boyum 1.65 cnm.çizelgeye eklemiştim ama çıkmamış sanırım
dilek sana yardımcı olur bu konuda dicektim ki sölemiş bilehakikatten senin sabah az olmuş sankim ben olsam domates salatalık peynir ama tabi sen yine doktordan şaşma çünkü fasülyedede bol kalori var dediler geçenlerde bende yemeğini yaptım kızlar fazla yeme dediler fazla abartmadan yedim belki o yüzden sabah az vermiş olabilir:26:
çok saol canım benim sen şimdi alırken bana birde fiyat söledinmi tmm dır çok şey istiyorum ama:18:birde kaç gün gidiyor bir paket nesfit ona göre sipariş vercemgüzel bilgiler için sağolasın canım sizlerde olmasanız
canım geçen aldırdım ablama işten gelirken alıver dedimde 450gr ekopaket alıver dedim,6.75 dedi,,şimdi baktımda netten dur link veremde hepsine bak,yalnız çiklatalısı 1.ci sayfada benimki 2.ci sayfada sade olanyalnız burdada 250gr 4.45--450gr 5.95 yazıyo,,ablam fazlamı aldı yoksa burdamı pahalı görcez gidince bakalım haber veririm akşam..
he bide 1 hafta gidiyo sanırsam ben 5 kaşık koyuyodum ama,bide 3gün yişyemedim öyle düşün,,valla buhafta tam yapamam yine haftasonu eşim evde,oyüzden bipaket kaç gün gidiyo tam bilmiyorum:26:
Markette Ne Kadar? - Gevrekler için Ürün Listesi
sağol canım benim hadi git kafayı dağıt gel şöyle hem güneş fayda eder belki moralini düzeltmeye eğlen çocuklarınla dacanım geçen aldırdım ablama işten gelirken alıver dedimde 450gr ekopaket alıver dedim,6.75 dedi,,şimdi baktımda netten dur link veremde hepsine bak,yalnız çiklatalısı 1.ci sayfada benimki 2.ci sayfada sade olanyalnız burdada 250gr 4.45--450gr 5.95 yazıyo,,ablam fazlamı aldı yoksa burdamı pahalı görcez gidince bakalım haber veririm akşam..
he bide 1 hafta gidiyo sanırsam ben 5 kaşık koyuyodum ama,bide 3gün yişyemedim öyle düşün,,valla buhafta tam yapamam yine haftasonu eşim evde,oyüzden bipaket kaç gün gidiyo tam bilmiyorum:26:
Markette Ne Kadar? - Gevrekler için Ürün Listesifiyatları yine gelince atarsın bakalım bende buralardan marketten bakayım bir fırsat bulursam (kociş hasta azıcıkta onunla ilgileniyorum birazdan gelir hastahaneden)
yok çokta tınlamıyorum zaten artık kafaya taktım bu kiloları
bnm diyetisyen bana biraz acımasız davranıyor ama idare etmeye çalışıyorum.Dünkü menümü yazım sana yorum yaparsan sevinirim
sabah:
1 çavdar ekmek 1 dilim tuzsuz peynir 1 şekersiz çay
ara :
2 grisini
öğle :
8 kaşık haşlanmış fasulye salatası
ara :
10 ad. badem 1 portakal
akşam:
1 tavuk but derisiz ızgara haşlanmış sebze
ara:
3 ad erik 1 bardak kefir
Doyuyon mu annem sen böyle , öğlen 1 dlm ekmekcik atsaydın ağzına bari ...
keyifsizim başım ağrıyo halaa,ve çocuklar dışarı çıkmak için can atıyolar,,bende markete gidicem nesfitim bitti,marketin arkasındaki parka götürücem geçen sefer çok eğlenmişlerdi,tekrar can atıyolar çıkalım diye şimdi başımın eti kalmadı yedilerneyse ben hazırlanmaya başlıyım,10dkmı almıyo,,ama çocukları giydirmek tam bi işkencee,yarım saati buluyoo
hadi akşama görüşürük inşallah,bayabi yürücem bugün
bu aradaa moralim okadar yerine geldiki,stres mitres kalmadı,başım ağrıyo fena ama yinede umrumda değil
demin wc'ye gittim bi ümitsizlikle tabi,,bi baktııım regl belirtileriallahım nasıl rahatladım bilemezsiniiizz hadi kaçtım ben
Sen çık bi temiz hava al, yazının başında keyifsizim diyosun birde sonuna bak
Doktorum olmaz diyor cnm geçen patlamış mısır yedim yağsız tuzsuz neler etti bana görsen
yediğime yiyeceğime pişman oldum:)
kızlar gecen ömrümde ilk kez bir yagsız süt alayım dedim
sütün beyazlığı gitmiş hani süt su karısımı gibi bişi kalmıs hiç tadıda yok midem bulandı attım
yoksa sütmü bozuktu acaba?
