70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

masallah sen veriyormusun.ben nisanda ogluma kiz istemeye gidecem 70 olayim diyordum zor verdigim kilolara dayanamiyorum geri aliyorum

slm kızlaar yeni geen arkadaşlar hoşgeldiniz.
ben çok kötüyüökızlar. sabah size son mesajı yazdıktan yarım saat sonra wc ye zor yetiştim kustum herşeyi.
sonra eve geldim azıcık yattım öğleden sonra doktora gittim baş ağrısı için. MR çekilecek ama birşey yoktur dedi doktor bakalım MR sonucunu göreceğz. neyse 4 gibi eve geldim. makarna yaptım sadece peynir attım içine yarım tabak yedim ama hala midem bulanıyor sanırım birazdan onu da çıkaracam. başım derseniz felaket. arabayı zor kullandım o derece ağrıyo. makarnayıda ilaç için yedim zaten. ilaç içtim biraz uzanacağım. ne oldu bana anlayamadım ya. bozuk birşey mi yedim ne? kusma başağrısı ikisi bir arada öldürecek beni.
bugün çok kötüydü kızlar. ya zayıflamak istiyoruz bu konuyu çok önemsiyoruz ama bugün anladım ki hasta olmamak daha önemliymiş. adım atarken başım dönüyordu başımın ağrısından.
diyetisyene de gittim gene aynı şey. 1600 kalorilik menü veriyor. öncelikle metabolizmanın canlanması için yiyeceksin diyor. anlamadım gitti o kadar yiyerek nasıl zayıflayacağım.
neyse şuan o kadar kötüyüm ki diet zayıflama umrumda değil. ben bu hızlı dietlerdenbir daha yapmayacağım. bünyemi altüst etti. biraz düşüneyim bakalım olmadı doktorun dediği gibi 1600 kalorilik dieti yaparım...sonra görüşürüüz.

cnm çok geçmiş olsun doktorun haklı bnm ilk haftaki listem çok fazlaydı ona rağmen 2 kilo verdim zaman geçtikçe azaltıyor.
Başının ağrısına iyi bir duş gerek cnm sonrada uyumaya bak ondan sonra kendine gelirsin inş.
Tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun şekerim sana gelip çorba yapayımmı
ben hastyken ilgi şevkat çok beklerim gelip sanada bakarım
tabi en önemlisi sağlık
hamiş olmayasın:26:
bide sen hertürlü diyeti yaptın diyetisyenn verdiği listeyi düzenli uygulasan zayıflardın

Geçmiş olsun kuzuu

sağol canım senden hoşgeldin. tanışırız sonra

ay gel yap kız eşimde çalışıyo gece 12 de gelecek evde tek başıma kimsem yok. hastayken nazlanacak kimse olmaması çok kötü
diet konusunda şuan birşey düşünemiyorum midem çok kötü bulanıyo bir kendime geleyim düünecez birşeyler. şuan dieti falan bırakasım var çok fecii
hadi byyyyyyeee

anaaaaa suzi temmuzdn beri topiktemi kız suzi hiçmi gaza gelmiyon senn

yok o düz zemnde tartıldı
gerçeklerle yüzleştirdi beni

Evet valla artık böyle herkese dicem utanırda yemez belki.

Canım başka bi sorun olmasın. :26:
Veya sen çok az mı yedin:26:
Bünyeden bünyeye fark var okey de sen zaten normalde de az yiyen bir insansın.
Ben sana kaç kere ye ye derim hatta.
Yediğin birşeey dokunmuş olabilir mi?

maşallahhhhhhh:):):) nasıl verdin ya ne yaptın nekadar sürede verdin??? sence ben Ağustosa kadar 17 kg verebilirmiyim yaaa
Hazirandan beri dikkat ediyorum canım.
Çok katı bi diyet yapmadım.
Kızlarla beraber makara falan yaparak gitti.
Sevgilim askerdeyken başladım diyete.
O gelene kadar bitecek dedim Mayıs'ın 10 da bitiyor askerliği o süre içinde bende hedefime varacağım inşaallah.

ay canım bnm kıyamam ya
imkan olsa gelirdim
evet böle düşünmen çok normal şuan sağlının derdindesin

gecmis olsun cnm önce saglik dikkatet kendine

08.30: 1 yumurtayla omlet 2 kk peynir, 1 domates,1 yeşil 1 kırmızı biber

10.30:10 tane finduk

13.00:ton balıklı salata, 1 parçada mangalda tavuk gögsü (ikramdı tavuk yok diyemedim mangal mangal kokuyordu )

16.30: 13 adet badem

18.00: 5 finduk

19.00: çüpra ızgara,salata (balıkla pek aram yok bu diyet için yiceğim eşim balık ekmek yerken ben çuprayla geçireceğim annem duysa kızar ben yaptığımda yemiyordun dışardamı yiyon diye )

21.00: 2 adet ceviz

çok yorumlu yazdım
ee nasıl olmuş dilek hatun?

