:78:En fazla kilo veren ben ardından Triendy var sonra da zerra.
Aklıma gelenler bunlar.
Ben 86 kilodan 64.3 kiloya düştüm.
Toplam 21.700 kilo verdim.
Temmuzdan beri topiğe takılıpta kilo veremeyen Suzi var veremeynler rekoru onda
Kaç hadi bakalım
Daha dur 3. haftasında çok ugrascaz snnle
Ben yemiyorsam sizde yemiyim uleynnnn
hangi suzi merak ettim simdi
anaaaaa suzi temmuzdn beri topiktemikız suzi hiçmi gaza gelmiyon senn
yok o düz zemnde tartıldı
gerçeklerle yüzleştirdi beni
cok gecmis olsun karakedim herseyin öncesi saglik canim iyi olun sonra bakarsin cokg ecmis olsun canim yaaslm kızlaar yeni geen arkadaşlar hoşgeldiniz.
ben çok kötüyüökızlar. sabah size son mesajı yazdıktan yarım saat sonra wc ye zor yetiştim kustum herşeyi.
sonra eve geldim azıcık yattım öğleden sonra doktora gittim baş ağrısı için. MR çekilecek ama birşey yoktur dedi doktor bakalım MR sonucunu göreceğz. neyse 4 gibi eve geldim. makarna yaptım sadece peynir attım içine yarım tabak yedim ama hala midem bulanıyor sanırım birazdan onu da çıkaracam. başım derseniz felaket. arabayı zor kullandım o derece ağrıyo. makarnayıda ilaç için yedim zaten. ilaç içtim biraz uzanacağım. ne oldu bana anlayamadım ya. bozuk birşey mi yedim ne? kusma başağrısı ikisi bir arada öldürecek beni.
bugün çok kötüydü kızlar. ya zayıflamak istiyoruz bu konuyu çok önemsiyoruz ama bugün anladım ki hasta olmamak daha önemliymiş. adım atarken başım dönüyordu başımın ağrısından.
diyetisyene de gittim gene aynı şey. 1600 kalorilik menü veriyor. öncelikle metabolizmanın canlanması için yiyeceksin diyor. anlamadım gitti o kadar yiyerek nasıl zayıflayacağım.
neyse şuan o kadar kötüyüm ki diet zayıflama umrumda değil. ben bu hızlı dietlerdenbir daha yapmayacağım. bünyemi altüst etti. biraz düşüneyim bakalım olmadı doktorun dediği gibi 1600 kalorilik dieti yaparım...sonra görüşürüüz.
:26:Evet valla artık böyle herkese dicem utanırda yemez belki.
Yine de 1 hafta sebze çorbası ile beslenmekten iyidir haline şükret bak daha fenaları varBu sırada hoşgeldin aramıza
önceden makarnasiz duramasdim simdi korkumdan makarna yiyemiyorum vrdiklerimi geri alirim diye birde bütün tenceredekileri ben bitiriyordum yaniNe kadar verdin merak ettim
Türk kahvesi yerine tarçınlı ballı su da içebilirsin madem kabızlık varmış.
Bende sonuç ne olacak beklemedeyim.
