70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynı şeyleri bizlerde yaşadık canım.
Burda anlatıyoruz hep. Seninle doğru dürüst muhabbeti olmayan biri bile kilon hakkında herkes içinde yorum yapma hakkını kendinde bulabiliyor.
Fazla kıyafet olmadığından arkdaşlarla toplanılan sohbetlere gidilmiyor.
Ortamda kilo konusu açılınca yer yarılsa da içine girsem diyorsun vs vs .
Ama artık burdasın merak etme gitmediğin sürece kilo vereceksin.
Bak ne güzel diyetisyene de gidiyorsun.
Biri bana 63 olcan dese hadi leyn derdim.
Bak dediğin gibi hedefime çok az kaldı.
Bi zamanlar ayakkabımın bağcıgını bile baglayamayan ben şimdi gayet saglıklı hayatıma devam ediyorum.

Aynen 5 kilo o kadar fark eder ki.
Olmayan pantolonları falan söylemiştin zaten.
Daha burdayız fit olana kadarr devamm

Sanırım ben fazla önemsiyorum bu diyet işini hep aklımda hep aklımda

Bizimde hep aklımızdaki çok takarsan sürekli tartılırsan olmuyo bu zayıflama işi.

Çok haklısın cnm ben şu an fazla kasılmış durumdayım aslında birazda heycan yaptım
5 kilo gidince hemen hepsi gider diye düşündüm tabi olmuyor:)
neyse bnm içim 5 te iyi bir rakam çünkü bugüne kadar ciddi bir zayıflamam olmamıştı.
şimdi sen 69 diyosun ya sanki bana çok uzakmış gibi geliyor ama değil ya şunun şurasında 3 kilo demi:):):)

cnm tevsiyelerin için gerçekten çok tşk ederim.umarım şimdiki yaşadığınız bu duyguları bende birgün yaşarım.
Hepinize iyi akşamlar.......:):):)

burda tklırsan kesin kilo verirsin
ben çok cozutuyorum dedğim gibi belki o kadar cozutmasam şuan 65 olmuştum
6 lı rakamlar banada hayal gbi geliyordu resmen
ama insanoğlu nankörüz işte şimdide diyorum ahh 65 olsam
69 a geldiğinde sende beğenmeyeksin hem aramızda 3 kg fark var
sen daha istikrarlı gidersen beni bile sollarsın

inş:)hadi bakalım takvimime gün attım 21.03.2012.....21.04.2012 de inş görüşüyor oluruz bakalım
nekadar kilo verdik??* :)

inş:)hadi bakalım takvimime gün attım 21.03.2012.....21.04.2012 de inş görüşüyor oluruz bakalım
nekadar kilo verdik??* :)

sen beni geçersin nisanın ilk haftası tatile gidiyorum malum açık büfe falan
70 olmadan dönerim inş
haftaya kadar ne kadar versem o kadar iyi olack benm için
yinede 21 nisanda göürüşürüz canım benm

görüşürüz cnm ben fazla tutmum bnm mesaide 18:30 bitiyor inş akşam burda olursan devam ederiz
tatil ayrıntılarını konuşuruz bende düşünüyom tatil ve bikini:)
çok öpüyorum iyi akşamlar

görüşürüz cnm ben fazla tutmum bnm mesaide 18:30 bitiyor inş akşam burda olursan devam ederiz
tatil ayrıntılarını konuşuruz bende düşünüyom tatil ve bikini:)
çok öpüyorum iyi akşamlar

yok canm sn tutmuyorsun bende çıkacaktım eşimden haber bekliyorum o çık dediğinde çıkacağım yemeğe gitcz cupra ızgra ve salata yicem
bu tatile ailemle gidiyorum canım
yazınki tatil eşimle bi başka olcak çıtır olacağım bikini falan süper olcak

:)ohhh ne güzel cnm sen şanslısın aktifsin tatil yemek falan.bende bunların hiç biri yok.iş ev hafta sonu full time ev
kendimi yiyip bitiriyorum anlayacağın.Sen nerelisin cnm ?

