Arkadaş yeşilçay dicekti eli sürçmüşş
Anaaa süperr bu kaymakkk
Hadi bakalım telafi edersin h.sonu olmadı.
Anaa sende mi sana bişi demedim halbuki
Ben yemiyorsam sende yemiceksinnn nihahahahah!!
Günaydın şeker kilo bildirim günümüz yarın
canım bence bir süre ara ver ama tamamen uzaklaşma derim
Gözünde büyütme canım, burda olduğun müddeyçe verirsin. Kendini kısa zamanda vericeğim diye kasma ama, kasınca daha çok pes edersin. Ben bile beklemiyordum, çok güzel gidiyor işte, muhabbetle.Burda olunca pekte sıkılmıyorsun aslında zaman geçiyor.
70den sonra diyetisyen yardımı almaya başladım.
1 ay boşladım 2 aydır devam ediyorum işte.
Çok sıkı diyetler yaptım verdim ama bilinçsizdim şimdi 5 gün dikkat ediyorum 2 gün istediğimi yiyorum.
O yzden de sıkılmadım ve gözüm tok.
Verdiğimi de geri almadım çok şükür
Senin adına sevindim cnm senin yolun bitmek üzere 60 ' a ne kalmışki???
ben çok karamsar oldum.17 kiloyu çok büyütüyorum gözümde sanki olmucak gitmicek bu kilolar gibi
geliyor
diyette çok sinirlerimi bozdu.sürekli aklımda ne yesem acaba yine açım gibi düşünceler var
ama yıllardır kiloluyum ve hep dalga geçildi kilolarımla çok sıkıldım
rencide oldum.hayatımın kilit noktası kilo oldu.her ortamdan uzaklaştım tam bir a sosyal oldum
bi arkadaşım bile kalmadı.herkesten kaçtım.
ayyyyyyyy dertlendim yineeeee
Bence de tamamen haklısın.
önemsiyoruz canım ama kasmıyoruz kendimizi
bugün kaçamak yaptım diyeti bozdum dye diyeti bırakmıyoruz hiç kaçamak yapmamış gibi devam ediyoruz
bende şuan 69 um hazirana kadar 60 olmk istiyorum
ama olmazsa temmuzdada olur
geç olsun kalıcı olsun
herkes ister kısa sürede vermek
1 günde almadık bu kgları değil
vermemizde zamn alacaktır
Allah kolaylık versin, verdiğin kiloların hepsini alıp da gelme de.
sen beni geçersin nisanın ilk haftası tatile gidiyorum malum açık büfe falan
70 olmadan dönerim inş
haftaya kadar ne kadar versem o kadar iyi olack benm için
yinede 21 nisanda göürüşürüz canım benm
Canım benim de ev-iş-ev canım. Herkesin imkanı kendine elverdiği ölçüde, arada yapabileceğin ufak tefek aktivitelerle bile hayatını renklendirebilirsin. Sinema mesela, veya alışveriş merkezine git. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama.:)ohhh ne güzel cnm sen şanslısın aktifsin tatil yemek falan.bende bunların hiç biri yok.iş ev hafta sonu full time ev
kendimi yiyip bitiriyorum anlayacağın.Sen nerelisin cnm ?
Selam kizlarrrr bugün 3 l su ictimmmm saka degillll gercektennnnn bende inanamadım 1.5 l bitirdim sonra 2 incisini doldurdum yarısını içiyordum bugün hepsini bitirdimmmm valla bende cok şaşkınım ama midem patlıcam gibi
Selam canım, güzel menü.Selam şekerlerrr:80:
menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
3 yeşil zeytin
1 domates, 1 yeşil biber
1.5 dilim çavdar ekmeği
ara
10 fındık
öğlen
1 tabak fırında tavuklu mantar
1 bardak ayran
ara
2 kuru incir
3 tane limonlu light bisküvi
akşam
4 tane köfte
1 tabak haşlanmış brokoli ve karnıbahar
3 kaşık yoğurt
Güzel menün.slm kızlar
menümmm
sabah:
1 bardak yeşil çay
2 dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 dilim beyaz peynir
3 çatal acı sos
2 zeytin
yarım mandalina suyu
ara: 1 adet portakal
öğle:
1 kase çorba
1 galeta
ve salata
ara:1 avuç beyaz leblebi
akşam:
5 kaşık etli bezelye
3 kaşık yoğurt
2 lt su
bir bardak form çay içilecek...
