70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar. dün çok kötüydüm. bütün gün kustum + baş ağrısı.
kusma olayının sorumlusu sanırım yeşil çay mide tam dolu olmadan 2 bardak içtim oda mideyi mahvetti. zaten sevmezdim meredi artık düşman olduk
protein dietinin suçu olduğunu düşünmüyorum. çünkü hem aç kalmadım hem de zaten açlığa çok dayanıklıyımdır. suçlu bitki çaylarım sanırım. baş ağrısına gelince şuan da var. doktor migren ama içiniz rahat etsin MR çekelim dedi. cuma gece MR çekilecek. stresten dedi doktar. ay birde felaket şişim kızlar. çok fena ödem var yüzüm kocaman olmuş gene. bugün korkudan bitki çayıda içesim yok nasıl inecek bu ödem :18:

dediklerini gördüm korktum:) sen kendine de bu kadar acımasız davranıyor musun şeker ???

gecmis olsun canim :26:

istifranin sebebi migrendir canim arkadasimdada öyle cok agrisi olunca istifra eder :26:

gecmıs olsun canım bncede nedenı yesılcaydır

kıalar kuzenm bı kac gundr rahatsızmıs sureklı dıomus ensemde bısı hıssedıorum dıe doktora gıtmıs dun emara gırmıs ınceleyen doktor hemen ankaraya hawale etmıs ne oldunuda solememıs sdce 1 sanıye bıle gecıktrmeden hemn gıdıosunz demıs bızımkıler aglıo hep bnde cok uzuldum her mart ayında aılemden bırı hastalanıo gecen senede kzuenm askerde felc gecrmıstı moralm bozuk anlıcanzallahm ıns kotu bısı yoktr dua edın nolur bıde dha 27 yasında

Bebiş tekrar geçmiş olsun..Migren ağrısı çekenleri sadece yine bigreni olanlar anlar, ben kafamı bile çeviremiyordum tüm yüzüme yayılmıştı ağrı...Ama migrene en iyi çözümlerden bir tanesi temiz hava bol oksijendir..Migen ışığı sevmez, ses, sevmez, sigara içiyorsan eğer ağrı zaten katlanarak büyür..Sana tavsiyem migren için dışarı çıkıp şöyle bi temiz hava alman...
Ödem konusuna gelince, ben yoğurt ve yeşil çay+limon u hayatıma soıktuığumdan beri daha ödem sıkıntısı çekmedim Bence bu konuyu da bir doktora danışmalısın her bünye aynı değil sonuçta... Ve herşeyin başı sağlık canım , kendini iyi hissetmen ve iyi olman çok önemli

Son düzenleme:

insallah kötü birsey degildir canim :26:

günaydın çıtır cimcimelerrrrrrrrrrrrr
nasıl gidiyor durumlar? malumunuz annemler bizdeler şu aralar,bu hafta sonu gidicekler..ben de diyet konusunda rahat olucam yuppi derken,haftaya eğitim için kemere gidiyorum 4 günlüğüne,açık büfe:18: Allahım sınıyo musun beni?annemin yemek sınavından geçen haftaya göre + olmadan kaçtım diyodum,şimdi de açık büfe sınavıLaptopu yanıma alıcam,sırf sizin için walla yazdıklarınıza bakar bakar az yerim işallahhhh

:)ohhh ne güzel cnm sen şanslısın aktifsin tatil yemek falan.bende bunların hiç biri yok.iş ev hafta sonu full time ev
kendimi yiyip bitiriyorum anlayacağın.Sen nerelisin cnm ?

ızgara balığı evde yapamayacağım için dışrda yedik canım
adanalıyım ben

Chosen1234 canım ben de haziran başında 60 olmayı hedefledim ne dersin yapabilecek miyiz?Gerçi ben senden 2 kilo daha fazlayım ama başarabilir miyim dersin

başarabiliriz canım az kendimizi tutsak olcak yani
ama olmazsada 15 temmuzda mutlaka olmam lazım evlilik yıldönümünde
inş hazirana kadar 60 oluruzda sonra koruma programına geçeriz

Canım tatlı istiyo:26:
Şekersiz Türk kahvesi + Form çayı içip günü bitiricem.
Evde boza varya hemde en sevdiğim markanın oturup ağlayasım var.
benmde akşam baklavacının önünden geçerken içimin yağları eridi
boşver aslı dedim yersen içinin yağları erimez donar dedim
normalde dayanamm ama bu proteini tam olarak uygulamak istiyorum
bugün son gün bakalım yarın tartı ne dicek

