günaydın kızlar
3 günlük protein diyetini başarıyla bitirdim
sonuç hiç iyi değil ama olsun
bunuda denemiş oldum
bidaha yapabilirmiyim bilmiyorum et yemekten içim tuhaf oldu
63,5le başladım
dün 62,5tim bugün 62,9 yani sadece 700 gr gitmiş oldu
neden böyle oldu anlamadım
hiç bozmadım
neyse bende böyle şeyler işe yaramıyor demekki
bakalım yarın kaç gösterecek tartı?
aaaa neden bırakıyorsun biziiiiGünaydın arkadaşlar
ben buranın hareketine ve hızına yetişemiyorum bu yuzden sizleri bırakıyom kusura bakmayın
ha birde 1,5 kg verdim
başlangıç 75kg
bugun itibariye 73,5 kg
çok üzüldüm yaaakıalar kuzenm bı kac gundr rahatsızmıs sureklı dıomus ensemde bısı hıssedıorum dıe doktora gıtmıs dun emara gırmıs ınceleyen doktor hemen ankaraya hawale etmıs ne oldunuda solememıs sdce 1 sanıye bıle gecıktrmeden hemn gıdıosunz demıs bızımkıler aglıo hep bnde cok uzuldum her mart ayında aılemden bırı hastalanıo gecen senede kzuenm askerde felc gecrmıstı moralm bozuk anlıcanzallahm ıns kotu bısı yoktr dua edın nolur bıde dha 27 yasında
sen daha gitmeden açık büfeyi düşünürsen canımcımgünaydın çıtır cimcimelerrrrrrrrrrrrr
nasıl gidiyor durumlar? malumunuz annemler bizdeler şu aralar,bu hafta sonu gidicekler..ben de diyet konusunda rahat olucam yuppi derken,haftaya eğitim için kemere gidiyorum 4 günlüğüne,açık büfe:18: Allahım sınıyo musun beni?annemin yemek sınavından geçen haftaya göre + olmadan kaçtım diyodum,şimdi de açık büfe sınavıLaptopu yanıma alıcam,sırf sizin için walla yazdıklarınıza bakar bakar az yerim işallahhhh
evet canım her bünyede aynı olmaz tabi,günaydın canım üzülme herkesde işe yaramaz bünyeden bünyeye farklılık gösterir
en azından denemiş oldun belki birazda şişlik vardır protein dieti çünkü kabızlıkda olabilir hep kuru beslendiniz
3 gün boyu
şükür 700 de gitmiş ya
bende dün regl oldum dün bitürlü olamadım bugün biraz başladı
heryerim şiş tabi +200düm sabah gene sinir oldum
2 haftadır 65 de takıldım kaldım
geçen hafta homini gırtlakdan kilo vermedim
bu haftada regl diye
ama bakalım belki yarın sabaha düzelir umuyorum
günaydn kızlar hayırlı sabahlar
sabah sabh kimse iyi haberler yaszmamış
black, balkaymak, hasret geçmiş olsun canım allah şifa versin
günaydın kızlar
bunuda denemiş oldum
63,5le başladım
hiç bozmadım
1 salatalık 11 kaloriymiş canım
ben hiç bukadar kilo almamıştım hamilelik sayesinde şiştim
ama burasıda olmasaydı veremezdim
keşke daha önce keşfetseydim
kkya hep bakardım ama zayıflama topiklerine hiç bakmamıştım
çok iyi gitmiş senden yaaa
ben bugün yine 62,9 olmuşum
63,5le başlamıştım dün 62,5düm
3 gün hiç bozmadım, fazla fazlada yemedim
ben eti severim ama 3 günde nefret ettim
ilk defa 3 gün üstüste kaçamak yapmadım
umarım değerde çabam boşa gitmez
3 hafta uygulayabilsem 4 kilo süper hedefime ulaşmış olurum
gerçi bende okadar gitmez sanırım
beni görenler bile farkediyor seni görenlerolur kesin
kuzeyi çıkardılarmı tabuttan
çıkarmışlardır tabii ama nasıl oldu merak ettim
ben normalde izlemiyorum ama geçen haftayla dün biraz izlemiştim
saat 10dan sonra izlemedim
