70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında kekik çayı adet söktürücüdür, bir iki gün kekik çayını sade içmeyi dene istersen, çay süzgecine kekik koyuyursun üstünden su süzüyorsun, mate hormonları etkilemiş olabilir (diyet bilgileri arkadaşımdan, lokman hekimlik annemden geliyor kızlar :) )

ben de tam tersiyim canım, adımdan da anlaşılacağı gibi, tam bir elmayım

günaydın bayanlar akşam salatamı yedim 45 dk parka gittim aletlerde çalıştım basket sahasında 10 tur koştum ama dilim dışardaydı ölecem sandım grip olunca zorlandım sabah peynir zeytin domates bir dilim ekmek yedim özgecim işi hızlandırmak lazım havalar sıcak artık ince kıyafetler çıktı ortaya bende destekleyici bir hapmı alsam diye düşünüyorum lahana hapını kullananları okuyorum şimdi fisfisfis kafam karıştı

kıymetcim bu form cayları beni etkiliyordu ama her bünyede farklı etkisi var beni böle mevsim geçişleride etkilerdi seninkide ondan olabilir ama devam ederse uzatmadan test yaptırmanda fayda var

canım saol ben geçen senede 5li çayı kullandım ama hatırlamıyom hiç etkisi varmıydı zaten 2 gün belklicem olmazsam yaptırcam test

arkadaşlar bitki çayları ile ilgili bir bilgi daha vermek isterim, işim sayesinde ender saraç ile tanışma fırsatım oldu, dediğine göre, bitki çaylarından tam fayda sağlamak için bir arada değil ayrı ayrı tüketmek daha iyi; karıştırınca birbirlerinin etkilerini azaltabiliyorlar

ben günde 1-3 bardak yeşil çay, tadını pek sevmediğim için de 2 günde bir mate içiyorum, adetim gecikirse de kekik çayı...

sulecim lahana hapını ben kullandım hiç etkisi olmadı ama bünyeye göre değişir yalnız guatr nodül gibi sorunların varsa lahana zaten bu tip rahatsızlığı olanlara yasak ona göre kararını verirsin

canım birşey daha sorcam 96 senesinde kadın patronum vardı ve çok zenginlerden
o zamanın en ünlü diyetisyenine gidiyodu ona her hafta değişik menü veriyodu ve 1 hafta
verdiği menü 10 tane unonun bu 48 lik ekmekleri vardır ya onların üzerine çok ince bir tabaka katı yağ tereyağ olabilir kahvaltılık yağlardan olabilir ve başka hiç birşey yemiyodu 10 ekmeği gün içerisine bölüyodu şekersiz çay veya nescafe ki ben nescafe sekersiz yarım çay bardağı ligth sütle içiyom onunda ne kadar kalorisi vardır biliyomusun

günaydın minnacım ya evet hızlandırmak lazım ben haziran ortasında 60 ları görsem yetmişten çıksam mutlu olcamkaydirigubbakcemile5

guatr sorunum yok da sadece araştırıyorum bende hap kullanma taraftarı değilim ama hani vakit azaldıkça hızlandırmak için

canım o ekmeklerin kalorisi 35-50 arasında değşiyor, çok ince yağla beraber 100 kalori kadar olur, light sütle nescafe de bildiğim kadarıyla 100-110 kalori civarındadır-sadece sütte kalori var zaten nescafede yok...anladığım kadarıyla bu dönemsel bir şok diyet ama pek sağlıklı değil,...şimdi bir toplantıya giriyorum, sonra görüşmek üzere

Kayıplar aranıyor

Yaklasık bir hafta önce sitenin hacklenmesi nedeni ile formda olan ama ortadan kaybolan ve haber alınamayan arkadaşlarımızı (suan isin sayamıyoruz zaten az olan biziz)gören,duyan,rastlayan varsa insaniyet namına 70-79 formuna bildirmeleri rica olunur

kızlar ben çizelgemi hala değiştiremedim 77 dim ama dim şimdi bakmak istemiyom 2 gün kaçırınca
aslında cumartesi sabahı 76 ama cuma günü sadece meyva yediğimden o sudur gidenki kaçırmadan pazar sabahı baktım 77 dim giden sular geri gelmiş

AYPARCAM nasıl oldun İNŞALLAH iyisindir biraz bak fazla ayağa kalkıpta zorlama yoksa hani yer ederse derlar ya ondan ömür boyu çıkarmış karşına ağrılar bu dönem hiç zorlama
Canim sagolasin halen cok agiriyor bastonla geziyorum ama yarim kadin gibi hissediyorum kendimi bir bardak suyu bile mutfaktan salona getiremiyorum getirmeye calistigimdada yarisini yolda döküyorum
Ama öyle uzanip yatamamki cocuk var evde oyun istiyo ilgi istiyor parmagimdan cekip evin icinde gezdiriyo..
Insallah gecerde hersey normale döner..
O degilde bir gün is yapmayinca ev ne hale geliyor ya sanki senelerdir temizlik yapilmamis:sm_confused:

canım sevilay ev taşicekti başka kızlardan yok haberim sen sevilayı biliyodun sanırım
gelin kızlar ben öteki guruplarıda inceledim gitmeyin bizim gurup süper:lepi:kaydirigubbakcemile5

yok canım burda kalıcaz herhalde olmazsa bekleriz herkes düşünce geçeriz diğer gruba arkadaşlarım olmadan aslaaa

canım cok saol negüzel bılgıler onlar öle ınan hepımızın ıhtıyacı var

canım süpersın yaaaaşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…