Bugünkü menüm:

İlerleyen saatlerde de fındık yerim bi de yeşil çay içerim herhalde...Kaçamak yapasım yok merak etmeyinAma keyfim de yok hala regl olamadım:44:
bende regl olmadım gecikti havalardan herhalde ama çok şişim bugün olcam gibi hissediyorum

:78:

hangi suzi merak ettim simdi ha gecen sene bi suzi vardin onu diyodur dilek nicki sibel29 dun o ben degilim

Günaydınn kızlarr

Günaydın kızlaaar

Günaydın cnm Sabah sabah tartıldım veee 600gr gitmişBugün 3. günüm hadi bakalım darısı yarına

gunaydnnnnn canlar nabersınız

herkese günaydınnnn:) bol azimli ve iradeli bir gün dilerim:)

günaydın kızlar bende geldim

1 salatalık 11 kaloriymiş canım

süper
bende bu topik olmazsa başaramazdım
başarsamda aç kalarak zayıflardım herhalde odaaa hop geri gelirdi
böle şeyleri duymak çok motive ediyor
ben hiç bukadar kilo almamıştım hamilelik sayesinde şiştim
ama burasıda olmasaydı veremezdim
keşke daha önce keşfetseydim
kkya hep bakardım ama zayıflama topiklerine hiç bakmamıştım
2 hftadır yapıyorum ama canım 3 gün bozdum diyeti çok yedim.
Cuma tam belli olur.
66 kiloydum başlarken bugün 63.8 ü gördüm ne kadar doğru bilemicem.
Dediğim gibi cuma belli olur.
çok iyi gitmiş senden yaaa
ben bugün yine 62,9 olmuşum
63,5le başlamıştım dün 62,5düm
3 gün hiç bozmadım, fazla fazlada yemedim
neden böyle oldu anlamadım
ben eti severim ama 3 günde nefret ettim
ilk defa 3 gün üstüste kaçamak yapmadım
umarım değerde çabam boşa gitmez
3 hafta uygulayabilsem 4 kilo süper hedefime ulaşmış olurum
gerçi bende okadar gitmez sanırım
derler tabiiii.. değişim süper
beni görenler ne dicek çok merak ediyorum
ayy evet ya hedefe ulaşsak da kilo korumak kalsa
beni görenler bile farkediyor seni görenler olur kesin
Ay diziyi izlerken fena oldummmmm.
Heyecanlanaraktanda kalori kaybetmişimdir herhaldee

kuzeyi çıkardılarmı tabuttan
çıkarmışlardır tabii ama nasıl oldu merak ettim
ben normalde izlemiyorum ama geçen haftayla dün biraz izlemiştim
saat 10dan sonra izlemedim

günaydın kızlar
3 günlük protein diyetini başarıyla bitirdim
sonuç hiç iyi değil ama olsun
bunuda denemiş oldum
bidaha yapabilirmiyim bilmiyorum et yemekten içim tuhaf oldu
63,5le başladım
dün 62,5tim bugün 62,9 yani sadece 700 gr gitmiş oldu
neden böyle oldu anlamadım
hiç bozmadım
neyse bende böyle şeyler işe yaramıyor demekki
bakalım yarın kaç gösterecek tartı?

Ama sen daha şimdiden şartlamıyorsun ki kendini dikkat edeceğim, bu benim hayat tarzım, kızartmaları vüdudumda taşımak istemiyorum, sağlığımı her yerde koruyacağım demen lazım bi kere..İnşallahla Maşallahla olmuyo canım bu işler, bak bende öyle yapa yapa kaç zamandır kendimi kandırdım..Bugün açık büfe çıkar karşına yarın başka birşey ...Hastasın (Allah Korusun) ve yiyemiyorsun..( öyle düşün tamam mı minderciiim

günaydn kızlar hayırlı sabahlar
sabah sabh kimse iyi haberler yaszmamış
black, balkaymak, hasret geçmiş olsun canım allah şifa versin

günaydın canım üzülme herkesde işe yaramaz bünyeden bünyeye farklılık gösterir
en azından denemiş oldun belki birazda şişlik vardır protein dieti çünkü kabızlıkda olabilir hep kuru beslendiniz
3 gün boyu
şükür 700 de gitmiş ya
bende dün regl oldum dün bitürlü olamadım bugün biraz başladı
heryerim şiş tabi +200düm sabah gene sinir oldum
2 haftadır 65 de takıldım kaldım
geçen hafta homini gırtlakdan kilo vermedim
bu haftada regl diye
ama bakalım belki yarın sabaha düzelir umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…