Aferim yola gelcen sen.
Ne gülerim hee
Ay gitsinde haftaya diyetisyene gitcem rezil olmak istemiyom
valla bu devirde iş bulmak o kadar zor ki insan bunalıyor eşim bile daha yeni işe başladı bende artık bunalıyorum evde bir an önce bir iş bulup bu muhasebecilik alanında ilerlemek istiyorum ne bilimm hatta kendi aile büromuzu bile kurma hayallerim var tabi şartlar şurtlar neler tam olarak sürekli araştırma içindeyim ama bir yere kadar bişiler bulabiliyorum sonrası tahmin ettiğin üzere belirsizlikmesela ön muhasebe dedin canım o zamanki maaşınla şimdiki maaşın farklıdır ne kadardı maaşın özel değilse senin için ,özel bir firma yanındamı çalışıyorsun nasıl oluyor böyle iş ortamları inan şu anda dersleri okuyorumya hala kavramış değilim nasıl bir düzenek işliyor muhasebecilikte ondan böyle sorular soruyorum canım sakın yanlış anlama mesela kitaplarda yevmiye defteri büyük derfet mizanlar falan bahsediliyor ama hala belirsizlik var bende sanırım bu deneyimsizlikten kaynaklanıyor inşallah benimde karşıma beni yetiştirebilecek iş sahipleri çıkar
bende gülerim valla
diytisyen kaç kgla gel dedi canım?
dünkü menüm
sabah
domates salatalık kk peynir 4 siyah zeytin yarım dilim ekmek 1çay
ara
elma
öğlen
balık,bol slata
ara akşam için cacık rendelerken azcık salatanıın sonlarını ağzıma götürdüm
akşam 1 kase tarhana çorbası,1 kase cacık,1 dilim ekmek
bol bol su ,ev temizliği,10 dak spor
sorun yoksa beeğenin varsa yorum yazın çorba ile ekmek yanlış bundan sonra yok
skiysa gelmeyimde basimda sac kalmasin
kızçeler alıntı yapamadım gene. gıcık bilgisayar...
evden o kadar sinirli çıkmışım ki bademlerimi unutmuşum
ıhlamur söyledim biraz önce içne 2 çay kaşığı yeşil çay attım ıhlamurlu yeşil çay içtim. şimdi ikinci yeşilçayı içiyorum.
şişkinlik var sanırım yüzüm gene yuvarlak olmuş
yine başım başladı dileeeeeeeeeek
öğleden sonra doktora gideceğim nörolojiden randevu aldım bıktım bu baş ağrılarından yaaa. kafamın sadece sağ kısmı ağrıyo. size de böyle oluyor mu hiç. ay korkmaya başladım. tüm gün süren akşam şiddetlenen ağrılar çekiyorum uzun süredir. doktora gitmişken dietisyene de gitsem mi ki ama hiç kilo vermedim ki ne diycem kadına :26:
Dilekim ;
ara ögünlerde ya ceviz ya badem yada findik var.Ama 21:00 de sadece findik yaziyor ben alerjim oldugu halde yedim gecen haftayeterki kilo verem hastanelik olcam olsun zayif zayif yatarim sedyede
Yedim ama kötü oldum. Ben onun yerine badem yada ceviz (onlarada var ama findik kadar kötü olmuyorum) yesem olur herhalde dimi :44:
Orda 67 çıkmıştım 63.5 la gel demişti.
Kıyafetlerle falan 1 kilo farkediyor.:26:
Dilekim ;
ara ögünlerde ya ceviz ya badem yada findik var.Ama 21:00 de sadece findik yaziyor ben alerjim oldugu halde yedim gecen haftayeterki kilo verem hastanelik olcam olsun zayif zayif yatarim sedyede
Yedim ama kötü oldum. Ben onun yerine badem yada ceviz (onlarada var ama findik kadar kötü olmuyorum) yesem olur herhalde dimi :44:
zayiflicaaamÇatlak alerjin varsa niye yiyorsun onun yerine badem veya ceviz ye
# GWZNAZ sarı ile yazılı nedeeeeeeeen merak ettim editör yönetici falan mı bu ?
ALLAH'IM BANADA BÖYLE BİR İŞ VER RABBİMDedim ya tatlım her sistem farklı.Bizim sistem fark ettimde diğer sistemlere göre daha pratik yada alıştığım içn bana öyle geliyor.
Yevmiye defteri,maaş bodrosu hazırlama,vs bunlarla dışardan y.m.m ilgileniyor.
Çalıştığım yer özel bir şirket 60 kişi çalışıyoruz.Biz fatura kesiyoruz,320,120 fatura girişleri yapıyoruz.
Cari açıyoruz.Ödemeleri çıkarıyoruz,ödeme takibi yapıyoruz.Ben mizanı genelde o amaçöla kullanıyorum.
Her ay sistemden çekiyorum excelle belli kodları kullanarak işlemler yapıp firmaların bakiyelerini kontrol ediyorum.
Ödemesi gecikmiş olanlar,faturası ulaşmamış olanlar,faturası gidip sisteme almamış olanlar.Bs/bs formları.
Yetiştirilmek üzere eleman arayan iş yerleri var onları değerlendirebilirsin cnm.Allahım yardımcınız olsun.
Maaşıma gelince.ssk,yol,yemek,özel sigorta,hepsi var bende.Maaşım kesintiye uğruyor bu yüzden.
260 yemek alıyorum 140 yol alıyorum,özel sigortam ve sigortam yüksek primden ödeniyor.Elimede 900'e yakın para geçiyor saydıklarım dışında.
8:30 17:30 çalışıyorum cumartesi,pazar tatil.Tüm bayram izinlerini tam kullanıyorum.23 nisan 19 mayıs gibi günlerdede kapalıyız.5. yılım dolduğu için 4 haftalıkda izin hakkım var yılda.
Vay be ne çok şeye sahipmişim yahu.Maşallah maşallah.
benm bazen kıyafetlerim 1.5 kg fazla çıkıyorum hafif giyin bari
bide aç git
bnm fındıklar iş yerinde
akşaamda fındık yerine 2 ceviz yedim
alerjin varsa niye yyon
kızçeler alıntı yapamadım gene. gıcık bilgisayar...
evden o kadar sinirli çıkmışım ki bademlerimi unutmuşum
ıhlamur söyledim biraz önce içne 2 çay kaşığı yeşil çay attım ıhlamurlu yeşil çay içtim. şimdi ikinci yeşilçayı içiyorum.
şişkinlik var sanırım yüzüm gene yuvarlak olmuş
yine başım başladı dileeeeeeeeeek
öğleden sonra doktora gideceğim nörolojiden randevu aldım bıktım bu baş ağrılarından yaaa. kafamın sadece sağ kısmı ağrıyo. size de böyle oluyor mu hiç. ay korkmaya başladım. tüm gün süren akşam şiddetlenen ağrılar çekiyorum uzun süredir. doktora gitmişken dietisyene de gitsem mi ki ama hiç kilo vermedim ki ne diycem kadına :26:
dünkü menüm
sabah
domates salatalık kk peynir 4 siyah zeytin yarım dilim ekmek 1çay
ara
elma
öğlen
balık,bol slata
ara akşam için cacık rendelerken azcık salatanıın sonlarını ağzıma götürdüm
akşam 1 kase tarhana çorbası,1 kase cacık,1 dilim ekmek
bol bol su ,ev temizliği,10 dak spor
sorun yoksa beeğenin varsa yorum yazın çorba ile ekmek yanlış bundan sonra yok
zayiflicaaam
pisiim basin agriyomus yine gecmis olsun :26: bi kahve ic belki iyi gelir :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?