1.günkü menümü söylemiştim ipin ucunu kaçırmadım sayılırAma tartıda aynı rakamı gördüm bugün 100gr bile gitmedi ama belki de kabızlıktandır dedim bakalım cuma günü ne göstericek önemli olan kısmı o Birazdan bugünkü menümü de yazarım
Benim canım tatlı çekmiyo ama salçalı makarna çekiyo naapcam bilmiyorum:26:Bu sırada cuma günü bi arkadaşın doumgünü olduğundan yaşpasta yiycezama ben elimde çatalla oyalanmayı planlıyorum...Umarım cumaya 70 kiloyu görürüm artık...Bu sırada cuma günü benim diyette tam 2. ayım dolacak:44:
hamileyken de kahvaltida canim makarna istemisdi yaptim koca tencere yi yedim hastanelik olmusdumsanci tuttu migdeyi bastirinca
Selam sen yenisin galibaa saçından hiç çekmemişim belli yani.hahahayyy
makarnasiz yasaniyormus canimevet kilo çizelgemde bir yanlışlık var ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum vermem gereken kiloya ne kadar yaklaştığımı gösteriyor
bu diyeti ben bir süredir yapıyorum makarnanın bir zararı olmadıı ve makarnasız yaşayamam :26:
ve evet yeniyim dün katıldım aranıza
bu arada 80 kiloydum 60a inmeye çalışıyorum: şuan 74 kiloyum
cok kötü ya benim kizarkadasin cocugu olmuyordun kaynanasi demedigini birakmamisdin erkek karni var dedi oglum bunun yüzünden cocuksuz kalacak dedi simdi kizi 5 yasinda 5inci tüpbebek de oldu ama yazik yaa olmazsa olmaz cocuksuz mutlu olmiycaklarmi sankiofff kızlar az evel doğum hikayelerini okuyordum
edaoznur diye bir annne
bebeğini kaybediş hikayesini yazmış
mahfoldum okurken
gözyaşlarına boğuldum
allah sabır versin ona
daha çocuğu olmayacakmış artık rahminide almışlar
bide kaynanası laf sokuşuruyormuş
bebekle ilgli kadına hatırlatıp duruyormuş
kadında demiş
bana bebekle ilgili konulardan bahsetmeyin lütfen kötü oluyorum demiş
kaynanası ne desin beklersiniz
senin bebeğin olmayacak oğluma başkasıyla sanki evlenmi diyorum
ne diyomki sana demiş
töbe yarabbim
boğarım ben öyle kayananyı ya
ne pislik kadın
aynı şey onun başına gelmiş olsaydı
ahhh varya bu kötü insanlar çekecekleri var bu dünyadada ahirettede
çok sinirlendimm
kizlar gec uyandim gecmis cokdut diye söyle baktim fazla yokmus daldimgünaydin bu arada
dün esim benim oglis e kizdi biraz ya sizde de oluyormu ben kizinca esim beni hep destekler ama o kizdimi benim gücüme gitiyor oda babasi ama nebileyim sanki bana yapmis gibi cok morelim bozuluyor dün oglis aglayinca aldim cocugu kapiyi carptim cikdim ama benim oglisde inat yani
sonra geri geldik ama bende hep öyle yani ben kizinca birsey yokda o birsey diyince tepki gösteriyorum öyle iste
bugün isyerinden fazla firar yapamiycam isarkadasi dün forumda oldugumu gördü yine yarin yanliziz beni ihmal edersen seni ispiyonlarim dedi bilmem essas bilmemm yalan ama belli de olmaz
dün doktora da gittip 2 saat sira bekledim mr cekilcek simdiye kadar tomographie cektirmemisdim bakalim
gec kaldim kactim hazirlancam cocugu hazirliycam kactim öpüldünüz
:78:
hangi suzi merak ettim simdiha gecen sene bi suzi vardin onu diyodur dilek nicki sibel29 dun o ben degilim
cok gecmis olsun karakedim herseyin öncesi saglik canim iyi olun sonra bakarsin cokg ecmis olsun canim yaa
:26:
günaydin suziiYine de 1 hafta sebze çorbası ile beslenmekten iyidir haline şükret bak daha fenaları varBu sırada hoşgeldin aramıza
önceden makarnasiz duramasdim simdi korkumdan makarna yiyemiyorum vrdiklerimi geri alirim diye birde bütün tenceredekileri ben bitiriyordum yani
hamileyken de kahvaltida canim makarna istemisdi yaptim koca tencere yi yedim hastanelik olmusdumsanci tuttu migdeyi bastirinca
hahahayyy
makarnasiz yasaniyormus canim