Black'im geçmiş olsun canım çok üzüldüm hasta olmana...Dinlen kendine gel biraz sonra iyi hissettiğinde yine gel ama merak ettirme bizi...

Dilek'im diyete harfiyen uymaya çalışıyorum...Bademleri fındıkları falan saya saya bi hal oldum yani umarım sonucunu tartıda görürüm ve böyle olurumGerçi bugün sabah dün sabahla aynıydım ama bakalım 3 günün sonunda ne görücem tartıda o önemliBi de 4 kupa yeşilçay içiyorum günde bi eksiklik yapmiim diye baya dikkat ediyorumBu sırada bu diyet bende de kabızlık yapıyo onun için bu gün yeşilçaydan başka bi tane kayısılı form çay içtimBi de ben sabahları türk kahvesi içmiyorum sorun olmaz di mi:26:

Dilekcim şu sana ikiyüzlülük yapan kişiye de gıcık kaptım çok fena söylemeden edemiyciimmAma bu tarz insanlar istemesek de hepimizin çevresinde var...Onlara hakettikleri gibi davranmak gerekiyor diye düşünüyorum hiç canını sıkma sen çünkü sorun sende değil onda

Chosen1234 canım ben de haziran başında 60 olmayı hedefledim ne dersin yapabilecek miyiz?Gerçi ben senden 2 kilo daha fazlayım ama başarabilir miyim dersin

Bu sırada diyetisyeni gaddar olan kimdi unuttum Neyse haline şükret diycem çünkü benim işyerimde bi arkadaşım gidiyo da baya ünlü bi diyetisyene...Haftada 1 kilo bile veremiyo üstelik yediği de sürekli sebze çorbası...Hem bi sürü paramı hem de en sadık dostlarımı aynı anda kaybetmeyi göze alamazdım ben deeermişim

Selam kizlarrrr bugün 3 l su ictimmmm saka degillll gercektennnnn bende inanamadım 1.5 l bitirdim sonra 2 incisini doldurdum yarısını içiyordum bugün hepsini bitirdimmmm valla bende cok şaşkınım ama midem patlıcam gibi

Selam şekerlerrr:80:
menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
3 yeşil zeytin
1 domates, 1 yeşil biber
1.5 dilim çavdar ekmeği
ara
10 fındık
öğlen
1 tabak fırında tavuklu mantar
1 bardak ayran
ara
2 kuru incir
3 tane limonlu light bisküvi
akşam
4 tane köfte
1 tabak haşlanmış brokoli ve karnıbahar
3 kaşık yoğurt

merhaba arkadaşlar fazla kimse kalmamış sayfada. neyse ben bugünkü menümü yazayım. hasta olduğum için üşendim yemek yapmaya.bilmiyorum karışık mı oldu biraz menüm

sabah
ballı limonlu su

kahvaltı
2 dlm tam tahıllı ekmek
4 zeytin
2 kk peynir
2 kupa şekersiz çay

ara
2 fındık 10-15 tane kuru üzüm

öğlen
yarım küçük muz
1 küçük kutu dardanel ton
ufaklıktan artan kaşarlı tost(tost ekmeği ile yapıldı yağsız ve bana yarısından daha az kaldı)

ara
1 şekerli türk kahvesi

akşam
1 kase yoğurt
4 galeta

yatarken meyve yesem çok olurmu acaba

Son düzenleme:

2 incir ve 3 bisküvi ara için biraz fazla gibi geldi bana. ama diğerleri güzel

slm kızlar
menümmm
sabah:
1 bardak yeşil çay
2 dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 dilim beyaz peynir
3 çatal acı sos
2 zeytin
yarım mandalina suyu

ara: 1 adet portakal

öğle:
1 kase çorba
1 galeta
ve salata

ara:1 avuç beyaz leblebi

akşam:
5 kaşık etli bezelye
3 kaşık yoğurt

2 lt su
bir bardak form çay içilecek...

diyetisyeni gaddar olan bnm cnm hiç birşeye izin vermiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…