ızgara balığı evde yapamayacağım için dışrda yedik canım
adanalıyım ben
başarabiliriz canım az kendimizi tutsak olcak yani
ama olmazsada 15 temmuzda mutlaka olmam lazım evlilik yıldönümünde
inş hazirana kadar 60 oluruzda sonra koruma programına geçeriz
benmde akşam baklavacının önünden geçerken içimin yağları eridi
boşver aslı dedim yersen içinin yağları erimez donar dedim
normalde dayanamm ama bu proteini tam olarak uygulamak istiyorum
bugün son gün bakalım yarın tartı ne dicek
bende regl olmadım gecikti havalardan herhalde ama çok şişim bugün olcam gibi hissediyorum
günaydın kızlar bende geldim
günaydın çıtır cimcimelerrrrrrrrrrrrr
nasıl gidiyor durumlar? malumunuz annemler bizdeler şu aralar,bu hafta sonu gidicekler..ben de diyet konusunda rahat olucam yuppi derken,haftaya eğitim için kemere gidiyorum 4 günlüğüne,açık büfe:18: Allahım sınıyo musun beni?annemin yemek sınavından geçen haftaya göre + olmadan kaçtım diyodum,şimdi de açık büfe sınavıLaptopu yanıma alıcam,sırf sizin için walla yazdıklarınıza bakar bakar az yerim işallahhhh
kıalar kuzenm bı kac gundr rahatsızmıs sureklı dıomus ensemde bısı hıssedıorum dıe doktora gıtmıs dun emara gırmıs ınceleyen doktor hemen ankaraya hawale etmıs ne oldunuda solememıs sdce 1 sanıye bıle gecıktrmeden hemn gıdıosunz demıs bızımkıler aglıo hep bnde cok uzuldum her mart ayında aılemden bırı hastalanıo gecen senede kzuenm askerde felc gecrmıstı moralm bozuk anlıcanzallahm ıns kotu bısı yoktr dua edın nolur bıde dha 27 yasında
Gözünde büyütme canım, burda olduğun müddeyçe verirsin. Kendini kısa zamanda vericeğim diye kasma ama, kasınca daha çok pes edersin. Ben bile beklemiyordum, çok güzel gidiyor işte, muhabbetle.
Bence de tamamen haklısın.
Allah kolaylık versin, verdiğin kiloların hepsini alıp da gelme de.
Canım benim de ev-iş-ev canım. Herkesin imkanı kendine elverdiği ölçüde, arada yapabileceğin ufak tefek aktivitelerle bile hayatını renklendirebilirsin. Sinema mesela, veya alışveriş merkezine git. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama.
Selam canım, güzel menü.
Güzel menün.
Boza ben hiç içmedim, tatlı mı oluyor ki kendileri?
Olacağız inşallah hep beraber.
Şu listeni bana da yollar mısın canım?
Selammmm
Tebriklerrr.
Ne gerek var canım....
Okul bitmeden sadece nikah mı kıyılcak, evlilik mi? Bence sadece nikah kıylıp, daha sonra düğününüz olacaksa güzel, ama evlilikse canım, okul hayatına yansıyabilir diye düşünüyorum.
Günaydın tekrar
Atarım birazdanBoza da tatlı bi içecek içine leblebi atıyosun tarçın falan.
Bizim Kırklareli de meşhur bi yer var. İstanbul'da pek bulunmaz.
Babam gittiğinde aldırıyordum. Ablam bulmuş bi yerden bize de almış.
Dolapta kuzu kuzu bekliyor. İçim gidiyo ama ayrıyız şu anda
Doktor a gittikten sonra içicem sanırım.:26:
dediklerini gördüm korktum:) sen kendine de bu kadar acımasız davranıyor musun şeker ???
Yok canım yaa Nora'ya makarasına öyle davranıyorum.
Tarzım değil acımasız olmak. Maksat makara olsun.
Eskiden kendime çok acımasız davranırdım sağlıklı beslenmeye başlamadan önce.
