70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne ödülü bacim fazla kacirinca dilek sacimizi basimizi yoluyor sen ödülü unut deyetine bak

Aaaa şuna baakkk sanki beni dinliyorlarda 2 gün önce hapur hupur yedin kilo verdin de ödül vermedik mi

evet öldürür beni ama bende ödül günleri istiyorum bu doktor bana hamburger ye diyor bir kere
olmak şartıyla ama pirinç pilavına olmaz diyor ne var yani 1 tabakçık yesem midem bayram etse::::)

Kilo verilirse tabi ki canım cozutmayacak sekilde.

Hadi ya sizin hiç ödül günleriniz olmuyormu?????

Ben zor kilo verdiiriorum onlar haftasonu bol bol ödülleniyolar zaten.
Göbeklerinde bi dolu hediye paketiyle geri dönüyorlar bana

hahahaha:) benide zayıflatın ya ne olur.dilekkkkk duy sesimi bnm göbek sana sesleniyorrrr:):):)

huzunperisi al sacindan cekti dilek sira bana gelmeden kacayim ben :18:

evet dogru cnm ilk hafta bir azimle 1 kilodan fazla verdim sonrasinda ikigün birakdim ilk basa döndüm bence enbüyük ödül verdigin kilolar abla sözü dinleyin

hahahaha:) benide zayıflatın ya ne olur.dilekkkkk duy sesimi bnm göbek sana sesleniyorrrr:):):)

Buraya takılsın itinaylaa zayıflatılır

huzunperisi al sacindan cekti dilek sira bana gelmeden kacayim ben :18:

Gel canım gel senin bütün saçlarını yolmam gerek aslında anladın sen

evet dogru cnm ilk hafta bir azimle 1 kilodan fazla verdim sonrasinda ikigün birakdim ilk basa döndüm bence enbüyük ödül verdigin kilolar abla sözü dinleyin

Suzi bi yerde okumuştu demişti.
Hiç bi tatlı kilo vermkten daha tatlı değildir diye.
Aynen katılıyorum.
Bi çikolata 5 dk mutlu ediyor ama vicdan azabı 1 hfta sürüyor.
En güzeli bulaşmamak.

huzur perisi şimdi sen kaç kilosun ??? 77 den 65 mi indin ???
bende 77 ile başladım da o yüzden soruyorum

cnm ben buraya mart birinde 77 basladim ilk hafta reglde yardimci oldu saolsun 75.600 falan oldum ikinci hafta sanirim 300 gr verdim ama hafta sonu ve pazartesi sayesinde tekrar 77 oldum hedefim 65 kilo ama ben iki ileri bir geri oynuyorum

suziiii nereye beni yalniz birakmaaa
:18::18::18:
korkudan kafa agrisi bilem gitti

görüsürz kizlar

cnm ben buraya mart birinde 77 basladim ilk hafta reglde yardimci oldu saolsun 75.600 falan oldum ikinci hafta sanirim 300 gr verdim ama hafta sonu ve pazartesi sayesinde tekrar 77 oldum hedefim 65 kilo ama ben iki ileri bir geri oynuyorum

hmmm anladım tatlım bende senin gibi ilk hafta 2 kilo verdim.ikinci hafta 1 üçüncü hafta 2 verdim
ben her cmt gidiyorum doktora ve o tartıyor beni evde tartılmıyorum çünkü moral bozuyor
bakalım bu hafta kaç vericem?
çok merak ediyorum

masallah sen veriyormusun.ben nisanda ogluma kiz istemeye gidecem 70 olayim diyordum zor verdigim kilolara dayanamiyorum geri aliyorum

ne güzel bi sözmüş
sen bunu yazınca aklıma geçen seneki halim geldi evlendikten sonra tabi ben ye iç yat modundayım tartı var ama tartılmıyorum korkuyorum biliyorum kilo aldım gerçeklerle yzleşmek zor geliyor
bi gün cesaretimi topladım ve çıktım annnnaaaa 75 yok dedim yanlış tartıyor götürdüm halının üstüne 70 çıkarıyor ahaa bu doğru dedim
halbuki biliyorum ki halı üstünde yanlış tartar kendimi kandırıyorum sonra eşime dedim bu bozulmuş pili bozuk falan çıktı üstüne kendiinin kilosu aynı
yok bozuk deil dedi o an kahrımdan ölüyorum sandım

En fazla kilo veren ben ardından Triendy var sonra da zerra.
Aklıma gelenler bunlar.
Ben 86 kilodan 64.3 kiloya düştüm.
Toplam 21.700 kilo verdim.

Temmuzdan beri topiğe takılıpta kilo veremeyen Suzi var veremeynler rekoru onda

:18::18::18:

korkudan kafa agrisi bilem gitti

görüsürz kizlar

Kaç hadi bakalım

rekor suzi ve bende verdigimizi geri aliyoruz bize kimse yaklasamaz

Daha dur 3. haftasında çok ugrascaz snnle

Daha demin patlamış mısır dedim de demediği kalmadı valla ben korkuyom

Ben yemiyorsam sizde yemiyim uleynnnn

Son düzenleme:

kiyamam bebegim esiyin yaptigida ismi yine halida tartilsin bozuk desin bu erkek milletiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…