70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menüm

sabah
domates salatalık kk peynir 4 siyah zeytin yarım dilim ekmek 1çay

ara
elma

öğlen
balık,bol slata

ara akşam için cacık rendelerken azcık salatanıın sonlarını ağzıma götürdüm

akşam 1 kase tarhana çorbası,1 kase cacık,1 dilim ekmek

bol bol su ,ev temizliği,10 dak spor

sorun yoksa beeğenin varsa yorum yazın çorba ile ekmek yanlış bundan sonra yok

kızçeler alıntı yapamadım gene. gıcık bilgisayar...
evden o kadar sinirli çıkmışım ki bademlerimi unutmuşum
ıhlamur söyledim biraz önce içne 2 çay kaşığı yeşil çay attım ıhlamurlu yeşil çay içtim. şimdi ikinci yeşilçayı içiyorum.
şişkinlik var sanırım yüzüm gene yuvarlak olmuş
yine başım başladı dileeeeeeeeeek
öğleden sonra doktora gideceğim nörolojiden randevu aldım bıktım bu baş ağrılarından yaaa. kafamın sadece sağ kısmı ağrıyo. size de böyle oluyor mu hiç. ay korkmaya başladım. tüm gün süren akşam şiddetlenen ağrılar çekiyorum uzun süredir. doktora gitmişken dietisyene de gitsem mi ki ama hiç kilo vermedim ki ne diycem kadına :26:

Dedim ya tatlım her sistem farklı.Bizim sistem fark ettimde diğer sistemlere göre daha pratik yada alıştığım içn bana öyle geliyor.
Yevmiye defteri,maaş bodrosu hazırlama,vs bunlarla dışardan y.m.m ilgileniyor.
Çalıştığım yer özel bir şirket 60 kişi çalışıyoruz.Biz fatura kesiyoruz,320,120 fatura girişleri yapıyoruz.
Cari açıyoruz.Ödemeleri çıkarıyoruz,ödeme takibi yapıyoruz.Ben mizanı genelde o amaçöla kullanıyorum.
Her ay sistemden çekiyorum excelle belli kodları kullanarak işlemler yapıp firmaların bakiyelerini kontrol ediyorum.
Ödemesi gecikmiş olanlar,faturası ulaşmamış olanlar,faturası gidip sisteme almamış olanlar.Bs/bs formları.
Yetiştirilmek üzere eleman arayan iş yerleri var onları değerlendirebilirsin cnm.Allahım yardımcınız olsun.
Maaşıma gelince.ssk,yol,yemek,özel sigorta,hepsi var bende.Maaşım kesintiye uğruyor bu yüzden.
260 yemek alıyorum 140 yol alıyorum,özel sigortam ve sigortam yüksek primden ödeniyor.Elimede 900'e yakın para geçiyor saydıklarım dışında.
8:30 17:30 çalışıyorum cumartesi,pazar tatil.Tüm bayram izinlerini tam kullanıyorum.23 nisan 19 mayıs gibi günlerdede kapalıyız.5. yılım dolduğu için 4 haftalıkda izin hakkım var yılda.
Vay be ne çok şeye sahipmişim yahu.Maşallah maşallah.

bende gülerim valla
diytisyen kaç kgla gel dedi canım?

Orda 67 çıkmıştım 63.5 la gel demişti.
Kıyafetlerle falan 1 kilo farkediyor.:26:

Güzel canım

skiysa gelmeyimde basimda sac kalmasin

Aferim aferimmmmm

bugünkü menüm

sabah

domates salatalık yeşil soğan ve 1 yk zeytinyağlı salata ,kk peynir,4 siyah zeytin,1 çay(1çya kaşığı şeker koyuyom artık),yarım ekmek

ara
salatalık

öğlen

tarhana çorbası ve yine sabhki gbi salata ,bide canım cacık çekti bak onuda yesem öğlen

ara
bir avuç çekirdek

akşam

kuru börülce ,yumurtalı pırasa ,1dilim ekmek ,kk peynir 4 siyah zeytin yesem hafif geçirmek istiyom bu akşamıda canım öyle istiyor
8kuru börülce asla yemem zaten sadece diğerlerinden

böyle işte karın doyurmak değilmi insan bunları yiyerekte doyabilirmişeskiden olsa ohhho neler eler yazmıştım buraya ama şimdii ıı-ıh tırstım kilomdan yok bana yasak yiyeck falan