Şimdi 2 gün salıyorum diğer günler dikkat ediyorum.
slm kızlar. dün çok kötüydüm. bütün gün kustum + baş ağrısı.
kusma olayının sorumlusu sanırım yeşil çay mide tam dolu olmadan 2 bardak içtim oda mideyi mahvetti. zaten sevmezdim meredi artık düşman olduk
protein dietinin suçu olduğunu düşünmüyorum. çünkü hem aç kalmadım hem de zaten açlığa çok dayanıklıyımdır. suçlu bitki çaylarım sanırım. baş ağrısına gelince şuan da var. doktor migren ama içiniz rahat etsin MR çekelim dedi. cuma gece MR çekilecek. stresten dedi doktar. ay birde felaket şişim kızlar. çok fena ödem var yüzüm kocaman olmuş gene. bugün korkudan bitki çayıda içesim yok nasıl inecek bu ödem :18:
Geçmiş olsun canım tekrar.
Bencede proteinlik bişey değil normalde sen zaten aç yaşayan biriydin.
İnşaallah stresten çıkar.
Relax ol canım napıcaksın hayat işte akıp gidiyo bi şekilde.
cumaya bır gun kaldı we ben dun aksm herseyı batrdım dun ısten 3 te cıktm nısanlm cık ewe gıt hazırln dedı bnde haırlandm merkla beklıorum noluo acaba dıe aldı benı 6 gıbı ewden tekırdaga gıttık yemege dedım ben rejımdeyım yememben bole dıınce cok kızdı dogum gunun senn yılda bı kere kutladgımız bısı senn dedıgıne bak dıe haklıydı sanırım bende o ole dedı dıe yedım de yedım yedım de yedım dha bugunude war bu ısın offffffff offffffffff ama cok guzldı kofteler :18:
içelim canımKızlaaaaar,, kahvaltılarını yapmış olup üstünden 1 saat geçenleeerrr.. Haydi kahve içelim ohh miss
kusma olayının sorumlusu sanırım yeşil çay mide tam dolu olmadan 2 bardak içtim oda mideyi mahvetti. zaten sevmezdim meredi artık düşman olduk
protein dietinin suçu olduğunu düşünmüyorum. çünkü hem aç kalmadım hem de zaten açlığa çok dayanıklıyımdır. suçlu bitki çaylarım sanırım. baş ağrısına gelince şuan da var. doktor migren ama içiniz rahat etsin MR çekelim dedi. cuma gece MR çekilecek. stresten dedi doktar. ay birde felaket şişim kızlar. çok fena ödem var yüzüm kocaman olmuş gene. bugün korkudan bitki çayıda içesim yok nasıl inecek bu ödem :18:
Şu listeni bana da yollar mısın canım?
Selammmm
inşallah çok almam canım yaa
bu arda sana kaç kere yazdım ama görmedin
ameliyatın nasıl geçti
ses kısıklığı falan yaşadınmı
şuan iyisin dimi
geçmiş olsun canım allahacil şifa versinkıalar kuzenm bı kac gundr rahatsızmıs sureklı dıomus ensemde bısı hıssedıorum dıe doktora gıtmıs dun emara gırmıs ınceleyen doktor hemen ankaraya hawale etmıs ne oldunuda solememıs sdce 1 sanıye bıle gecıktrmeden hemn gıdıosunz demıs bızımkıler aglıo hep bnde cok uzuldum her mart ayında aılemden bırı hastalanıo gecen senede kzuenm askerde felc gecrmıstı moralm bozuk anlıcanzallahm ıns kotu bısı yoktr dua edın nolur bıde dha 27 yasında
günaydın canım sen hep tavukmu yedingünaydın kızlar
bunuda denemiş oldum
63,5le başladım
hiç bozmadım
menülerini hatırlayamadım ondan soruyorum
bende aksine etle aram olmayan biriyim ama sevdim bu diyeti
ama hepsinden yedim tavuk balık vs
günaydn kızlar hayırlı sabahlar
sabah sabh kimse iyi haberler yaszmamış
black, balkaymak, hasret geçmiş olsun canım allah şifa versin
günaydın ötüş nabrsin
teyzenler yatıya kaldılarmı
canım bendende 2 gunde 6000 gram gıderdı dıer kızlar bunnla cok guzl kılo werdıler ama bıze gore deglmıs demekkı olsn bzde normal beslenırız werırız ıns
sağolun cevaplar için kızlar. ya bu zayıflama işini çok kafama takıyorum. son günlerde de bozmayacağım diete birebir uyacağım diye canım tıkınmak istedikçe sigara içtim. sanırım bu da migreni tetikledi iyice. dün çok fenaydı ya. hiç öyle ağrı çekmemiştim. arabayı bile zor kullandım. bir ara korktum sağdan sağdan 50 km hızla geldim valla eve:):):):):)
dün diyetisyene de gittim kızlar. diet menüsü için bayağı kapıştık. hatırlarsanız bana 1600 kalorilik bir diet vermişti. onu uygulayınca + olmuştum. ya bu fazla falan dedim. değil dedi. sen diet yapa yapa metabolizmanı yavaşlatmışsın. ilk önce metabolizma hızın artacak sonra zayıflamaya geçeceksin dedi. 1600 kaloriyi alacaksın vücut düzene girecek sonraki ay da kısacağız dedi.bunu tam uygularsan bir ayda 2 kilo veririsin sonra kilo vermen duracak. kaloriyi düşüreceğiz 2. ayda kilo vermen devam edecek dedi. keşke hiç kendi kendine diet yapmadan bana gelseydin böyle olmazdı dedi.
