- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
isarkadasiyla tartisiyoruz o diyor salatalik(hiyar yani) 200 kalori var 1 tanede ben diyorum salatalikda okadar yoktur sacmalama googleden bakiyorum birsey cikartamadim 100 grammi yaziyor ama ben bütün salataligi bilmek istiyorum deli etti beni
1 salatalik kac kalori 100 bile yok diyorum ben yani 40 kcal belki 98% sudan olusuyormus zaten
sagol canim
neskuik teyzenler geliyormuş gözün aydın
banada buyursunlar en kısa zamnda
gelmezlerse darılırım valla
hoşgeldin
:125::125::125: böyle yedin dimi
alemsin göbeğini kaşıyan smile süper olurdu
selm h.g
bendeeee:84::84::84:
kaynana kaynana sen hiç 77 kilo gibi durmuyonki
süper
bende bu topik olmazsa başaramazdım
başarsamda aç kalarak zayıflardım herhalde odaaa hop geri gelirdi
böle şeyleri duymak çok motive ediyor
geçmiş olsun canım
sen nörüyon monam ay monam deyince hep aklima mona lisa geliyoreee daha daha nassınız hatunlarr?
cok sagol tatlim
canım salatalıkta çok az kalori var ben diyim 20 sen de 30 yani okdar az kalorili
hem ortaboy bi muz 100 kalori
salatalık o kadar kalorili değil
diyette sık sık yiyebileceğimiz bi sebze
:125::125::125: böyle yedin dimi
alemsin göbeğini kaşıyan smile süper olurdu
sen nörüyon monam ay monam deyince hep aklima mona lisa geliyorsanki mona lisa yi taniyordum da
dilek dediğin şekilde yaptım çizelgeyi oluşturdum fakat adresi kopyala kısmında sorunla karşılaşıyorum:
''Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir'' diyor. başka yerden kopyalayayım derken de başkasının çizelgesini de kopyalamışım aynı zamanda
rosali mona kim gii :111: ben tanimiyom hic görmedimiyiym ben de bakıorum öyle
benmki lisalı mona değil rosalı mona
pilav ne ki nasil birsey ben tadini unuttumcnm nasıl pirinç pilavı çekiyor yaaa4 kaşık bulgur pilavı yerine 2 kaşık
pirinç pilavı yesem sizce çok şey farkedermi kıslar
dilekkkkkkkkkkkk etden nefret ediyorum artik zaten sevmezdim simdi nefret ediyorummmm yarinida atlatayim tavuk görmek istemiyorum yoksa yumurtlucam haa
http ile başlıycak .png ile biten alanı kopyalayacaksın sadece.
Bbcode alanındaki olacak tabi.
dilekgecen senin imzada birsey yaziyordun cok hosuma gitmisdin ama simdi aklima gelmiyo
pirlanta tasli yüzük degil ondan sonraki
dilekkkkkkkkkkkk etden nefret ediyorum artik zaten sevmezdim simdi nefret ediyorummmm yarinida atlatayim tavuk görmek istemiyorum yoksa yumurtlucam haa
cnm nasıl pirinç pilavı çekiyor yaaa4 kaşık bulgur pilavı yerine 2 kaşık
pirinç pilavı yesem sizce çok şey farkedermi kıslar
rosali mona kim gii :111: ben tanimiyom hic görmedim
pilav ne ki nasil birsey ben tadini unuttum
bu fistik* Kadın HİSSETTĞİ Kilodadr! Tartı Fazla Gösterrse"TARTI BOZUK"Elbise Dar Gelirse"KALIBI KÜÇÜK"Arkadşı Kilo Almışsn Derse"FESATTIR:
Hadi yasizin hiç ödül günleriniz olmuyormu?????
sus kiz dilek duycak simdi :18:Hadi yasizin hiç ödül günleriniz olmuyormu?????
hayhhahayyyne ödülü bacim fazla kacirinca dilek sacimizi basimizi yoluyor sen ödülü unut deyetine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?