakem bir liste çıkaremmanavdan alınabilecek diyet liste si diyelim adını öyle koyuyorum bu arada dünkü ve bugünkü menülerimide yazıcam size az sonraaa
Koç burcuyum ben tatlım.
Davet etmem gerekiyordu,eve geldikden yarım saat sonra aramam iyi oldu.
Mikro dalgam var hemen dolapdan tavuğu çıkardım attım içine.Buzu 20 dkda çözüldü.
O arada princi,yayla çorbasını ısladım.Makineyi boşalttım.Kıyafetimi değiştirdim.
Sonra hemen tavukları yıkadım dizdim tavaya kısık ateşde aygaza koydum.
Pratik aletlerin olması çok avantajlı.Soğanı soydum mesela öyle doğramaya uğraşmadım.
Tupper soğan doğrayıcım var hemen attım içine elimle döndürdüm hop soğanlar incecik:)
Ben evlenmeden önce hiç mutfaga girmemişdim o yüzden yapabilmek benim için büyük başarı.
Ama yemek yapıcam diyede gelsin kilolar durumu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?