internetten araştırdım bende biraz. 1600 kalorilik dietle ayda 3 kilo veriliyormuş. ya bana nedense hiç inandırıcı gelmiyor. alışmışız zayıflama deyince aç kalmaya. :)
günde 1600 kaloriyi aşmadan az az çiko tatlı börek vb bile yiyebilirmişim. ama sınırı geçmeden ve protein sebze bol sulu beslenmeye özen göstererek. uf kızlar ben çok yoruldum bu zayıflama işinden. valla siz olmasanız çoktan pes etmiştim de :) sizden utanıyorum pes edemiyorum.
İYİ Kİ VARSINIZ
gunaydın canım
saolasın
ıns canım ıns ıste ınsan hıc beklemedıgı anda cok farklı seylerle karsılasıyo
çok üzüldüm yaaa
inşallah doktor panik yaptırdığıyla kalırda bişey çıkmaz
bizdede olmuştu halam için göğüs kanserinden şüphelenmişti doktor öyle bir panik yaptırdıki
hepimiz kanser diye inandık
sonra bişey çıkmadı
inşallah sizinkide öyle olur canım çok geçmiş olsun
doktr da haklı panık yaptrmakta mesla hemn gıdın demeseydı bızımkıler haftaya feln gıderdı allah yardımcımz olsn cnmhasretim çok geçmiş olsun. inşallah mühim birşey çıkmaz. bazen gördükleri küçük bir lekeyi anlamayıp böööle ortalığı karıştırıyor doktorlar. belkide uzmalığı olmadığı için anlamamış daha iyi bir yere göndermiştir doktor. birşey çıkmayacak inşallah. siz içinizi ferah tutun
inşallah canım, az kaldıkça heyecanlanıyorum ama
artık gram gram gitmesindende sıkıntı geldi
2 kilo gittiğini göremedim bii
canım ben pazartesi başladım bu diyeteCanım günaydın.
Dün 1 kilo gitti gösteriyordu yani.
Ödem falan olabilir ve sen normalde zaten haftada 300-500 gram falan verirdin.
2 günde 1 kilo gitmesi veya 3 günde 700 gram gitmesi senin için sevindirici değil mi?
Ali yetişti kurtardı Kuzey'i o sırada Simay'la Ferhat karakolda başbaşa kaldılar.
Simay, Ferhat'a dediğin herşeyi yapıcam ama benim ailemin ynında Kuzey'e zarar verme tek şartım bu dedi.
Ferhat'ta gerizekalı senin yüzünden Kuzey şu an ölmüş bile olabilir dedi.
Bunlar kalkıp gittiler hemen mezarlığa.
Baktılar mezarlık açık. Şok oldular.
Arkadan Ali'yle Kuzey çıkıp kürekle hem Ferhat'a hem adamına enselerinden vurdular.