Boza ben hiç içmedim, tatlı mı oluyor ki kendileri?08:00
1 Türk Kahvesi
08:45
1 tane haşlanmış yumurta,
5 tane ufak tost makinesinde kıstırılmış sosis
11:00
10 tane fındık
12:45
1 tane şinitzel,
Salata,
Zero,
6 tane ufak sarı biber
16:20
15 adet badem
19:30
80 gram light ton balığı,
Salata,
6 tane ufak sarı biber
Canım tatlı istiyo:26:
Şekersiz Türk kahvesi + Form çayı içip günü bitiricem.
Evde boza varya hemde en sevdiğim markanın oturup ağlayasım var.
Olacağız inşallah hep beraber.He yaa boza içmeyi veya çaya bisküvi banmayı tercih ederdim ama böyle de iyi
Bugün bi arkadaşım gördü 2 hftadır görüşmüyoruz düşün ne olmuş böyle sana günden güne eriyorsun dedi.
Ay 58 olayım artık normal insan gibi yicem ama sürekli tartılmaktan eksilere düşmek istemekten gına geldi.
Şu listeni bana da yollar mısın canım?Canım doktor 3 hafta 3 gün üstüste uygula dedi.
Zararlı olacak birşeyi yok ki.
Normal yemek ben bu şekilde daha çok doyuyorum inanki.
Ekmeği pek arayan bi insan değilim zaten alıştım yani böyle tavıkla beslenmeye.
Bakalım doktor ne dicek.
3 gün bozmasaydım süper olacaktı doktor 3 haftada 4 kilo verirsin demişti.:26:
Dediğim gibi salataları bol tüketiyorum aralardaki badem veya fındık bana süper geliyor.
Günde 3 - 3.5 litre su 3 kupa bitki çayı içiyorum.
Selammmmkizlaaaaaarr
özledinizmi benii
Tebriklerrr.ya benim oğlan var ya her akşam waffle ister benden, ben de her yapışımda bir porsiyon götürürdüm
iki gündür proteini bozmamak için ucundan bile tatmıyorum
olmayan irademin sınırlarını zorluyorum ama sayenizde kızlar çok gaza gelmiş bulunmaktayım 55'e kadar durmak yok yola devam
şimdi gidem de pilantesimi yapem accık bakem haydi bye!
Ne gerek var canım....iyidir nolsun bitki çaylarına yumuldum
içtikçe içiom açlığın gözü kör olsun
afferinnnn ben de bol bol totomu koltuğa yapışıtırdım
ne gerek var şimdi kalk iki hareket et falan hiç gerek yok
Okul bitmeden sadece nikah mı kıyılcak, evlilik mi? Bence sadece nikah kıylıp, daha sonra düğününüz olacaksa güzel, ama evlilikse canım, okul hayatına yansıyabilir diye düşünüyorum.okulun bitmesine bu seneden sonra 2 yıl var
ama biz okul bitmeden evlenmeyi düşünüyoruz da babam izin vermicek sanırım..
biz direk atanıyoruz okul bitince o yüzden atanmadan önce evli olursak bizi aynı yere atıyorlarmış.
bizim bu düşünceler, babamın ikna olması filan... bilmiyorum ya karışık biraz..
evet kapalılar için çok hoş nişan kıyafetleri var ben de beğendim bi tane çok beğendim hatta da onun için de ince belli olmam lazım yoksa rezil durur
slm kızlar. dün çok kötüydüm. bütün gün kustum + baş ağrısı.