cok kötü ya benim kizarkadasin cocugu olmuyordun kaynanasi demedigini birakmamisdin erkek karni var dedi oglum bunun yüzünden cocuksuz kalacak dedi simdi kizi 5 yasinda 5inci tüpbebek de oldu ama yazik yaa olmazsa olmaz cocuksuz mutlu olmiycaklarmi sanki
kizlar gec uyandim gecmis cokdut diye söyle baktim fazla yokmus daldimgünaydin bu arada
dün esim benim oglis e kizdi biraz ya sizde de oluyormu ben kizinca esim beni hep destekler ama o kizdimi benim gücüme gitiyor oda babasi ama nebileyim sanki bana yapmis gibi cok morelim bozuluyor dün oglis aglayinca aldim cocugu kapiyi carptim cikdim ama benim oglisde inat yani
sonra geri geldik ama bende hep öyle yani ben kizinca birsey yokda o birsey diyince tepki gösteriyorum öyle iste
bugün isyerinden fazla firar yapamiycam isarkadasi dün forumda oldugumu gördü yine yarin yanliziz beni ihmal edersen seni ispiyonlarim dedi bilmem essas bilmemm yalan ama belli de olmaz
dün doktora da gittip 2 saat sira bekledim mr cekilcek simdiye kadar tomographie cektirmemisdim bakalim
gec kaldim kactim hazirlancam cocugu hazirliycam kactim öpüldünüz
canim nekadar üzülsende bence cocugu alip cikma :26: alistirma öyle sonra bas edemezsin :26:
Günaydınn kızlarr
günaydiiiin
topikin kadir inaniriii :98:
offf kızlar az evel doğum hikayelerini okuyordum
edaoznur diye bir annne
bebeğini kaybediş hikayesini yazmış
mahfoldum okurken
gözyaşlarına boğuldum
allah sabır versin ona
daha çocuğu olmayacakmış artık rahminide almışlar
bide kaynanası laf sokuşuruyormuş
bebekle ilgli kadına hatırlatıp duruyormuş
kadında demiş
bana bebekle ilgili konulardan bahsetmeyin lütfen kötü oluyorum demiş
kaynanası ne desin beklersiniz
senin bebeğin olmayacak oğluma başkasıyla sanki evlenmi diyorum
ne diyomki sana demiş
töbe yarabbim
boğarım ben öyle kayananyı ya
ne pislik kadın
aynı şey onun başına gelmiş olsaydı
ahhh varya bu kötü insanlar çekecekleri var bu dünyadada ahirettede
çok sinirlendimm
günaydiin
bu polenler beni mahvediyoor:84: yorgunuum :84: basim agriyor :84:evde cok isim vaar :84:ise gitmek istemiyoruuuumm:84: :84::84:
Günaydın kızlaaar
Günaydınn kızlarr
Günaydın cnmSabah sabah tartıldım veee 600gr gitmiş Bugün 3. günüm hadi bakalım darısı yarına
SAĞOL DİLEK İŞYERİNE GEÇİYORUM ORADA ANLATIRIM baş ağrısı var yine ama stres sanırım cuma gece MR çekilecek.
sorma canim bu bisey degil daha :18::18: cok korkuyorum gecen yil cok kötü gecti :26:Günaydın kısçeler.
Nasıl oldun Black?
Ballı kaymakkk yaz geldi ona seviniyorum ben ama polen olayı fena.
aa ne oldu pisiim :26: basin agriyodu o mu :26:SAĞOL DİLEK İŞYERİNE GEÇİYORUM ORADA ANLATIRIM baş ağrısı var yine ama stres sanırım cuma gece MR çekilecek.
Herkese günaydınlarrr,
Cumaya son gün, kaçamaksız olur inşallah. Bu hafta sanırım yerimde sayacağım sanırım, sağlık olsun, almayayım da.
Geçmişi okuyayım bi.
sorma canim bu bisey degil daha :18::18: cok korkuyorum gecen yil cok kötü gecti :26:
aa ne oldu pisiim :26: basin agriyodu o mu :26:
Gunaydinnnnnnnn su tüketimi superrrrrr:))Günaydın herkese kızlar, ne çabuk cuma oldu ben anlamadım valla
Dün ki menümü yazayım sizlere hemen
Sabah:
1 saat yürüyüş
2 kupa yeçil çay
3 yk yoğurt + 3 yk nesfit
Ara:
1 portakal
Öğlen:
1 su bardağı hazır çorba
2 dlm buğday ekmeği
1 domates
1 salatalık
Ara:
serçe parmağı kadar cezerye attım ağzıma
Akşam:
3 yk mercimek çorbası
3 yk ıspanak + 3 yk yoğurt
3 yk salata
Toplamda : 2 litre de su tükettim bebişler
Herkese günaydınlarrr,
Cumaya son gün, kaçamaksız olur inşallah. Bu hafta sanırım yerimde sayacağım sanırım, sağlık olsun, almayayım da.
Geçmişi okuyayım bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?