Orda bitti.
canım tavuk ve et yedimgünaydın canım sen hep tavukmu yedin
menülerini hatırlayamadım ondan soruyorum
bende aksine etle aram olmayan biriyim ama sevdim bu diyeti
ama hepsinden yedim tavuk balık vs
sağolun cevaplar için kızlar. ya bu zayıflama işini çok kafama takıyorum. son günlerde de bozmayacağım diete birebir uyacağım diye canım tıkınmak istedikçe sigara içtim. sanırım bu da migreni tetikledi iyice. dün çok fenaydı ya. hiç öyle ağrı çekmemiştim. arabayı bile zor kullandım. bir ara korktum sağdan sağdan 50 km hızla geldim valla eve:):):):):)
dün diyetisyene de gittim kızlar. diet menüsü için bayağı kapıştık. hatırlarsanız bana 1600 kalorilik bir diet vermişti. onu uygulayınca + olmuştum. ya bu fazla falan dedim. değil dedi. sen diet yapa yapa metabolizmanı yavaşlatmışsın. ilk önce metabolizma hızın artacak sonra zayıflamaya geçeceksin dedi. 1600 kaloriyi alacaksın vücut düzene girecek sonraki ay da kısacağız dedi.bunu tam uygularsan bir ayda 2 kilo veririsin sonra kilo vermen duracak. kaloriyi düşüreceğiz 2. ayda kilo vermen devam edecek dedi. keşke hiç kendi kendine diet yapmadan bana gelseydin böyle olmazdı dedi.
internetten araştırdım bende biraz. 1600 kalorilik dietle ayda 3 kilo veriliyormuş. ya bana nedense hiç inandırıcı gelmiyor. alışmışız zayıflama deyince aç kalmaya. :)
günde 1600 kaloriyi aşmadan az az çiko tatlı börek vb bile yiyebilirmişim. ama sınırı geçmeden ve protein sebze bol sulu beslenmeye özen göstererek. uf kızlar ben çok yoruldum bu zayıflama işinden. valla siz olmasanız çoktan pes etmiştim de :) sizden utanıyorum pes edemiyorum.
İYİ Kİ VARSINIZ
canım ben pazartesi başladım bu diyete
pazar günü hiç su içememiştim
pazartesi + çıkacağımı biliyordum yani
tartıldım 63,5 çıktım neyse diyete başladım
dün 1 kilo gittiğini görünce gerçekten sevindim
tamam ödemdi belki 500ü ama 500 vermekte hoşuma gitti
ama bugün geri 400ü almış görünce üzüldüm
geçen cumaya göre 100 gr gitmiş oldu yanii
pazar günü olan + durum zaten giderdi yanii
aman ne bileyim işte
sende çok güzel işe yaradı
ama ben zaten tavuk et yiyen biri olduğum için belkide
pek faydası olmadı
dizide heyecanlı bitmiş, kuzeye gıcık oluyorum çok abartılı yapıyor ama yinede güzel diziymiş
eşim sakarya fırata bakıyor ama 2 haftadır halı saha maçına gitmeye başladı
salı gidiyordu artık çarşambada gidecek
bende kuzey güneyi izleyebilecem yanii
canım tavuk ve et yedim
normaldede eşim sebze sevmez
genelde et türü şeyler yeriz bu diyette öğlen ve akşam yemek beni sıktı
kendime sebze yapıyordum öğlenleri sebze yiyordum yaa öyle yani
belkide kaçamak yapamamak :26: bilmiyorum işte
ben eti pek sevmem ama eşim sebzeyi yemekten saymadı için yemek zorunda kalıyorum öyle işte
hasretim çok geçmiş olsun. inşallah mühim birşey çıkmaz. bazen gördükleri küçük bir lekeyi anlamayıp böööle ortalığı karıştırıyor doktorlar. belkide uzmalığı olmadığı için anlamamış daha iyi bir yere göndermiştir doktor. birşey çıkmayacak inşallah. siz içinizi ferah tutun
günaydın kızlar
bunuda denemiş oldum
63,5le başladım
hiç bozmadım
Ama sen daha şimdiden şartlamıyorsun ki kendini dikkat edeceğim, bu benim hayat tarzım, kızartmaları vüdudumda taşımak istemiyorum, sağlığımı her yerde koruyacağım demen lazım bi kere..İnşallahla Maşallahla olmuyo canım bu işler, bak bende öyle yapa yapa kaç zamandır kendimi kandırdım..Bugün açık büfe çıkar karşına yarın başka birşey ...Hastasın (Allah Korusun) ve yiyemiyorsun..( öyle düşün tamam mı minderciiim
sen de iyi ki varsın yafrummmmsağolun cevaplar için kızlar. ya bu zayıflama işini çok kafama takıyorum. son günlerde de bozmayacağım diete birebir uyacağım diye canım tıkınmak istedikçe sigara içtim. sanırım bu da migreni tetikledi iyice. dün çok fenaydı ya. hiç öyle ağrı çekmemiştim. arabayı bile zor kullandım. bir ara korktum sağdan sağdan 50 km hızla geldim valla eve:):):):):)
İYİ Kİ VARSINIZ
iyim tatlımcı sen nasılsınhosgeldın aslıcm nasılsınz
Günaydın canım
Boşver tatlılarrrııı bikinii, şortt, elbise, etek
İYİ Kİ VARSINIZ
Seninde yazdığın gibi bi gün yeterli miktarda su içmeyince bile hemen + görebiliyoruz bu normal aslında.