kusma olayının sorumlusu sanırım yeşil çay mide tam dolu olmadan 2 bardak içtim oda mideyi mahvetti. zaten sevmezdim meredi artık düşman olduk
protein dietinin suçu olduğunu düşünmüyorum. çünkü hem aç kalmadım hem de zaten açlığa çok dayanıklıyımdır. suçlu bitki çaylarım sanırım. baş ağrısına gelince şuan da var. doktor migren ama içiniz rahat etsin MR çekelim dedi. cuma gece MR çekilecek. stresten dedi doktar. ay birde felaket şişim kızlar. çok fena ödem var yüzüm kocaman olmuş gene. bugün korkudan bitki çayıda içesim yok nasıl inecek bu ödem :18:
kusma olayının sorumlusu sanırım yeşil çay mide tam dolu olmadan 2 bardak içtim oda mideyi mahvetti. zaten sevmezdim meredi artık düşman olduk
protein dietinin suçu olduğunu düşünmüyorum. çünkü hem aç kalmadım hem de zaten açlığa çok dayanıklıyımdır. suçlu bitki çaylarım sanırım. baş ağrısına gelince şuan da var. doktor migren ama içiniz rahat etsin MR çekelim dedi. cuma gece MR çekilecek. stresten dedi doktar. ay birde felaket şişim kızlar. çok fena ödem var yüzüm kocaman olmuş gene. bugün korkudan bitki çayıda içesim yok nasıl inecek bu ödem :18:
Gözünde büyütme canım, burda olduğun müddeyçe verirsin. Kendini kısa zamanda vericeğim diye kasma ama, kasınca daha çok pes edersin. Ben bile beklemiyordum, çok güzel gidiyor işte, muhabbetle.
Bence de tamamen haklısın.
Allah kolaylık versin, verdiğin kiloların hepsini alıp da gelme de.
Canım benim de ev-iş-ev canım. Herkesin imkanı kendine elverdiği ölçüde, arada yapabileceğin ufak tefek aktivitelerle bile hayatını renklendirebilirsin. Sinema mesela, veya alışveriş merkezine git. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama.
Günaydın cnm.Ben antepte yaşıyorum aktivite imkanı çokta bnm içimden gelmiyor.şu anda kendimi sadece diyete adamış durumdayım.
Kafamda başka hiç birşey yokaslında haklısın büyütmemem gerek.sanırım daha yeniyim biraz zamana ihtiyacım var
kıalar kuzenm bı kac gundr rahatsızmıs sureklı dıomus ensemde bısı hıssedıorum dıe doktora gıtmıs dun emara gırmıs ınceleyen doktor hemen ankaraya hawale etmıs ne oldunuda solememıs sdce 1 sanıye bıle gecıktrmeden hemn gıdıosunz demıs bızımkıler aglıo hep bnde cok uzuldum her mart ayında aılemden bırı hastalanıo gecen senede kzuenm askerde felc gecrmıstı moralm bozuk anlıcanzallahm ıns kotu bısı yoktr dua edın nolur bıde dha 27 yasında
:)ohhh ne güzel cnm sen şanslısın aktifsin tatil yemek falan.bende bunların hiç biri yok.iş ev hafta sonu full time ev
kendimi yiyip bitiriyorum anlayacağın.Sen nerelisin cnm ?
başarabiliriz canım az kendimizi tutsak olcak yani
Chosen1234 canım ben de haziran başında 60 olmayı hedefledim ne dersin yapabilecek miyiz?Gerçi ben senden 2 kilo daha fazlayım ama başarabilir miyim dersin
benmde akşam baklavacının önünden geçerken içimin yağları eridiCanım tatlı istiyo:26:
Şekersiz Türk kahvesi + Form çayı içip günü bitiricem.