Güzel canımm başağrın veya mide bulantısı falan var mı sende ?
Benim bugün başım falan ağrımıyor :26:

Güzel canımm başağrın veya mide bulantısı falan var mı sende ?
Benim bugün başım falan ağrımıyor :26:

yok canım turp gibiyim ama finduklar kesimiyor şöle 50 tane yiyesim geliyor
üstelik yoğun bişekilde çalışıyorumda gayet iyim ama ben salatyı bol yiyorum ve çoğu kişi gibi bende kabızlık yapmadı aksine bağırsaklarımda düzene girdi
bunu salatayı bol yememe bağlıyorum
ben gayet tokum sevdim bu diyeti sebzeden dha tok tuttu beni
başım ağrırsada reglden ağrır bunla alakası yok

Hazirandan beri dikkat ediyorum canım.
Çok katı bi diyet yapmadım.
Kızlarla beraber makara falan yaparak gitti.
Sevgilim askerdeyken başladım diyete.
O gelene kadar bitecek dedim Mayıs'ın 10 da bitiyor askerliği o süre içinde bende hedefime varacağım inşaallah.[/QUOTE]

hımmmmmm....bnm diyet biraz katı seninki çok uzun sürmüş ama ya sıkılmadınmı? ben kendimi hep ağustosa kadar diye avutuyorum.
Hiç doktora gitmedinmi???

hımmmmmm....bnm diyet biraz katı seninki çok uzun sürmüş ama ya sıkılmadınmı? ben kendimi hep ağustosa kadar diye avutuyorum.
Hiç doktora gitmedinmi???

Burda olunca pekte sıkılmıyorsun aslında zaman geçiyor.
70den sonra diyetisyen yardımı almaya başladım.
1 ay boşladım 2 aydır devam ediyorum işte.
Çok sıkı diyetler yaptım verdim ama bilinçsizdim şimdi 5 gün dikkat ediyorum 2 gün istediğimi yiyorum.
O yzden de sıkılmadım ve gözüm tok.
Verdiğimi de geri almadım çok şükür

Aynen bende de kabızlık yok.
Salatayı bol tutuyom bende içine 1 tk yağ 1 limon sıkıyorum.
Zero içiyorum zaten şinitzel veya nugget veya ton balıgı veya tavık haslama yiyorum.
Bol su içiyorum 3 kupa 7 otlu çay falan.
Hafifledim gibi sanki.
Öyle hissediyorum.
İnşaallah sen 68 ben 63ü görürüm tartıda

katılıyorum dileğe burdayken sıkılmıyorsun ben 2 aydır burdayım 5 kg verdim ama dileğin dediği gibi 5 gün diyet yapıp h.sonu couttum
2 ay olmuş ama bana daha kısa gibi geliyor çünkü kasmadım kendimi
onun için benmde gözüm tok gözümün önünde yiyecekler dönmüyor

bende aynen salatayı senn gibi yapıyorum dolaptaki limonlar bitmezdi benm diyetlerim sayesinde bitmek üzere ekşiyi seviyorum
zero hiç içmedim sevmiyorum çünkü normal kolada yasak
günde 3 kupa tarçınlı yeşilçay içiyorum 2.5 lt su
bence göreceğiz ama inş ucundan kıyısından görmeyiz dileğim

Sanırım ben fazla önemsiyorum bu diyet işini hep aklımda hep aklımda

Sanırım ben fazla önemsiyorum bu diyet işini hep aklımda hep aklımda

önemsiyoruz canım ama kasmıyoruz kendimizi
bugün kaçamak yaptım diyeti bozdum dye diyeti bırakmıyoruz hiç kaçamak yapmamış gibi devam ediyoruz
bende şuan 69 um hazirana kadar 60 olmk istiyorum
ama olmazsa temmuzdada olur
geç olsun kalıcı olsun
herkes ister kısa sürede vermek
1 günde almadık bu kgları değil
vermemizde zamn alacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…