70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım salatalıkta çok az kalori var ben diyim 20 sen de 30 yani okdar az kalorili
hem ortaboy bi muz 100 kalori
salatalık o kadar kalorili değil
diyette sık sık yiyebileceğimiz bi sebze

tskrler citir tskrler citirben o resimde 78 kiloydum göstermeme nedenimde boyum 1.75 ondan fazla göstermiyorum ama var kilo gitmeli

sagol canim
eee daha daha nassınız hatunlarr?
sen nörüyon monam ay monam deyince hep aklima mona lisa geliyor sanki mona lisa yi taniyordum da

canım salatalıkta çok az kalori var ben diyim 20 sen de 30 yani okdar az kalorili
hem ortaboy bi muz 100 kalori
salatalık o kadar kalorili değil
diyette sık sık yiyebileceğimiz bi sebze
cok sagol tatlim isarkadasida yani karsimdaki de 12 kalori diyo yani 2oo yokmus

tugbammmm kiz demin okudum yazini online olmasamda arada unutkanlik oluyor ksuura bakma
dedelerimde ninnelerimde alzheimer var korkuyorum bana da gelecek yas ilerledikce diye :18: simdiden unutkanlik var stressden diyip geciyom
öyle yapayim beklemeyeyim barii regl gelecek diye rahat birakdim kendimi ne hali varsa görsün keyfi bilir

dilek dediğin şekilde yaptım çizelgeyi oluşturdum fakat adresi kopyala kısmında sorunla karşılaşıyorum:
''Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir'' diyor. başka yerden kopyalayayım derken de başkasının çizelgesini de kopyalamışım aynı zamanda

http ile başlıycak .png ile biten alanı kopyalayacaksın sadece.

Bbcode alanındaki olacak tabi.

cnm nasıl pirinç pilavı çekiyor yaaa 4 kaşık bulgur pilavı yerine 2 kaşık
pirinç pilavı yesem sizce çok şey farkedermi kıslar

dilekkkkkkkkkkkk etden nefret ediyorum artik zaten sevmezdim simdi nefret ediyorummmm yarinida atlatayim tavuk görmek istemiyorum yoksa yumurtlucam haa

dilek gecen senin imzada birsey yaziyordun cok hosuma gitmisdin ama simdi aklima gelmiyo
pirlanta tasli yüzük degil ondan sonraki

iyiym ben de bakıorum öyle
benmki lisalı mona değil rosalı mona
rosali mona kim gii :111: ben tanimiyom hic görmedim
pilav ne ki nasil birsey ben tadini unuttum
dilekkkkkkkkkkkk etden nefret ediyorum artik zaten sevmezdim simdi nefret ediyorummmm yarinida atlatayim tavuk görmek istemiyorum yoksa yumurtlucam haa

dilek gecen senin imzada birsey yaziyordun cok hosuma gitmisdin ama simdi aklima gelmiyo
pirlanta tasli yüzük degil ondan sonraki

* dünyanın en yüce tahtına da çıksanız oturacağınız yer kendi kıçınızın üstüdür
* Kadın HİSSETTĞİ Kilodadr! Tartı Fazla Gösterrse"TARTI BOZUK"Elbise Dar Gelirse"KALIBI KÜÇÜK"Arkadşı Kilo Almışsn Derse"FESATTIR:

Hangisi ki?

Gıdd gıddd gıdaaakkkkkk

Unut pilavıııııııı sonrası pişmannlıkkk hüzünnnnnnnn
Diyetisyene gidince halin nice olur sonra

Unut pilavıııııııı sonrası pişmannlıkkk hüzünnnnnnnn
Diyetisyene gidince halin nice olur sonra [/QUOTE]

evet öldürür beni ama bende ödül günleri istiyorum bu doktor bana hamburger ye diyor bir kere
olmak şartıyla ama pirinç pilavına olmaz diyor ne var yani 1 tabakçık yesem midem bayram etse::::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…