Evde boza varya hemde en sevdiğim markanın oturup ağlayasım var.
bende regl olmadım gecikti havalardan herhalde ama çok şişim bugün olcam gibi hissediyorumBugünkü menüm:
İlerleyen saatlerde de fındık yerim bi de yeşil çay içerim herhalde...Kaçamak yapasım yok merak etmeyinAma keyfim de yok hala regl olamadım:44:
:78:
hangi suzi merak ettim simdiha gecen sene bi suzi vardin onu diyodur dilek nicki sibel29 dun o ben degilim
Günaydınn kızlarr
Günaydın kızlaaar
Günaydın cnmSabah sabah tartıldım veee 600gr gitmiş Bugün 3. günüm hadi bakalım darısı yarına
gunaydnnnnn canlar nabersınız
herkese günaydınnnn:) bol azimli ve iradeli bir gün dilerim:)
1 salatalık 11 kaloriymiş canımisarkadasiyla tartisiyoruz o diyor salatalik(hiyar yani) 200 kalori var 1 tanede ben diyorum salatalikda okadar yoktur sacmalama googleden bakiyorum birsey cikartamadim 100 grammi yaziyor ama ben bütün salataligi bilmek istiyorum deli etti beni
1 salatalik kac kalori 100 bile yok diyorum ben yani 40 kcal belki 98% sudan olusuyormus zaten
ben hiç bukadar kilo almamıştım hamilelik sayesinde şiştim
süper
bende bu topik olmazsa başaramazdım
başarsamda aç kalarak zayıflardım herhalde odaaa hop geri gelirdi
böle şeyleri duymak çok motive ediyor
çok iyi gitmiş senden yaaa2 hftadır yapıyorum ama canım 3 gün bozdum diyeti çok yedim.
Cuma tam belli olur.
66 kiloydum başlarken bugün 63.8 ü gördüm ne kadar doğru bilemicem.
Dediğim gibi cuma belli olur.
ben eti severim ama 3 günde nefret ettimCanım doktor 3 hafta 3 gün üstüste uygula dedi.
Zararlı olacak birşeyi yok ki.
Normal yemek ben bu şekilde daha çok doyuyorum inanki.
Ekmeği pek arayan bi insan değilim zaten alıştım yani böyle tavıkla beslenmeye.
Bakalım doktor ne dicek.
3 gün bozmasaydım süper olacaktı doktor 3 haftada 4 kilo verirsin demişti.:26:
Dediğim gibi salataları bol tüketiyorum aralardaki badem veya fındık bana süper geliyor.
Günde 3 - 3.5 litre su 3 kupa bitki çayı içiyorum.
beni görenler bile farkediyor seni görenlerderler tabiiii.. değişim süper
beni görenler ne dicek çok merak ediyorum
ayy evet ya hedefe ulaşsak da kilo korumak kalsa
Ay diziyi izlerken fena oldummmmm.
Heyecanlanaraktanda kalori kaybetmişimdir herhaldee
günaydın çıtır cimcimelerrrrrrrrrrrrr
nasıl gidiyor durumlar? malumunuz annemler bizdeler şu aralar,bu hafta sonu gidicekler..ben de diyet konusunda rahat olucam yuppi derken,haftaya eğitim için kemere gidiyorum 4 günlüğüne,açık büfe:18: Allahım sınıyo musun beni?annemin yemek sınavından geçen haftaya göre + olmadan kaçtım diyodum,şimdi de açık büfe sınavıLaptopu yanıma alıcam,sırf sizin için walla yazdıklarınıza bakar bakar az yerim işallahhhh
günaydn kızlar hayırlı sabahlar
sabah sabh kimse iyi haberler yaszmamış
black, balkaymak, hasret geçmiş olsun canım allah şifa versin
günaydın canım üzülme herkesde işe yaramaz bünyeden bünyeye farklılık gösterirgünaydın kızlar
3 günlük protein diyetini başarıyla bitirdim
sonuç hiç iyi değil ama olsun
bunuda denemiş oldum
bidaha yapabilirmiyim bilmiyorum et yemekten içim tuhaf oldu
63,5le başladım
dün 62,5tim bugün 62,9 yani sadece 700 gr gitmiş oldu
neden böyle oldu anlamadım
hiç bozmadım
neyse bende böyle şeyler işe yaramıyor demekki
bakalım yarın kaç gösterecek tartı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?