70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gecen ömrümde ilk kez bir yagsız süt alayım dedim
sütün beyazlığı gitmiş hani süt su karısımı gibi bişi kalmıs hiç tadıda yok midem bulandı attım

yoksa sütmü bozuktu acaba?

Kesin bozuktur ben de yağsız içiyorum hiç öle bişe yaşamadım tat farkediyor ama çok değil

isarkadasiyla tartisiyoruz o diyor salatalik(hiyar yani ) 200 kalori var 1 tanede ben diyorum salatalikda okadar yoktur sacmalama googleden bakiyorum birsey cikartamadim 100 grammi yaziyor ama ben bütün salataligi bilmek istiyorum deli etti beni

1 salatalik kac kalori 100 bile yok diyorum ben yani 40 kcal belki 98% sudan olusuyormus zaten

cnm bildigim kadariyla sen yurt disindasin benim gibi bizim burdaki salataliklar büyük tartisirken boyunu iyi bil salataligin

neskuik teyzenler geliyormuş gözün aydın
banada buyursunlar en kısa zamnda
gelmezlerse darılırım valla

hoşgeldin
Yemeğimi yedimmmm geldimmm.:124:
:125:Şinitzel + salata + zero + 6 tane ufak sarı biber.:125:
Göbeğini kaşıyan smiley olsa ahana şimdi kullanırdım.:82:
:125::125::125: böyle yedin dimi
alemsin göbeğini kaşıyan smile süper olurdu

Selam şekerlerrrrr:80::80:
selm h.g

bendeeee:84::84::84:

ben zayiflamak icin bir yol buldum bebek yapicam dogum yapinca cok zayiflarim birtane kizim olsa bende zayiflasam
kaynana kaynana sen hiç 77 kilo gibi durmuyonki

süper
bende bu topik olmazsa başaramazdım
başarsamda aç kalarak zayıflardım herhalde odaaa hop geri gelirdi
böle şeyleri duymak çok motive ediyor

ben kactim kizlar kafamin agrisi geldi geri sabah hap yuttum öglen yuttum geciyo bi süre sonra geri geliyo anlamadim birsey
görüsürüz
geçmiş olsun canım

cnm bildigim kadariyla sen yurt disindasin benim gibi bizim burdaki salataliklar büyük tartisirken boyunu iyi bil salataligin

kücük salatalik degil canim normal büyük salatalik ama yinede 200 yapacagini sanmiyorum :26:nebileyim hep salataliklarda hic yok diycek kadar az diyorlardin sankim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…