Bide vücut bu bi gün +800 gösterip ertesi gün 1 kilo gitmiş gösterebiliyor.
Haftada 1 tartılmak en güzeli aslında ama onu da yapamıyoruz.
Ben seviyorum bu akşamda Suskunlar var o diziyi de beğendim.
Günaydın kızlar,
Bugün cuma öncesi son günnn heyecan tavan
Ama ben yine gece çalışıyorum, yarın sabah 10' da geleceğim eve ve geldiğimde şişkinlik olacak vücudumda. Oyüzden sabah tartılmammmmm, uyandıktan sonra, akşam 6 7 gibi tartılacağım, sorun olmaz umarım.
Çünkü geceden çıkınca resmen böyleoluyorum, karnım şişiyor orda soğuktan sanırım.
Bu hafta nedense kaçamak yapmamama rağmen vermiş gibi hissetmiyorum ama bakalımmmm.
Bugünkü menümü hafif tutacağım o yüzden. Meselaaaa:
Uyanınca 2 gün kurusu 1 bardak ılık su
Sabah: 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 2 kk peynir, domates salatalık biber, yeşil çay
Ara: 1 elma
Öğlen: 6yk mantarlı et sote, 1 dilim tam buğday ekmeği, salata , yoğurt
Ara: 1 kepekli galeta, 2 mandalina (veya 1 portakal)
Akşam: 6yk kapuska, 1 dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt
Gece de ofiste sadece meyve ve leblebi yiyeceğim , sabah hiçbir şey yemeyeceğim ki şişkinlik yapmasınnnn. Bol bol da bitki çayı içerim, bozsun bağırsakları mideyi
tatlım su konusunda çok çok katılıyorummSeninde yazdığın gibi bi gün yeterli miktarda su içmeyince bile hemen + görebiliyoruz bu normal aslında.
Bide vücut bu bi gün +800 gösterip ertesi gün 1 kilo gitmiş gösterebiliyor.
Haftada 1 tartılmak en güzeli aslında ama onu da yapamıyoruz..
canım ben pazartesi başladım bu diyete
pazar günü hiç su içememiştim
pazartesi + çıkacağımı biliyordum yani
tartıldım 63,5 çıktım neyse diyete başladım
dün 1 kilo gittiğini görünce gerçekten sevindim
tamam ödemdi belki 500ü ama 500 vermekte hoşuma gitti
ama bugün geri 400ü almış görünce üzüldüm
geçen cumaya göre 100 gr gitmiş oldu yanii
pazar günü olan + durum zaten giderdi yanii
aman ne bileyim işte
sende çok güzel işe yaradı
ama ben zaten tavuk et yiyen biri olduğum için belkide
pek faydası olmadı
canım tavuk ve et yedim
normaldede eşim sebze sevmez
genelde et türü şeyler yeriz bu diyette öğlen ve akşam yemek beni sıktı
kendime sebze yapıyordum öğlenleri sebze yiyordum yaa öyle yani
belkide kaçamak yapamamak :26: bilmiyorum işte
ben eti pek sevmem ama eşim sebzeyi yemekten saymadı için yemek zorunda kalıyorum öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?