çizelgeyi yaptım adresi kopyaladım bakalım oldu mu
Doktorum olmaz diyor cnm geçen patlamış mısır yedim yağsız tuzsuz neler etti bana görsen
yediğime yiyeceğime pişman oldum:)
Evet aynı şeyi bana puccada yaptı
aaaa olamaz adresi kopyalarken başka bişey olmuş bu benim değilll
Evet aynı şeyi bana puccada yaptı
işimiz çok zor şekerim bnm tüm sinirlerim alt üst olmuş durumda onu yeme bunu yemem
evde fıstıklı kadayıflar kebaplar uçuşuyor ben sadece onları izliyorum:)
isarkadasiyla tartisiyoruz o diyor salatalik(hiyar yani) 200 kalori var 1 tanede ben diyorum salatalikda okadar yoktur sacmalama googleden bakiyorum birsey cikartamadim 100 grammi yaziyor ama ben bütün salataligi bilmek istiyorum deli etti beni
1 salatalik kac kalori 100 bile yok diyorum ben yani 40 kcal belki 98% sudan olusuyormus zaten
demeye kalmadı sanırım teyzem teşrif etmiş gibi
görünüyo inşallah tam olurum
şu soğan suyunun faydasını da görsem
reglken yapılmaz diyo ama benim hesabım 24 ne kadardı
2 gün erken gelmiş oluyo
ben 2 gün daha devam edeyim mi
acaba sorun olurmu
hoşgeldinKızlar merhaba ben siteye yeni üye oldum.Kısa bir süre olsada yazılarınızı takip ettim.Eğer kabul ederseniz aranıza katılmak isterim.Antepliyim.21 yaşındayım.17 Şubatta diyete başladım.77 ile başladım şu an 72 deyim çok şükür.diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum.Zayıflama çizelgesinide en kısa zamanda oluşturmaya çalışacağım.Bnm tek problemim motivasyon eksikliği.onun için sizlerden yardım bekliyorum:) şimdiden teşekkürler......
:125::125::125: böyle yedin dimiYemeğimi yedimmmm geldimmm.:124:
:125:Şinitzel + salata + zero + 6 tane ufak sarı biber.:125:
Göbeğini kaşıyan smiley olsa ahana şimdi kullanırdım.:82:
selm h.gSelam şekerlerrrrr:80::80:
canım sıkılıyorrrrr aman amanaaa
çok yedim göbişim şiştiiiii gıy gıy gıyyy
regl mağduruyumm düm tek tek
kabızlığımda cabasıııı amanın amannnnn
mağdurumda mağdurummm mağdurumda mağdurummm
kaynana kaynana sen hiç 77 kilo gibi durmuyonkiben zayiflamak icin bir yol buldum bebek yapicam dogum yapinca cok zayiflarim birtane kizim olsa bende zayiflasam
kızlar
40 beden bir pantolonum vardı
dar kalıp zayıfkende giyiyordum
beli yukarda olanlardan
2 hafta önce falan giydim çok sıktı belimi
aman patlar bu dedim çıkardım
bugün yine giydim ve oldu
beli yukarda oluncada zayıf gösteriyor
seviyorum bu pantolonu
bugün okuldan biarkadaşta gerçekten çok zayıflamışsın
kilolo kategorisinde değilsin artık güzel olmuş dedi
bende havamı attım eee 8 kilo verdim azmı diye
10-20 kilo verenlerdeki değişim süperdir herhalde
ben azcık kiloyla bile nasıl mutlu oluyorum
iyiki var bu topik
yoksa ben bunu başaramazdım
iyiki varsınız kızlaaaaar
geçmiş olsun canımben kactim kizlar kafamin agrisi geldi geri sabah hap yuttum öglen yuttum geciyo bi süre sonra geri geliyo anlamadim birsey
görüsürüz
cnm bildigim kadariyla sen yurt disindasin benim gibi bizim burdaki salataliklar büyük tartisirken boyunu iyi bil salataligin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?