Dilekim ;

ara ögünlerde ya ceviz ya badem yada findik var.Ama 21:00 de sadece findik yaziyor ben alerjim oldugu halde yedim gecen hafta yeterki kilo verem hastanelik olcam olsun zayif zayif yatarim sedyede

Yedim ama kötü oldum. Ben onun yerine badem yada ceviz (onlarada var ama findik kadar kötü olmuyorum) yesem olur herhalde dimi :44:

Stresten de baş ağrısı olabiliyor canım.:26:
Git bi bakalım ne diycek doktor inşaallah stresten falandır.

Çatlak alerjin varsa niye yiyorsun onun yerine badem veya ceviz ye

Orda 67 çıkmıştım 63.5 la gel demişti.
Kıyafetlerle falan 1 kilo farkediyor.:26:

benm bazen kıyafetlerim 1.5 kg fazla çıkıyorum hafif giyin bari
bide aç git

bnm fındıklar iş yerinde
akşaamda fındık yerine 2 ceviz yedim
alerjin varsa niye yyon

ALLAH'IM BANADA BÖYLE BİR İŞ VER RABBİM VALLAHİ ÇOK İYİMİŞ CANIM DURUMUN BU DEVİRDE BÖYLE İŞ DOST BAŞINA keşke istanbulda olaydım banada öğretirdin canım benim şaka bir yana inşallah bulurum iş canım bizde senin gibi yükselebiliriz inş. aman sakın diyim bırakma miss gibi işin var bu hayatta geçinmek için ,en azından psikolojik olarak bile insanı rahatlatıyor bir işte çalışmak insanın kendine olan güveni artar vallaçok soru sordum ama canım aklıma takıldı şimdi özel sigorta dediğin şey ne oluyor meraktan soruyorum

merhaba arkadaşlar. siteye bikaç gündür giremedim. çocuklar hastalandı.önce büyük sonra küçük şimdide ben ve eşim. hapimiz mikrobik ishal olduk bu nedenle öğünlerime ve yediklerime pek dikkat edemedim bakalım cumaya tartı ne diycek
:2::2::2::2::2::2::2::2:

allahım benden biri dahaa,başım kopuyooonapıcaz bilmem karakedim,,git bakalım nedicek sana,geçmiş olsun,,bugün dahada şiddetli ağrım nerdeyse gözümü açcak halim yok,göz kapaklarım10 ton ağırlığında sankihaftalardır geçmedi bu baş ağrısı,kafamı sallayınca beynim sallanıyo sankisinüzit dedi ilaç verdi hiç geçirmedi,sabah az daha kusucaktım midem bulandı,çörek otu yuttum omu yaptıki dedim fenayım şuan bile,uyuyasım var uyudummu asalak gibi olucam diye yatamıyorumda,çocuklar var biliyosun
dün bide eşimle pisi pisine kavga ettikçok fena moralim bozuk,bugünde erkenden hastaneye gitti,bidaha gelmicekmiş arkadaşı gelmişte onu gezdircekmiş,sonra direk işe gidermişçok fenalardayım ağlama krizleri geliyo,reglimde gelmedi gitti,bide stres yapmayın gecikir diyolar,gelde bu evde kafayı yemee

Sabah kahvaltısına yeşillik ekliyebilirsin canım.
Özellikle bol limonlu maydanozu öneriyorum.
Bitki çayı içebilirsin kayısılı form ve yeşilçay güzel olabilir.
Birde diğer ara öğününe kuruyemiş ekliyebilirsin.Fındık,badem gibi.Protein ihtiyacın karşılanır.
Sabah kahvaltısına haşlanmış yumurta ekliyebilirsin gün boyu daha tok hissedersin.
Ama genel olarak güzel menün ben beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…