kıymetcim bu form cayları beni etkiliyordu ama her bünyede farklı etkisi var beni böle mevsim geçişleride etkilerdi seninkide ondan olabilir ama devam ederse uzatmadan test yaptırmanda fayda var
aslında kekik çayı adet söktürücüdür, bir iki gün kekik çayını sade içmeyi dene istersen, çay süzgecine kekik koyuyursun üstünden su süzüyorsun, mate hormonları etkilemiş olabilir (diyet bilgileri arkadaşımdan, lokman hekimlik annemden geliyor kızlar :) )
ben de tam tersiyim canım, adımdan da anlaşılacağı gibi, tam bir elmayım
günaydın bayanlar akşam salatamı yedim 45 dk parka gittim aletlerde çalıştım basket sahasında 10 tur koştum ama dilim dışardaydı ölecem sandım grip olunca zorlandım sabah peynir zeytin domates bir dilim ekmek yedim özgecim işi hızlandırmak lazım havalar sıcak artık ince kıyafetler çıktı ortaya bende destekleyici bir hapmı alsam diye düşünüyorum lahana hapını kullananları okuyorum şimdi fisfisfis kafam karıştı
sulecim lahana hapını ben kullandım hiç etkisi olmadı ama bünyeye göre değişir yalnız guatr nodül gibi sorunların varsa lahana zaten bu tip rahatsızlığı olanlara yasak ona göre kararını verirsin
canım birşey daha sorcam 96 senesinde kadın patronum vardı ve çok zenginlerden
o zamanın en ünlü diyetisyenine gidiyodu ona her hafta değişik menü veriyodu ve 1 hafta
verdiği menü 10 tane unonun bu 48 lik ekmekleri vardır ya onların üzerine çok ince bir tabaka katı yağ tereyağ olabilir kahvaltılık yağlardan olabilir ve başka hiç birşey yemiyodu 10 ekmeği gün içerisine bölüyodu şekersiz çay veya nescafe ki ben nescafe sekersiz yarım çay bardağı ligth sütle içiyom onunda ne kadar kalorisi vardır biliyomusun
Canim sagolasin halen cok agiriyor bastonla geziyorum ama yarim kadin gibi hissediyorum kendimi bir bardak suyu bile mutfaktan salona getiremiyorum getirmeye calistigimdada yarisini yolda döküyorumAYPARCAM nasıl oldun İNŞALLAH iyisindir biraz bak fazla ayağa kalkıpta zorlama yoksa hani yer ederse derlar ya ondan ömür boyu çıkarmış karşına ağrılar bu dönem hiç zorlama
Kayıplar aranıyor
Yaklasık bir hafta önce sitenin hacklenmesi nedeni ile formda olan ama ortadan kaybolan ve haber alınamayan arkadaşlarımızı (suan isin sayamıyoruz zaten az olan biziz)gören,duyan,rastlayan varsa insaniyet namına 70-79 formuna bildirmeleri rica olunur
Sagol canimcim zorlamamaya calisiyorum umarim bi kac güne kadar ayaklanabilirim tekrardanAyparcam geÇmİŞ olsun tekrar canım fazla zorlama ev dedİĞİn de temİzlenİr nasılsa sen bİ İyİ olda
en özel grup bizimki zaten 70in altına düşersekte burdayız büyük ihtimalle hehehehhh
herkese günaydın umarım neşeli ve keyifli bir gün olur
almıracım kaçırmak ne demek az bile yemişsin, yalnız bir iki ufak önerim olacak; daha doğrusu diyetisyenim yıllar içinde en yakın arkadaşım oldu ondan öğrendiklerimi aktarmya çalışacağım: canım sıvı kaloriler en çok dikkat etmemiz gerekenler arasında, 2 bardak portakal suyu içmişsin ya, kaç portakaldan çıktı o sular? portakal suyu içmek yerine doğrudan meyve yeseydin (1 ya da 2 portakal) daha az kalori ve daha çok lif alırdın. öğlen- akşam yemeklerinden birini protein öğünü yapmak da kas kaybını engellemek için önemli...
yapmamız gerekenler:
-kasları geliştirmek: daha çok kas yakılan daha çok kalori demektir
-yağ yakmak; yürüyüş, bisiklet
-daha çok lif: sindirim, sindirim, sindirim
soğan suyu, lahana yağı, selülit kremi bunların hepsinin faydası var ama destekleyici ürün olarak, moral yerine getirsin diye
umarım fazla uzatmadım, ama geçen yıllar için de diyetisyenler doktorlar arasında mekik dokurken çok sağlam teori geliştirdim, 20 kilo verecek kadar da pratiğe döktüm, herkesle paylaşma isteğime engel olamıyorum, affedin :)
Kayıplar aranıyor
Yaklasık bir hafta önce sitenin hacklenmesi nedeni ile formda olan ama ortadan kaybolan ve haber alınamayan arkadaşlarımızı (suan isin sayamıyoruz zaten az olan biziz)gören,duyan,rastlayan varsa insaniyet namına 70-79 formuna bildirmeleri rica olunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?